Etapele gandite de papusari care au condus catre Criza Imigrantilor la care asistam astazi

Aceasta criza a migratiei masive la care asistam astazi nu este altceva in opinia mea, decat o noua incercare disperata de a porni un nou conflict major, atat de dorit de papausari in urma caruia sa intaureze Noua Ordine Mondiala. Dupa ce s-a incercat aprinderea fitilului de mai multe ori, ba prin asa numita criza nucleara Iraniana, ba prin lovitura de stat din Ucraina, ba cu ISIS-ul, iata ca acum propun o chestie noua. Un haos general, care sa fie acceptat de populatie sub una dintre lozinicile lor favorite si anume toleranta si iar toleranta.

E clar ca lumina zilei ca aceasta nu este o situatie nicidecum una normala si una pe care statele europene sa o poata controla. Eu cred ca totul face parte dintr-un plan bine pus la punct cu mai mult timp in urma si urmeaza cateva etape clare. Voi credeti ca moschea de la Bucuresti va fi construita intamplator?

In prima etapa  papusarii au nenorocit aceste tari arabe cu scopul clar de a le fura resursele de gaze si petrol, cat si pentru a mentine petrodolarul, fara de care America era de mult in faliment.

Etapa a doua a fost crearea acestul grup satanic, numit Statul Islamic, care a avut ca scop, haosul general care este acum in orientul mijlociu, cat si atacarea si anihilarea crestinilor din zona, dusmanii cei mai de temut ai „iluminatilor”.

Etapa a treia este cea pe care o traim chiar acum, extinderea haosului catre Europa, situatie, care fara de etapele anterioare nu se putea crea niciodata. Iar acest haos poate duce la orice, atentate reale, steaguri false, acum au pe cine arunca vina, distrugerea valorilor crestine, in special ortodoxe, cat si a tot ce inseamna o societate normala cu valori si principii construite poate in mii de ani.

Formarea Uniunii Europene, facand parte din tot acest proces, fiind de fapt primul pas catre atacarea acestor valori si principii specifice firecarui stat european. UE este cea care a propus si a incercat prima, acesta unformizarea a tot ce inseamna sistem social, cultural, economic si politic.

Iar acum tot prin Uniunea Europeana se incerca in numele tolerantei, introducera si distribuirea in intreaga Europa, a acestor popoare islamice care nu au de alfel nimic in comun cu europenii.

Primele experimente cu musulamani in Europa, s-au produs in Franta, Germania, Anglia si tarile nordice, si se pare ca ce vroiau sa obtina papusarii din aceste experimente au obtinut. Au observat in primul rand, ca musulmanii se inmultesc foarte repede, mai apoi ca tin foarte mult la religia si cultura lor, indiferent unde se afla si isi cer drepturile in mod constant mai ceva ca minoritatile sexuale, cat si faptul ca se pot pune pe seama lor, orice actiune cu caracter violent, vezi cazul Charlie Hebdo, creand mediul perfect pentru haosul general.

Etapa a patra eu o vad ca fiind atacarea popoarelor ortodoxe, cum spuneam, moschea de la Bucuresti nu va fi ridicata intamplator si are ca scop clar un proces de formare a unor comunitati(daca mai este timp) cat mai mari in aceste tari cu aceleasi efecte dorite ca si in cazul Europei Occidentale.

Etapa a cincea ar fi chiar izbucnirea unui razboi interetnic care s-ar putea transforma rapid intr-unul armat si care ar cuprinde foarte repede intreaga Europa, cat si Intregul Orient Mijlociu. Nu va mai stii nimeni ce sa faca si contra cui trebuie sa lupte, care sunt adevartii adversari, va fi o mocirla de nedescris.

Acum ramane de vazut cum vor evolua lucrurile exact si care va fi reactia in special a nationalistilor statelor europene si ce le va mai trece prin cap acestor sclerozati care au impresia ca detin controlul asupra intregii lumi.

Urmariti va rog si:

Publicitate

15 gânduri despre &8222;Etapele gandite de papusari care au condus catre Criza Imigrantilor la care asistam astazi&8221;

 1. ”Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci TREBUIE să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.”

  „În iubire nu este frică, ci iubirea desăvârşită alungă frica, pentru că frica are cu sine pedeapsa, iar cel ce se teme nu este desăvârşit în iubire.”

 2. pana la toleranta fata de acesti imigranti, europenii nu trebuie sa uite nici o clipa cine a provocat dezastrul umanitar in Orientul apropiat : SUA, NATO, ONU, UE. intai sa ne debarasam de aceste organizatii sataniste si apoi sa vedem ce mai e de facut. este limpede ca pana sa inceapa interventiile militare americane in tarile arabe, oamenii duceau o viata acceptabila pe meleagurile alea, nu exista nici 1 % din dezastrul actual, sa ne gandim numai la Libia …
  a inceput sa se vorbeasca de inchiderea granitelor si imi aminteste de acea profetie atribuita parintelui Arsenie Boca

 3. De ce a fost aleasa Germania ca tinta a valului de imigranti?
  http://www.stiripesurse.ro/de-ce-a-fost-aleasa-germania-ca-tinta-a-valului-de-imigranti_965885.html

