George Soros, omul din spatele valului de imigranţi din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu?

Dintr-o dată, ca din senin, sute de mii de musulmani din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu iau cu asalt Europa. Se trece prin graniţele maritime ale Greciei, prin graniţa Macedoniei şi prin gardul lui V. Orban, la frontiera cu Serbia, ca prin brânză. Nimeni şi nimic nu poate opri valul acesta uriaş de imigranţi musulmani porniţi într-un exod ca în vremea marilor migraţii, când s-a luat cu asalt Imperiul Roman.

De exemplu turiştii români, ca să treacă din Grecia prin Macedonia, aproape toţi dau şpagă la vameşi să nu fie controlaţi ca pe vremea comunismului şi să se poată întoarce acasă. Ei pun banii în talonul autoturismului la control. Dar sute de mii de imigranţi din Orientul Mijlociu trec de vamă sau graniţă pe la „vama cucului”, fără să-i întrebe nimeni de sănătate. Se aruncă de formă câteva grenade lacrimogene ca să nu se spună că nu fac nimic grănicerii.

E ciudată aceasă masă uriaşă de imigranţi pornită din senin spre Europa. Vinovatul moral e politica externă americană din vremea „primăverii arabe”, care a înarmat gherilele islamiste pentru a introduce „democracy” în ţările conduse de dictatori laici. Valul de imigranţi care asaltează Europa este rodul politicii externe ale SUA, care a destabilizat Africa de Nord şi Orientul Mijlociu cu „primăvara arabă” şi au adus indirect la putere Statul Islamic şi gherilele islamiste. Toate aceste acţiuni americane au ca scop slăbirea puterii şi unităţii Uniunii Europene, aşa cum a fost afacerea Euromaidan din Ucraina, care a aruncat ţara în război, sărăcie şi subdezvoltare. Deja serviciile secrete europene nu mai pot să tacă şi să ţină ascunsă cauza acestui val de refugiaţi musulmani care vor schimba structura etnică şi religioasă a Uniunii Europene, accelerând musulmanizarea bătrânului continent.

La televizor se văd reportaje cu refugiaţi musulmani scandând „Germany, Germany”, lucru care arată că ştiu bine ce fac şi ce urmăresc. Între refugiaţi, aşa zişi paşnici, se ascund luptătorii Statului Islamic care vor arunca Europa în aer. La vama Negru Vodă, dintre România şi Bulgaria, deja refugiaţii sirieni au ameninţat poliţiştii de frontieră români, care asistau ca nişte babe, cum ne ameninţau că ne aruncă în aer ţara şi vor ucide români. Poliţia în loc să-i aresteze s-au făcut că nu văd. Deja serviciile secrete austriece nu mai pot să tacă şi acuză public SUA şi fundaţiile finanţate de Soroş că organizează şi plătesc acest exod musulman în Europa ca să lovească în UE. Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională.

Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea până acum în unele publicații. ”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport. Spionajul austriac ar avea informații că ”organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros, părintele cunoscutei Human Rights Watch. Aceşti refugiaţi musulmani nu sunt chiar aşa săraci precum par.

Unii dintre ei au zeci de mii de dolari la ei să plătească călăuzele. Românii nu pot trece în Schengen, deşi sunt cetăţeni europeni, dar islamiştii au culoar liber peste frontiere. Curios? De asemenea, nu înţeleg de ce aceşti refugiaţi musulmani nu emigrează în ţări arabe bogate ca Arabia Saudită, Dubai, Kuweit sau Emiratele Arabe Unite în care se pot integra mult mai uşor şi au aceeaşi religie. Nu! Ei doresc doar în Europa ca să le plătească statul ajutoare sociale că stau acasă să facă mulţi copii? E aici şi o supapă etnico-religioasă la criza seculară din Orientul Mijlociu şi deturnarea atenţiei spre Europa. Aşa se poate explica şi finanţările unor ong-uri americane pentru refugiaţii musulmani. În acest context consider că actualul val masiv de imigranţi din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu nu e consecinţa unui crize umanitare, ci un exod bine organizat şi finanţat pentru o invazie musulmană a Uniunii Europene, care va duce la schimbarea structurii entice, religioase şi politice a bătrânului continent, chiar mai înainte de anul 2050, când a profeţit transformarea în Califat Islamic a Europei scriitorul francez Houellebecq.- napocanews.ro

Sa vedem in spatele caror nenorociri  se mai afla acest George Soros:

Publicitate

29 de gânduri despre &8222;George Soros, omul din spatele valului de imigranţi din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu?&8221;

 1. Poate ar trebui sa-i mentionam si pe cei care furnizeaza in continuare munitie gruparilor gen Stat Islamic. Stie toata lumea ca un razboi costa bani, iar armamentul si munitia nu se fabrica in statul lor islamic. Oare cine sa fie cei care le furnizeaza armamentul? Oare cine?

