Pregatirile pentru iminentul conflict global se intensifica. Tensiuni in crestere intre Rusia si SUA pe tema Statul Islamic

Mai mult de 95.000 de militari aparținând Rusiei și aliaților săi regionali, au început exercițiile centralizate anuale care se intind de la Volga pana in Siberia.

© @mod_russia

„Centrul-2015(cum este numita operatiunea), este ultimul pas al pregătirilor militare ale Forțelor Armate în anul 2015”, a declarat Ministerul Apărării, care a precizat că au fost efectuate, aproape 80 de manevre militare numai în luna august, precum și o inspecție inopinată a trupelor implicate în exercițiile de săptămâna trecută.

In aceste exercitii de război, vor fi implicate mai mult de 7.000 de piese de echipament militar, până la 170 de avioane și 20 de nave de război. De asemenea, 20 de zone diferite de antrenament, vor fi utilizate de trupe care fac parte din toate ramurile de securitate, inclusiv grăniceri, FSB și Politia Antidrog, manevrele intinzandu-se pe 6.000 de km. Exercițiile fiind programate sa dureze pana la 20 septembrie.

 

 

„Ceea ce vedem acum nu a mai fost văzut din timpul Războiului Rece – sfârșitul anilor 1970 și începutul anilor 1980. Armata nu se ocupa doar cu testarea noilor vehicule, echipamente si tehnici, ci utilizeaza toate resursele disponibile,” a declarat istoricul militar Vyacheslav Filatov.

Kazahstanul va oferi trupe, în timp ce alți membri ai Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC), din care de asemenea fac parte si Belarus, Armenia, Tadjikistan și Kîrgîzstan, trimit ofițeri pentru a observa și a se ocupa de diferitele segmente ale exercitilor militare.

 

Scenariul cuprinde exercitii de razboi, in care armata aliată încerca sa localizeze o amenințare internațională provenind din Asia Centrală. Cele mai multe trupe vor opera pe teren necunoscut și vor fi simulări in cazul in care va fi nevoie sa acorde ajutor medical unui număr mare de victime, in care „răniții”, vor fi transportati catre spitale mobile.

„În timp ce aceste manevre sunt defensive prin natura lor, NATO priveste aceste exercitii cu îngrijorare”, a declarat expertul militar Serghei Fedorov pentru Zvezda. „Ei sunt uimiți de amploarea acestor exercitii – asa ceva NATO a văzut foarte rar, ei nefacand niciodata astfel de simulari, limitandu-se doar la exercitii in situatii de urgenta.”

Embedded image permalink

Tot incepand de luni, aproximativ 1.000 de militari din Letonia, cu același număr veniti si de la aliații NATO, inclusiv SUA, Marea Britanie si Germania, au inceput exerciții militare conventionale. O zi mai devreme alianța a terminat Swift Response 15, cele mai mari exerciții militare din Europa de la prăbușirea Zidului Berlinului, care au implicat aproximativ 5.000 de soldați.

La inceputul lunii, SUA a desfășurat două drone fără pilot MQ-1 Predator cu rază lungă de supraveghere și 70 de piloti, într-o misiune de antrenament din Letonia.

În luna mai, Lituania, Letonia și Estonia au cerut creari de baze NATO permanente in tarile lor, datorita faptului că Rusia are capacitatea de a le invada în termen de patru ore, de la comanda unui atac. Moscova a criticat aceasta mutare, spunând că ea contravine Actului Fondator NATO-Rusia semnat in anul 1997. – rt.com

Un inalt oficial american a declarat: Rusia a trimis tancuri în vestul Siriei pentru susținerea armatei lui Al-Assad. Trupele rusești s-ar putea întâlni cu aviația americană!

Oficial american: Rusia a trimis tancuri în vestul Siriei pentru susținerea armatei lui Al-Assad. Trupele rusești s-ar putea întâlni cu aviația americană!

Oficiali americani, citați de agenția Reuters, afirmă că Rusia a adus tancuri la un aerodrom militar din vestul Siriei, în contextul acțiunilor de susținere a armatei siriene în războiul civil din această țară.

„Am observat mişcări ale personalului militar şi lucruri care ar indica faptul că Rusia ar intenţiona să creeze o bază de avangardă la periferia sudică a oraşului Latakia”, a declarat Jeff Davis, purtătorul de cuvânt al Departamentului american al Apărării.

