Adrenochromul, medicamentul ELITELOR facut dintr-un HORMON UMAN

Un documentar din 2018 ne dezvaluie despre substanța misterioasă numită „Adrenochrome” și utilizarea acesteia de catre societatea secretă a iluminatilor.

Din ce este făcut Adrenochromul?
Adrenochromul este un compus chimic cu formula moleculară C₉H₉NO₃ produs prin oxidarea adrenalinei. Derivatul carbazochrome este un medicament hemostatic. În ciuda unei asemănări cu denumirile chimice, nu are legătură cu cromul. (En.wikipedia.org / …)

Adrenochromul este un metabolit al adrenalinei care a fost investigat în mai multe studii mai mici în anii 1950 și 60. Se presupune că poate provoca tulburări mentale, derealizare și euforie.

Ce efect are Adrenochromul?
Inițial, efectul a fost descoperit prin administrarea preparatelor suprarenalate de adrenalină care conțin adrenocrom și adrenalină. Abram Hoffer și Humphry Osmond consideră că efectul este similar cu LSD și mescalină (psihotomimetic, acum numit psihedelic). Potrivit acestora, efectul halucinogen al Anderochrom-ului ar putea să dureze săptămâni sau să conducă la flashback-uri și ar fi însoțit de reacții paranoid-depresive. Ei au realizat lucrari despre efectul adrenochrom-ului in tulburările psihice, cum ar fi schizofrenia. Această „ipoteză adrenochromă” a fost ulterior dezvoltată în ipoteza aminochromului de către Hoffer și Osmond.

Ce tip de medicament este Adrenochromul?
Clasificarea adrenocromului în grupul psihodelica nu a fost niciodată stabilită în domeniul științific și cercetările ulterioare în această direcție au avut loc cu mare greutate.

Ce l-a făcut popular pe Adrenochrom?
Cartea lui Hunter S. Thompson „Fear and Loathing in Las Vegas” susține că adrenocromul este obținut din glanda suprarenală a oamenilor vii.

Ce se mai spune despre Adrenochrom?

Acest hormon apare atunci când o persoană este torturată şi resimte o teamă foarte puternică.

Adrenochrome este un drog foarte puternic despre care se spune că ar conferi, pe lângă stări euforice, viziuni şi puteri paranormale. Illuminati şi Elitele sunt dependenţi de acest drog pe care îl procură în cadrul ritualurilor satanice. În aceste ritualuri copii sau persoane tinere sunt torturate, violate şi supuse unei terori puternice apoi li se extrage sângele şi este băut de către patricipanţi sau prelucrat în nişte laboratoare speciale.

Pentru a furniza Elitelor acest drog se pare că există în lume adevărate ferme secrete în care sute de copii sunt torturaţi şi li se extrage apoi sângele pentru a fi prelucrat în laboratoare. Se spune că fiecare membru Illuminati trebuie să facă 8 sacrificii umane într-un an. Acest lucru a fost confirmat de ex-membri Illuminati care au făcut mărturisiri.

 

disclose.tv

Pentru a intelege mai bine toate aceste aspecte, urmariti va rog cu atentie categoriile: Satanism  si  Illuminati 

Urmariti va rog de asemenea si:

Persoane de Rang Inalt din Europa se distreaza vanand si omorand copii dezbracati???

Alte documentare deosebit de interesante, puteti gasi la categoria: Documentare

Un gând despre &8222;Adrenochromul, medicamentul ELITELOR facut dintr-un HORMON UMAN&8221;

  1. Anul acesta și anul trecut pe data de 08 01 au dat drumul la radiații de la releele de telefonie mobilă de pe blocuri, în rest nu mi am notat data la care am avut dureri de cap plus alte efecte.

Lasă un comentariu