ATENTIE! INTERZIS SUB 18 ANI – CRESTINI SI COPII DE CRESTINI DECAPITATI DE ORGANIZATIA CRIMINALA ISIS

Teroriștii Statul Islamic, (creatia CIA si MOSSAD), au început crimele promise impotriva creștinilor din orasul Irakian Mosul, și au început cu copiii. Potrivit unui raport prin intermediul CNN, un om de afaceri american a declarat că uciderile au început în Mosul, iar capete de copii se vad infipte pe stâlpi într-un parc al orașului, a raportat catholic.org.

A child is photographed, waiting to be killed by militants. ISIS uses these images to terrorize others and to glorify their spree of terror.

Un copil este fotografiat, așteaptand să fie ucis de militanți. ISIS foloseste aceste imagini pentru a-i teroriza si pe alții și pentru a se inalta pe sine

LOS ANGELES, CA (Catolic Online) – „Există un parc în Mosul”,  a declarat Mark Arabo pentru CNN, în timpul unui interviu pe Skype efectuat din San Diego, „unde capete de copii se afla infipte in bete. ”

Arabo, care este un om de afaceri proeminent Chaldean-American, s-a întâlnit cu alți lideri ai comunității sale la Casa Albă săptămâna trecută, chemand liderii politici americani să acorde azil pentru aproximativ 300.000 de creștini care fug de invazia ISIS.

Comentariu VT:

Omul acesta poate nu stie ca ISIS este de fapt creatia lor, a liderilor americani si mai mult decat atat, continua sa-i  sprijine si pe mai departe.

În numele milei, vă rugăm să ajutati cat mai repede aceste persoane.

„Lumea nu a văzut acest tip de atrocitate de generații intregi”, a declarat pentru CNN. In cea mai mare parte sunt afirmatii corecte. Deși s-au întâmplat în mod repetat genociduri-a lungul istoriei, inclusiv genocidurile celebre din Rwanda și fosta Iugoslavie, precum si Cambodgia, genociduri comise împotriva creștinilor și a altor minorități este extremă, dar nu s-au facut publice.

Teroriștii care au invadat Mosulul și alte comunități creștine antice din Siria și Irak au făcut videoclipuri muzicale cu ei ucigand civilii și soldații capturați. Ei literalmente se bucura de crime și de teama si suferinta pe care o imprastie către alții. Acest sadism poate fi cea mai pura manifestare a răului care a existat de la violarea din Nanking, în timpul celui de al doilea război mondial.

Deja, mai multe imagini au apărut cu copii creștini decapitati de ISIS, pur și simplu numai pentru motivul ca sunt crestini.

Potrivit Arabo, femeile sunt violate, apoi ucise, iar oamenii sunt spânzurati. Aceștia sunt oameni care au fost avertizați in prealabil sa se converteasca la Islam inainte de a fi ucisi.

Chiar si familii care plătesc impozitul, mandatat de ISIS pentru a ramane crestini, sunt acum victime. Femeile sunt luate de langa soții lor și facute „soțiile” de luptători ISIS. Acest lucru înseamnă că le pot viola oricand și chiar sa le omoare, în cazul în care nu sunt de acord ca ulterior sa se convertească la Islam.

Nu toți creștinii pot fugi, probabil pentru ca unii au grija de rudele lor mai in vârstă sau de copii mici sau au avut alte motive pentru care nu pot iesi din oraș și sa traverseze desertul. Poate că unii au considerat ca plata unei taxe i-ar putea salva.

Intr-o parte a Irakului, refugiații s-au retras în munți, dar au fost înconjurati de rebelii ISIS si acum sunt pe cale sa moara de foame.

Ceea ce se întâmplă în Irak și Siria, în special pentru creștini, nu este o hiperbolă. Ce face ISIS trebuie luata în serios. Au dus la bun sfarsit fiecare amenințare pe care au făcut-o. Ei au demonstrat ca nu au nici o milă pentru copiii sau mamele lor. Ei se identfica cu aceste crime  și sunt nimic mai mult decât o armată de zeloți psihopați. Numărul lor este în creștere, deoarece nimeni în lume nu face nimic pentru a-i opri. Fiecare criminal cu sange rece care este musulman, este adus să se alăture ISIS și să participe la măcel.

Acest lucru nu mai este o problemă doar pentru Irak. Întreaga planetă are o responsabilitate solemnă de a lupta imotriva ISIS și de a neutraliza amenințarile lor.

Că lumea stă și doar se uită, reperezinta  un simbol al rușinii și o pacoste de neșters asupra omenirii.

Vă rugăm să faceți ceva acum!

Kurdish men carry the bodies of children who died after being driven from their homes with nothing t

Bărbați kurzi transporta corpurile copiilor care au murit după ce au fost luati de la casele lor si lasati sa moara de foame si de sete

How can anyone turn away from a child, facing mortal terror? All Christian the children in Mosul are

Cum poate cineva sa-i abandoneze pe acesti copii care se confruntă cu teroarea mortii? Toti copiii din Mosul au fost executati.

Convert or die. ISIS militants are crucifying victims because to them crucifixion is especially humi

Va convertiti sau muriti! Militanții ISIS ii rastignesc pe crestinii care care nu vor sa se converteasca la Islam. 

Another woman killed by militants. ISIS has pledged to exterminate Christians from the region.

O altă femeie ucisă de militanți, ISIS a promis să extermine toti creștinii din regiune.

A woman killed by Islamic militants. Christians are under a sentence of death in ISIS-controlled par

Alta femeie ucisa din acelasi motiv.

Children lie where they were killed by militants.

Copii ucisi de ISIS.

Islamists killing a woman by slitting her throat and capturing her blood in a bowl, holding her firm

Islamiștii ucid o femeie taindu-i gâtul și scurgandu-i sângele intr-un castron. Astfel de forme de execuție sunt destinate să-i intimideze pe alții.

A distraught father in Syria holds the lifeless body of his decapitated daughter, executed by milita

Un tată înnebunit de durere în Siria, tine corpul neînsuflețit al fiicei sale decapitate, executate de militanți pentru că era dintr-o familie creștină. Se pare că toti copiii creștini dîn Mosul sunt decapitati sistematic și capetele lor mici le sunt  pus pe stalpi într-un parc, ca un avertisment pentru cei care isi iubesc copiii.

