O intrebare legitima: de ce Donald Trump promoveaza vaccinul lui Bill Gates daca ei sunt dusmani?

Am urmarit aseara discursul lui Donald Trump din Alamo, TX si din pacate cu tot ce am putut ramane dupa el, a fost ca zidul construit era o necesitate si va reduce traficul de droguri si persoane dinspre Mexic, ca nu va fi destituit din functia de presedinte al Statelor Unite inainte de 20 Ianuarie si inca o chestie pe care tot o sublineaza in toate discursurie sale, promovarea vaccinului produs de companiile unde Bill Gates este fie actionar majoritar cum e Moderna , fie unul dintre actionari cum e Pfizer-Biontech. Deci mie imi da cu virgula la greu aceasta promovare intensa si facuta cu mare mandrie.

Bill Gates: Donald Trump Twice-Asked HPV and HIV Difference | PEOPLE.com

Pai nu poti sa fii impotriva Noii Ordini Mondiale si a sistemului globalist si in acelasi timp sa promovezi acest nenorocit de vaccin produs chiar de cei cu care tu te dusmanesti si spui ca vor sa distruga intreaga lume! Pai cum poti sa mai ai incredere in ceva lansat de ei!

Iar acum, cam toti cei care sunt interesati cu adevrat de efectele secundare ale acestui vaccin, au descoperit ca sunt deosebit de periculoase pentru santatea noastra si nicidecum nu e un motiv de mandrie producerea lui. Fiind resimtite deja aceste efecte de catre multi dintre cei care le-au primit, paralizii, incapaciatatea de a-si mai desfasura activitatile zilnice si chiar o serie de persoane care au decedat in urma administrarii lui.

Tehnologia folosita in producerea acestor vaccinuri prin rescrierea codului genetic, practica care era interzisa pana nu de mult, este deosebit de periculoasa pentru oameni, iar efectele pot fi devastatoare in timp. Asta ca sa nu mai spunem ca de asemnea contine o serie de alte elemente daunatoare organismului si chiar celule de fetusi avortati la 14 luni.

Deci, inca odata, daca suntem impotriva sistemului cum putem fi de acord cu acest vaccin, chiar considerat miracol cum spune Donald Trump??? Mai ales ca rata de mortalitate datorata covidului este de 0.3% la nivel global si asta ca au fost bagati ca morti de covid cam toti care au ajuns prin spitale si sufereau de cu totul si cu totul alte afectiuni.

Eu cred ca totul este doar o mare scena de teatru in care elitele sunt in control total la tot ce misca pe aceasta planeta, iar ei toti cei care au ajuns in varf sunt cu acordul acestor elite si isi au rolul lor foarte bine definit.

Lui Trump probabil i s-a dar rolul de aparator al patriotilor si crestinilor care spera intr-o lume mai buna aici pe pamant, pentru ca sunt multi in aceasta categorie si trebuie tinuti in lesa, lui Biden, Clintoni si altora ca ei, li s-a dat rolul de reprezentanti a progresistilor, rezistenilor, ateilor, etc, o alta categorie care creste tot mai mult si in felul acesta, aceste satane isi fac in spate toate jocurile si isi indeplinesc toate obiective propuse.

Dragii mei, singura cale de iesire din acest sistem este Dumnezeu, atata timp cat Dumnezeu este in viata ta si iL urmezi, vei fi cu adevarat liber indiferent de ce propun acesti dementi si ce vor sa ne impuna. Cai lumesti de rasturnare a acestora, nu exista. Iar libertatea finala va fi doar cand va veni cu adevarat sfarsitul acestei lumi, iar la modul cum se misca lucrurile, nu pare a fi departe.

Publicitate

9 gânduri despre &8222;O intrebare legitima: de ce Donald Trump promoveaza vaccinul lui Bill Gates daca ei sunt dusmani?&8221;

 1. Trump se contrazice de la bun inceput in privinta „pandemiei” si nu numai! Nici mie nu mi-e kosher dar….altul mai „bun” nu avem!
  Dumnezeu este sigur ultima speranta dar nu stiu daca noi chiar meritam ajutati!

 2. Urmaresc de multi ani in mod pasiv pe Trump. De la vestitul „The Aprentice”si pana in ziua de azi. A fost mereu blamat ca era gagicar la concursurile de frumusete. Averea o are de la parinti si a inmultit-o, si stim cu totii ca banii in mod cinstit nu se pot face la un asemenea nivel.
  A castigat pe seama discursului populist si motivational, desi noi poporul nu stim DACA a castigat pe drept. A avut discursuri antiglobaliste si crestine neinchizand nicio biserica de pe teritoriul SUA.
  Imi e imposibil sa cred ca in lumea aceasta, mai ales in SUA exista conducatori alesi cu sau fara pronie divina care sa fie cu adevarat crestini bineplacuti de Hristos.
  Pana si Putin de care intr-o vreme tot aminteai de el ca este un luptator impotriva globalismului, a acceptat montarea camerelor de supraveghere si si-a dat acordul in productia unui vaccin cu care sa fie injectati rusii in masa.
  Suntem pe cont propriu, capetele ortodoxiei prin patriarhi au cazut, cel putin in RO, Rusia, Grecia.
  Cred ca in ianuarie 2022 nu vom mai putea sa ne exprimam liber pe internet, cred ca se va face inca din toamna-iarna 2021/2022 separarea intre cei vaccinati si cei nevaccinati. Si de atunci va aparea cu adevarat Prigoana. Pana atunci….pregatiti va !
  Tuturor….sanatate si mantuire !

  • Te inseli. Pina faci primul milion (de doalri, euro, etc) trebuie sa faci chestii ilegale. Dupa aceea totul vine de la sine, banul la ban trage si cind esti deja milionar iti permiti ca toate afacerile tale sa fie perfect legale…Deci doar cei pe care ii stiai ca sint saraci si au devenit bogati peste noapte pot fi suspectati de chestii ilegale..cei care sint bogati de generatii te asigur ca sint 100% legali

   Ca e greu ca acum sa existe un conducator crestin si bineplacut Lui Dumnezeu de acord cu tine….dar de ce si mai greu daca e din America? Ca pina si Putin…Din contra daca e din Rusia este si mai greu sa fie bineplacut Lui Dumnezeu…daca insa mai exista posibilitatea sa avem vreun conducator crestin si bineplacut Lui Dumnezeu (nu ca mi-as pune mari sperante) acela in mod sigur trebuie sa fie din SUA.

 3. La aceesi intrebare identica am ajuns si eu.
  Cred ca totul, absolut totul este doar un „teatru”
  Dumnezeu este singurul nostru ajutor, solutii lumesti nu sunt. Scapa cine poate…

 4. daca evreii spun ca Trump e ultimul presedinte al SUA iar SUA sunt ale evreilor, pai asa o sa fie…e scenariu mondial ca sa faramiteze si SUA si CHINA, veti vedea , chinezii vor ajunge federatie si tot evreii vor conduce statele chineze.
  ultimul pas este o tragedie inscenata peste peninsula araba ca sa ii uneasca pe evrei cu arabii si sa faca marele Israel.
  si uite asa se ridica anticristul la lupta cu ONU si o sa redea libertatea oamenilor.
  daca se apropie timpul anticristului, se apropie si anarhia, asa zisa libertate pentru fiecare, in care nu se mai intelege om cu om.
  anticristul uraste regulile si unitatea, sistemul lui este ‘supravietuieste cel mai puternic’. este apogeul liberalismului, dar numai pana la contestatea autoritatii supreme, lucifer.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s