Adrenochrome direct de pe victime

Pentru Cine Inca Nu Stie Sau A Refuzat Sa Vada Adevarul. Una din cele mai importante lupte pe care Trμmp si cei din spatele lor le duc este impotriva acestor practici! Mai jos este vorba de un ritual vechi de zeci de mii de ani prin care se induce tortura agresiva si de lunga durata pana in punctul in care glanda pineala creaza prin aproximativ 3 procese chimice de transformare o substanta pe care societatea din prezent o numeste adrenochrome.

Ritualul de mai jos este practic ritual pentru elixirul tineretii, doamna din dreapta la lady G are in acest moment 74 de ani!! Repet are 74 de ani!! Substanta generata de glanda pineala ajunge in sange iar sangele este consumat. Substanta in sine este un foarte puternic halucinogen folosit de cei din varful societatii pentru intinerire si pentru elevare spirituala, este practic dmt produs de glanda pineala in urma unor torturi foarte brutale.

„Domnisoara” din dreapta la lady G este Marina Abramovic … verificati sa vedeti cati ani are si uitati-va cum arata!!! – NasulTvCanada

Marina Abramović – Wikipedia

Urmariti va rog si:

Adrenochromul, medicamentul ELITELOR facut dintr-un HORMON UMAN

Lasă un comentariu