All humanity owes a debt to this baby girl, to find her murderers and bring them to justice, dead or

Fetita decapitata.

Pentru a intelege de ce nimeni nu se baga peste acesti criminali,(care ar putea fi exterminati in cateva zile de NATO daca s-ar vrea) urmatiti va rog si link-ul urmator, cat si link-urile aferente lui.

Obama a declarat razboi Siriei fara sa observe nimeni

Publicitate

91 de gânduri despre &8222;ATENTIE! INTERZIS SUB 18 ANI – CRESTINI SI COPII DE CRESTINI DECAPITATI DE ORGANIZATIA CRIMINALA ISIS&8221;

 1. Sirienii crestini sa vina in Romania pentru integrare si nu cei musulmani …
  Constitutia Romaniei prevede clar acest lucru mai ales in cazul diferentelor majore etnico religioase …ne ajung musulmanii nostri de aici si .

  • si cum ai sti tu daca sunt sirieni crestini sau musulmani??..sa stea acolo la ei..sa-si rezolve singuri problemele!sa se macelareasca intre ei!

   • daca ati fi in locul or si ei ar face cum ziceti dv .ce parere vati face despre ei ?cum vati simti?ginditiva ca pamintul nu e al dv. e proprietatea lui Dumnezeu. ginditiva ca din pricina ca au pacatuit .au ajuns in asemenea situatie .si daca noi pacatuim ni se poate intimpla la fel ori mai rau .pentru ca Dumnezeu face ce vrea cu ce e a lui .e bine sa gindesti bine ce vorbesti .trebuie sa avem grija si ce gindim .pentru ca intro zi si gindurile vor fi judecate.

   • Serios?sa stea sa suporte chinurile astea? Sa iti fie rusine!!se vede cata dragoste ai pentru ei!! Imi e scarba de oameni ca tine! Te-as pune si pe tine sa vezi cum e sentimentul sa iti vezi copiii ucisi si dupa sa comentezi! Repet,imi e scarba de oameni ca tine!

 2. Si de vreti a incalca Constitutia atunci referendum pe aceasta tema constitutionala a depopularii Romaniei crestin orthodoxe si popularea Romaniei cu mahomedani si islamisti….atunci vom vedea ce sustinere aveti voi cei care mergeti pe divide et impera ….pina unde oare veti merge ?
  poate pina in fundul iadului acolo unde vi i locul cu tatal minciunii pe care il slujiti si vreti a l introna
  Insa nu va este ingaduit acuma
  Cu noi este Dumnezeu
  Amin.

 3. Cine-i va opri pe acesti dementi?
  Militanţii ISIS au executat într-o manieră atroce patru prizonieri din Mobilizarea Populară, denumire a miliţiilor şiite din Irak implicate, alături de armată, în lupta contra Statului Islamic, relatează presa internaţională.
  Victimele au fost suspendate cu cătuşe legate de mâini şi de picioare şi apoi li s-a dat foc, fiind lăsate să ardă de vii.
  http://www.paginadepolitica.ro/ibtimes-isis-a-difuzat-imagini-cu-patru-prizonieri-siiti-arsi-de-vii/

  Lighioanele. De la Alexandru şi Sorin Toma (Moscovici) la Radu şi Alexandru Florian (Feinstein).
  http://www.ziaristionline.ro/2015/08/31/lighioanele-de-la-alexandru-si-sorin-toma-moscovici-la-radu-si-alexandru-florian-feinstein/

 4. bine zici VT : acesti criminali ISIS ar putea fi exterminati in cateva zile de NATO daca s-ar vrea…nenorocitii si satanistii de conducatori NATO si SUA au intervenit si distrus o gramada de tari in regiune pt tot felul de motive si gaselnite iar acum cand avem genocid, se fac ca ploua, cea mai clara dovada ca pt ei nu conteaza nici apararea democratiei nici a vietii si demnitatii umane…la fel si patriarhii ortodocsi de pretutindeni ar trebui sa faca presiuni uriase asupra politicienilor pt a interveni si stopa acest genocid…

   • Care arme tutu ca au vandut astia tot :)) ne-au ramas doar cutitele de paine :)) . Uzina mecanica bucuresti ( FAUR ) , acolo unde se asamblau tancuri si se produceau celebrele pistoale CARPATI , acum este goala . Au vandut si tigla de pe hale . E mai prapad decat se arata in mass media 🙂

   • Mi-ai luat vorba … si se doreste reducerea populatie pe plan mondial … nu le mai pasa de copii si femei

 5. Ce manipulare ordinara pe massmedia „e problema sociologilor si psihologilor sa o rezolve …statele ue trebuie sa fie solidare pentru cota parte de imigranti …” un raspuns halucinant dat de o autoritate a statului roman la intrebarea pusa de reporter ” ce parere aveti ca in Ungaria unii imigranti ajunsi acolo si cazati au inceput a striga allah akbel „…
  Deci scopul este cu tinta si precizie spre islamizarea europei …
  numai spun ca pe canal digi se prezinta acest subiect cu atata daruire pe sentiment incat pe fraierii de noi , romani nici doi bani nu mai dau ca nu avem locuri de munca si suntem majoritate in asta Tara ..probabil asta si vor …sa devenim sclavi si minoritate apoi tinta vie in tara noastra
  Desteapta te Romania , desteapta te romane ca sa nu pieri cu paganii si naimitii sub acest pamint
  Amin.

 6. ? Întrebare „retorică” : oare cine vrea să omoare creştini cu mâna musulmanilor şi invers eventual ? Iar noi ne îmbulzim la „marşul cavaleriei”…reeducarea cu televizorul…staţi liniştiţi ne apără nato…astea-s la ei nu la noi…somn uşor

  • Pai vezi raspunsul in acest articol!! CIA si MOSAD !!…. Dar un om intelegent , ca tine, poate intreba intrebare retorica suplimentara : Pe timpurile cand musulmanii au ucis pe romani (in urma cu secole), ce rol au avut atunci CIA-ul si MOSAD-ul ? …….. Acum intreb eu : Cine au ucis in Romania zeci de mii de romani evrei in secolul trecut , exact la fel cum musulmanii ucid astazi pe crestini si pe evrei? ….. Raspuns : Romanii crestini antisemiti!! Adica Legionarii ! Criminali contra umanitatii sunt musulmanii si legionarii !! Fi atent : evreii au fost si sunt pasnici, Ce-i care au sa va taie capele sunt musulmanii. Asa ca lasati-i pe evrei in pace…..

