Persoane de Rang Inalt din Europa se distreaza vanand si omorand copii dezbracati???

23Aceasta este unul dintr-o serie de articole preluate ca mărturie de la martori în fața Curții Internationale de Drept Comun  de la Bruxelles. Cinci judecători internaționali examinează dovezi de violuri de copii, tortura, crima și răpiri efectuate de către membri ai elitei mondiale apartinand cultului satanic  Ninth Circle (Al Nouălea Cerc Satanic).  Sacrificile de copii s-a declarat ca au fost efectuate in catacombele din catedralele catolice ale Vaticanul, pe moșii și plantații private cat și in baze militare de stat din Belgia, Olanda, Spania, Australia, Irlanda, Franța, Anglia și Statele Unite. Cel puțin 34 de locuri unde au fost ingropati copii au fost identificate în Irlanda, Spania și Canada – dezgroparea lor fiind refuzata de catre guvernele statelor respective, la fel opunandu-se si Coroana Angliei și Biserica Catolică. Conform declaratiilor martorilor la intrunirile societatii Ninth Circle au fost prezenti Papa Francis, fostul Papa Ratzinger, reprezentanti ai bisericii Anglicane, reprezentanti din Biserica Unită a Canadei, oficiali ai Bisericii Catolice, inclusiv Cardinali, membri ai familiilor regale europene, inclusiv Regina Elisabeta și prințul Phillip, oficiali ai statului Canadian, Australian, ai Marii Britanii cat si reprezentanti ai guvernelor din Statele Unite ale Americii, membrii CIA, judecători, politicieni și oameni de afaceri din SUA, Belgia, Olanda, Canada, Australia, Franța, Irlanda și Marea Britanie, plus reprezentanti din armata SUA.

Adolescentii erau drogati, dezbrăcati, violati, vânați în pădure și apoi ucisi de catre un grup de persoane de Rang Inalt din Europa, conform ultimului martor ocular din această săptămână care a depus mărturie în fața Curții Internationale de Drept Comun de la Bruxelles. Femeia a fost al patrulea martor ocular care vorbit despre aceste partide de vânătoare umane efectuate de catre elitele globale apartinand cultului Al Nouălea Cerc Satanic. Un fost membru al unui grup de interse(sindicat) din Tarile de Jos cunoscut sub numele de Octopus, a mărturisit că victimele pentru aceste partide de vânătoare umane au fost adus din centrele de detenție pentru minori din Belgia și Olanda.

„În 2004 am participat fara sa vreau la o actiune de tortură, viol și omor de copii care au fost drogați, actiune efectuata de catre un grup de persoane de rang înalt din Țările de Jos”, a declarat o femeie. „Am fost dusa la o „petrecere” de vânătoare în Belgia, aproape de Bruxelles, unde am vazut doi baieti si o fata in varsta de 14 – 16 ani care au  fost vânati și apoi ucisi de către elitele globale. Partida de vânătoare umana a fost bine păzita de către Garzile Roiale. Mi s-a spus că si Regele Albert al Belgiei a fost prezent. ”

Alti patru martori oculari au confirmat că în calitate de copii și tineri au fost forțați să participe la partide de vânătoare umane, unde ei si altii copii au fost violati, unii dintre ei ucisi, dupa care penisurile baietilor decedati au fost tăiate jos. Se presupune că exista un palat rural olandez unde penisuri de băieți sunt expuse ca trofee pe un perete. Unele partide de vânătoare au fost găzduite chiar pe domeniul Palatului Belgiei unde locuieste Regina Beatrix.

