De ce e foarte posibil ca oamenii sa inceapa sa moara dupa cateva luni de la vaccin?

Profesor Dolores Cahill  explică de ce vor muri cei care se vor vaccina anti-covid

Profesorul de biologie moleculară și imunologul irlandez Dolores Cahill, explică mecanismul care duce la moartea celor care se vaccinează cu serul purtător de mARN (ARN mesager) și rolul pe care îl joacă acesta în „trișarea” sistemului imunitar.

Ea susține că pericolul vine atunci când organismul e expus unui alt virus de tip SARS, iar sistemul imunitar modificat genetic pentru a fi „chitit” pe virusul Covid, va declanșa o furtună de citokine care duce la distrugerea organelor interne. Aceasta nu se întâmplă celor nevaccinați, care au sistemele de apărare nealterate „la purtător”. Practic, vaccinul crește imens șansele ca următoarea răceală să fie fatală.

Deja cunoaștem cazuri de medici/asistenti medicali care au murit după vaccin, sau au fost grav vătămați. Acestea doar se vor înmulți exponențial, pe măsură ce tot mai mulți oameni acceptă să fie modificați genetic.

Guvernele ar putea mai degrabă să spună oamenilor care sunt lucrurile ce trebuiesc făcute pentru a întări sistemul imunitar, astfel încât nici o gripă sau răceală să nu aibă efecte devastatoare. Sau tratamentele ieftine și dovedite vindecătoare, curent interzise prin retragerea lor de pe piață, sa fie promovate și aplicate. Profesor Dolores Cahill explică de ce vor muri cei care se vor vaccina anti-covid – Romania Unita (romania-unita.ro)

Video, in link-ul de mai jos:

Professor Dolores Cahill: Why People Will Start DYING A Few Months After The First mRNA Vaccination (bitchute.com)

Urmariti va rog si celelalte subiecte legate de vaccinuri la categoria:

Vaccinuri | Vremuritulburi

Lasă un comentariu