   • Domnul Schwartz, eu cred ca romanii au salvat vieti de evrei si nu i-au ucis in timpul celui de al doilea razboi mondial si avem o gramada de exemple, inclusiv domnul Shimon Perez a vorbit despre salvarea a 400 000 de evrei de catre romani.

    https://vremuritulburi.com/2015/08/03/romanul-cornel-dumitrescu-a-salvat-3600-de-evrei-de-la-holocaust/
    Iar in ceea ce priveste disputa dintre evrei si musulmani, aici ma refer doar la Palestina, cred ca treburile iara stau pe dos:

    Cat priveste treba cu legionarii, iara e manipulare, 75% dintre tortionarii de la Pitesti, Aiud, Poarta Alba, Jilava, erau evrei, deci, nu stiu ciune pe cine a ucis.
    Lumea nu mai e proasta, se mai desteapta, nu puteti sa veniti voi evreii(unii dintre evrei) la nesfarsit, sa ne aruncati in fata treaba asta cu holocaustul si sa faceti legi in tarile altora in baza acestor multe neadevaruri istorice.
    Pana una alta Romania a fost una dintre natiunile care a pierdut printre cele mai multe vieti omenesti in timpul celor doua razboaie. Asa ca mai usor cu manipularea.
    Iar cat priveste ISIS, sunt o creatie CIA si MOSSAD.

   • D-le Schwartz, ai dumneata vreun document, vreo foto autentice din care sa reiasa clar, fara nici un dubiu, ca „romanii au ucis zeci de mii de romani evrei (nevinovati?) in secolul trecut”? Sa nu incerci sa aduci „argumentul” cum ca „stie toata lumea”, fiinca aici, pe acest forum, nu tine sforaria ieftina, de mahala politica. Si daca n-ai PROBE indiscutabile, cere-ti scuze!

   • Cum sa se implice acele organizatii in lupta contra musulmanilor (isis, shaya sau cum i se mai spune), cand ei sunt principalii sponsori, pentru armanent si munitie?

   • Pui de khazar(adevaratii evrei sunt doar cateva sute de mii, restul sunt KHAZARI de religie mozaica , de neam turcic de la marea Caspica-cititi cartea scrisa de un khazar Arthur Koestler ,,Al treisprezecelea trib-KHAZARII,,)-nu stii sau nu vrei sa stii adevarul istoric?Regimul Antonescu a refuzat solutia finala a lui Hitler de exterminare a evreilor(pardon, khazarilor) iar cei 400.000 din Romania ciuntita(fara Ardeal-unde au ramas sub ocupatia hortista alti 400.000 ,,evrei,,) au reusit sa supravietuiasca dovada cea mai puternica fiind insasi comunitatea de ,,evrei,, plecati din Romania, care este cea mai numeroasa din Israel.Pogromul de la Iasi , sunt documente oficiale in acest sens,a fost infaptuit de armata germana.Cei 100 asa zisi evrei ucisi de legionari in Bucuresti pe timpul rebeliunii legionare erau de fapt……..LEGIONARI atarnati in carlige la abator deoarece toti erau imbracati in tinuta legionara pe sub mantaile si paltoanele lungi puse ad-hoc de manipulatori(aceeasi ca si astazi).Nu mai amintesc de multumirile inaltilor sefi ai comunitatii evreilor romani din Israel ptr faptul ca au fost ocrotiti de romani.In contradictie cu ura viscerala a evreilor sionisti care nu amintesc nimic de faptul ca Horty a executat intocmai si mai devreme de termen ordinul lui Hitler de exterminare a evreilor din teritoriile ocupate de Ungaria-sf. lui martie inceputul lui aprilie 1944 , trimitandu-i in 3 saptamani in lagarele de exterminare cu nenumaratele garnituri de tren, de i-a speriat si pe fascisti.Dar adevaratul pogrom s-a desfasurat insa impotriva poporului roman, de care nu este voie sa se aminteasca-1 milion de romani ucisi sau deportati in Siberia de catre sovietici in perioada 1940-1941 si dupa august 1944.Zecile de mii de romani din teritoriile ocupate de hortisti dusi ca sclavi in Ungaria si dintre care sau mai intors doar cativa. Este drept ca numai unii sa ceara la nesfarsit despagubiri materiale ptr holocaust si pogromuri?Uite ca se poate.Si acest joc nebun al mortii continua si mai parsiv si mai atroce pe tot mapamondul.

   • Mai seceră oi fi tu jidan, dar ce ați făcut în Bucovina,Basarabia ,Moldova de peste Prut ați făcut crime fără număr când armata româna s-a retras de la Odessa???A întors armele împotriva celui care vă extermina dacă mai ținea războiul!!! VOI SUNTEȚI POPORUL ALES CĂ L-AȚI OMORÂT PE MÂNTUITORUL NOSTRU AL OMENIRII….hai sictir

   • Singurul jidan mai de soi ,mai răsărit care a recunoscut corect ca la noi nu a fost holocaust ba mai mult că am ajutat sute de mii de jidani a fost Shimon Peres care a amintit și de faradelegile și crimele conaționalilor tăi și ai lui în Basarabia,Bucovina,Moldova de peste Prut. Apoi a dat-o și ăsta în bară că a cumpărat România,Ungaria și Polonia la pachet… Evreul tot jidan hoț , hrăpăreț, și nesătul până moare…!!!

 7. Batu i ar DUMNEZEU sa i bata pe acesti criminali fara inima si suflet ca pamintul unde stau sa i inghita de vii si sa plateasca de aici din asta viata pentru toate crimele facute
  Amin.

   • Sfintitul Parinte Elpidie a spus in 2012
    ” mai tine Dumnezeu lumea aceasta si nu a pierdut o pentru rugaciunile mucenicilor din Siria care se roaga inaintea lui Dumnezeu …copii mei sa facem lant de rugaciune …”

    asta am spus o pentru cei care sunt in dreapta credinta cu adevarat si nu pt ateii …pentru cei atei credinta nu exista …insa exista Dreapta Judecata Dumnezeiasca pt atei ,eretici si pagani ca si pt aceste fiare cu chip de om , ca nici pamintul nu are sa va suporte si are a va inghiti de vii
    Poate Sfantul Mare Mucenic Gheorghe iti va spune mai multe asa in realitate ca sa crezi ca DUMNEZEU este Viu
    Amin.

