Robert Baer, fost agent CIA: Am primit milioane de dolari ca sa dezmembram Iugoslavia

„Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!” spune Robert Baer, fost agent CIA într-un interviu.
Publicaţia WebTribune din Serbia publică un interviu halucinant cu Bobert Baer, fost agent CIA, care vorbeşte despre activităţile agenţiei americane în fosta Iugoslavie.
Dezvăluirile ŞOCANTE ale unui fost agent CIA: Am primit milioane de dolari ca să dezmembrăm Iugoslavia

Baer se afla, în urmă cu două săptămâni, într-un turneu de promovare a cărţii sale „Secretele Casei Albe”, la Quebec, Canada, în momentul în care a acordat interviul pentru publicaţia sârbă. Robert Baer este autorul mai multor cărţi în care dezvăluie secrete ale CIA şi administraţiilor Bill Clinton şi George W. Bush. Fostul agent a fost arestat şi reţinut de mai multe ori după ce a dat publicităţii informaţii din interiorul adminstraţiilor americane. Mitt Waspurh, un prieten apropiat al lui Baer şi fost funcţionar în Senatul SUA, după ce i-a furnizat şi e mai multe informaţii, a fost ucis prin împuşcare.

Reporter: Când şi unde aţi avut prima misiune în Iugoslavia?

Baer: Am ajuns la bordul unui elicopter împreună cu 3 agenţi. Am aterizat pe 12 ianuarie 1991 la Sarajevo. Misiunea noastră era să ţinem sub observaţie presupuse atacuri teroriste ale sârbilor care ar fi trebuit să aibă loc în oraş.

Reporter: Cine erau teroriştii respectivi şi de ce ar fi atacat?

Baer: Am primit de la CIA documente, despre un grup care se numea „Serbia Supremă”, în care erau detaliate planurile lor de a desfăşura atacuri cu bombă în clădiri împortante din Sarajevo, ca răspuns la dorinţa Bosniei de a-şi declara independenţa faţă de Iugoslavia.

Reporter: Acel grup chiar a existat şi ce anume făceaţi în Sarajevo, care era misiunea primită de la CIA?

Baer: Acel grup nu a existat niciodată. Cei de la sediul central ne-au minţit. Misiunea noastră era să alarmăm lumea şi să împrăştiem panica printre politicenii bosniaci, să le împuiem capetele cu ideea că sârbii vor ataca. Ca să clarific. Am acceptat povestea livrată de CIA, dar după o vreme am început să o punem la îndoială. De ce să provocam isterie când era clar că acel grup nu exista.

Reporter: Cum şi când s-a încheiat misiunea şi dacă avea un nume?

Baer: Pentru mine s-a terminat după două săptămâni când, am fost trimis într-o nouă misiune în Slovenia. Operaţiunea a durat o lună şi purta numele de „Istina” (adevărul) cu toate că numai adevar nu era.

Reporter: De ce v-aţi dus în Slovenia?

Baer: Am primit informaţia că Slovenia era gata să-şi declare independenţa. Ni s-au dat bani, câteva milioane de dolari, ca să finanţăm diverse ONG-uri, partide de opoziţie şi diverşi politicieni care au stârnit ura şi au inflamat societatea.

Reporter: Care este părerea dvs. despre propaganda CIA, ce gândeau colegii?

Baer: Nimeni nu refuza o misiunea primită de la CIA, mai ales că toţi eram agitaţi şi cu tendinţe paranoide. Mulţi agenţi şi ofiţeri au dispărut pentru că pur şi simplu au refuzat că facă propagandă îndreptată împotriva sârbilor în Iugoslavia. Personal, am rămas şocat la enorma cantitate de minciuni cu care erau „hrăniţi” politicenii de către agenţii CIA. Mulţi din ei habar nu aveau că livrează minciuni. Fiecare ştia numai câte o mică bucăţică din poveste şi numai cei care creaseră toată istoria cunoşteau şi ce se ascunde în spate, iar aceia sunt politicienii.

Reporter: Aşadar, era numai propaganda anti-sârbească?

Baer: Şi da, şi nu. Scopul era divizarea republicilor, astfel că Iugoslavia să nu mai existe ca un întreg. Serbia a fost aleasă numai pentru simplul motiv că trebuie dată vina pe cineva dar oarecum şi pentru motivul că este succesoarea fostei Iugoslavii.

Reporter: Puteţi da nume de politicieni din fosta Iugoslavie care au fost mituiţi de CIA?