Beatrix-Wilhelmina-Armgard_470x305

Regina Beatrix

Terapeuta olandeza Toos Nijenhuis a susținut că la varsta de patru ani a fost forțată să asiste la crime de copii, in care a fost implicat fostul Papa Ratzinger, un Cardinalul catolic olandez, plus tatăl Reginei Beatrix și fondatorul grupului Bilderberg, printul olandez Alfrink Bernhard. „Am văzut o crima a fostului Papa Joseph Ratzinger care a ucis o fetiță”, un alt martor a confirmat. „Actiunea s-a petrecuta la un castel francez in toamna anului 1987. Ce s-a intamplat acolo a fost urât, oribil și nu s-a întâmplat doar o dată. Ratzinger și Bernhard au fost unele dintre cele mai proeminente figuri care au luat parte.”

images

Papa Joseph Ratzinger

În Irlanda, Spania și Canada, s-au descoperit 34 de locuri unde au fost ingropati copii și se pare ca au legatura cu activitățile Ninth Circle. Cel mai mare loc dintre aceste a fost Mohawk, Școala Rezidentiala Indiana din Brantford Ontario, unde in 2008 au fost identificate mai multe resturi de copii, înainte ca Biserica Catolică, Guvernul Canadian și Coroana Engleza sa opreasca săpăturile. Curtea ICLCJ din 2013 a constatat ca Regina Elisabeta și prințul Phillip sunt gasiti vinovati pentru dispariția din 10 octombrie 1964 a zece copii nativi de la școala catolică rezidențiala din Kamloops, British Columbia. În primele două săptămâni dn 2014, martorii curtii au identificat ca participanți la actiuni care includeau violarea și uciderea de copii Mohawk și nou-născuți, reprezentanti ai caselor regale olandeze și belgiene . Persoanele identificate au fost Bernhard și Regele Hendrick, consoarta reginei Wilhelmina a Olandei.

Alte persoane identificate ca fiind observate in timpul partidelor de vânătoare umane au fost Printul Johan Friso și soția lui Mabel Wisse Smit, foști miniștri, generali ai armatei olandeze, Secretarul de stat Raad van State din Olanda,  Regina Beatrix și alți lideri politici, la nivel mondial, inclusiv din Statele Unite. „Bineinteles ca Willem Alexander și Regele Filip la fel ca si soțiile lor, stiu despre acest abuzuri si crime savarsite asupra copiilor”, a declarat un martor ocular. „Dar nu fac nimic in privinta asta și probabil sunt cei care doresc oprirea investigațiilor și urmăririlor penale.”

printul-friso-al-olandei-va-fi-inmormantat-vineri-221385

Printul Johan Friso

În ianuarie 2014, fratele regelui Olandei Printul Johan Friso a intrat în comă după ce trei site-uri de limbă olandeză au pus intamplarile pe internet. Site-urile au arătat că Friso a fost la vânători umane . „Povestea a ajuns pe internet după ani de încercări in care s-a insistat ca Sistemul Politic si Departamentul de Justitie din Olanda să acționeze împotriva criminalilor”, a declarat un martor ocular. „Nimeni nu a făcut nimic pentru ai opri pe acesti criminali, probabil pentru că Regina Beatrix și Regele Albert au intervenit in investigații.”

Partidele de vânătoare umane au avut loc pe domeniul Palatului Belgiei unde locuieste Regina Beatrix conform altor doi martori care au confirmat ca Papa Joseph Ratzinger și tatăl Reginei Beatrix care a decedat intre timp, Bernhard Alfrink, au fost prezenti la sacrificile de copii. Ambii s-au declarat a fi simpatizanți ai nazismului.

Curtea ICLCJ a primit o colecție de înregistrări din arhiva iezuita despre un alt cult de sacrificiu de copii, cunoscut sub numele de Cavalerii Întunericului. In 1933 cavalerii erau numiti de către iezuiții catolici și divizia nazista Waffen SS . Înregistrările au arătat ca Ratzinger a fost identificat ca fiind un membru al Cavalerilor in timp ce era Asistent Capelan SS la lagărul de concentrare Ravensbruck în Germania. Înregistrările au aratat de asemenea, că Ratzinger a participat la ritualuri de sacrificii de copii, utilizând copii răpiți din tabere sau prizonieri politici.