 8. extrem de suspecta si slabiciunea armatei siriene, mai ales ca are, cum se spune si sprijinul rusilor, mi-e tare greu sa cred ca nu au putut sa ii extermine pe acesti teroristi isis inca de la inceput…foarte suspect

  • da e un război ciudat şi suspect cum trenează iar singurele noutăţi operative se referă doar la masacre de civili. Dacă totul e un teatru sinistru şi defapt războiul se duce împotriva săracilor fără apărare ? Dacă defapt totul e controlat?

   • Asa e!!! E un cerc sangeros dar noi suntem mult prea mici sa intelegem anumite chestii ce se pun la cale in parlamentele statelor mari!!!

 9. forţele care controlează situaţia nu urmăresc o victorie.ei au nevoie de o cangrenă purulentă care să alimenteze cu microbi războiului întreaga lume.ei au nevoie de ape tulburi de unde să scoată fără responsabilitate bacili viitorului ww3.

 10. Un Sfant Parinte din Rusia a profetit
  ” din tulburarea oamenilor se hraneste antihristul ” ceea ce vedem si traim astazi ….si acum sa mergem la movila aratata de Sfantul Nil din pustia Egiptului
  „Am vazut o movila , pe movila statea un bou mare pe care scria Romania si care ducea o povara imensa in spate …si a inceput boul a rage
  apoi am vazut pe movila pe tulburatorul si apoi am auzit apoi trei focuri de arma ”
  tulburare -tulburatorul =antihrist
  Si
  ” intr o noapte spre zi veti fi ocupati de trei state ,va veti trezi cu ungurii rusii si bulgarii peste voi …iar peste cei ce va vor ocupa va veni ploaie de foc ”
  Sfantul Parinte Arsenie Boca
  „Rugati va sa nu fie fuga voastra sambata sau in luna lui februarie ca atunci are sa ploua cu foc din cer „spune Cartea Sfanta
  Deci antihrist este pe pamintul Romaniei si este intr adevar fiul pierzarii pus ca ministru agriculturii
  Profetia Sfantului Cosma al Eladei
  „fiul pierzariii isi va lua nume de imparat mare si de prooroc mare …imparatia Bizantului a fost intemeiata de un Constantin si o va distruge alt Constantin ”
  Un alt Sfant a spus
  „Romania nu va avea razboi ,peste tot in lume va fi urgie razboi cutremure ,
  Romania va avea razboiul mintii caci are pe antihrist pe pamintul ei”
  razboiul mintii inseamna cand nu se mai inteleg om cu om adica parintii cu copii ,sotii intre ei ,fratii intre ei si cand totul este tulburarea si pacea lui Dumnezeu numai este
  De asta Romania este chemata la Apostolat ,
  Romania va fi ca un Apostol intre neamuri
  Parintele in varsta care a venit in Bucuresti in 2010 parca in piata constitutiei a spus ceea ce se va intampla
  ” de la Romania va porni totul rugati va indeosebi la Maica Domnului Orthodoxie generala sa fim uniti…
  La intrebarea parinte ce va fi cutremur razboi
  Vor fi de toate a spus
  rugati va mult la Maica Domnului ”
  Iar romanii sarmanii de noi unii am privit cu atentie la tv altii au facut ha ha in batjocura asemeni carcotasilor
  Apoi de ha ha au fost si sunt carcotasii
  Cascati Bine ochii ,dragi romani crestini orthodocsi ca totul s a spus si nu avem indreptare de a spune n am stiut Doamne nu ne a spus nimeni …ca sa intelegeti de unde vine si cine atrage tulburarea pentru ca se hraneste din tulburarea oamenilor , tulburatorul sau antihrist ucigal ar Crucea Sfintilor

  este viclenie mare a fiarei sau a procletului de antihrist insa Lumina Cea Adevarata din Rasarit (nu a masonilor )Are si Biruinta Adevarata Cea Sfanta si Dumnezeiasca

  Bucura te Cinstita Cruce din Lavra Pecerska ,Biruinta Sfanta si Dumnezeiasca asupra potrivnicului vrajmas ,pe acest pamint
  Amin.

 11. vina este integral a mafiei financiaro-bancaro-militare din SUA si UK, care creeaza monstri pentru a-si justifica imensele cheltuieli militare; dovada? in loc sa atace si sa distruga ISIS, omorand cateva zeci de mii de viermi islamisti, ei se pregatesc de razboi cu Rusia!

  • corect zis Murphy, amerlocii sunt sursa tuturor nenorocirilor de pe acest pamint, pacat ca lumea nu vede adevarul si ii demonizeaza numai pe rusi.

 12. Parerea mea este ca nu se doreste anihilarea acestor CRIMINALI.Ce fac tarile democrate,chiar nu va puteti unii sa distrugeti raul si teroarea.Mai incercati odata pentru ca este datoria voastra pentru umanitate.Nu uitati ca si fascismul a avut finalul dorit numai cand lumea a realizat teroarea lasata in urma si s-a unit distrugand-ul.Asa ca DISTRUGETI RAUL…va implor.

 13. Aceasta grupare(ISIS) criminala este creata de SUA(CIA) si MOSAD , tocmai cu scopul de a savarsi aceste crime odioase impotriva crestinilor .
  Scopul este distrugerea CRESTINISMULUI !!! Se spune ceva pe la televiziuni despre aceste decapitari ale crestinilor , copiilor , despre cum acesti „imigranti” musulmani in drumul lor arunca crestinii in apa ?
  A vazut cineva imagini cu decapitarile crestinilor si copiilor de catre ISIS la stirile tv ?Niciodata nu vom vedea pentru ca televiziunile sunt ale masonilor evrei care au pustiit Romania .