 2. Dan,
  Cum cine ???
  SUA ! ISIS este creatia SUA , finantata si sustinuta de SUA (papusarii), pentru a ataca Siria , Iranul si ce mai este pus in Planul lor .

 3. In Italia pe strazi , sunt mai multi musulmani decat italieni . Italia este deja islamizata !!!
  Cu doi ani in urma , nu era chiar asa , in momentul de fata , in Italia te simti in Arabia Saudita !!!
  Oare cat o sa mai traiasca boanghina asta jegoasa de Soros care face atata rau in lume , nu vine scaraoschi mai repede sa-l duca in fundul iadului ? Cred ca are o suta de ani .

 4. @vt,am si eu o intrebare,este ceva care mi-a scapat?,adresa mea de e-mail trebuie s-o scriu de fiecare data cand fac un comentariu,pana acum nu era asa.

  Iar acum,referitor la articol,de ce pana acum nici un guvernator,PM, presedinte, din europa nu s-a impacientat de politica externa a USA,au tacut dar acum e prea tarziu.Evident din cele relatate ca se urmareste destabilizarea financiara a europei si in plus schimbarea structurii etnice,religioase si politice.Ca va disparea Soros ,mare paguba-n ciuperci,sunt atatia care-i tin locul.si multi catei si pe la noi prin tara asa ca…………

  • anca, ai schimbat browserul / laptopul ? ar trebuie sa se salveze si sa nu fii nevoita sa le introduci de fiecare data

 5. Daca va crapa Soros , va scadea numarul papusarilor , rechini batrani , asa cum a crapat si David Rockefeller , la aproape o suta de ani (dar nu s-a publicat , a murit in vara aceasta), pentru ca , se spune ca isi schimba sangele foarte des , cu sange de la copii crescuti in acest scop si isi fac transplanturi de inima care-i faca atat de longevivi .
  Cu cat se imputineaza numarul papusarilor „seculari” cu atat se imputineaza raul din lume , sau , cel putin se mai amana actiunile malefice din Planul lor .
  Pentru ca , astia batrani sunt foarte periculosi .
  Asa ca , Anca , nu-i paguba-n ciuperci , nici nu-ti dai seama ce inseamna sa dispara din lumea malefica si diabolica , un membru al papusarilor care a avut un rol dintre cele mai agresive in a decima populatia Pamantului si a activa multe razboaie si nenorociri in lume . Cred ca Soros are la activ milioane de asasinate . Ultimele omoruri caruia i se datoreaza , sunt miile de victime din randul civililor , din Ucraina .
  Nazismul s-a trezit din morti , datorita lui Soros .
  Dar si longevitatea lui are o limita , nu va rezista sa ajunga la varsta lui Noe .

  • RUSIA CREEAZA O ARMA CLIMATICA

   Pentru a crea o „arma climatic” la nivel mondial este imposibil, dar este posibil un impact local, a declarat șeful Serviciului Hidrometeorologic al Forțelor Armate ale Rusiei, Vladimir Udrish.
   Potrivit lui, „experiența mondială arată că natura globală a impactului este imposibilă, deoarece ar necesita costuri enorme de energie” informeaza Tass, citând „Serviciul de știri rusesc”.
   „La nivel global, acest lucru nu este posibil”, a spus el
   http://bultimes.com/blog/rusiya-sazdava-klimatichno-orazhie/

   • SUNT SOLDATI, NU REFUGIATI! MUSULMANII INVADEAZA EUROPA IN MOD ORGANIZAT, DUPA UN PLAN BINE STABILIT!
    Dintr-o dată, ca din senin, sute de mii de musulmani din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu iau cu asalt Europa, scrie Ionuț Țene pe napocanews.ro.

    ”Se trece prin graniţele maritime ale Greciei, prin graniţa Macedoniei şi prin gardul lui V. Orban, la frontiera cu Serbia, ca prin brânză. Nimeni şi nimic nu poate opri valul acesta uriaş de imigranţi musulmani porniţi într-un exod ca în vremea marilor migraţii, când s-a luat cu asalt Imperiul Roman. De exemplu turiştii români, ca să treacă din Grecia prin Macedonia, aproape toţi dau şpagă la vameşi să nu fie controlaţi ca pe vremea comunismului şi să se poată întoarce acasă. Ei pun banii în talonul autoturismului la control. Dar sute de mii de imigranţi din Orientul Mijlociu trec de vamă sau graniţă pe la „vama cucului”, fără să-i întrebe nimeni de sănătate. Se aruncă de formă câteva grenade lacrimogene ca să nu se spună că nu fac nimic grănicerii. E ciudată aceasă masă uriaşă de imigranţi pornită din senin spre Europa. Vinovatul moral e politica externă americană din vremea „primăverii arabe”, care a înarmat gherilele islamiste pentru a introduce „democracy” în ţările conduse de dictatori laici.
    http://stireazilei.com/sunt-soldati-nu-refugiati-musulmanii-invadeaza-europa-in-mod-organizat-dupa-un-plan-bine-stabilit/