Un alt document prezentat instanței si numit Privilegiul Magistratilor a indicat ca sacrificile de copii au fost un eveniment regulat la Vatican. La frageda varsta de 12 ani „Svali” din San Diego County California a afirmat că a fost dusa in catacombele de sub Vatican pentru a asista la sacrificiul unui baietel pe care il drogasera în vârstă de numai trei anisori. În acest film intervievatorul ei a spus că in urma cu 24 de ani o alta fata pe nume „Maria”, i-a spus ca si ea a asistat la un alt ritual satanic in care a fost sacrificat un copil în aceleași catacombe din Vatican.

Săptămâna trecută, un anchetator de poliție irlandez a raportat la Curtea ICLCJ că aproape 800 de copii au fost gasiti îngropati intr-un bazin de decantare a unei manastiri catolice de maici, trupurile copiilor au fost gasite dezmembrate si decapitațe  – semne care arata ca ar fi putut fi uciși în ritualuri satanice. În ultimele două luni, Curtea ICLCJ a adunat o gramada de marturii cu privire la violuri, tortura și uciderea copiilor facute pana aproape de anul 2010 de lideri catolici, membri ai familiei regale europene și alte elite globale.

Curtea ICLCJ a adunat o gramada de dovezi noi și o serie de noi martori vin înaintea curtii pentru a depune mărturie cu privire la Al Nouălea Cerc Satanic. Ei au descoperit ca membri aparinand cultului Al Nouălea Cerc Satanic sunt implicati la nivel internațional în sacrificarea, răpirea, ucidera si exploatarea copiilor. Cei cinci judecători internaționali, precum și cei 27 de membri ai juriului sunt de asteptat să rămână în sesiune pentru cel puțin inca un an, ca urmare a complexității cazurilor.

A fost oferita protectie cetățenilor sau angajaților Vaticanului, Coroanei Angliei, bisericilor sau angajati din diferite guverne care doresc să depună mărturie sub jurământ sau aduc dovezi care conduc la urmărirea penală a acestor elite globale suspectate de comiterea de infracțiuni. Recompense de până la 10.000 de euro aproximatv 13660 de dolari sunt disponibile prin intermediul instanței ICLCJ.

Curtea ICLCJ a lucrat cu peste 450 de Ofiteri de Drept Comun din 13 țări, care operează in 51 de grupuri ca experti locali. Fondurile de organizare locale au fost disponibile pentru Grupurile de Drept Comun prin intermediul Tribunalului Internațional impotriva Crimelor efectuate de Biserică și Stat. Pentru a contacta ofiţerii de la Curtea Internaţională de justiţie din Bruxelles sunaţi sau trimiteţi e-mail la: hiddenfromhistory1@gmail.com, info@iclcj.com, admin@iclcj.com, 250-591-4573, 386-323-5774

Sursa: http://truthcdm.com/

Stiu ca acest articol poate suna a scenariu de filme SF sau Teoria Conspiratiei, dar daca tinem cont ca majoritatea asa ziselor teorii ale conspiratiei s-au dovedit in timp a fi reale, totul devine posibil. Adevarul in acest moment, numai Bunul Dumnezeu il stie.

Pentru probe video in care apar martorii, urmariti va rog si link-ul urmator:

Video. Martori care au participat la ritualurile satanice in care au fost ucisi copii de catre Papa Francisc!

Alte link-uri unde puteti gasi informatii despre subiectul de mai sus:

Cu ce se mai ocupa oculta mondiala, puteti afla din link-urile de mai jos:

Cititi va rog si:  Un lider catolic iezuit demisioneaza dupa ce a fost acuzat ca a participat la ritualuri in care au fost sacrificati copii. Demisoneaza si Papa Francisc?