 14. Cam asta ne va paste și pe noi în Europa în curand de la aceste minți indiavolite ca nici măcar bolnave nu se pot numi.Cei care îi integrează printre noi cu Bună știință o fac știind ca creștinii le sunt spinii în coasta lor de drac dar nesocotind Puterea cea mai presus de Putere.Cam atât despre vitejia islamista care își măsoară forța cu copii de 3-4 ani care nu pricep ce se intampla.Cum oare se mai pot privi și nu se sparge oglinda de asemenea chipuri îndrăcite

  • Arata-mi unde in Koran este scris ca nu e pacat sa omori un copil,dimpotriva….chear si in timp de razboi,femeile si copii e pacat sa moara..mai mult ca atit..si un copac e pacat sa moara….asta nu e ISLAM…..acestea sunt oameni bolnavi care se acopera cu islamul

 15. Fapte diverse:
  – Majoritatea decapitarilor alora imbracati in portocaliu sunt filmate la modul Pro, in HD, de aparate DSLR de multe mii de euro bucata. De unde au saracii aia asa ceva ? Uniformele…import China via SUA. In tarile cu steag verde nu se fabrica haine portocalii.
  – Intre timp, americanii au omorat doar prin bombardamente peste 500 000 de copii dupa ’90. De ce nu-i acuza nimeni de genocid ? A … lack of balls.
  – Invazia Europei de refugiati e tot de SUA organizata, pentru ca UE cu Germania in frunte nu a vrut sa atace Rusia la ordinul americanilor.
  – ISIS = Israeli Secret Intelligence Service

  • ISIS este exact ce scrie cultu lui ISIS, si organizatia se cheama umbre,ei zic ca nu sunt nici satanisti nici nu cred in Dumnezeu,ei cred in zeita ISIS…Ca si putere sunt urmatorii dupa castele masonice.Ca si putere doar castele asasinilor si dragonilor se mai apropie,evident Masonii colaboreaza cu ei.

 16. Oculta mondiala impinsa de Satana la care slujeste este in intarziere de plan, si provoca prin atrocitatyi opinia publicam care sa ceara intervenirea in forta, astfel vor reusi sa inceapa razboiul care va declansa apocalisa. Astfel vor putea aduce pe Antihrist si sa-l introneze. Este scris asta. Opriti crimle copiilor, satanelor si naparcilor ce sunteti. Pentru aceste arocitati veti arde o vesnicie, va veni timpul cand va veti simti focul iadului inca de pe pamant! Bine ar fi pentru voi sa va opriti, moartea nu pune capat decat vietii de pe pamant! Razboiu, marele rasboi care va venil va fi cu sange pana la burtile cailor, desi nu trebuie sa ne sperie decat faptele noastre cele rele pe care nu trebuie sa le mai facem!

 17. Hai să ne apucam să decapitam toți sirienii musulmani din România dai în morții lor de gunoaie stradale ce sunt să nu mai calce la noi în țară ca peste doi ani o sa vedem țara plină de asemenea creaturi jegoase .

 18. Razvan,
  Sirienii musulmani din Romania nu sunt ISIS . ISIS este o grupare fondata de CIA (SUA) , (senatorul american John McCain este fotografiat cu seful gruparii ISIS intr-o ipostaza prieteneasca , cu zambete si salutari in timpul „serviciului „) bine aprovizionata cu arme aruncate din avioane , cu scopul de a macelari crestinii de pe pamanturile musulmanilor si de a incepe razboiul in Siria . Americanii se prefac , ca , lupta sa anihileze gruparea , dar in realitate o alimenteaza cu tot ce-i trebuie sa actioneze la comanda . Se cheltuiesc bani multi in acest scop .
  Noi nu avem treaba cu musulmanii obisnuiti care traiesc pasnic in diferite state , problema este sa dea Dumnezeu , ca aceasta grupare criminala sa fie starpita de o armata puternica din afara NATO .
  Pentru ca NATO , sustine aceste crime , altfel , daca NATO ar dori , ISIS ar disparea de pe fata pamantului intr-o clipa . Sa speram ca Rusia ( si nu numai ) nu va sta sa priveasca la acest macel cu decapitari in masa a sute de copii , femei , orice nu-i musulman .

  • Mai numai credeti pe iudeo masoni -jidani sau cum ii numiti papusari …acesti islamisti care vin pe pamintul Romaniei crestin orthodoxe vin cu un scop precis …pentru ca sunt lasati
   Oricand pot primi arme si munitii pentru starpirea fraierilor care i au primit ca apoi sa strige alah ekbell
   Pozitia Rusiei a fost clara in privinta mujahedinilor , dar pentru noi nu bate nimeni „cu pumnul in masa ” ca sa ne reprezinte cu demnitate …
   suntem incercuiti din toate partile de asta am cerut si cer SA FIM UNITI pentru aparea Neamului Romanesc Sfant si pentru apararea acestui pamint ,fie in rugaciune fie si in Marturisirea Orthodoxiei pe strada
   Nu va amagiti si nu va lasati amagiti de jidanii din massmedia care stiu a batjocori si scuipa peste Neamul Nostru ,Neamul Roman Cel Sfant caci cu duhul antihristic va prostesc pe fata
   Totul este o marsava lucrare pusa la punct si pregatita in „spiritul ” tolerantei de vrajmasii lui Dumnezeu cei cu divide et impera si razboiul fraticid
   Datoria noastra este sa ne aparam Credinta si Neamul ,nu sa le vindem prin lepadare de HRISTOS Este Orthodox
   Invatati sa Iubiti Romania
   Nu sa o distrugeti ca singuri va taiati creaca de sub picioare

   NU iudaizarii Romaniei si nu islamizarii Romaniei

   nu vrem moskeea europei la Bucuresti ,
   sa si faca oriunde vor in europa dar nu pe sangele Sfintilor si Martirilor care au luptat cu pretul vietii impotriva islamizarii si iudaizarii papistase ce s a vrut de a lungul secolelor pe acest pamint Moldova ,Transilvania ,Tara Romaneasca si pt care Domnitorul Mihai Viteazu Cel Sfant a platit cu capul
   Oare in zadar a fost jertfa parintilor nostri de a ne creste pe acest pamint ?

   Romania Este ORTHODOXA pentru ca Neamul Roman este Orthodox
   si noi asemeni sa fim
   Amin.

 19. De unde pana unde Creația Mossad si a americanilor? Așa ai hotărât tu? Esti filorus după câte văd. De ce nu spui ca e a rușilor care le da drumul teroriștilor din Cecenia sa lupte in cadrul ISIS?

