Profesorul Ion Coja despre mutarea Israelului în România: „Nu este exod, e invazie!”

Articol apărut în numărul 51 al revistei „CERTITUDINEA”

În 2001, la o conferință ținută la sala Dalles, profesorul Ion Coja  a afirmat că în România au fost încetățeniți 500.000 (cinci sute de mii) de evrei, în mare taină, fără să se publice nimic despre această veritabilă invazie. Nici un oficial nu a intervenit să-l pună la punct, să dezmintă această informație și să liniștească opinia publică! Explicația dată de Ion Coja la această nefirească muțenie a autorităților în drept și a presei a fost următorul: „Noi nu mai avem opinie publică, așa că nu era nimic de liniștit… În mod normal trebuia să reacționeze ziarele! Să-mi ceară dovezi și amănunte sau să mă ia la rost că alarmez lumea. Am așteptat reacția autorităților și a ziarelor ca să aflu că m-am înșelat! Aș fi fost eu primul care m-aș fi  bucurat și aș fi suportat cu inima ușoară orice corecție, chiar și penală, pentru cele afirmate, numai să se dovedească a fi vorba de o alarmă falsă!”. Acest răspuns a fost și începutul unui amplu interviu pe această temă, acordat în 2011 de distinsul profesor publicației online Incorectpolitic.ro. Interviu din care publicăm și noi  câteva fragmente (M.M.)

Domnule profesor ION COJA, de la cine ați primit această informație?

De la o persoană din guvern, nu toți guvernanții de după 1990 sunt trădători de Țară. Precum și de la un evreu de treabă, foarte bine informat, care mi-a precizat și cifra finală a evreilor care urmează să se stabilească în România: un milion! După venirea la Cotroceni a lui Băsescu am luat legătura, indirect, prin colonelul Diomid Perciun, cu un consilier al președintelui informat asupra subiectului. Mi-a transmis, prin Diomid Perciun, că în final va fi să fie un milion de evrei care se vor stabili în România și Republica Moldova… Ca o compensație, se va face unirea cu Basarabia… Acesta a fost răspunsul! Un răspuns aproape oficial.

Ați publicat un Apel al Românilor pe această temă. Tradus în engleză, depus pe la ambasade, la agenții de presă… Care a fost reacția?

Tăcere din partea tuturor oficialilor, a tuturor autorităților. A început Apelul să circule pe Internet însă și asta a fost bine. Mi-au răspuns și câțiva evrei, mirându-se cum de am putut imagina așa ceva! Cică evreii din România abia mai sunt câteva mii, sunt o comunitate pe cale de dispariție, trebuie să fii nebun să scornești așa poveste!… Ba, unul mai isteț, Liviu Ornea, m-a luat și peste picior: numai niște evrei nebuni ar părăsi raiul din Israel pentru mizeria din România!… Nebun cine l-ar lua în serios pe Coja!

Sunteți în continuare convins că se pregătește acest veritabil exod evreiesc?

Nu se pregătește, el este în plină desfășurare. Și nu este exod, este invazie, făcută pe șest, ca să folosesc o expresie de argou din idiș! O invazie care se produce după o stratagemă inedită, încă neexperimentată în istorie!… Mergi la Frumușani sau lângă Urziceni, poate și-n altă parte, unde s-au construit deja orășele întregi, veritabile ghettouri de lux pentru evreii mai speciali, să trăiască izolați de populația autohtonă… Asta pe lângă miile de locuințe, apartamente și vile, cumpărate de evrei pe cont propriu, în București și orașele mai mari. Este evident că au o strategie anume, nu vin deodată toți cei o mie de mii de evrei! […]

De fapt, eu v-am invitat la această discuție sub impresia unui material găsit pe Internet, o declarație a unei înalte oficialități iraniene, Hassan Firouzabadi, foarte mulțumit să constate că, și citez, zilele statului Israel sunt numărate, că evreii și-au dat seama că nu mai pot să reziste presiunii arabe, musulmane, și sunt preocupați de singura ieșire pe care o mai au: să se întoarcă fiecare evreu în țara de unde a venit el sau părinții săi! Să părăsească Israelul!

Cred că acest demnitar iranian știe mai bine decât mine sau dumneata ce se întâmplă în Israel. Nu avem voie să ignorăm semnalul de alarmă pe care ni-l trimite… În Israel evreii cei mai lucizi discută despre părăsirea, măcar parțială, a Israelului. A apărut și o denumire, un cuvînt nou –  „soluția diasporistă”, pentru a denumi această mișcare, această strămutare a câteva milioane de evrei, această Alia în sens invers. Așa am găsit-o numită în cărțile unui evreu important: Philip Roth. Sper să le fi citit și domnii Dorel Dorian și Liviu Ornea! Ei m-au contestat. Îi aștept să prezinte scuze publice pentru nerușinarea cu care m-au atacat… Sunt convins că știau mai bine decât mine câtă dreptate aveam!…

Subiectul discuției la care vă invit este acesta: de ce evreii n-ar avea dreptul să se stabilească în România? Drepturile Omului nu asigură și dreptul la libera circulație?!

Nu! Drepturile Omului îți asigură posibilitatea de a părăsi țara în care te afli, oricare ar fi ea! Dar nimeni nu-ți dă dreptul de a alege în ce țară să trăiești! E absolut logic! Dacă ai plecat dintr-o țară, te stabilești în altă țară doar dacă ești acceptat. În plus – și acesta este argumentul probabil cel mai important: nu se admite nicăieri încetățenirea în masă, cu miile și sutele de mii! Tocmai pentru că totul este (a) ilegal și (b) în contradicție cu voința poporului român, autoritățile recurg la secretul operațiunii pentru a aduce în România milionul de evrei! E înspăimântător că s-au găsit printre guvernanți atâți români trădători, care să accepte să participe la asigurarea desfășurării în secret a acestei vaste invazii! Suntem deja sub ocupație străină și nici măcar nu știm! Ingenioasă mutare! Repet: fără precedent în istorie! Cum toată operațiunea s-a făcut în secret, cei care au participat la ea nu aveau cum să nu-și dea seama că fac ceva ilegal și teribil de imoral! Act de trădare conștientă din partea guvernanților!

