Turcia ii impinge pe refugiati catre Europa – totul facand parte din planul NATO condus de Sionisti, in incercarea de distrugere si control al statelor europene! Razboiul global bate la usa!

Ungaria este o țintă principală a extremiștilor islamiști, deoarece pe teritoriul său se află cea de-a doua importantă comunitate de evrei din Europa, a estimat Jozsef Horvath, fost înalt oficial din serviciile secrete ungare, într-un interviu publicat joi de cotidianul MagyarIdok, citat de agenția MTI.

”Europa este în ultimul ceas pentru a-și da seama că trebuie să-și apere granițele terestre și maritime”, a declarat Horvath, fost director general adjunct, estimând că guvernul ungar n-a avut altă variantă decât să ridice un gard de-a lungul frontierei sale cu Serbia.

”Europa stă pe un butoi cu pulbere și principalii lideri ai UE au aprins chiar ei fitilul”, a afirmat Horvath, exprimându-și speranța că serviciile secrete din celelalte țări europene le-au adus la cunoștință guvernelor lor informațiile necesare. ”Mânați de interese și obiective pe termen scurt, politicienii occidentali n-au avut curajul să ia aceleași decizii pe care premierul ungar a îndrăznit să le ia”, a adăugat Horvath.

”Este un mare pericol dacă sute de bărbați adulți, în stare bună de sănătate, cu experiență de război, apar toți dintr-odată în Europa. Diferite rețele ale crimei organizate au astfel acces la un mare număr de noi potențiali recruți. Acesta este un bun motiv pentru a crede că Statul Islamic exploatează criza imigranților”, este de părere fostul oficial ungar din domeniul serviciilor secrete.

În opinia sa, verificarea genților sau a bagajelor imigranților a fost practic imposibilă, astfel că este greu de știut câți dintre ei au introdus clandestin componente din care mai târziu poate fi făcută o bombă sau flacoane ce conțin o substanță de otrăvire în masă. – agerpres.ro

Când ne uitam la tragica criza umanitara care a înghițit în întregime, practic, toata Europa, ca urmare a migrației în masă a oamenilor din țările sfâșiate de război, multi se intreaba, cum de toti acesti refugiați au venit pentru a lua parte la o exodul în masă, în același timp ca și cum ar acționa organizati? La urma urmei, criza siriana e in desfasurarea de 4-5 ani, iar criza libiană chiar de mai mult timp.

Cum subliniază Tony Cartalucci, în articolul său, „Ingineria socială 101: Cum sa creezi o criza a refugiaților„, Turcia a „menținut un foarte suspect entuziasm” al ușilor deschise „pentru refugiați, cheltuind sume inexplicabile de bani și capital politic în cazarea lor.” Cartalucci găsește această politică suspectă, deoarece turcii în mod clar nu au nici o preocupare pentru bunăstarea poporului sirian. După ani de antrenamente, armare, coordonare, conducere si ajutoare date ISIS-ului si Al-Qaeda, cat și altor canibali(impreuna cu CIA SI MOSSAD) care au dus la sute de mii de civili morți, atrocități inimaginabile, și distrugerea tarilor cu pricina, Turcilor le-ar putea pasă de multe lucruri, dar bunăstarea poporului sirian nu este unul dintre ele.

Totuși, Turcia a luat în grija sa mii și mii de refugiații sirieni în ultimii ani. Cum raporta revista Foreign Policy intr-un articol din 2015 „Pentru ce aceasta usa deschisa a Turciei pentru refugiații sirieni?”

Turcia este acum cel mai mare detinator de refugiați din lume. Din octombrie 2013, numărul refugiaților sirieni a crescut de trei ori mai mult, iar acum numara aproape două milioane de refugiați.

Deci, în ciuda lipsei sale de ingrijorare pentru poporul sirian, Turcia a reușit să ia în custodie aproape 2 milioane de refugiați. Acum, acești refugiați au început sa paraseasca Turcia într-un mod care sugerează un efort concertat din spate.

Turcia poartă de asemenea, responsabilitatea pentru metoda de deplasare folosita de mulți dintre refugiați – ruta deosebit de periculoasa pe mare – care este o metodă inutilă de a călători în Europa. Turcia este conectata la Europa pe uscat prin doua locatii, frontierele bulgare și grecești. De ce nu au refugiații permis să intre în Europa pe uscat? De ce turcii nu a facilitat acest pasaj? În schimb, Turcia îi forțează să ia calea mării, rezultând în înec și moartea unui număr mare de solicitanți de azil. Sa fie cauza dramatismul cat mai ridicat pentru a impresiona lumea sau sa para ca vin direct din tarile lor?