 6. de fapt este o armata care se muta ( poate ca sunt si ceva refugiati reali pentru poze ).
  dupa ce imensitate de moschee se va constru la Bucuresti ( a se citi centru de coordonare, instruire, recrutare, plati, trafic de arme, droguri etc ) vor fi cu mult mai multi in Romania decat cei 3000 de care se vorbeste.
  autoritatile din toate tarile de pe traseu sunt implicate dar ca de obicei joaca un teatru penibil.si incearca sa apeleze la sentimentalisme umanitare, media le face jocul
  probabil ca nu mai dureaza mult si va incepe gradual razboiul pentru care se pregatesc de ceva vreme, e graba mare
  ne pregatim si noi cu rugaciunea si cu Crucea, deocamdata nu sunt interzise.
  oare mitropolitul Ardealului i-a retras lui ponta decoratia ( Crucea Adealului ) dupa ce peste noapte a aprobat construirea de moschei si interzice nationalismul ? nu cred

 7. In Sfantul Munte Athos din ce am vazut pe inregistrarile slujbelor de noapte si de trezvie la rugaciune Adevarata se spune foarte mult si redau sonor , nu fonetic aceasta rugaciune

  „Aghios O Theos ,
  Aghios Ishiros ,
  Aghios Athanatos ,Elei sun imas ” cei care stiu greaca pot sa redea si adliterum
  Aceasta rugaciune inseamna din ce stiu Sfinte Dumnezeule ,Sfinte Tare ,Sfinte fara de moarte miluieste ne pe noi si a fost spusa chiar de Sfantul Vasile Cel Mare atunci cand Biserica a fost inchisa cu lacate de imparatul pagan care prigonea crestinii ;
  Iar atunci cand Sfantul Ierarh Vasile Cel Mare ca arhiereu fiind atuncea in Capadocia impreuna cu poporul crestin au inconjurat Biserica de trei ori spunind acestea „Aghios O Theos , Aghios Ishiros ,Aghios Atanathos Elei sun imas „si au sarit lacatele cu sigiliul imperial aruncate cat colo fiind lovite nevazut de Puterea Dumnezeiasca spre Slava lui Dumnezeu si a Bisericii Sale …
  Morala este
  in aceste vremuri de rastriste si apocaliptice ,sa nu ne amagim precum nebunii si sa ne punem nadejde in cele lumesti si trecatoare ,casa noastra nu este aici pe acest pamint trecator ;
  sa nu ne temem de ce vor face sau de cele ce vor veni asupra noastra …ci Trezvia mintii si a inimii sa o avem pentru ca rugaciunea prin Crucea Data la Botezul Sfant Cel Orthodox este cea mai buna arma impotriva celui viclean si a slugilor sale ;
  Rugaciunea Adevarata sparge zid de piatra si lacate incuiate puse de prigonitori aduce primele picuri de lacrimi prin care omul isi recunoaste neputinta dar Dumnezeu in inima omului pune atunci stavilar si zideste piatra de hotar precum Stanca aratata numita Credinta si astfel tot prin rugaciune pina si Muntele Athos sau Ierusalim sunt aduse in inima noastra tot prin rugaciune de Trezvie spre Bucuria cea Adevarata si spre Slava lui Dumnezeu
  Asta este Calea Biruintei prin Calea cea stramta dar Dreapta si Adevarata unde rugaciunea in Trezvie si Crucea Sfanta Aratata Stau impotriva vicleniei amagitorului antihrist si a tot iadului intreg
  Cu noi este Dumnezeu
  Amin.

  • Si echipele de fotbal striga: ‘galeria e cu noi’ si tot pierd daca nu joaca bine.
   Idem referitor la ce ziceai mai sus. Daca nu lupti, degeaba e oricine cu tine sau de aceasi parare sau in aceasi tabara.