Cine sunt acești români trădători?

În primul rând cei trei președinți post-decembriști! Dintre ei, în mod deosebit îl acuz pe Emil Constantinescu. Faptul că mama sa este evreică nu poate fi nici scuză, nici explicație, nici justificare! Va trebui să răspundă penal! Ca și toți prim-miniștri de după 1996! Miniștrii de Interne mai ales. Și mulți alții! Parlamentarii nu cred că au cunoștință de această invazie, că au discutat cumva acest subiect! Nici măcar în mod neoficial, la o cafea, între două ședințe.

Mai sunt și alte motive pentru care vă opuneți strămutării în România a unui milion de evrei?

Mai am încă un milion de motive!… Nici nu știu cu care să încep! Dar mai înainte de orice dă-mi voie să-ți mărturisesc sila și lehamitea mea, a celui care pricepe și știe bine câtă minciună, câtă suferință a produs schizofrenia evreilor sioniști care au planificat și înființat statul Israel cu un dispreț total pentru viața oamenilor, inclusiv a evreilor. Mă întreb ce este acum în mintea evreilor nevoiți din nou să rătăcească! Au în ei măcar atâta demnitate încât să le ceară socoteală celor care i-au plimbat aiurea până în Israel și retur?!… S-au purtat două războaie mondiale pentru a se putea înființa statul Israel! Cine răspunde pentru eșecul proiectului Israel în Palestina? Chiar nimeni?!

Dar este oare cazul să vă preocupe atât de mult suferințele altora, fie ei și evrei?!

Sunt foarte derutat de lipsa de  reacție a evreilor de rând, a evreilor normali, aș zice. Menajamentele lor față de sionismul a cărui victimă sunt! Evident, victimele cele mai reale sunt evreii care au făcut Alia, adică au plecat din țara de baștină în Palestina, să susțină nașterea și consolidarea Israelului. Acei evrei sunt, majoritatea, decedați… De suferința lor, a dezrădăcinării, copiii lor nu știu mare lucru! Sunt bucuroși acum că statul le asigură strămutarea în Europa, în Polonia, în Ungaria, în România! Numai că suferința evreilor, de pe urma înființării statului Israel, suferință reală, este incontestabil mai mică, în toate felurile mai mică, decât suferința îndurată de alte popoare pentru înființarea statului Israel. Iar printre popoarele care au suferit cel mai mult de pe urma nebuniei sioniste să știi că noi, românii, ocupăm un loc în față de tot! Rândul întâi! Cu coroniță!… Numai rușii or fi suferit mai mult! […].

Ce rol a avut Holocaustul pentru înființarea Israelului?

Un rol decisiv! Tocmai de aceea se spun atâtea minciuni despre Holocaust! Pentru a se ascunde faptul că a făcut parte din strategia sionistă! A fost planificat cu mai multe scopuri, în mod deosebit (1) pentru a reface solidaritatea dintre evrei, (2) pentru a anihila curentul de asimilare a evreilor printre goimii creștini, (3) pentru a crea în opinia publică acel curent de simpatie și compasiune care să determine opinia publică să accepte înființarea Israelului ca pe o soluție binecuvîntată! În plus, a mai fost și (4) obținerea de compensații de la cei vinovați de genocidul pus la cale de sioniști. În fine, se mai vorbește, cu argumente și cu documente, de încă un mobil, cel mai cinic și mai criminal: (5) au fost supuși deportărilor și exterminării evreii de calitate proastă, evreii degenerați, care reprezentau un lest pentru evreime!… Acești evrei de proastă calitate au fost selectați mai ales după starea lor economică precară. Pentru sioniști, evreii săraci nu merită să supraviețuiască… Sunt rebuturi umane […].

În România care evrei au murit?

Nu-i treaba noastră acum, în această discuție!… Important pentru noi este să stabilim că evreii care au murit în România anilor 1940-44 nu pot fi considerați victime ale Holocaustului! Citește definiția dată holocaustului de experții de la Yad Vashem. Ține-o minte: În centrul Holocaustului a stat decizia de a ucide fiecare evreu – bărbați, femei, copii. Se potrivește această definiție cu faptele? A funcționat vreodată în România decizia de a ucide fiecare evreu?! Nici măcar în Germania!

Din păcate, comisia Elie Wiesel a pornit de la o altă definiție a holocaustului! La fel și Institutul de Cercetare a Holocaustului! O definiție inacceptabilă între oameni serioși!

Au dat altă definiție, înlocuind uciderea cu persecuția! Dacă porneau de la definiția corectă, a doua zi trebuiau să declare desființată și comisia, și institutul acela, în care s-au oploșit niște trădători, niște găinari! Niște mincinoși! Niște trântori mai răi și mai jalnici decât cei ce au lucrat cândva la instiutul de istorie a PCR… Dar nici măcar definiția pe care au propus-o nu le-ar fi dat dreptul să vorbească de un Holocaust ]n România, de un genocid!

…Partea proastă este că toată această tevatură cu Holocaustul din România este direct legată de proiectul venirii acestui milion de evrei! Cam tot ce s-a întâmplat în România de după 22 decembrie 1989 are legătură cu această invazie insidioasă, nevăzută, neauzită… Dacă nu cumva chiar și așa zisa noastră revoluție…

Care ar fi legătura?

