Sioniștii prin susținerea imigrației masive, încearcă distrugerea întregii culturi europene

Fostul șef al ziarului Salzburger Nachrichten din frumosul oraș Salzburg, Austria, evreul Ronald Barazon, sprijină din nou exterminarea poporului austriac și a cetățenilor europeni, fiind in favoarea continuă a imigrației în masă.

ronald-barazon

În mod ironic, el a dat ca exemplu Israelul, statul care are unele dintre legile de imigrare cele mai restrictive din lume, cand a sustinut ca procesul  masiv de imigrare va fi un lucru bun pentru Austria și Europa!

El a avut tupeu să sublinieze faptul că imigrația a 750.000 „ruși” în Israel nu a afectat economia sau bunăstarea Israelului. Desigur, el a lasat de o parte incomodul adevăr că cei 750.000 de „rușii” nu erau deloc rusi, ci erau cu totii evrei.

Acest evreu ipocrit susține genocidul din Austria și Europa, dar Israelul trebuie să fie un „Stat total evreiesc si dedicat evreilor.” El laudă imigrația evreiască în Israel, dar promovează exterminarea popoarelor europene și culturii europene prin imigrația masivă.
El nu indicat faptul că Israelul nu permite căsătoriile între evrei și „goyimii inferiori” (non-evreii) și că Israelul se delimiteaza de ceilalti în școli, in cartierele unde locuiesc și chiar si pe autostrăzi!

Barazon a mai spus că Austria avea nevoie de zâmbetele copiilor sirieni, dar nu a indicat faptul că Israel, care se învecinează cu Siria, nu a acceptat niciunul dintre refugiații sirieni care sunt vecinii lor de alături.
De asemenea nu a indicat faptul că principalul motiv pentru care există milioane de refugiați, se datorează faptului că Israelul și evreii sioniști peste tot în lume au influențat guvernele occidentale și monarhiile arabe, pentru a submina guvernul sirian condus de Assad și pentru a sprijini monștri radicali, cum ar fi Al-Jhidadist Nusra și ISIS.
Nu a indicat nici faptul că nu numai că Israelul refuză să salute zâmbetele copiilor sirieni, dar criminalii de război israelieni, au ars fețe, ochi, brațe și picioare a nenumărati copii.

Barazon nu este o excepție: vocea lui este parte a programului oficial al structurii evreiești din Europa și din întreaga lume occidentală: exterminarea poporului austriac și a intregii culturi europeane. – davidduke.com

Urmariti va rog si:

9 gânduri despre &8222;Sioniștii prin susținerea imigrației masive, încearcă distrugerea întregii culturi europene&8221;

 1. Tupeul si nerusinarea acestor satanisti , este FARA LIMITE !!!
  Lumea intreaga se afla sub TALPA sionistilor evrei care conduc America .
  SUA si ISRAEL sunt cancerul in metastaza a intregii omeniri de pe Pamant .

 2. Cancelariile occidentale si nu numai, nu mai au sange de autohton de cel putin un secol in urma,asa ca ………..ei vorbesc,ei decid,si asta pentru ca au fost lasati,acceptati si cel mai rau iertati de ce-au facut si fac omenirii. Impotriva lor nu se ia nicio masura cand ucid,denigreaza alte natii?

 3. si…bomba zilei, un oficial american celebru, Ron Paul, fost congresman si candidat la prezidentiale cred, spune adevarul in direct la tv despre cine a creat haosul in Orientul Apropiat, cine e devina pt valul de imigranti sirieni , despre cine a creat al qaeda si isis si despre cum ar fi trebuit sa stea in banca lor americanii…desi el insusi e american, are totusi marele curaj sa recunoasca faptul ca tot americanii sunt sursa dezastrului din orient : https://www.youtube.com/watch?t=240&v=YzA28C61LVE
  daca vrei sa traduci, draga admin, cele cateva minute in care vorbeste acest minunat batranel cu chip frumos si cinstit, sper sa vad acest filmulet pe toate televiziunile din europa, ca sa lamurim definitiv problema vinovatiei pt catastrofa siriana si nu numai, deoarece acum nu mai sunt parerile noastre ci e declaratia unui inalt oficial american

 4. Lucrurile merg in felul urmator (ordinea este aleatorie):

  1)
  – Ultima fiinta de pe pamant, barbatul
  http://bit.ly/1VQITwA

  – Ura faţă de bărbatul alb
  http://bit.ly/1VQIY3p

  – Plan secret de reducere a barbatilor din joburi
  http://bit.ly/1LmIfPZ

  2)
  – Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene
  http://bit.ly/1LwS40d

  – Practical Idealism. The Racist and Supremacist Roots of the Ideology behind the European Union
  http://balder.org/couen

  – Free Muslim Immigration to Europe
  http://balder.org/euromed-en

  3)
  – The Hijra. Modern Day Trojan Horse: The Islamic Doctrine of Immigration
  http://bit.ly/1hOAH1b

  – Terrorism hijra: Gulf countries offer zero resettlement places to ‘refugees’
  http://bit.ly/1Og6qTe

  – The Hijrah Into Europe
  http://bit.ly/1L9zgl2

  4)
  – Jewish involvement in the promotion of ‘hate speech’ laws, multiculturalism, mass immigration, denationalization, subversion of traditional values, and related items.
  pentru Uk, Franta, Olanda, Irlanda,Canada, SUA:
  http://bit.ly/1JfYpzf

 5. safimvigilenti,
  Nu cred ca lumea are nevoie de recunoasterea unuia sau a mai multi „curajosi” , ca tot haosul si toate nenorocirile din lume , vin din SUA , de la sionistii evrei sau papusarii , care conduc la ora actuala intreaga lume , pentru ca ,lumea s-a desteptat , lumea ii stie , lumea ii vede , toata Europa este la picioarele sionistilor evrei din America si toate guvernele stiu asta si sunt supuse , vasale acestor diavoli pentru ca toti sefii de state si de guverne fac parte din acest grup al elitelor sioniste .
  Ce spune asta-i apa de ploaie , sau povesti pentru copii . Stiu pana si copiii de scoala ca americanii au ocupat Europa si statele unde au dat lovitura pentru resursele de petrol (Libia , Irak , Egipt iar acum Siria).

 6. Tutea a spus unui judan care l-a acostat pe strada si l-a injurat: daca nu va potoloiti o sa sfarsiti intr-un antisemitism planetar! DOAMNE DA CUVANTUL FILOZOFULUI SA FIE PROROCIRE!

 7. kisiiger acum cca 10 ani spunea cu nerusinarea care a atras jidanilor si sper sa le mai atraga necazuri tot mai mari:trebuie sa distrugem cultura crestina! deci acesti indivizi nu se potolesc asa cum remarca si Tutea ca de aceea l-au urat jizii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s