Publicitate

66 de gânduri despre &8222;Persoane de Rang Inalt din Europa se distreaza vanand si omorand copii dezbracati???&8221;

 1. Doamne bunule DUMNEZEULE,unde s-a ajuns!,in ce lume traim,cine a ajuns sa conduca omenirea,cine pretinde respect pentru coroana regala a unui stat cu asemenea fecale la conducere,cu papi ca astia de la VATICAN,cu oameni cu influienta in politicile statelor?!
  Salvarea omenirii consta in a distruge aceste scursuri,a curata fata pamantului de „RAUL”care a pus stapanire pe tot.
  DUMNEZEU sa ne ajute!

 2. Nu stiu cum mai are Bunul Dumnezeu atata rabdare…
  Oricum papa a fost acuzat de multe ori ca a participat la ritualuri din astea si cine stie cate lucruri se mai intampla…!
  Sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne ajute!

  • Cititi pe -SADE Cele o suta doazeci de zile ale Sodomei .Acest tip a fost un psihopat al sec XVIII-lea ,dar a si scris .Acesta carte a fost interzisa ani de zile chiar in anul 1957, cand au tiparit-o ,editorul si cel de la tipografie au fost arestati.Acum vad ca se repeta scenele cu mai marii lumii . Cine are nervii tari sa o citesca.este de o pornografie groteasca . eu nu am reusit sa o citesc pe toata , m-au lasta nervii .

 3. Părintele Iustin Pârvu ne îndemna să fim informați și vigilenți. ASTA ESTE MASONERIA ȘI ESTE BINE SĂ ȘTIM CINE ESTE, PENTRU CINE LUCREAZĂ ȘI CE ROL ARE ÎN SOCIETATE.

  ÎN TIMPUL COMUNISMULUI S-A INOCULAT ÎN MENTALUL COLECTIV AL POPORULUI ROMÂN FRICA ȘI ASCULTAREA OARBĂ FAȚĂ DE CEI AFLAȚI LA PUTERE (,,PARTIDUL MULTIUBIT”).

  DUPĂ 1989, NE-AM PRICOPSIT CU COMUNISMUL CU FAȚĂ UMANĂ (PSEUDO-CAPITALIST), CARE ELIMINÂND TREPTAT ROMÂNII DE CERTĂ VALOARE, SUBMINÂND ECONOMIA NAȚIONALĂ ȘI ÎNCURAJÂND CORUPȚIA, A DETERMINAT ÎN MOD PREMEDITAT AVERSIUNEA ROMÂNILOR FAȚĂ DE POLITICĂ (ARTA GUVERNĂRII) ȘI APATIA CIVICĂ (constatată mai ales la alegeri).

  ÎN PREZENT, SCĂDEREA DRAMATICĂ A NIVELULUI DE TRAI AL MAJORITĂȚII COVÂRȘITOARE A ROMÂNILOR, CUMULATĂ CU DECĂDEREA INDUSĂ (PROVOCATĂ) A CULTURII (a învățământului românesc și cea prezentă în mass media aservită în mare parte ,,elitelor” masonice) SUNT FACTORII DETERMINANȚI PENTRU MENȚINEREA MASELOR ÎN IGNORANȚĂ ȘI ROBIE (APATIA).
  Câți români oare au aflat măcar că există masoneria și câți știu ce înseamnă aceasta și ce rol distructiv joacă cu adevărat în societate? DACĂ ROMÂNII NU SE TREZESC ACUM, MÂINE VA FI PREA TÂRZIU…
  Masonii își văd liniștit de treburi, își freacă mâinile cu multă satisfacție ori de câte ori duc la îndeplinire unul din planurile ticluite în cluburile lor selecte (ateliere și loji) și râd pe seama noastră a românilor, pe care ne consideră de rang inferior față de ei (ILUMINAȚII), o gloată incultă și nedemnă (considerându-ne potrivit Talmudului lor goimi, adică animale). Și oare animalele nu au fost aproape toate cipuite? Acum NE VOR CIPUIȚI ȘI PE NOI!…

  • daca toti romanii ar cunoaste intreaga lista de masoni din tara si explicatiile de rigoare cu privire la activitatile lor , cu totii ar face legatura cu tot raul care pare ca nu se mai termina la noi!