Harta Migratiei:

Map showing main migrant route north from Turkey to Germany

În plus, se pare că există un efort concertat de a recruta cat mai multi fundamentalisti apartinand societăților străine de relocare în Europa. Surse din interiorul Sirei, au declarat că musulmanilor fundamentalisti din Siria par să li se acorde un tratament preferențial pentru statutul de „refugiat”. Desigur, acest lucru nu inseamna ca toti refugiații sirieni sunt fundamentalisti sau chiar că majoritatea dintre ei sunt de acest soi. Totuși, este dificil să nu se observe că „refugiații fundamentalisti” par să primeasca o mai mare atenție și asistență în drumul lor spre țările europene.

De asemenea, trebuie subliniat faptul că multe dintre grupurile de migranți care sunt violeni si protestează în Europa par să fie compuse în întregime din barbati, multi dintre ei deosebit de tineri. Ce fel de război produce mai multi refugiați barbati decat femei sau mai multi barbati decât copiii? Ce fel de țară acceptă barbatii prima data și așteaptă să accepte femeile și copiii? Cu adevărat ceva este în neregulă.

De asemenea, este important să subliniem faptul că imigranții nu sunt toti sirieni. Mulți dintre imigranți provin din toate zonele Orientului Mijlociu și Africa de Nord….susținând ca au naționalitate siriană și cer acordarea statutului de refugiat odata ce ajung la mal.

Urmariti va rog si: VIDEO. „Refugiați” care înjură si aruncă cu pietre într-o gară din Ungaria. Adevărul despre așa zișii emigranți

Deci, de ce un aflux brusc de imigranți și refugiați în Europa acum?

În primul rând, datorita faptului ca Assad a rezistat atât de mult timp în fața atacului anglo-american, a creat nevoia de o mai mare utilizare a puterii militare occidentale, sub masca”terorismului”. Crearea unei „zone de siguranta”, în Siria de către Statele Unite și Turcia a fost un pas important spre o mai mare implicare militară directă în Siria și re-crearea distrugerii Libiei, de data aceasta în versiunea 2.0.

Anunțul Rusiei de a intra militar în Siria și votul pentru acordul nuclear iranian în Congresul SUA, a creat necesitatea de a accelera atacul asupra Siriei, înainte ca rușii să prinda radacini in zonă și înainte ca Iranul sa ajute financiar si material regimul Assad.

Situatia devine asadar tot mai incordata, rusii fiind tot mai inregimentati in Siria, trimitand recent soldati si tehnica militara. Urmariti va rog si:

Prin urmare, noua „dezbatere” va stabili dacă sau nu, anumite țări europene ar trebui să se angajeze in bombardamentele din Siria, de data aceasta afirmându-se deschis că Assad și forțele siriene vor f ținta principala si nu ISIS-ul cum manipulau americanii si vest europenii pana acuma.

Astfel, vedem că afluxul de „refugiați” în Europa este utilizat pentru a speria publicul european cu imagini cu fanatici musulmani si hoarde de oameni scandând „Allahu Akbar!” Și „F… You!”, totul in ideea susținerii de catre europeni a unei campanii de bombardamente împotriva guvernului Sirian. Cetatenii europeni, asista deja cum civilizatiile si culturile lor sunt distruse sub valurile de imigranti, iar acum se confruntă si cu violențe fizice, facandu-i sa ajunga la disperare și să vada campania de bombardare ca singura solutie. Ei vor spune pur și simplu: „Faceti tot ce trebuie pentru a opri ISIS-ul și / sau regimul Assad. Doar sa plece aceste persoane de aici! ” – activistpost.com

Urmariti va rog si: Sioniștii prin susținerea imigrației masive, încearcă distrugerea întregii culturi europene

Am ajuns astfel sa fim tot mai aproape de mare confrutare dintre NATO si Rusia, pregatita de mult timp de catre elite. Rusia spijinind regimul Assad, iar NATO spijinind organizatia terorista ISIS si interesele sale din zona.