Este de așteptat ca lumea românească, atunci când românii vor conștientiza ce se întâmplă cu noi, să aibă o reacție de respingere și de adversitate față de evreii invadatori, nu pentru că sunt evrei, ci pentru că sunt invadatori! Această reacție va fi mai mică, mai estompată, timidă chiar, dacă ni se bagă în cap că părinții noștri au omorît sute de mii de evrei! Unii dintre noi se vor bucura chiar, spunând că, în felul acesta, prin venirea evreilor, ni se oferă ocazia de a ne plăti de datoria cu care ne-au încărcat față de evrei așa-zisele crime ale lui Antonescu și ale legionarilor! Românul acceptă cu greu un asemenea păcat fără să încerce să obțină iertarea din cer precum și cea de pe pământ!… Haimanalele astea sioniste și holocaustizante vor să ne creeze un complex de vinovăție față de evrei. Calcul profund greșit! Tot mai mulți români, îndeosebi tinerii, conștientizează că de fapt evreii se fac teribil de vinovați, dovedindu-se că nu sunt capabili să nutrească sentimentul de mare noblețe și demnitate umană care este recunoștința! În loc să ne fie recunoscători, ei își fac socoteală că suntem fraieri de buni și-și pot bate joc de noi! Or să constate curând că iarăși s-au înșelat!

Asta sună a amenințare!

Binențeles! Faptul de a fi în legitimă apărare și de a-ți ajunge cuțitul la os te face extrem de periculos! Tucidide atrăgea atenția că un adversar adus în pragul desființării, al nimicirii totale, găsește în el resurse nebănuite de nimeni de a riposta devastator. Căci te împaci cu înfrângerea, la gândul că data viitoare vei fi tu victorios! Dar când adversarul nu vrea să te învingă, ci să te distrugă, să te desființeze, atunci reacția ta va fi de genul „mor cu el de gât”! Să nu-și facă iluzii cei care s-au trezit așa de ușor, peste noapte, cu cetățenie română! Tot ce mișcă-n țara asta le va fi dușman de moarte! Să se aștepte la tot ce poate fi mai rău! La orice! Căci vom fi în legitimă apărare! […].

Ziceați că instaurarea comunismului are legătură cu înființarea statului Israel!

Da, are! Și puțină lume își dă seama! Pentru că în perioada interbelică, atunci când evreii au fost invitați să vină cât mai mulți în Palestina, ca să susțină înființarea statului patrie, sioniștii au constatat că majoritatea evreilor sunt oameni normali și nu-și părăsesc casa și rostul lor pentru a împlini un vis poate romantic, dar mai ales nerealist, nesăbuit! Concluzia sionistă: dacă evreii noștri nu vin de bună voie în Palestina, să-i constrângem să vină! Acesta a fost, printre altele, și rolul Holocaustului. Dar și așa, de la Auschwitz sau Dackau majoritatea evreilor, când au fost eliberați, au ales să plece în altă parte, mai ales în SUA, nu în Palestina! Așa că mai era nevoie de ceva ca să-i constrângă pe evrei să-și părăsească ograda, afacerile, relațiile umane etc. și să facă Alia în Palestina sau, după 1948, în Israel. Acel ceva a fost instaurarea comunismului în Estul Europei, acolo unde trăiau cei mai mulți evrei, iar comunismul a însemnat desființarea proprietății personale, a inițiativei individuale, teroare politică etc. Un adevărat infern, au spus-o toți. Prin ridicarea vestitei cortine de fier, din acest infern nu aveai voie să pleci. Pentru prima oară în istorie s-a instituit o barieră de netrecut la granița fiecărei țări comuniste. Zeci de mii de oameni și-au pierdut viața încercând să treacă de această barieră fără pașaport, să ajungă în Occidentul tot mai atrăgător!

Singurii care au primit dreptul să părăsească legal raiul comunist au fost evreii! Am înțeles…

Dar nu au avut dreptul să-și aleagă țara unde să emigreze, ci majoritatea evreilor au fost obligați să se stabilească în Israel! Unde, e drept, li se ofereau condiții de viață ceva mai bune ca în țara părăsită! […]. Pentru ca revenirea evreilor în România să fie posibilă, adică să fie acceptată și tolerată de autorități, de populație, era nevoie ca în România să se schimbe regimul naționalist(-comunist) al lui Ceaușescu și să fie înlocuit cu un regim preocupat de valorile false ale globalizării, ale mondializării, ale multiculturalismului, ale amestecului rasial etc. Era nevoie de o Românie  cu o populație sărăcită, descurajată, speriată de spectrul sărăciei, o Românie din care au plecat câteva milioane de indivizi de calitate, oameni întreprinzători care și-au luat lumea în cap să scape de sărăcia din România! Au plecat vreo 2-3 milioane de români, români dintre cei mai energici, mai activi, așa că nu se va simți prea tare milionul de evrei care le iau locul!…

Bine, dar din România nu au plecat în Israel un milion de evrei!…

Eh, abia de aici, de la această constatare, începe tragedia care ni se pregătește! Căci scopul urmărit nu este numai dezamorsarea situației din Israel sau chiar abandonarea Israelului și plasarea israelienilor în țările de origine. Ci scopul este mutarea Israelului în România! Nu la anul și nici peste 10 ani. Deocamdată la anul și în următorii 10-15 ani se vor îngriji ca numărul evreilor și ponderea lor în viața economică din România să fie tot mai mare! Iar numărul românilor și ponderea lor în viața social-economică să fie tot mai mică. Nici nu le trebuie o schimbare de nume a Țării! Nu forma contează, nu ambalajul, ci conținutul! Iar conținutul va fi tot mai evreiesc până ce se va atinge masa critică, dacă pot spune așa. Masa critică necesară pentru a declara și consfinți caracterul evreiesc al statului numit în acte România! În realitate, caracterul românesc al acestui stat va deveni o amintire […].