  • esti un alt copil capitalist , modern si liber, indorctrinat ca puii aia cu hormoni de crestere?
   Una-doua ii dati cu „comunismul” fara sa cititi despre el, fara sa faceti diferenta intre capitalism si comunism..ce a facut unul sau altul pt popor, pt majoritate, nu ptcativa din frunte care s0au imbogatit si traiesc „liberi” sa faca exact ce scrie mai sus.
   Iar ideea cretina de libertate rosteasca arata pe tine exact de ce trebuie rereguli, nu libertate: s anu vb orice talamb, sa nu fie permis sa faca orice. Pai ia sa ne gandim la libertate totala, suntem asa evoluati sa traim fara reguli „comuniste”? Pai regulile altor tari suntmai „coministe” decat ale comunistilor.. Orice societate se cladeste pe reguli, legi, (nu ascultare oarba cum numesti tu si este ceea ce tu ai in cap..o ascultare oarba ca r fi mai rau comunismul), nu pe libertate, ca am fi mai rau ca animalele, deoarece avem acele instincte dar si inteligeta sa facem rau. Unde se dezv lumea? Material, nu sporitual, nu sufleteste, deci..nu suntem si nu vom fi apti sa traim fara reguli „comuniste”.
   Si da, suntem inferiori exact de cand am renuntat la comunism, ca ala ne facuse liberi de datorii, ne adusese productie la orice si oamul avea de lucru, nu aveam droguri, nu eram locul 1 la prostitutie, tradare de tara, hotii, nu eram gunoiul europei, sclavii tuturor..ceea ce suntem de cand suntem liberi si ne-comunisti..

   Mai folositi creierul sa ganditi si faceti diferenta singuri, si, sa nu va ganditi doar la burtile voastre grease, ci la cum era-este mai bine pt majoritate oamenilor unei tari!!!

 4. Aceste lucruri sunt adevarate si MASONERIA este cea mai demonica si satanista grupare. Papa,regina Elisabeta si alti oameni care fac parte din viata politica si nu numai sunt implicati in rapiri de copii,pedofilie,crime cu sange rece si Dumnezeu mai stie ce orori se mai petrec in castelele si proprietatile acestor bestii. Daca aceste lucruri au fost facute publice si exista martori oculari si probe ,de ce nu sunt arestati si pedepsiti acesti monstrii ?

 5. Pff…Odin the all father o sa va apere pe toti…juma din neuroni mi so dus citind articolul si comentarile voastre…pe barba lui Odin hai sa va distrug lumea putin.Stiti ca traditile crestine is pagane la origini studiati si voi putin istoria cultelor…speciali sunteti

  • da, pai tocmai asta a facut crestinismul bine. a periat si curatat cat a putut din vechile obiceiuri pagane,….unele, precum consumul de sange, le-a cosmetizat in euharisie

 6. Trebuie sa se introduca din nou pedeapsa capitala, intrucat psihopatii nu pot fi niciodata recuperati, iar daca acestea primesc condamnare cu inchisoare pe viata, implica costuri finaciare ridicate pt statele respective.

  • Pedeapsa cu moartea este corecta,Dar vezi cine o aplica !De aceea nu este dreapta. Victimele sunt tot cei buni,judecati si dovediti [lucrati ] de diversele Mafii, deschide ochii azi si vezi clar ! Cine stabileste ce este adevar sau minciuna ? Nu hotii si criminalii ? Trebuie doar sa convinga gloata si gloata i-i va sustine orbeste ! Prietenii si fratii tai te vor ucide, nu mafiotii in mod direct.

