VIDEO. „Refugiați” care înjură si aruncă cu pietre într-o gară din Ungaria. Adevărul despre așa zișii emigranți

În timp ce mass-media i-a descris pe imigranți ca fiind familii disperate și copii în căutarea siguranței, refugiații din clipul următor sunt aproape toti tineri – doar câteva familii si câtiva copii.

Clipul prezintă bărbați alergand catre un tren, aruncand in acelasi timp cu pietre și strigand insulte profane.

Așa cum am raportat mai devreme, un alt film arată imigranti în Budapesta scandând „Allahu Akbar” și „F ** k you”, în timp ce cauta sa se angajeaze în lupte cu poliția.

Ungaria a fost criticată de către alți politicieni europeni, pentru refuzul de a accepta, ceea ce se consideră a fi partea sa de imigranți.

Premierul Ungariei Viktor Orban a insistat în mod repetat că țara sa are dreptul de a proteja tradițiile creștine si de a nu permite ca un număr mare de musulmani să se stabilească în țară.

„Nu trebuie să uităm că oamenii care vin aici au crescut într-o religie diferită și reprezintă o cultură complet diferită. Cei mai multi nu sunt creștini, ci musulmani …. Aceasta este o chestine importantă, pentru că Europa și cultura europeană au rădăcini creștine „, scria el.

Cum rapoarta publicatia Sydney Morning Herald, 90% dintre imigranții care sosesc, pretind a fi sirieni, cu toate ca nu au nici un document pentru a o dovedi.

The New York Times a citat un imigrant sirian real, care s-a plâns că pakistanezii cat și alții, isi arunca actele de identitate dandu-se mai apoi sirieni, pentru a putea beneficia de tratament preferențial.

„Eu sunt sirian”, a declarat Taha Shaben, un tanar în vârstă de 28 de ani. „Un sirian adevarat. Aici, avem pakistanezi, afgani, irakieni, și toti acestia isi arunca documentele și se pretinde a fi sirieni … .toti sunt acum sirieni. Este o mare problemă.”

Adevarul despre Criza imigrantilor!

Urmariti va rog si:

Publicitate

7 gânduri despre &8222;VIDEO. „Refugiați” care înjură si aruncă cu pietre într-o gară din Ungaria. Adevărul despre așa zișii emigranți&8221;

  1. Nimic nu este intamplator. Va mai aduceti aminte din istorie sau filme de cruciati si cruciade ? cine erau cruciatii ? europenii. Ce faceau cruciatii in cruciade ? omorau tot ce nu era crestin, adica pe musulmani, furau si posedau tari musulmane si culmea, totul in numele crestinismului si a lui Hristos. Ei, acum a venit momentul platii pentru europeni, doar ca noi romanii, oameni pasnici, suntem obligati sa platim pentru crimele altora.

  2. John,
    Ba, stim foarte bine ce sa credem , e atat de usor de vazut cum PAPUSARII au impartit hoardele de barbari ai secolului 21 in toate tarile crestine din Europa , ba mai mult , Romania care a ajuns o zdreanta in Europa la capitolul patriotism si respectarea Constitutiei , va primi un numar mai mare de talhari .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s