Știu bine că acest scenariu, pus de mine pe seama intențiilor evreiești, va suscita proteste. Dar îi rog pe oamenii cu capul pe umeri să se gândească la două aspecte: au plecat din România în Israel 350.000 de evrei, iar de întors nu se întorc mai puțini, cum ar fi de așteptat, ci mai mulți! Al doilea aspect: sunt oferte în Occident, în America, prin care evreii de acolo, nu cei din Israel, sunt încurajați să se stabilească în România, iar Comunitatea le oferă tot sprijinul pentru instalare: circa 300.000 de dolari de căciulă. Informația mi-a parvenit din mediul evreiesc canadian… Așadar, venirea în masă a evreilor în România nu se limitează la a fi o soluție salvatoare pentru evreii din Israel, tot mai amenințați de presiunea arabă, musulmană! Ci, conform dictonului românesc, potrivit căruia pe cine nu-l lași să moară, nu te va lăsa să trăiești, marii statregi sioniști ai evreimii se apucă iar de vechiul lor vis: Israelul pe pământ românesc!.. […].

De ce îl acuzați pe Emil Constantinescu mai mult decât pe ceilalți președinți?

Nu-i mai breaz niciunul, la urma urmelor! Băsescu a ajuns președinte pe voturi furate! Nici Emil Constantinescu nu a avut voturile necesare pentru a deveni președinte! Oricât am fi noi de proști sau zevzeci, românii nu aveau cum să-și aleagă un asemenea președinte, un ins atât de șters, fără pic de sare și piper, gol și artificial în tot ce spune!… El a fost impus, cu pretextul că în felul acesta ne obișnuim cu ideea de alternanță democratică la putere etc., etc. Bla-blauri… În realitate, în 1996, Iliescu, sfătuit sau convins de americani, a acceptat să se declare învins, deși avea cele mai multe voturi, cu condiția ca după patru ani să se întoarcă la Cotroceni… Emil Constantinescu și Convenția Democratică a acceptat să facă ceea ce Iliescu și PDSR, în legislatura 1992-96, s-au eschivat să facă, anume să legifereze vânzarea de terenuri către așa zișii investitori străini, către străini, deci! Pe scurt, evreilor! O dată legiferat acest act de trădare națională, s-a putut începe și încetățenirea frauduloasă a evreilor. Primii 500.000 (cinci sute de mii) de evrei au fost încetățeniți pe vremea lui Emil Constantinescu! Acesta este marele său „rol” istoric! A acceptat invazia evreiască în România!

În legislația 1992-96 s-a discutat în comisia de politică externă a Senatului, din care făceam parte, posibilitatea ca România să ofere găzduire, temporară, pentru 300.000 în caz de forță majoră! Am fost toți de acord!… Acum îmi dau seama că a fost un prim test pentru a sonda terenul. Ni s-au dat și explicații: 300.000 reprezintă capacitatea de cazare a hotelurilor din stațiunile turistice…

Când vor fi luați la întrebări acei evrei încetățeniți în mod fraudulos, infractori în fond, ei vor spune că au plecat din România fără voia lor, că i-au silit autoritățile comuniste din România, că ei nu au renunțat niciodată la cetățenia română… Acest alibi – dacă-l putem numi așa, le este întărit de raportul lui Tismăneanu, care spune numai minciuni despre evreii din România acelor ani, minciuni orientate însă de o idee: să facă din revenirea evreilor în România un act de reparație a unei injustiții! […].

Dacă ați avea puterea de a decide, ce ați propune?

Nimic altceva decât transparență totală! Doar tot Occidentul asta ne cerea, celor din lagărul comunist înainte de 1990: transparență și iar transparență, glasnost! […].

Nu am nimic împotrivă ca un cetățean român, de etnie patagoneză, să ajungă președintele României, dacă merită și este atât de potrivit pentru această funcție. Dar când trei președinți la rând, toți vinovați de mari crime împotriva poporului român, au tangență cu aceeași etnie, patagoneză sau marțiană, coincidența aceasta miroase a lucru necurat. E ca și cum cineva ar câștiga de trei ori la rând premiul cel mare la Loto!… Cât ne mai lăsăm prostiți?! […].

Recunosc dreptul oricărui cetățean român de a se declara etnic român! Chiar dacă ambii săi părinți au avut altă conștiință etnică! Pe un astfel de concetățean îl prețuiesc cu un plus de simpatie și solidaritate civică. Cu condiția de a nu face un secret din apartenența părinților săi la altă etnie! O asemenea împrejurare trebuie să fie cunoscută măcar pentru a fi prețuită și mai mult, așa cum se cuvine, disponibilitatea persoanei respective pentru o angajare civică în folosul comunității românești […].  – certitudinea.ro

Urmariti va rog si:

Un fost senator vorbeşte: pentru cine este depopulată România !

Distrugerea Neamului Romanesc de catre MAFIA IUDEO-MASONICA

Publicitate

54 de gânduri despre &8222;Profesorul Ion Coja despre mutarea Israelului în România: „Nu este exod, e invazie!”&8221;