Baer: Da, cu toate că este o chestiune delicată: Stipe Mesic, Franjo Tudjman, Alija Izetbegovic, mulţi consilieri şi membrii ai guvernului din Iugoslavia, am plătit generali, jurnalişti, chiar şi unităţi militare. Radovan Karadzic a fost plătit şi el, numai că după o vreme nu a mai acceptat, şi-a dat seama că va ajunge să fie sacrificat şi acuzat de crimele de război din Bosnia. Toată regia a aparţinut administraţiei americane.

[…]

Reporter: Cine este vinovat pentru genocidul de la Srebrenica?

Baer: Vina aparţine bosniacilor, sârbilor şi americanilor, adică noi! Însă toată vina a fost aruncată pe sârbi. Din nefericire multe victime înmormântate ca musulmani, erau de fapt sârbi sau alte naţionalităţi. […] Oraşul Srebrenica a fost sacrificat pentru a da Amercii motivul să atace Serbia în urma pretinselor atacuri.

[…]

Reporter: Aveţi un mesaj pentru oamenii din fosta Iugoslavie?

Baer: Am. Uitaţi trecutul, a fost o înscenare, este un fals. V-au manipulat, au obţinut ce au vrut şi este prostesc să vă urâţi între voi, trebuie să arătaţi că sunteţi mai puternici şi că vă daţi seama cine a creat acest lucru. Imi cer iertare, sincer. Acesta este motivul pentru care de multă vreme dezvălui secrete ale CIA şi Casei Albe. – jurnalul.ro

Acest interviu vine sa confirme inca odata, daca mai era cazul, ca mai toate asa zisele revolutii din ultimele doua decenii, poarta semnatura CIA. Peste tot unde americanii au avut interese, au dezmembrat si distrus fara pic de mila, iar in urma lor a ramas doar lacrimi si haos.

Urmariti va rog, ce spune si un alt fost calau american, pasii pe care ii urmeaza elitele sionisto-americane, cand vor sa insclavageasca statele unde au interese:

John Perkins „Confesiunile unui asasin economic”

Iar toate aceste actiuni sunt bine acoperite de catre mass-media centrala, care de asemenea este subjugate CIA-ului:

Important jurnalist german: CIA MEDIA face presiuni pentru un RĂZBOI MONDIAL

Urmariti va rog mai jos si alte actiuni ale CIA-ului:

CIA in spate si la asa zisele decapitari efectuate de catre ISIS:

Video si Imagini. Studiourile CIA Film prezinta serialul: Decapitarea

Sa vedem ce a propus un alt fost agent CIA in legatura cu Vladimir Putin:

Un ex-agent CIA propune asasinarea lui Vladimir Putin

Urmariti va rog si:

Publicitate

16 gânduri despre &8222;Robert Baer, fost agent CIA: Am primit milioane de dolari ca sa dezmembram Iugoslavia&8221;

 1. Oare conducerea noastra ,ziaristii,TV-urile citesc aceste informatii care nu mai sunt un secret pentru nimeni?Omul de rand poate sa inteleaga mesajul acestui ofiter CIA?
  Nu cred,si ROMANIA va avea acelasi destin ca si IUGOSLAVIA de a fi destramata ca asa vrea soros&co.adica AMERICANOIZII care conduc totul in SUA.
  Americanii cu judecata ar trebui sa ceara schimbarea numelui acestei tari.

 2. – Viktor Orban, acuzații INCENDIARE: Migranții sunt aduși de o rețea formată din lideri politici din UE, traficanți și avocați care fac miliarde
  http://bit.ly/1TFtSMF

  – Imigranți refuzați de țările de origine
  http://bit.ly/1N5Eyjb

  – LAGARELE DE CONCENTRARE ALE GERMANIEI INCEP SA PRINDA CONTUR. PROBLEMA SI MAI GRAVA, E CA VOR SA LE FACA LA NOI IN TARA. Donald Tusk: Imigrantii ilegali ar putea sa fie retinuti pana la 18 luni pentru ca identitatea lor sa fie verificata
  http://bit.ly/1O7zQkM

  – IN 26 DE ANI NE-AU CIURUIT. Eurostat: Populația României îmbătrânește galopant pe fondul migrației și a prăbușirii natalității
  http://bit.ly/1m1eEpW

 3. Bre, ce tot o dați înainte cu cia și cu ameriku? Știe toată planeta că poposua este de fapt jidoameriku. SUA este doar coperta unei cărți. Este un teritoriu în care s-au adunat toți fraierii, mercenarii, spălătorii de bani, criminalii, delapidatorii, cămătarii, violatorii, pedofilii, etc. și răpind acel teritoriu care aparține de drept chiar și în zilele noastre amerindienilor – uciși fără milă de invadatori, părinții actualilor jidoamericani. Jidoameriku aparține scriptic și practic jidovilor. Rătăciții care încă mai trăiesc în acel teritoriu habar nu au că își duc ultimele zile în cel mai mare lagăr creat vreodată în aer liber, iar ei, încă mai trăiesc pe acel pământ blestemat pentru că dețin în corpurile lor rezerva de organe, sânge și țesuturi de care au nevoie jidozombii planetari.
  SUA = IADUL