   • s-a vazut cel mai clar cu condamnarea lui dragnea si a PSD-ului pt pacate mult peste cele reale..si a pesedistilor, de fapt a romanilorcare mai gandeau

  • Corect ! Nu avem nevoie doar de un Vad Tepes, sa curete tara de asa ceva, avem nevoie de mai multi!!
   Nu este de mirare ca acest site a fost blocat, inteleg de ce, daca nu este scris adevar pe acest site, atunci dc anue se tem atata de tare incat sa il blocheze ?? M***e satanelor

 7. Traim ultimele clipe ale istoriei pamantului….Sa nu uitati nicio clipa de lupta dintre bine si rau nezavuta. satana isi are oamenii lui infiltrati pe Pamant care cauta sa distruga pe toti si toate! De aceea ajutorul nu e decat la Dumnezeu! Sa ne intoarcem la El din toata inima, si nu de frica, ci din dragoste pt. El!!:)

 8. ..in noembrie 2014,,,,am calatorit in Africa,am CUNOSCUT un om minunat care chiar lupta pt aceasta cauza,nu am inteles prea bine atunci ce explica…dar citind acest articol pot sa va spun ca in lume exista OAMENI care salveaza copii de la astfel de situatii…si vorbea si de oameni care slujesc in Vatican…Doamne fereste

  • Nu sunt aberatii deloc, am cunoscut oameni care stiu cazuri concrete de copii disparuti fara urme, unii descoperiti mai tarziu, ingropati. Numai daca ne uitam ce fac elitele, membrii Bohemian Groves, la ritualurile satanice din padurile Californiei, si deja se ridica multe semne de intrebare. Stiu ca pare greu de crezut, dar se intampla o gramada de lucruri mizerabile de care habar nu avem. Voi nu vedeti cat de controlata este toata mass media, cum participa in inscenari care mai de care mai oribile?!? Toate aceste personaje sunt membrii illuminati si toti acesti membrii sunt satanisti, altfel nu ajungi acolo. Iar satanistii cu ce credeti ca se ocupa, cu acte caritabile si spectacole de varietati?

  • Cred ca a existat ceva in sec 17-18 dar problemele s-au stins.Acum sunt scoase de la naftalina de dusmanii demicratiilor lumii, adica de China si Rusia.
   Daca citim din istoria Vaticanului a papslitatii, vom vedea cum se razbunau unii pe altii si cand ajungeau in mormant, li se taiau mainile…..multe…! Acum sa-l bagi si pe Papa Francisc in aberatiile astea, deja este prea mult si-mi dau seama ca siturile astea vor sa distruga biserica si papalitatea( care sigur in trecutul indepartat au facut si mult m. rău)

 9. acum sa fiu sincer…am citit intreg articolul si nu-mi dau seama cum draq au gasit aia lesurile copiilor ? Adica…sa inteleg sa este vorba de anumite evenimente petrecute la un nivel foarte inalt.Pai…si nu isi stergeau aia urmele ?adica…chiar asa dobitoci sa fi fost aia,incat ingropau cadavrele pe unde apucau,precum chiorii ?Ai ba…ce drq vorbim aici ?la cate procedee sunt acum,se poate scapa lesene de un cadavru…Cioaca stie :))

  • Gabriel de ce la evenimentele gen 9/11 Septembrie sau mascarada atentatelor de la Paris sunt atatea greseli si neconcordante??? Simplu, pentr ca nu-i intereseaza sa le faca perfecte si nici nu pot, marea masa de oameni oricum e super manipulata si inghit toate galustele. Toata presa si tot sistemul este in maininile lor, pot manipula si schimba stirile cum vor ei, tocmai ca sunt oameni care cred numai ce le vantura presa centrala.

 10. ori este o intoxicare ieftima ori cineva se chinuie din rasputeri sa fie bagat in seama 😛 nu contest faptul ca nu ar exista si dezechilibrati mintali care sa faca atrocitatile alea… altfel de unde atatea filme pe aceasta tema 😛 dar sa ajunga sa se faca in baze militare unde sunt sute sau mii de soldati deci multi ochi … cineva ar vorbi…. prea este facuta ca un scenariu de boliwood :)) =))

  • pacala, numele spune multe, cei care organizeaza aceste ritualuri nu le fac cand sunt soldati sau „neica nimeni” in preajma. Majoritatea sunt foste baze militare sau care nu sunt in activitate in acele momente. Daca nu crezi cele prezentate, sa fii sanatos…

 11. Minciuni. Minti bolnave incearca sa ingrozeasca oamenii si sa arunce cu mult noroi in personalitati printre care as cita capete bisericesti. Sunt minciuni ale organizatiilor sataniste sau atei extremisti si militanti impotriva oricarei religii, frustrati de credinta altora care vor sa faca numai rau. Nu credeti orice scrie cineva undeva, azi orice nebun poate scrie si se crede mare filozof.