 1. Sa-mi fie cu iertare, dar daca nu ne trezim din starea asta abulica, vom ajunge un fel de curiozitate etnica, fara patrie, ratacita prin rezervatiile mapamondului! Cu siguranta, vom uita ca suntem in arealul acesta de 7000 de ani, ca am dat lumii o civilizatie, o limba si-o cultura. Mi-amintesc ca primul semnal de alarma, referitor la triburile evreimii parazitare, a fost dat si de catre istoricul Nicolae Iorga. Articolul prof. Coja m-a dus cu gandul la comportamentul profund antiromanesc al evreilor fata de romani, in timpurile celor doua razboaie mondiale. Desi au fost primiti cu toleranta si-au prosperat economic in Romania, ei au ramas straini fata de interesele nationale, comportandu-se neloial si ostil. In Primul Razboi Mondial evreii au colaborat fara cusur cu Politia Secreta participand la arestari, crime, distrugeri si incendieri ale imobilelor familiilor instarite de atunci. In al Doilea Razboi Mondial violenta evreilor fata de romani, cruzimea, barbaria lor, ura de rasa l-au ingrozit pana si pe Stalin. De altfel soldatii sovietici priveau inmarmuriti scenele in care ostasi ai armatei romane, ofiteri, preoti, populatie locala (batrani bolnavi, copii, femei insarcinate) au fost ucisi fara mila de catre evrei si nu-si explicau cum populatia evreiasca, care traise pana atunci in buna intelegere cu romanii, putea sa fie capabila de asemenea atrocitati! Sunt convinsa ca dupa lovitura de stat din ’89, evreimea s-a cocotat la conducerea tuturor institutiilor statului. Posibil sa ajungem un teritoriu administrat de iudaismul mondial, iar noi romanii nimiciti tocmai de catre pacatosii astia neasimilabili prin traditie si religie. Vorba lui Petre Tutea e mai actuala ca oricand: „neam de tampiti ce suntem”.

  • Nu cred ca e doar Romania vizata. Toata Europa este supusa metisarii. Poate noua ni s-au repartizat evreii. Insa si alte tari sunt invadate de emigranti. Suedia este un caz sugestiv. Fiind una din cele mai avansate societati umane a intrat in vizorul sionistilor, iar acestia le-au trimis suedezilor arabii pe cap, astfel ca acum suedezii au ajuns sa plece din tara lor, care a ajuns de nerecunoscut. Jocul e perfid. Ei nu se tem de arabi. Nu se tem de nimeni ci folosesc pe toti impotriva tuturor (divide et impera). Au ca argumente bratul armat al SUA si capitalul principalelor banci.

  • eu stiu ca la scos din casa pe bunicul meu lau bacat in vagoane inchise si lau sufocat….

   asta e adevarul …era opera pur romaneasca…

   • Iţacule – poţi să-ţi faci bagajele şi să pleci: spurcată gramatică a limbii ţării care de găzduieşte – mai ai!….. Hai pa pa…spre Israel acolo, tărîmul *Făgăduinţei*…oha!

   • Iţacule – poţi să-ţi faci bagajele şi să pleci: spurcată gramatică a limbii ţării care te găzduieşte – mai ai!….. Hai pa pa…spre Israel acolo, tărîmul *Făgăduinţei*…oha!

 2. Va rog sa nu generalizati! Am avut colegi evrei si in liceu si in facultate! Am fost si am ramas prieteni , Au fost profesori , medici, etc. Acum sunt pensionari! Nu au facut nici un rau romanilor si Romaniei! Si-au facut datoria de cetateni ai acestei tari, asa cum multi romani nu si-au facut-o sau nu si-o fac!

  • Sunt de acord. In satul meu natal au fost multi evrei ortodocsi, care in mare parte au fost dusi la Aushvitz si exterminati. Au venit inapoi cam 10 si dupa 65 a mai fost in sat unul singur, evreul roscat, cizmar de meserie. El a murit in sat, nu a emigrat. Satul nostru in 1922 a avut 2670 de oameni, iar la ultimul recensamaint 2800, deci de cind au plecat evreii, nici o miscare. Xenofobii au aparut iar? S-a pus ceva in locul evreilor? Nu. Deci relatiile si comertul sunt la pamant, iar noi ne miram, nu?

 3. Domule Profesor
  Sinteti un autor de basme nereusite. Intitui in spatele „alarmei” dvs. sunetele antisemitismului dvs. care va impinge la aceste scorneli. Probabil ca l-ati citit si pe Machiaveli de la care ati invatat ca o minciuna repetata de nenumarate ori va fi pina la urma „adevar”. Evreii nu mai sint de mult in Romania. Ca sa atrageti reflectoarele asupra dvs. imaginati o situatie neexistenta. De ce nu spuneti 2.0000.000. sau 5.000.000.
  martorul dvs. Iranian este intradevar un om de buna credinta si numai adevarul iese pe gura lui.
  Cunosc poprul Roman. Marea majoritate nu impartaseste „credinta” dvs.
  Linistitiva

  • Îți răspund eu domnule, dar probabil că îți va raspunde și domnul profesor, Coja. DOMNULE Beny Tocker FAPTUL CĂ AȚI REACȚIONAT AȘA DE PROMT LA Informațiile reale oferite de d-nul profesor Cojan vă pune în lumina cea mai nefastă posibilă, Se știe că SCUZA ACUZĂ iar domnia voastră pe lingă faptul că ați căutat să luați în derâdere spusele domnului profesor ROMÂN getbeget, care arată poporului român ce i se pregătește, ați rămas în fundul gol făcâdu-vă singur de râs prin cele scrise. SĂ VĂ MAI ADUC AMINTE CĂ în anul 1886 CHIAR ȘI MAI ÎAINTE se cerea conducerii României contra unei valori considerabile, ACORDAREA CETĂȚENIEI ROMÂNE, CELOR CARE NU ERAU CREȘTINI, PRIN SCOATEREA DIN CONSTITIȚIA EXISTENTĂ LA ACEA VREME ÎN ROMÂNIA. CINE CREDEȚI CĂ AU BENEFICIAT CEL MAI MULT DE ACEST FAPT = EVERII= domnule care urmăreau pătrunderea prin mașinațiuni politico-financiare întrarea in guvernul româniei și pentru a putea exercita influențe in favoarea acestora. Începând de acum 2000 de ani evreii sunt cei care si-au negat însăși existențialitatea lor. Dar pedeapsa Bumerangului Divin nu a întârziat să se manifeste.
   În ciuda atenționărilor si a suferințelor trăite, orgoliul și încăpățânarea acestora de a conduce, se pare că întrec cu mult o judecată rațională privind pericolul ce îi paște, prin exercitarea pedepsei îmotriva TUTUROR celor care vor să creeze dezechilibre în creiația divină de către BUMERANGULCREATORULUI. Este cazul și momentul conștirntizări că nu e bine să te p..i împotriva vântului că te stropești.