 20. We can find this all very horrible, and judge the Islamic religion for it. But then you forget that the Christians have to thank this on them selfs. Sins 2002 the Christians started to torture Islamic people for decades, and we don’t get confronted every day with the tortures the US commits in Guantanamo otherwise the whole world population would hate them 10x more then the ISIS. The Christitans started with the cruelties against humans, and the ISIS is the answer you get back then 13 years later. If we want to stop these cruelties then we have to point to our own politicians first who keep creating wars in foreigns countries because it is so profitable.

 21. Acesta este Anticristul. Probabil toti vi-l imaginati ca pe o singura persoara… nu e asa. Anticristul poate fi oricine si dupa cum vedeti a venit.

  Acei oameni care au ales sa ramana crestini si si-au dat viata pt adevarata religie sunt apropape sfinti. Ce gest mai mare de iubire fata de Dumnezeu poate exista decat sa-ti dai viata pentru El si sa refuzi sa-l negi?
  Asta e parerea mea. Sunt martiri. Au murit pentru credinta.

 22. Nu e adevarat….Islamul nu e asa,si apoi aceste foto sunt din Siria,si budistii care taie gitul femeii,pentru a se ruga la ea…..ISIS…nu sunt musulmani…si nu au nimic cu Islamul,nu ma va mira daca pina la urma se va descoperi ca America a format aceasta organizatie….ca si cu 11 septembrie….

 23. CRESTINE,IA O FOAIE DE HIRTIE SI UN PIX SI SCRIE SUS ,,TE IERT”,INCEPE A-I IERTI PE TOTI CEI CARE TI-AU GRESIT DE-A LUNGUL VIETII,SCRIE IN AMANUNTIME ,SCRIE CA-I IERTI SI PE CEI CARE FAC ACESTE FAPTE IN SIRIA SI IRAK ,SCRIE SI IARTA PE TOTI……,.DUPA CE AI TERMINAT RUPE FOAIA SI ARUNC-O IN FOC .ASTFEL IL LASAM PE DUMNEZEU SA-I JUDECE PE CEI CARE FAC ACESTE CRIME.,DACA NU-I IERTAM LE DAM LOR PUTERE,EI NE CREEAZA SI NE AMPLIFICA GINDUL NEGATIV ,SCOPUL CELOR CARE-I MANIPULEAZA ESTE DE A MARI MINUSUL MAGNETIC AL PLANETEI PAMINT ,EMISFERELE NOASTRE CEREBRALE SUNT MAGNETICE ,MINUS PE PARTEA STINGA PLUS PE PARTEA DREAPTA. IAR CEI CARE MANIPULEAZA RELIGIA MUSULMANA VOR SA ACOPERE PLANETA CU APA ,PENTRU CA MINUS DE LA TERRA CU PLUS DE LA SOARE FACE CA OARELE SA NE ATRAGA….,IERTINDU-I IN SCRIS TU NU VEI PARTICIPA LA AUTODISTRUGEREA OMENIRII.calmmondial@yahoo.com.

  • Nu ai dreptul (sau mai bine zis nu are sens si nu-ti ajuta in nici un fel) sa ierti ce ISIS a facut Sirienilor. Ai dreptul sa ierti ce altii ti-au facut tie.

   Iertatul se refera la cei care ne-au gresit noua… Ce altii au gresit altora, numai Dumnezeu poate ierta (daca vrea), sau victimele pot ierta (daca vor)…

  • Mai slujitor al mintii inrobite la antihrist …
   …mintea este una ,este gandirea care poate fi distorsionata si facuta zombi in slujba inrunericului insa inima este alta caci acolo trebuie a fi pacea lui HRISTOS
   In aceasta realitate pe care o traim astazi este vorba de
   1 APARARE A NEAMULUI STRABUN SI SFANT PENTRU CA STAU PE ACEST PAMINT
   merg ,ma hranesc si beau apa de pe acest pamint ,Gradina MAICII DOMNULUI
   2 APARARE A ORTHODOXIEI ,oentru ca sunt botezata in ORTHODOXIE
   SI
   3
   APARAREA DULCEI ROMANII CARE LE INSUMEAZA PE ACESTEA DOUA DE MAI SUS
   pe mine nu ma intereseaza polii magnetici ai pamintului ca si potopul de ar fi maine ,noi cei botezati crestin orthodox trebuie a Marturisi pe HRISTOS si ORTHODOXIA si a i chema pina si pe cei stricati in corabia salvatoare care este BISERICA LUI HRISTOS precum odinioara Noe ,Dreptul Ales de Insasi DUMNEZEU
   …ce era daca Sfantul Voievod STEFAN CEL MARE SI SFANT nu i tinea pe turci la DUNARE SI pe tatari la Nistru ?
   mai te numeai tu ” crestin ” astazi ?
   Sau
   Europa putea a se lauda cu acea ” crestinatate ” din apus ?
   Poate erau de mult pasalic de nu era Domnitorul Stefan Cel Mare si Sfant care sa tina cu biruinta pe turci la Dunare si pe tatari la Nistru
   si prin El ,SFANTUL VOIEVOD STEFAN CEL MARE sa se Arate Slava ORTHODOXIEI pe pamintul MOLDOVEI
   ca apoi sa fie revarsata aceasta dreapta biruinta prin MIHAI VITEAZU CEL SFANT peste Tara Ardealului , peste Tara Valachiei si peste Tara Moldovei pecetluita fiind prin UNIREA CEA MARE
   Deci DUMNEZEU revarsa Putere si Har peste cei care pun mai presus de fiinta lor fiinta unei natii si neatarnarea unui popor …si toate acestea intru HRISTOS SI ORTHODOXIE ,sau ADEVARUL CEL CURAT
   …si sa mai stii ” calmmondial” ,toate sunt ale lui DUMNEZEU cele vazute ,nevazute ,stiute si nestiute
   Toate sunt ingaduite pentru a se Marturisi Adevarul Cel Curat spre mantuirea sufletului
   Ca omenirea sa vada si sa traiasca in ADEVARUL CEL CURAT
   Si acest ADEVAR CURAT este HRISTOS SI ORTHODOXIE
   ..si nu minciuna pentru a avea ” pacea ” lui antihrist si ” calmmondial” pentru pierirea in vesnicia ghenei a cat mai multor suflete

   ne spune MANTUITORUL , MESIA DOMNUL IISUS HRISTOS

   Stati impotriva diavolului si va fugi de la voi ,

   iubiti ADEVARUL ca sa nu fiti sclavi la tatal minciunii
   prin Sfantul Apostol Pavel
   Amin.

