Putin impinge spre renuntarea la DOLAR!

In ultima saptamana s-a fost dezvăluit faptul că statul chinez depoziteaza treptat, miliarde de dolari în trezoreriile SUA. Dar, China nu este singura țară interesata de abandonarea dolarului. Războiul pentru moneda globală a început serios, iar acum si Rusia a intrat in acțiune.

vladimir putin wikimedia

Putin a anunțat recent că a inceput elaborarea unui proiect de lege, care ar elimina dolarul și euro din acordurile comerciale dintre cei mai apropiați parteneri comerciali ai Rusiei din CSI. CSI este o asociație regională formata din fostele state sovietice, care include Rusia, Armenia, Belarus, Kazakhistan, Uzbekistan, Tadjikistan, Moldova, Kârgâzstan, și Azerbaidjan. Prin crearea unei singure piete de desfacere între toate aceste țări, ar ajuta în conformitate cu Kremlinul, la „extinderea utilizarii monedelor naționale în plăți de comerț exterior și servicii financiare și astfel sa creeze condiții pentru o mai mare lichiditate a piețelor în monedă națională.”

Încă din 2007 se vorbea de abandonarea dolarului din partea unor țări precum Rusia, China, Iran, și chiar Arabia Saudită. Încet, dar sigur, vorbele se transformă în acțiune, odata ce tot mai multe țări  fac în liniște aranjamente monetare proprii, în afara sferei financiare americane. Încetul cu încetul, supremația dolarului este diminuata și ramane doar o chestiune de timp înainte ca dorarul sa fie complet abandonat.- thedailysheeple.com

Nu e de mirare ca se incerca cu disperare eliminarea lui Putin de catre cei care conduc America:

Statele Unite ale Americii comploteaza o revoluție colorata în Rusia?

Urmariti va rog si:

Publicitate

7 gânduri despre &8222;Putin impinge spre renuntarea la DOLAR!&8221;

  1. Prenumele de baiat Vladimir este, potrivit cercetatorilor lingvisti, o forma de origine slava, mult mai popular fiind hipocoristicul, respectiv numele diminutiv Vlad. Pentru a stabili semnificatia numelui Vladimir, trebuie sa ne indreptam atentia spre verbul „vladati”, ce inseamna „a stapani, a conduce, a domni”.

    Vladimir – nume slav, semnificand “stapanire a lumii” sau “print vestit”

  2. Vladimir Putin , cel mai puternic sef de stat din lume , ortodox , credincios , extrem de inteligent , patriot , onest . Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa-i dea viata lunga si sa speram ca Rusia ne va elibera intr-un fel de mafia masonica evreiasca care a capusat Romania .

  3. Explozia de la TIANJIN,care vad ca nu a transpirat pe niciun site,de ce credeti ca a fost?,pentru Rusia nu se mai poate spune acelasi motiv pentru ca EI si asa sunt in raca de mai mult timp.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s