  • Aici cred ca va inselati stimate domn.Aplicati teza antisemitismului cind nu aveti altfel de argumente,Pacat.Mai intrebati Mossadul care sunt sentimentele poporului roman.El estt-te blind,pasnic si ospitalier dar nu cu cei veniti sa-l fure si descrediteze.Linistitiva ,nu sunteti bine veniti.Va spune acest fapt un om de rand.Sa auzim de bine.

  • Normal, puteţi voi evreii să vă abţineţi de la riposte? Mereu găsiţi un pretext, foarte des folosit fiind acela al realelor exemple bune, veridice, dar rare ca procent; şi să nu uităm că orice adunătură , oricît de joasă ar fi ea, are şi oameni buni cel mai des.
   V-aţi creat o religie a voastră, un crez impenetrabil şi inatacabil, de fapt un fals şi un amestec de mîndrie istorică şi naţională cu ură şi dispreţ faţă de *goimi*, în timp ce voi nu aveţi efectiv nimic superior, ci doar avantajul unei tradiţii destul de vechi, prin care construiţi oameni încăpăţînaţi, înguşti, musai educaţi şi expuşi doar în păturile prospere şi elevate ale societăţii, de dragul de a ne demonstra că sunteţi superiori: poveşti, evreisme spurcate. Voi şi restul Lumii – ăsta e crezul vostru. De-aia primiţi ură şi dispreţ din partea civilizată şi superioară a gloatei mediocre umane! În fine, vă meritaţi răul!

 4. Se pune accentul pe Globalizarea Romaniei.Invazia Romaniei de catre evrei ar insemna si controlul partial,la inceput in sfera economicului pana la CONTROLUL TOTAL DE CATRE EVREI A TUTUROR ROMANILOR INCLUSIV A CELOR CARE SI-AU TRADAT POPORUL ROMAN!!!ORGANELE ABILITATE AR TREBUI SA-SI FACA DATORIA!!!Ar trebui reintrodusa PEDEAPSA CU MOARTEA!!!

 5. Minciuna, rea credinta si calomnie de la inceput si pana la sfarsit.
  Articolul in sine nu merita nici cea mai mica atentie din partea oamenilor cu mintea intreaga.
  Autorul articolului (dom’ profesor…) e demn de o examinare psihiatrica si probabil de un tratament adecvat.

 6. As vrea sa cred ca nu toți Romani se gândesc ca dom profesor,noi am plecat din România findca am vrut sa trăim in țara Nostra ca cum Romanul trăiește in România oparte din evrei au fost ajunși in România înainte de ce romani au vorbit Românește …și nici atunci nu am cerut dreptul pe România …Sa nu aveți frica ca noi nici nu ne gândim de venit înapoi in România….Cine vine la noi sa lucreze sunt Romani care la noi primește lefa ca fiecare lucrător din țara…..Atunci cred ca matale ai sa poți dormi liniștit ca evrei nu așa vina….o mică poveste…ca sa vezi ca noi nu suntem răzbunători …..nepoata mea a fost trimisa la Timișoara din Israel ca sa ajuta acolo un loc de lucrul care se găsește in greutăți,și asta a fact de câteva ori……….Johanan Barak……Haifa….Israel

 7. D-le Mircea Coja, sigur că este neconstituțional să se stabilească pe teritoriul României grupuri mari de cetățeni străini, dar decât să primim emigranți islamiști, mai bine să primim evrei. Plus de asta, mulți evrei au fost cetățeni români. Așa că, lăsații pe evrei în pace, să vină, pentru că sunt oameni cinstiți și nu au creat probleme cât au fost în România. Oricum avem probleme demografice, pentru că românii părăsesc țara asta în masă și cei care au rămas se feresc să mai întemeieze familii și să facă copii.

  • Ai uitat intentionat cat rau au facut evreii romanilor? Pupator de cururi evreiesti! Cine a ucis elita Romaniei dupa razboi? Nu erau evreii peste 85% in structurile de putere comuniste? Eu zic sa vina aici oricare in afara de evrei. Istoria a demonstrat ca cei mai mari criminali din istorie au fost evrei. In Romania sunt maghiari, sasi, lipoveni, turci, tatari, armeni etc. dar numai de evrei aud in fiecare zi, de plangaceilile si de minciunile lor. Seamana leit cu tiganii dar infinit mai perversi. Au vrut Israel, sa tea acoloo si care mai sunt in Romania, afara cu ei.

   • Valentin – aşa aşa, fii mai necenzurat! 🙂 Şi eu le bag **li şi cruci de cîte ori am ocazia, şi din păcate prea am. Da, excpeţie pot fi evreii culţi, de treabă, dar parcă şi de ei e legată mereu-mereu cîte o scamă ideologică, ceva ce e putred….nu se dezmint deloc drăcoşii ăştia.

 8. Trebuie o lege prin care sa fie revizuita cetatenia evreilor care au intrat in tara nostra de la 1880 si pana azi. De asemenea, Israelelu sa plateasca despagubiri in aur, pentru distrugerile si crimele savarsite de evrei in tara noastra in ultimii 100 de ani. De asemenea, tezaurul nostru de la Moscova, trebuie cautat la Tel Aviv. Nu pot sa cred ca evreii care au savarsit actul terorist din Rusia, care au ucis cu bestialitate familia tarului, care au ucis cu bestialitate zeci de milioane de rusi crestini si au praduit tot ce le a picat in cale, nu ar fi furat tezaurul romanesc aflat la acea epoca la Moscova. Adica au trecut pe langa depozitul unde era tezaurul si vezi doamne, evreii pe care i stie istoria ca fiin cei mai mari hoti, banditi, ciminali, nu au pus laba pe tezaur?