 24. Si noi primim intre multi si specimene de astea care peste putin timp vor face acelasi lucru si acasa la noi,sunt de parere ca azil politic sa se acorde numai celor care nu sunt musulmani!!

 25. Interesant articol. Propaganda crestina n-am mai vazut de mult. Din nastere sunt crestin ortodox. Ma uit la Crestini si la Musulmani si nu vad nici o diferenta. Fiecare religie care fanaticii lor. Dar Crestinii sunt iertati. ISIS nu omoara doar crestini. Musulmanii nu sunt toti teroristi si criminali. In religia crestin ortodoxa doar Dumnezeu poate sa judece. Cine judeca face pacate. Te numesti Crestin si nu stii ce inseamna acest lucru. Ipocrizie mare domnule.

  • Băi cataline cum nu vezi nici o diferență între creștini și musulmani…ești total inafara problemei…Sunt sute de diferențe intre religia creștină și cea musulmană!!! Tu câte neveste ai măi ignoratule? MUSULMANIi au dreptul prin coran la 4 cadâne și mai pot avea câte vor dând la shimb cămile…HI HAAA HOOOO!!! AI CITIT MĂCAT UN VERSET DIN CORAN?! Ți-am spus numai 1(una) din cele sute de diferențe. Islamul nu este religie la ceea ce fac este o dereglare genetică ancestrală pe post de doctrină religioasă…!!! Ia de citește taică că e multe și complicate!!!

 26. aici lasi tu ce comentariu vrei sa scriii si cat vrei si 10 pagin poti scrie numai sa nu distrugi laptopulapasand tare pe butoanme

  ai inteles

  -ma bucur
  -nespus
  -de ce citesti aici
  -cand ar trebuis sa citessti aici7ai inteles ceva unde sa citesti acum
  -aici

 27. Doresc si eu sa ma adresez la voi cu niscaiva comentarii, dar va rog sa raspundeti sa nu fie in van scrisul meu // Adica doresc sa deschid putin ochii celor multi ///patura saraca care ar vrea si ia sa traiasca mai bine ,dar se lasa dusa de val//
  Unde esti tu tepe Doamne , ca punand mana pe ei , sa/i imparti in doua cete . in smintiti si in misei ..restul il stiti si voi ,, cine sunt acestia //Doamne , de ce nu ne rasculam cei multi impotriva nedretatilor Cine sunt nebunii cei care ne subjuga ,fluturand stindardul dreptatii , dar nimic mai mult … Oare de ce sunt misei _-/ S/a luptat pentru democratie si e mai rau ca/n comunism atunci nu vedeai mancare si era mai bine .acum vezi mancarea dar nu o poti savura ca nu ai putere economica ,dar bine ca au cei care dupa caderea zidului comunist de la noi erau bogati si sunt furau su atunci si acum , ii prinde ii tine la mititica si le da drumul deiele , dar sa le ia banii si bunurile furate si sa ne dea noua celor sarcai sa mancam nu creveti dar mancare mai buna .Isi fac iahturi si palate , iar noi mancam oase goale De ce si/au facut averi si isi fac salarii si pensii NERUSINATE pEspinarea noastrra al celor saraci Ce folosim noi ca/i inchide si la 3 zile le da drumul acasa si se plimba in buibati in grasimea lor foarte senini si ne rad in nas .! CITEZ CAND NU VOM MAI PUTEA RABDA CAND FOAMEA NE VA RASCULA HRISTOSI SA FITI , NICI IN MORMANT NU VETI SCAPA ….aSA AR TREBUIA SA NE RASCULAM CA EXPERIENTA AVEM DESTULA DIN 11989de la CEAUSESCU INCOACE dEOCAMDATA ATAT DACA AM SCRIUS BINE SPUNETI CA VOI CONTINUA uDREA SCRIE NOAPTEA DAR EU VREAU SA STIU DACA SE POATE SUNT UN OM OBISNUIT CARE VREAU SA FIU INCURAJATA MULTUMESC PENTRU UN PIC DE RABDARE

  • Se vede ca multi din cei care au scris aici nu au nici cea mai vaga idee despre ce inseamna islam si tot ce stiti e din povesti.
   La fel cum religia ortodoxa spune una.. si oamenii fac alta .. tot la fel e si cu islamul.. dar evident ca nimeni nu sta sa verifice ce spune de fapt islamul si ce fac „musulmanii” de fapt.

   Nu inteleg cum se poate ca noi, romanii, sa fim cei mai lipsiti de suflet din Europa si sa fim indiferenti la durerea altora. Fie ca sunt crestini, evrei, musulmani, budisti.. etc.. toti oamenii au un suflet dat de Dumnezeu.

   Si apropo in islam se spune ca „Cine omoara un suflet e ca si cand ar omora intreaga omenire”.
   Toate religiile te invata sa ai mila, sa iubesti si sa ierti…..

   Daca va amintiti, cruciatii au omorat milioane de oameni in numele religiei. Asta nu inseamna ca erau niste buni crestini sau ca asta le spunea Biblia sa faca.. Atunci cand oamenii nu au educatie, e foarte usor sa ii manipulezi cu propria religie. Se gasesc mereu „atoatestiutori” care sa ii manipuleze pe cei fara carte pentru a-si atinge propriile scopuri marsave.

   • Bravo. Sincer iti spun bravo. Romanii rad cand vad un filmulet cu un copil batut sau orice fel de om. In zile ca astea ma gandesc ca Dumnezeu, daca exista, doarme sau nu simte emotii ca ale oamenilor.

 28. nu inteleg ce legatura a gasit autorul acestui articol dintre Isis si Mossad ? Ce fel de iarba ai fumat domnule autor? A da… un anumit presedinte afirma ca CIA si mossadul au creat Isis… si mai exact domnul Bashir ce a găzduit Osama bin Laden în Khartoum între 1992 și 1996…Cum se face ca de toate atrocitatile ce le comite isis si alti fanatici este acuzat in mod indirect israelul? Domnilor mosadul nu formeaza teroristi,israelul este o natiune cu adevarat mareata ca sa faca astfel de mizerii.