  • man… vezi toate filmele de Holly wood cu vanatore de oameni,Hostel, sau, mai bine Urzeala Tronurilor/..vezi/cauta Spirit cooking, Marina Abramovici…si pe yjw tube

 12. Sunt atatea inconsistente in acest articol, incat nici nu stiu de unde sa incep. Dar o sa dau cateva exemple: Printesa Beatrix (caci a abdicat in favoarea fiului) nu a locuit niciodata intr-un palat „al belgiei”, care nici nu exista; Raad van State nu este nume olandez, inseamna consiliul statelor, si este o functie; Toos Nijenhuis nu putea avea 4 ani in 1987, caci e nascuta in 1958 (sau ’59), si la 4 ani a fost violata de catre bunicul ei (traduceti bine din Olandeza!!!); si in fine, tribunalul international pentru crime ale bisericii si statului, pe care il tot citati, nu este un tribunal in realul sens al cuvantului si nu are nici o putere reala, este o adunatura de activisti cum ar fi „occupy for wallstreet” ” anonymous” si altii. Daca veti scrie un articol despre o teorie a conspiratiei, macar fiti coerenti si faceti putina cercetare. Stiti voi, quality over quantity etc … Nu mai credeti ci cercetati! Cu bine!

  • Raad Van state ai dreptate a fost tradus gresit in engleza si inseamna consiliul statelor,(s-a corectat) dar Palatul Belgiei este de fapt Palatul Regal din Bruxelle, dar multi ii spun Palatul Belgiei. Iar Beatrix chiar a fost regina Olandei(http://en.wikipedia.org/wiki/Beatrix_of_the_Netherlands)Restul neconcordantelor sunt minore, poate mici greseli de traducere, dar nu asta e ideea centrala, sunt probe video, sunt martori din toata lumea care vorbesc despre aceste lucruri, care nu au nici un interes sa minta. In schimb cei sus pusi au tot interesul sa ascunda aceste fapte, am vazut media centrala cat de mult pot minti si cum sunt controlati in totalitate de personajele de genul celor din articol. Sa vedem ce a declarat si Toos Nijenhuis, proba video https://www.youtube.com/watch?v=dQofKwEEdSw. Iar expresia teoria conspiratiei a fost inventata tot de elite pentru a putea sa se ascunda in spatele ei. De fapt nu e nici o teorie, ci sunt doar adevaruri, iar adevarul supara intotdeauna. Numai bine!

  • Mai scutit pe mine sa comentez.Multumesc!!!! Perfect explicat si real. Da biserica catolica are mari probleme si nu cu vanatorii de copii ci cu pedofilia. Sunt sute sau pote mii de copii violati sau abuzati sexual si nici de cum omorati sau vanati!!! Este motivul pentru care Papa Franziskus vrea sa scoata celibatul si o sa reusasca! Tot articolul de fata este un scenariu SF creeat de o minte bolnava!