Rusia a cerut SUA să reinițieze cooperarea pe dosarul sirian, în contextul în care  Moscova este acuzată de Washington că a consolidat forţele pentru protejarea regimului Bashar al-Assad. SUA coordonează o campanie internațională de raiduri aeriene împotriva poziţiilor din Siria şi Irak ale reţelei teroriste Stat Islamic, dar Rusia acuză faptul că această acțiune are un caracter „ciudat”, care evită bombardarea pozițiilor ISIS.

Pentru prima oară, după mult timp, există riscul ca trupele rusești și americane să se întâlnească în același teatru de operațiuni. – activenews.ro

Rusia a inceput manevre militare și tiruri cu rachete în largul coastei siriene

Rusia, manevre militare și tiruri cu rachete în largul coastei siriene

Rusia face exerciţii militare în largul costei siriene. Prezenţa sporită a ruşilor în regiune provoacă îngrijorare în rândul statelor occidentale – care suspectează Moscova că, sub pretextul luptei împotriva terorismului, va susţine şi mai mult regimul Bashar Al Assad.

Potrivit notificării înaintate de Moscova, exerciţiile militare au loc până pe 17 septembrie în apropierea portului Tartus, unde se află un punct militar logistic extern al Rusiei. Sunt programate tiruri de antrenament cu rachete, ceea ce ar putea afecta traficul aerian civil în zonă. Rusia a recomandat piloţilor de pe avioanele civile să fie mai atenţi în spaţiul aerian la est de Cipru, transmite corespondentul TVR la Moscova.

Presa occidentală scrie că în ultimele zile au ajuns în Siria trei avioane-cargo militare de tip Antonov iar prin strâmtoarea Bosfor s-a observat o intensificare a tranzitării navelor de război ruse.

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, afirma vineri că este nevoie de o coordonare militară între Rusia și Statele Unite pentru a evita producerea de ‘incidente involuntare’ în Siria, unde ambele țări au un anumit grad de implicare militară.

Pe de altă parte, Lavrov a cerut coaliției antijihadiste conduse de SUA să coopereze și cu armata siriană în lupta împotriva grupării Statul Islamic (SI). În raidurile aeriene efectuate asupra SI, coaliția ‘trebuie să interacționeze cu forțele terestre siriene, pentru că cea mai eficientă și puternică împotriva SI este armata siriană. – activenews.ro

Sa comentam acum un pic aceste stiri, razboiul dragii mei, in opinia mea este iminent. Este doar o chestiune de timp pana se va declansa nebunia generala.

Cum va spunea mai de mult, cele doua mari puteri militare, pe de-o parte Rusia si aliatii sai, iar de cealalta parte SUA si NATO, au luat doar o pauza pentru a se pregati atat militar, cat si din punct de vedere startegic pentru marea confruntare care ne asteapta.

Pregatirile de razboi continua. Motivul pentru care acordul de la Minsk este doar o cacealma si nu poate dura prea mult

SUA ne spune pe fata deja ca ei sunt sutinatorii ISIS-ului si cine se ia cu ei la tranta, se ia cu America. Aceasta concluzie vine in urma faptului ca Washington-ul s-a declarat pe fata deosebit de nemultumit de faptul ca Rusia a trimis tehnica militara, cat si soldati pentru a-l sprijini pe presedintele Siriei, Bashar al-Assad in efortul sau de a face fata invaziei Statului Islamic. Mai mult decat atat, SUA a cerut Bulgariei si Greciei sa nu permita accesul in spatiul lor aerian, al avioanelor militare rusesti care sunt trimise catre Siria.

Bulgaria de altfel conformandu-se acestei cererei, motiv pentru care Rusia a amenintat Bulgaria ca va suporta consecintele acestei actiuni.

Acum vin eu si va intreb, nu e oare ISIS-ul considerat dusmanul si problema numarul 1 in acest moment pe glob? De ce SUA e nemultumita ca  Rusia vine practic in sprijinul Statelor Unite pentru a anihilia aceasta gupare terorista, despre care americanii spun ca nu reusesc sa-i faca fata?