   • Nu sunt de acord cu domnul Luca Nicolae cum ca „israelul este o natiune cu adevarat mareata ca sa faca astfel de mizerii”. https://youtu.be/dPxv4Aff3IA Dupa ce evreii au fost persecutati la randul lor persecuta. Cu toate acestea este plin internetul de conspiratii si conspirationisti. Poate este adevarat. Ce legatura are cu viata reala? Este atat de greu sa fii om? Crestin, musulman sau de alte religii sunt aceleasi reguli simple. Toate religiile te invata sa ai mila, sa iubesti si sa ierti. Nu esti religios, foarte bine, fii liber si lasa si pe altul sa fie liber.

  • toate astea vin din mana DOMNULUI sa ne trezim ca dormim somnul mortii cu totii asa ca pe genunchi oameni buni la post si rugaciuni cu totii post negru nu asa ca domnul sa se indure de noi si de cei lalti toata lumea ar trebui cu credinta in post si rugacini cu lacrimi si smerenie sa ne vina ajutorul de sus ca de nu cine stie de nu ne o veni randul si noua DOAMNE indurate te rugam

 29. Ar trebui sa ne unim fortele si sa facem o schimbare pt noi,,pana nu se inmultesc islamici in Tara nostra,,sa fi trait acum Stefan cel mare vedeau ei spurcati de musulmani,,nenorociti trebuie extripati dupa pamintul nostru

 30. „Islamiștii ucid o femeie taindu-i gâtul și scurgandu-i sângele intr-un castron. Astfel de forme de execuție sunt destinate să-i intimideze pe alții.”
  Vad un balon desumflat si suc de rosii.
  Fake isis, fake boi. fake.

 31. „Va convertiti sau muriti! Militanții ISIS ii rastignesc pe crestinii care care nu vor sa se converteasca la Islam. ” – Nu o ardeti aiurea, ii durea pe oamenii aia in fund de crestinismul vostru, se converteau si la epicurianism daca le dadeau sansa, i-au executat pur si simplu, drept exemplu pentru opozitie

 32. EU AM UMBLAT AN TOATA EUROPA AM INTRAT AN MI DE SECTE MI DE RELIGI DA NICIUNA NU ZICEA OMOARA AN NUMELE DOMNULUI DIN POTRIVA ZICEA AJUTAL PE CEI NEVOIASI AM PLECAT CU 18 ANI SI AM TERMINAT LA 25 DE ANI CAUTATEA ADEVARULUI DECE SUNTEM RAI DECE NU NE AJUTAM UNU PE ALTU DECE ANTOARCEM SPATELE CAND UN PARINTE VE ANVATA DE BINE SI NOI AI JUDEMAM GRESIT DECE NU ACORDAM ATENTIE LA CEL CE NE VREA BINELE DEACEIA E LUMEA ASA DE REA CA NU NE DUCEM LA DOMNUL PE DRUMUL CORECT SI IMPROVIZAM CUM STIM NOI SI NU RESPECTAM CORECT REGULILE DELA BIBLIE AM AJUTAT MULTA LUME DA AM FACUT DE 6 ORI MAI RAU LA LUME STIU AMI PARE RAU , NU AMI DADEAM SEAMA .ASA SI EI NUSI DA SEAMA CA NUI CUVANTU SI NUI DRUMU CORECT AN CARE MERG EI ACUMA

 33. Toate comentariile sunt de prisos pentru ca acest popor este un popor de Lasi si parsivi.Cind au fost Romanii uniti NICIODATA.Daca poate sa rida de altul si sa il fure bine.

 34. Aceștia sunt „BRAVII VITEJI DAESH”, au ajuns să lupte cu COPII și FEMEILE, că dacă dau de cineva pe măsura lor, devin ATLEȚI, la suta de metri, că nici Usain Bolt nu- i ajunge!!!

 35. Articolul tau incepe cu un mare bullshit, desi este un articol corect, ISIS este creat si finantat de Turcia, Arabia Saudita, Emirate, daca te uiti pe harta ISIS o sa vezi ca harta lor coincide 1/1 cu harta imperiului Otoman iar turcii nu de putine ori au fost prinsi ca ii finanteaza. Nici macar CIA sau Mossad nu sunt capabile de o monstruozitate de acest gen, ca CIA si Mossad au interesele lor apropo de ISIS, aici suntem 100% de acord.
  Din pacate pentru arabi, proiectul ISIS incepe sa ia apa in 2017 dar o sa fie revitalizat, din haos altii o sa ia locul.
  apropo, din 17 teroristi de la 9/11, 15 erau sauditi, Al Qaeda era retea terorista saudita, Bin Laden era saudit, despre ce vorbim ????

 36. Am citit TOATE MESAJELE si in mesajele voastre am intalnit evrei, americani, europeni dar NIIIIIMENI, AAAAAAAABSOLUT NIIIIIIIIIIIIIIIIMENI nu a spus un cuvant despre Arabia Saudita, Iran, Turcia, Qatar, Emiratele CARE AU FINANTAT GIGANTIC aceste organizatii !!!!! Oameni buni, ce este cu voi ??? de fiecare data ii vedeti pe evrei in toate conspiratiile, in vaccinari, in industria bancara, farmaceutica, mai nou am auzit ca evreii ii obliga pe oameni sa-si vaccineze copiii. NIIIIIIIIIIIMENI aici nu a pomenit despre nesimtitul de Erdogan care a cumparat petrolul vandut de ISIS, interzis de la cumparare, si ca le-a trimis convoaie gigantice de armament. vorbim tot mai mult de evrei si nu mai vedem ce este de vazut, apropo, nu-i asa ca si eu sunt evreu ??? 3 mesaje au fost aici cu argumente clare si pe toti i-ati acuzat ca sunt evrei, TREZITI-VA OAMENI BUNI, incercati sa vedeti tot tabloul, nu doar o particica din ei.
  Am scris si mai sus, bineinteles ca au si evreii interesele lor dar omiteti un lucru, musulmanii care vin in Europa, nu toti sunt sirieni, vin prin Turcia, deci traverseaza Turcia de la est la vest, si voi inca nu-l vedeti pe Erdogan in toata schema ??? Lasati-ma sa ghicesc, evreii ii plimba pe astia de la est la vest prin Turcia, sunteti absurzi !!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s