  • Corect, iudeo-sionistii fac legea, dar toata treaba nu ar putea-o face singuri daca nu ar avea acesti sclavi care ii urmeaza si pun aplicare planurile lor. Tot un drac sunt toti care se fac partasi la asa ceva…

 4. Nu numai SUA = IADUL , ci si , Marea Britanie , Israel , Franta (parintele Francmasoneriei) , Germania , Arabia Saudita , Qatarul , Turcia , asa , in linii mari , toate sunt un tot unitar , sa nu mai vorbim de statele pitice din Europa , unde papusarii isi au resedinte , precum Elvetia , Austria , Belgia si alte state pitice desprinse din fostul URSS , Lituania . Letonia si Estonia , care au in guverne persoane care sustin eutanasierea saracilor , batranilor si bolnavilor , sustin homosexualii si tot ce vine de la satana , la care putem adauga si alte state , Olanda , Suedia , Norvegia , state sodomiste , cu legi drastice impotriva familiei , pro gay , etc . Acestea nu sunt IADUL ?
  Daca ar fi numai SUA , iar toate celelalte sa fie impotriva SUA (evreilor din SUA ) , lumea ar fi in siguranta .

 5. A primit sau nu milioane de dolari, Iugoslavia oricum era un stat artiificial creat! Doar nu credeti ca intr-o lume libera croatii ar fi acceptat sa mearga cu sarbii sau bosniacii mai departe. Mai devreme sau mai tarziu oricum s-ar fi produs aceasta scindare, era un lucru inevitabil. Nu am crezut, nu cred si nici nu ma voi lasa niciodata prostit de basmele care circula despre conspiratii mondiale, soros, si alte bazaconii, astea sunt subiectele rasuflate ale unor… hai sa le numesc inca televiziuni asevite total unor interese meschine de grup!

   • Ma lasa rece parerea ta, am avut ocazia sa fiu in mai multe zone de conflict din lume, in Angola anilor 84 unde urss si cuba aveau armament si sodati cat nu aveau in patriile lor mama, in Yemen , apoi razboiul dintre Senegal si Mauritania in 89 unde a intervenit Irakul (am fost arestat 52 de zile in Dakar) si nu mai cred demult in feti frumosi, Ilene cosanzene si nici in conspiratii mondiale. Chiar daca in lumea asta exista cativa potenti financiar care cred ca lumea se afla la picioarele lor, pe teren se intampla altfel decat isi doresc ei, intervin mai multe puteri in acelasi conflict. Planuri exista dar nu se intampla totul ca pe hartie, mai devreme sau mai tarziu aceste planuri esueaza pentru ca la fel ca si americanii exista puteri care vor face totul pe dos si vor incerca sa schimbe aceste planuri. rusia, urmasa defunctei urss nu a incetat absolut niciodata la dorintele ei de a se impune si a subjuga si de a-i face concurenta SUA. Poate ca daca in lume ar fi fost o unica superputere, ar fi putut fi orhestrata toata istoria dar asa, totul ramane o speculatie si atat!

   • Continui sa cred ca esti naiv. Chiar crezi ca marii oligarhi nu au niste planuri precise? Voi soldatii sunteti doar niste instrumente care le duceti aceste planuri pana la capat. Ca nu iasa mereu o actiune sau alta care e planuita, se poate, dar scopul final e clar. Da,stiusi ca Rusia prin Putin le-a incurcat serios planurile de a cuceri toata planeta si de s instaura Noua Ordine Mondiala mult dorita. Daca citesti rubrica Al treilea razboi mondial o sa intelegi multe.

 6. Asa a fost! Asa este! Pe unde se duc Amerikakanarii,”baga joarda ” prin gard ,ajutati de tradatorii natiei cumparati de ei, provoaca razboaie,distrug națiunile,apoi vin cu ….”reconstructia” , tot pe spinarea idiotilor creduli in vise si iluzii!Isi pun tradatorii si-i sustin in functii ,saracind popoarele si insusindu-si bogatiile acstora.Romania este in aceasta situație de dinainte de lovitura de stat data de cartitele trădătoare de la acea vreme si care mai sunt si azi cu exceptia unor cadavre care s-au dus dracului pe lumea cealalta!Dar unii nu vor sa plece si inca mănâncă kkat pe la televiziuni,in persoana lui petre roman&Co.Sunt crezuti de cartițe de teapa lor in numele……”democratiei”, care se dovedeste a fi un jaf si dezmățul criminalilor poporului român!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s