  • FOARTE mult adevar in ceea ce ai scris…ar trebui sa afle toata lumea de atrocitatile lor NU sunt antisemit dar stiu ISTORIA NESCRISA de evreii care au massmedia din intreaga lume

   • Nici eu nu s „antisemit”, cum le place lor sa ne injure, dar ma enerveaza minciuna, indiferent de la cine vine ea. Ori ei sunt cei mai mari mincinosi din toate timpurile si cei mai mari criminali. Si nu dau semne ca ar recunoaste ceva. Comertul cu sclavi africani le a apartinut in exclusivitate vreme de 400 de ani, dar nu sufla o vorba de asta. Nu e de mirare ca africanii ii „iubesc”. Inventeaza „holocaust” si cer cu nerusinare despagubiri la infinit, toti ar vrea sa fie pensionari pe spinarea altora, precum muschiul parazit pe copaci.

 9. Ziceti ca Nu sunteti ,,Antisemiti” ??… = am Inteles !! / acum Va-Rog ! = definiti : Ce Sunteti ? … Hitler a avut cel-putin-Onoarea de a Spune-Cinstit ce Credea … Voi Nici Atat ??…

  • Ion Coja este un roman caruia ii place adevarul. Nu i asa ca nu ti place adevarul? Ia vezi aici, fotografiile astea necenzurate is tot „antisemite”? Mie mi ar placea sa nu mai aud de voi, de plangacelile voastre eterne cum fac si tiganii si de minciunile cat muntii Bucegi. Romania este a romanilor si nu a veneticilor! Asta trebuie bine inteles. Intreaga omenire afla adevarul. In tara NOASTRA sunt o multime de turci, machedoni, armeni, lipoveni, greci, germani, maghiari etc. dar numai de evrei aud in fiecare zi, care se lamenteaza, care vor sa construiasca sinagogi pe pamantul taraii NOASTRE, muzee de holocausturi inchipuite, institute de „studiere a holocausturilor”, restituiri de cladiri, strazi, sate, munti pe care si le au insusit evreii prin NEMUNCA, cum zicea Eminescu ucis de evrei. Eu te intreb, pe urmasii sclavilor africani pe care evreii i au comercializat si ucis vreme de 400 de ani, tot asa ii injurati cu „antisemiti”? Ce ar fi sa vina milioane de africani in izdraiel si sa pretinda sa si construiasca biserici, institute in care sa studieze atrocitatile evreilor de a lungul secolelor? Sau rusii? Sau germanii? ROMANIA ESTE A ROMANILOR!

   https://holocaustdeprogrammingcourse.com/?fbclid=IwAR1HS-uk0tZBdlZsk9k8juCxFSJFNcZ5m5xwqZgM0Mc-sBZh9Jva5NQqDg0

   • Hitler a fost 1 ,,amator-inofensiv” in comparatie cu Tine … Esti complect-otravit cu ,,venin-antisemit” / Nu are rost sa incerc 1 ,,dialog” cu Tine ! / doi oameni ,,decenti” pot avea o discutie despre Orice-tema chiar daca au Opinii Contradictorii / cu Conditia ca NU pornesc cu PREJUDECATI si sunt Dispusi sa schimbe pareri ,,Pro-Contra” … cu Tine NU e Cazul !! / dar Nu Te ,,Ingrijora” = Nu esti Singur !! = Dar Nici-Nu-Reprezinti MAJORITATEA Neamului Romanesc = Umanisti / Inimosi / Prietenosi = asa Cum am avut eu sansa sa-i Cunosc …

  • „Veninul antisemit” cu care ma injuri, aici in tara MEA, il purtati chiar voi in gusa voastra. De aceea ati fost expulzat de a lungul a trei milenii din toate tarile pe care le ati parazitat. Ti am indicat un link pe care in foamea ta de „antisemitism” nic nu l ai deschis sa vezi despre ce e vorba. Si mai ai curajul sa arati cu degetul spre mine ca nu sunt capabil „sa dialoghez”. Tipic evreiesc! Pentru minciuna si vina si crima lor, evreii arata cu degetul intotdeauna spre altii. Iti mai dau un link din care ai ocazia sa afli istorie adevarata, trebuie sa l scotocesti vreo saptamana:

   https://ww2truth.com/2020/02/08/ilya-ehrenberg-the-man-who-invented-the-six-million/

   • 1. eu NU Te-am Injurat ! / sunt 1 om ,,Civilizat” cu Educatie-din-Romania” … 2. Suntem ,,expulzati” de 2 milenii = NU 3… / si ,,Surpriza” !! : Exilarea noastra (cca.110 e.n.) a fost desavarsita de TRAIAN (Da Acelasi!!) / chemat de Titus / dupa ,,succesul” Lui in Dacia / scene de razboi vizibile pe Aceeasi ,,Columna-lui-Traian” / monede – batute ,,simultan” cu inscriptia ,,Dacia-Capta / Iudeea-Capta” … 3. Ai ,,dibuit” Corect : Nu am Citit ,,linkul” propus de Tine / Nu are ,,rost” = Nu poate Fi mai Extremist ca Tine si ca-atare = Nu intentionez sa deschid ,,link-ul” propus acum … 4. Nu Te consider ,,partener-pt-Dialog” pt.ca o ,,persoana-cu-idei-fixate” = Nu are ,,urechi” pt. pareri-contradictorii” / deci ,,Dialogul-devine-Monolog”…

