SUA aproape de un razboi civil? Elitele disperate sa il inlature pe Trump cu cateva zile inainte de ai expira oficial mandatul! De ce treaba asta???

See the source image

Urmariti cu mare atentie clipurile de la sfarsitul acestul text, evenimente deosebit de importante sunt pe cale sa se intample. Ce mi-a ridicat cu adevarat semne de intrebare in ultimul timp a fost incercarea asta a globalistilor de a-l da jos pe Trump cu orice pret inainte de termen, si fratilor, Trump mai are doar cateva zile de mandat!!!

Alta chestie care m-a mirat este nebunia asta a cenzurii fata de Trump, cat si fata de toti cei care ii sunt apropiati sau chiar simpli admiratori. Pai daca Trump e infrant, de ce il mai banezi si incerci sa il alungi cu doar cateva zile inainte? Doar daca le e cu adevart frica si stiu ca Trump mai are inca asi in maneca, nu are logica?

Parerea mea pesonala, e ca alegerea lui Donald Trump din 2016, le-a dat peste cap toate socoteliile, ei vroiau implementarea sistemului neocomunist putin cate putin, sa ia lumea pe nesimtite, pana cand toate drepturile si libertatile le erau sugrumate, lucru care mergea perfect pana a venit 2016.

Ganditi-va, e ca si experimetul cu broasca, daca o arunci direct intr-o apa fierbinte sare, daca o pui la in apa calduta si apoi ridici temperatura incet, incet rezista mult, cam asta s-a incercat incepand cu Bushii, Bill Clinton si Obama si trebuia continuat cu Hillary Clinton, ca America si in paralel toata planeta sa ajunga sub dominatia elitelor globaliste treptat dar sigur. Odata cu venirea lui Trump, lumea parca s-a trezit brusc, politically correct a fost aproape inlaturat sub dominatia lui, libertatea de expresia a revenit aproape de normal, crestinii au inceput sa se simta din nou in largul lor, lgbt-isti nu mai faceau legea, iar politica nationalista a revenit la moda.

Aceste aspecte, practic nu numai ca au intarziat planurile de transformare a Americii si intregii lumi intr-un mare stat global totalitar, dat le-a dat panurile mult inapoi, aspect care daca mai dura inca 4 ani, intarzia si mai mult acest proces gandit de satanele care se cred la carma planetei sau chiar distruge de tot. Astfel, elitele au trecut la actiune, lansand proiectele: Covid19, BLM si lovitura de stat data in 3 Noiembrie cand au fraudat grobian alegerile din Statele Unite.

Acum, se pare ca Trump cu echipa lui, cum spuneam, nu au jucat ultima carte si pregatesc o contra-ofensiva uriasa. Chiar acum se afla cu totii in Texas de unde se pare gandesc strategia de abordare a viitoarelor actiuni.

Cu Trump avand acces la o gramada de informatii clasificate de mare valoare, plus cele adunate de oamenii lui de incredere au pus pe jar intreg sistemul, asa ca cei care s-au declarat victoriosi in loc sa sarboaroreasca si sa fie cu sampaniile in mana, nu stiu ce sa mai faca ca sa scape de Trump si sa iasa bine in fata opiniei publice.

Acesti aroganti ai planetei au crezut ca pot face tot ce vor si pot sa isi stearga toate urmele prin mass media centrala controlata in totalitate de ei, dar se pare ca nu, cel putin asa reiese din actiunile lor disperate.

Daca Trump nu va fi tradat, razboiul civil bate la usa, acum urmariti cu atentie filmulete de care va spuneam:

3 gânduri despre &8222;SUA aproape de un razboi civil? Elitele disperate sa il inlature pe Trump cu cateva zile inainte de ai expira oficial mandatul! De ce treaba asta???&8221;

  1. Trump nu este de capul lui. Trump a fost susținut de ,,Intelligence-ul” armatei să ajungă președinte. Poate să facă Trump altceva dacă ea și-ar fi schimbat planul în ultimile zile ?

Lasă un comentariu