Priviti atenti de ce sunt capabile aceste animale care compun Statul Islamic:

ATENTIE! INTERZIS SUB 18 ANI – CRESTINI SI COPII DE CRESTINI DECAPITATI DE ORGANIZATIA CRIMINALA ISIS

Daca situatia ar sta asa, SUA chiar ar trebui sa multumeasca Rusiei pentru ajutorul dat si sa colaboreze in acest sens, nu sa-i puna bete in roate, ba mai mult amenintand ca e posibila o viitoare confruntare intre fortele rusesti si aviata militara americana.

Dar situatia nu sta deloc asa, SUA sprijina din rasputeri ISIS-ul, pentru ei este un mare ajutor prin haosul creat, pentru a putea pune mana pe resursele Siriei. Care pe langa rezervele de petrol pe care le detine pe teritoriul sau, tinta elitelor care controleza America si cele mai mari companii de petrol Chevon si Exxon, este Leviatanul, una dintre cele mai bogate zone in gaze si petrol descoperita pe glob in ultimul timp. Resurse la care au dreptul Siria, Liban, Turcia, Israel, Cipru, Egipt si Palestina daca ar fi recunoscuta ca stat independent, acesta fiind si motivul principal pentru care Israelul a macelarit in ultimul timp Fasia Gaza. Dar despre acest subiect am scris in detaliu, in articolul:

Vremurile de pe urma. Lupta asupra Leviatanului.

De asemenea Turcia, aliatul SUA, ii ataca pe Kurzi, care sunt singurii care lupta contra ISIS-ului.

Irak-ul de asemenea au adus si ei dovezi ale sprijinului pe care SUA il acorda Statului Islamic:

Potrivit rapoartelor Irakiene, SUA si Marea Britanie continua sa alimenteaze gruparea ISIS cu arme lansate din avioane

Iar acum mi se confirma si temerile mai vechi pe care le aveam, ISIS-ul printre altele a fost creat de SUA, pentru a fi un pretext in vederea inceperii unui conflict cu Rusia.

Armata de o sută de mii de jihadiști din Irak a fost creata sa atace Rusia?

Conflict care este tot mai aproape, Siria putand fi teritoriul unde se vor infrunta pentru prima data cele doua mari super puteri.

Deci avem zone de conflicte si posibile conflicte in Siria, Ucraina, de asemnea avem parte de tensiuni in crestere in Marea Chinei intre China si SUA, plus tensiuni economice intre aceleasi tari, care au dus la tot felul de atentate in ultimul timp.

A inceput un razboi ascuns intre SUA si China? Exploziile din China nu par a fi intamplatoare. Nave militare chinezesti observate in apropiere de Alasaka

O alta tesiune s-a creat in jurul rezervelor de gaze si petrol, gasite in zona artica, tot intre SUA si Rusia.

Un alt posibil conflict care mocneste de mai mult timp, este cum bine stiti intre Korea de Nord si Korea de Sud.

Situata imigrantilor din Europa de asemenea poate scapa oricand de sub control, liderii Islamisti amenintand ca deja 4000 de luptatori ai Statului Islamic au intrat in Europa odata cu valurile de imigranti si sunt gata de atentate pe tot cuprinsul batranului continent.

Rusia este de asemenea tot mai aproape de o alinta solida si cu Iranul, pentru care SUA este total nemutumita si ameninta Iranul tot mai vocal cu razboiul. Cei doi viitori posibili presedinti ai Americii, avand de altfel discursuri foarte hotarate in acest sens:

Iar pentru o intelegre si mai buna a celor descrise mai sus, urmariti va rog si categoriile:  Al treilea razboi mondial si Criza economica

Deci cum va spuneam, dragii mei cititori, situatia este foarte incordata, iar razboiul global, profetit de multi Sfinti Parinti, bate la usa.

Publicitate

12 gânduri despre &8222;Pregatirile pentru iminentul conflict global se intensifica. Tensiuni in crestere intre Rusia si SUA pe tema Statul Islamic&8221;

 1. O oportunitate buna pentru Rusia sa atace Europa cu atata armament mutat mai aproape pe motivul interventiilor in Siria. Profetiile spun ca Rusia va trece prin stramtori si vor atacata continentul european. O europa slabita de imigranti e cu atat mai usor de lovit. Dar trebuie sa mai treaca ceva timp pana cand tarile europene vor avea de suferit de pe urma problemelor interne, si probabil este nevoie si de o criza economica. Parerea mea este ca cel putin 6-12 luni nu avem de ce sa ne temem. Dar dupa aceasta perioada… orice e posibil. Ma gandeam in perioada asta la cat de multe evenimente negative s-au intamplat in ultimii 2-3 ani. Foarte multe fata de ultimele decenii, cu o rapiditate uimitoare. Nu avem timp sa rumegam bine o situatie ca apare imediat alta. Parca timpul trece mult mai repede. Se simte o agitatie care creste continuu. Cu greu ne mai putem da seama ce se intampla in jurul nostru.