   • Nu-i creeat de nici o minte bolnava, adica toti martorii care vorbesc despre asta sunt minti bolnave? Lasa ca sunt sanatosi astia care se ocupa cu asa ceva…

 13. Oameni buni , este absurd sa crezi ca asta e adevarat . Cercul Satanic ? Serios ? Satanistii nu fac asa ceva . Ce-i drept, biserica catolica are probleme , chiar mari , dar nici nu se apropie de ce este descris in acest articol . In primul rand, marii capi ai bisericii sunt cel mai probabil atei , deci nu cred in Dumnezeu , implicit nici in Satana , isi ocupa functiile doar pentru beneficii si putere .In al doilea rand , orice „martor” care ataca o institutie precum BC , fiind cunoscute problemele acesteia cu alte cazuri de pedofilie , are ceva de castigat , din presa , emisiuni, articole, poate chiar spera ca BC sa-i dea o mica avere doar ca sa-si tina gura , desi sunt doar minciuni , sunt sigur ca ei nu doresc atentie negativa . Asa ca ganditi inainte sa credeti tot ce scrie intr-un articol .

  • George tu ai auzit de Illuminati? Ai vazut probele video? Ai citit articolele de mai jos? Stii ce inseama ordinul iezuitilor? Ai citit adevarat istorie a papilor si a Vaticanului? Ai auzit de Bohemian Grove? Citeste carti si informezata-te, dupa aia sa vii cu tot felul de afirmatii fara nici un suport.

 14. Eu cred ca lucrurile astea se intampla de sute de ani… masoneria a pornit de prin anii 1600.. secta klu klux clan si multe altele fac aceleasi lucru. doar ca pana acum au fost ascunse, acum devin parte din societate, ne lasam educati prin filme si jocuri si toate lucrurile astea vor incepe sa devina din ce in ce mai normale..

 15. Aceste lucruri grave se intampla de ani si ani de zile dar din pacate sunt multi oameni naivi,prosti,creduli si ignoranti care cred ca indivizii din ziua de azi cu coroane pe cap si haine aurite sunt ca imparatii din povestile noastre frumoase.TREZITI-VA SI VEDETI LUMEA ASTA ASA CUM E NU CUM MINTEA VOASTRA LIMITATA VREA SA FIE! TREZITI-VA NAIBA DIN PROSTIE SI IGNORANTA CA DIN CAUZA IDIOTENIEI SI CREDULITATII VOASTRE SATANISTII CARE CONDUC LUMEA FAC CE VOR FIINDCA EI STIU CA MAJORITATEA OAMENILOR SUNT PROSTI SI SI LE E GREU SA CREADA.Tocmai pe prostia voastra se bazeaza ei si fac ce vor!

 16. […] sursa-vremuritulburi.wordpress.com // (function(g,d,id){ upCloo = g.upCloo || []; upCloo.push( { "permalink" : "http://socialmediaromania.altervista.org/persoane-de-rang-inalt-din-europa/", "siteKey" : "it-nr31TOvnk" , "options": { "headline": "Below your body" } } ); var s = d.createElement('script') , n = d.getElementsByTagName('script')[0]; s.type = 'text/javascript'; s.async = true;s.id = id; s.src = '//r.upcloo.com/a/a.js'; !d.getElementById(id) ? n.parentNode.insertBefore(s,n) :false; })(this,document,'upcloo_js_sdk') […]

 17. Nu a mai ramas domeniu pe glob in care sa nu fie concurenta ……invidie si chiar dusmanie !!!!Ori cine se poate gandi profund si intens sa gaseasca domeniul in care sa nu fie folosita minciuna ……nu va gasii , ori cat ar cauta !!!Minciuna…. concurenta…invidia ….si dusmania se folosesc la toate nivelele !!!!Se folosesc fraze pompoase ….insiruiri de tot felul de dovezi …..insiruiri de martori …..oamenii talentati se folosesc de talentul lor pt a fi cat mai convingatori !!!!In mare parte reusesc !!!!Am citit articolul ……la viata mea am mai citit romane de tot felul , care reuseau sa te introduca chiar in miezul actiunii …..tocmai din cauza talentului scriitoricesc !!!Acest articol depaseste cu mult , tot ce si ar putea imagina cineva !!!!!Avand in vedere amploarea celor scrise …..viitorul ne va convinge pe toti in ce masura am fost de creduli ……fiecare in parte !!!!Eu personal am indoieli despre cele scrise ca ar fi sau nu adevarate !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s