Iranul va juca si el un element cheie, elitele dorind de mult sa-i atraga intr-un conflict pentru a pune mana pe bogatiile sale, iar motivele principale prin care ii vor angrena pe iranieni in acesta disputa, vor fi pe de-o parte sprijinul promis regimului Assad, iar pe de cealata parte, „nerespectarea” acordului nuclear, care este pe cale sa fie semnat.

Multi oficiali americani, inclusiv candidatii principali la presidentia Americii, Hillary Clinton si Donald Trump afirmand ca nu pot avea incredere in acest viitor acord si solutia este bombardarea Iranului.

Cat priveste imigratia masiva, ea mai are un scop foarte important si anume controlul total al populatiei europene: Controlul total, principalul scop al migratiei controlate

Dar cel mai important motiv pentru care SUA doreste acest conflict extins cu Rusia si Iranul il reprezinta, criza economica careia nu ii mai poate face fata. Sutinerea artificiala a principalelor monede mondiale, nu mai poate continua si singura solutie a unei renasteri economice cat si a implemntarii Noii Ordini Mondiale, o reprezinta in opinia sionistilor, subjugarea Iarnului si Rusiei, si odata cu ele a restului lumii.

Pieţele în derivă după decizia Fed de a menţine nemodificată dobânda de referinţă

Bursa japoneză a închis şedinţa de vineri în scădere cu 1,96%, după ce Fed a menţinut nemodificată dobânda de referinţă. Indicele principal Nikkei-225 a ajuns la nivelul de 18.070,21 puncte, în scădere cu 362,06 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite AFP.

La Seul, Bursa sud-coreeană a încheiat şedinţa de vineri în creştere cu 0,98%, indicele principal Kospi a ajuns la valoarea de 1.995,95 puncte, în creştere cu 19,46 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite Yonhap.

Bursa din Shanghai a deschis şedinţă de vineri în creştere cu 0,46%, indicele Shanghai Composite Index a ajuns la valoarea de 3.100,28 puncte, în creştere cu 14,22 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite EFE.

Bursa din Hong Kong a deschis şedinţa de vineri în scădere cu 0,22%, indicele Hang Seng ajungând la valoarea de 22.807,25 puncte, în scădere cu 47,38 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite EFE.

La New York, Bursele de pe Wall Street au închis joi cu rezultate mixte după ce Fed a menţinut nemodificată dobânda de referinţă, indicele Dow Jones s-a depreciat cu 0,39%, ajungând valoarea de 16.674,74 puncte, în scădere cu 65,21 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

Indicele Standard and Poor’s 500 s-a depreciat cu 0,26%, ajungând la valoarea de 1.990,20 puncte, în scădere cu 5,11 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

Indicele Nasdaq s-a apreciat cu 0,10%, ajungând la o valoarea de 4.893,95 puncte, în creştere cu 4,71 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

La bursa New York Mercantile Exchange (Nymex), cotaţia barilului de petrol light sweet crude cu livrare în luna octombrie a scăzut cu 0,25 dolari, ajungând la închidere la valoarea de 46,90 dolari.

Bursa de la Londra a închis joi în scădere cu 0,68%, indicele indicele principal FTSE-100 a ajuns la valoarea de 6.186,99 puncte, în scădere cu 42,22 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, informează AFP.

La bursa ICE Futures, cotaţia barilului de petrol Brent cu livrare în luna noiembrie a scăzut cu 0,50 dolari, ajungând la închidere la valoarea de 49,19 dolari.

Bursa de la Frankfurt a închis joi în creştere uşoară cu 0,02%, indicele indicele principal DAX 30 a ajuns la valoarea de 10.229,58 puncte, în creştere cu 2,37 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, informează AFP. – capital.ro

Elocvent in acest sens si ce ce s-a intamplat la sfarsitul lunii August pe piata bursiera, cat si predictiile specialistilor:

2 gânduri despre &8222;Turcia ii impinge pe refugiati catre Europa – totul facand parte din planul NATO condus de Sionisti, in incercarea de distrugere si control al statelor europene! Razboiul global bate la usa!&8221;

  1. Turcia va plati pentru aceasta nelegiuire , cat si pentru toate invaziile seculare , cu care si-a intregit teritoriul si a furat toate bogatiile tarilor invadate .
    Va plati cu varf si indesat cum spune proverbul , asa spun toti proorocii .
    Turcia si-a spalat pamantul cu sangele miilor de crestini decapitati , sunt niste pagani ca toti musulmanii care acum invadeaza Europa .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s