  RAZBOI! TRUPELE ARABIEI SAUDITE SI CELE ALE EMIRATELOR ARABE UNITE AU INTRAT IN YEMEN
  Ministrul Afacerilor Externe al Yemen, Riyadh Yassin, a anunțat că forțele militare ale Arabiei Saudite și ale Emiratelor Arabe Unite au invadat țara. „În Yemen se duc lupte; forțele armate din Yemen, cu sprijinul Arabiei Saudite si trupe din Emirate expulzeaza rebelii șiiți de pe pozițiile lor . În curând vom sărbători eliberarea Yemenului „, a spus ministrul.
  http://www.blitz.bg/news/article/358765

 4. să nu uităm că una din etape a fost dezarmarea Europei sau mă rog a armatelor statelor europene (vezi desfiinţarea serv. Milit. Obig.) sub iluzia NATO în timp ce ISIS antrenează copii, şi participarea contingentelor cu rol simbolic în Afganistan

  • rolul contingentelor române de câţiva militari ici şi colo nu a avut nici o valoare tactică decât încărcarea cu ură contra noastră.O întrebare: generalii NATO n-au prevăzut nici o tactică împotriva unui atac cu scuturi umane împinse înaint

 5. ce au făcut serviciile militare secrete că nu au prevăzut situaţia în timp ce generalul în rezervă Degeratu ştia de acum câţiva ani de aşa zisa implicare rusă în criza refugiaţilor? totul e un teatru prost în care la urmă pierd spectatorii

 6. Războiul a început demult dar nu e declarat şi nu e între state ci contra populaţiei iar inamicul deţine toate centrele de comandă. Lovitura ,pe faţă, va fi năucitoare pt.mulţi cu un efect gen Piteşti, când începea demascarea…

 7. Dar nu-i de mirare ,sionistii au spus ca vor crea un haos in intreaga lume,ca oamenii vor cere NOM.Este uimitor cum o mana de oameni,cateii astia care beneficiaza de pe urma atrocitatilor lui Soros,Rothschild,etc.nu sunt adusi in fata umanitatii sa fie judecati pentru crime impotriva UMANITATII?

 8. 1)
  Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene
  http://bit.ly/1LwS40d

  Practical Idealism. The Racist and Supremacist Roots of the Ideology behind the European Union
  http://balder.org/couen

  Free Muslim Immigration to Europe
  http://balder.org/euromed-en

  2)
  The Hijra. Modern Day Trojan Horse: The Islamic Doctrine of Immigration
  http://bit.ly/1hOAH1b

  Terrorism hijra: Gulf countries offer zero resettlement places to ‘refugees’
  http://bit.ly/1Og6qTe

  The Hijrah Into Europe
  http://bit.ly/1L9zgl2

  3)
  Jewish involvement in the promotion of ‘hate speech’ laws, multiculturalism, mass immigration, denationalization, subversion of traditional values, and related items.
  http://bit.ly/1hiuHNK

 9. Statistical Snapshot*
  Notes* As at December 2014
  Country or territory of asylum or residence.
  Persons recognized as refugees under the 1951 UN Convention/1967 Protocol, the 1969 OAU Convention, in accordance with the UNHCR Statute, persons granted a complementary form of protection and those granted temporary protection. It also includes persons in a refugee-like situation for whom refugee status has, for practical or other reasons, not been ascertained. In the absence of Government figures, UNHCR has estimated the refugee population in many industrialized countries based on 10 years of individual asylum-seeker recognition.
  Persons whose applications for asylum or refugee status are pending at the end of 2014 at any stage in the asylum procedure.
  Refugees who have returned to their place of origin during 2014. Source: country of origin and asylum.
  Persons who are displaced within their country and to whom UNHCR extends protection and assistance. It also includes people in IDP-like situations. This category is descriptive in nature and includes groups of persons who are inside their country of nationality or habitual residence and who face protection risks similar to those of IDPs but who, for practical or other reasons, could not be reported as such.
  IDPs protected/assisted by UNHCR who have returned to their place of origin during 2014.
  Refers to persons who are not considered as nationals by any State under the operation of its law. This category refers to persons who fall under the agency’s statelessness mandate because they are stateless according to this international definition, but data from some countries may also include persons with undetermined nationality.
  Refers to individuals who do not necessarily fall directly into any of the other groups but to whom UNHCR may extend its protection and/or assistance services. These activities might be based on humanitarian or other special grounds.
  The data are generally provided by Governments, based on their own definitions and methods of data collection.
  A dash (-) indicates that the value is zero, not available or not applicable.

  Source: UNHCR/Governments.
  Compiled by: UNHCR, FICSS.
  Residing in Syrian Arab Republic [1]
  Refugees [2]
  More info 149,140Refugee figure for Iraqis in the Syrian Arab Republic is a Government estimate. UNHCR has registered and is assisting 30,000 Iraqis at end-2014.
  Asylum Seekers [3] 2,745
  Returned Refugees [4] 0
  Internally Displaced Persons (IDPs) [5] 7,632,500
  Returned IDPs [6] 0
  Stateless Persons [7] 160,000
  Various [8] 3,270
  Total Population of Concern 7,947,655
  Originating from Syrian Arab Republic [1]
  Refugees [2] 3,883,585
  Asylum Seekers [3] 79,670
  Returned Refugees [4] 0
  Internally Displaced Persons (IDPs) [5] 7,632,500
  Returned IDPs [6] 0
  Various [8] 1,993
  Total Population of Concern 11,597,748

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s