  • ortodoxend, te inseli amarnic, nu Rusia este problmea, ci NATO, nu SUA este inconjurata de baze si scuturi antiracheta ale Rusiei, ci Rusia de NATO(SUA). Rusia fara sa fie atacata, nu va ataca niciodata pe nimeni.

   • Am redat ce am citit in profetiile despre al treilea razboi mondial de catre Paisie Aghioratul si altii asemenea lui. In aceste scrieri se pomeneste de anihilarea completa a Constantinopolului si redarea lui catre greci. Deasemenea Turcia se va distruge si imparti. Dar inainte de asta, razboiul va incepe cand Rusia va ataca rapid Europa trecand prin Turcia si inaintand pe mare apoi pe uscat spre (sper sa imi aduc bine aminte) Germania, Anglia, tarile nordice. E posibil sa ai dreptate si Rusia sa atace prin contraatac, sau constransa cumva de imprejurari. Rusia se afla inca sub sanctiunile economice sua+europa, iar un conflict in siria intre sua+germania si rusia ar putea sa indeplineasca profetiile.

   • Da, in profetiile Sfantului Parinte, Rusia intervine dupa ce va fi atacata Grecia de catre Turcia. Iar in privina Germaniei, ei nu se baga in Siria. SUA acolo intra sprijinita de Israel, Anglia si Turcia in principal. Dar Dumnezeu stie exact ce va urma, oricum, nu e de bine.

 2. incredibil !!!!
  SUA au ajuns sa sustina pe fata sangerosii criminali si macelarii de la ISIS !!!!!
  de ce nu sare planeta , retelele de socializare, blogurile, de ce nu sar in aer ???
  iata si o veste buna, o oportunitate maxima : Rusia sustine unirea MD cu Romania, e timpul sa profitam : http://www.timpul.md/articol/%28declaraii-incredibile%29-consilier-al-lui-putin-rusia-ar-putea-susine-unirea-moldovei-cu-romania-dar-ue-este-impotriva-79293.html

  • Asa ma gandeam,Maria!
   Dupa unii ar fi:
   Asadar, pana sa fie conducator mondial, antihristul va fi un imparat oleaca mai mic, conducatorul unui stat puternic. E un detaliu foarte important.
   Un mare mason spunea de curand ca illuminati vor alege un tiran iluminat dupa o anarhie generalizata ce va distruge sistemul democratic:
   https://saccsiv.wordpress.com/2012/06/04/antihristul-este-al-optulea-imparat-si-este-dintre-cei-sapte-si-merge-spre-pieire-va-conduce-intai-un-stat-puternic-abia-apoi-guvernul-mondial/
   https://saccsiv.wordpress.com/2011/05/09/printul-william-nu-este-antihristul/

   As vrea sa va dau un mic amanunt,in Israel copilului i se stabileste nationalitatea dupa mama,iar dupa mama Wiliam este evreu. Ar putea Printesa Diana, mama lui William, sa fi fost evreică? O sursă susţine că mama Printesei Diana, Frances Shand Kydd, a fost evreică – născută Ruth Frances Burke Roche, o Rothschild.Cand Nunta Regala care-i unea pe Kate Middleton şi Prinţul William a fost anunţată, detectivii de genealogii s-au pus pe muncit. Pentru început, noutăţile indicau că mama tinerei Kate, Carole Goldsmith (numele de fată), era de origine evreiască. Dacă Carole Goldsmith era evreică, atunci, în conformitate cu legea evreiasca, fiica sa Kate Middleton va fi considerata evreica – şi ar putea deveni prima regina evreică (Consort) din Anglia. Un cuplu regal evreiesc pe tronul Angliei. Este mai mult decât posibil.Asa cu totul intamplator!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s