  • Hahaha! Pai esti dus cu pluta. Pentru ca ati fost „expulzati” ati facut sute de milioane de crime? Refuzi sa accepti probe… refuzi o discutie cu argumente, inseamna ca esti de a dreptul bolnav la cap. Daca toti sunteti ca tine, nici nu ma mira ca ati fost mereu expulzati. de peste tot. Nu te mai lamenta ca tiganii ca nu ai dreptate. Nu inteleg de ce mai intri pe site-uri romanesti, vezi de viata ta si dispari. Nu ai fost educat in Romania, ai fost educat in sinagoga cu talmudul rasist si criminal. Iti dau si un documentar cu istorie adevarata pe care voi refuzati sa o invatati la scoala, pentru ca adevarul e dusmanul celor care nu iubesc adevarul. Este vorba de lovitura terorista pe care evreii au savarsit o in Rusia 1917. Te previn ca ai sa vezi niste acte de cruzime care or sa ti placa foarte mult, cum un pluton de evrei au ucis cu o mare cruzime familia Romanov, cum erau ucisi pe banda rulanta rusi. Milioane. 27 de lagare, 27 de directori evrei. Vezi documentarul si n o sa regreti, o sa ti placa la nebunie, te asigur.

   • ,,Tipical” pt. 1 ,,om-limitat” : cand Nu are Argumente-Logice” = se deda la ,,Jigniri” !! / eu m-am ferit sa Te Jignesc in orice-fel avand o Speranta ,,minuscula” ca am putea avea 1 dialog ,,Onorabil” … in 74 ani (ai mei) Nu am avut prilejul sa am o ,,Dezbatere-Deschisa” cu o persoana care Recunoaste – fatis ca e ,,Fascist” si are Argumente-Reale ca ,,Motiv” … Renunt la aceasta ,,speranta” si Nu-ti mai raspund in Nici-1-fel” !!

 10. „Veninul antisemit” cu care ma injuri, aici in tara MEA, il purtati chiar voi in gusa voastra. De aceea ati fost expulzat de a lungul a trei milenii din toate tarile pe care le ati parazitat. Ti am indicat un link pe care in foamea ta de „antisemitism” nic nu l ai deschis sa vezi despre ce e vorba. Si mai ai curajul sa arati cu degetul spre mine ca nu sunt capabil „sa dialoghez”. Tipic evreiesc! Pentru minciuna si vina si crima lor, evreii arata cu degetul intotdeauna spre altii. Iti mai dau un link din care ai ocazia sa afli istorie adevarata, trebuie sa l scotocesti vreo saptamana:

  https://ww2truth.com/2020/02/08/ilya-ehrenberg-the-man-who-invented-the-six-million/

 11. Dragii mei, omul e bun sau rau; nu conteaza nationalitatea ! Sa fim intelepti si onesti si sa nu repetam nedreptatile istoriei facute si de-o parte si de cealalta !

  • Mi-a rāmas in minte ce a spus prof.Coja similar cu Ceea CE intuiesc de mult timp: de 30 de ani, din ianuarie 1990, evreii si americanii masluiesc alegerile de presedinte in România, prin CIA, via agenti români tradatori de tarā, servicii sekuriste tip DIE, STS care controleaza BEC cu numararea voturilor in mod fasificat. De Ceea am avut pe comunistii evrei Iliescu, Constantinescu, Basescu si pe sasul cretin de Wuhannis, toti slugoii NWO si a evreimii kazare din oculta satanista elitistā mondiala. Vade retro satanas! Cel Mai important, evreii din Ierusalim l-au rastignit pe HRISTOS, pe Media pe Fiul lui Dumnezeu si vor plati cu sánge si lacrimi si in cel de-al treilea rāzboi mondial care se arata. Degeaba vin evreii cu milioanele in Romania, Mâna Domnului îi va ajunge! Si nu e anti-Semitism, este Adevārul. De CE s-a schimbat la Ortodoxie, din ordinul evreimii, rugaciunile din Prohodul Domnului din Vinerea Mare?!! Din ordinul lui anticrist, care controleaza toata evreimea mondialā , care va ajunge in iad, fara a fi lângå Moise si HRISTOS in raiul creştinilor ortodocsi! S-au pierdut de Credinta in Moise , evreii in aroganta, minciunile si goana lor dupā Bani! Istoria spune multe . Cine a finantat Al doilea rāzboi Mondial?!; Evreii. Cine sunt bancherii trilionari , Mii de miliarde de dolari, ?!! Tot evreii. Cine controleaza si pun goimii sa fie sclavi?!! Tot Evreii. Cine sufoca pe crestinii ortodocsi si se închinā la anticrist?!; Tot ei. La Ierusalim.

 12. Romanii nu au plecat ca nu sunt patrioti, ci ca nu aveau cu ce-si hranii familia.
  Evrei nu vin sa ne aduca bunastare, ci sa ocupe si sa extraga ce a mai ramas.
  De ce a prins ura hitler pe evrei?????…Adevarata isorie si nu cea oficiala explica, cum ajunsesera germanii, inainte de al 2-lea razboi mondial, sa cerseasca in tara lor, haituiti de bogatii evrei, care ii excrocasera si le luasera tot.

 13. Banditii din ultimii 30 de ani.
  Aproape ca si.au ajuns scopul.
  Au talharit tara si saracit poporul
  Acum vor sa extermine natiunea romana si sa isi insuseasca resursele naturale
  Afara cu ei din tara !!!
  Iar Tradatorii sa fie Executati exact cum au executat ei cuplul Ceausescu.
  Grijania mamii lor de spurcaciuni

 14. Moshe
  Sa vina frații noștri evrei în România ! Asta înseamnă că Elohim ne iubește! Vreau sa fie in toată țara de la Constanța la Maramureș și de la Moldova nouă la Botoșani numai evrei și români,tigani ,maghiari,ceangăi , ucrainieni ,cehi pentru că toți suntem frați ! Ați înțeles? Mevin? Ani oev culam anashim,culam culam…! Elohim,ani oevotha!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s