   • canf dai raul pe fata deja lupta este declarata deschisa impotriva vrajmasului potrivnic …
    Un Sfant ne spunea cu trimitere la aceste vremuri …

    Sa aveti grija …altceva sa nu fie mai presus de HRISTOS si sufletul

    Crezi ca lupta pe care o ducem este asemenea unei ” echipe de fotbal „?
    Nu …
    Este o lupta foarte inversunata caci nu stam pe un camp deschis cu doua tabere inarmate pina in dinti si la un semn incepe batalia …
    este lupta nevazuta este si cea vazuta
    Noi trebuie a ne lua ca tovaras de drum pe insasi DUMNEZEU , numele Domnului IISUS HRISTOS care loveste si biciueste pe diavolul care cu viclenie vine aproape de om prin ganduri prin cei din jur sau trimis de slujitorii intunericului ,vrajitorii

    Omul trei vrajmasi are …trupul care se vrea stapin asupra Duhului si asyfel inrobeste omul la patimi ,apoi lumea care vicleana desarta si trecatoare este si diavolul care lucreaza prin primii doi trup si lume la pierderea omului cu suflet si trup in osanda vesnica .
    asemeni …
    Trebuie a ne lua Scut de Aparare ,Acoperamintul Sfant al MAICII DOMNULUI
    Si Trebuie a ne zidi fortareata numita Credinta Adevarata pe Stanca de piatra adica Biserica Vie a Domnului IISUS HRISTOS prin cele sapte Sfinte Taine ale Orhodoxiei ,Biserica lui HRISTOS si indeosebi prin Sfanta Spovedanie si Sfanta Impartasanie
    toate acestea se fac cu rugaciune si post ,cu mers la Biserica si atunci cand ai pe DUMNEZEU in inima ta nu mai este nevoie de gandirea omeneasca aplecata la intrebarea cum poti a invinge intr o lupta fie vazuta ,fie nevazuta .
    Oare nu sunt trei ,Credinta Sfanta care te arunca in lupta pentru Hristos si Neamul Tau cel Sfant Crestin Orthodox ,
    Dragostea Sfanta care te tine in lupta pentru ca esti Viu in HRISTOS Cel Orthodox si Nadejdea cea Sfanta care este precum un pod cu un cap de pod aici pe pamint si altul in Cer ;
    Biserica Luptatoare pe pamint si Biserica Biruitoare in Cer aceasta este Biserica lui HRISTOS
    Insa dragostea fata de DUMNEZEU sau fata de Biserica lui Hristos este cea mai mare dintre toate acestea pentru ca implineste totul …aceasta nu face lepadare de Botezul Orthodox prin semnul fiarei luat peste pecetra lui HRISTOS caci nu amesteca Lumina cu intunericul ,zidrste Credinta si pune ca stavilar Nadejdea Sfanta
    Credinta fara fapte este moarta
    Dar daca nu ai dragostea pt .faptele bune si daca nu sunt facute in Biserica lui HRISTOS adica ORTHODOXIE zadarnica este osteneala
    Faptele bune sunt cele 10 porunci , post , rugaciune , iubirea aproapelui ,milostenie astfel se face marturisirea Dreptei Credinte prin Cuvant si Fapta , asta este lupta nemincinoada ,vazuta si nevazuta prin care raul este taiat de la radacina
    Cu noi este DUMNEZEU
    Amin.

 8. @safimvigilenti,multumesc,aveti dreptate am schimbat browser-ul.Multumesc lui Dumnezeu ca-i numai atat,ma gandeam la alte neajunsuri.
  O zi buna!

 9. Valul de refugiați sirieni care a copleșit Europa, în urma intensificării acțiunilor Statului Islamic în Orientul Mijlociu, a readus în atenție un verset din Vechiul Testament despre care se crede că profețește dispariția Damascului și a statului modern al cărui capitală este (adică Siria). „Iată, Damascul este scos din numărul cetăţilor şi a rămas o grămadă de ruine” – acesta este pasajul profetic din cap. 17 din Cartea lui Isaia, iar textul biblic este luat nu doar ca o profeție, de către interpreții lui – indiferent de religia lor -, ci și ca un argument, de către fundamentaliști și, mai ales, de către susținătorii Statului Islamic. Capitolul 17 se numește, de altfel, chiar așa: Proorocie pentru Damasc.
  http://www.antenasatelor.ro/curiozit%C4%83%C5%A3i/cel-mai,-cea-mai/5266-o-profe%C8%9Bie-de-acum-2500-de-ani-zguduie-lumea-distrugerea-siriei-de-statul-islamic,-prezisa-intr-un-capitol-din-vechiul-testament.html

 10. Nu intelegeti si nu stiti si totusi dati vina pe Americani ! Asa v ati trezit voi dintr o data sa acuzati SUA ca destabilizeaza UE !
  Este foarte important ce se intimpla pe plan international dar a acuza Statele Unite este un fals Treziti va este vremea de pe urma NU America este vinovata Vinovat este Antihristul cel ce tagaduieste ca Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu Uriciunea pustiirii nicidecum Statele unite Nu este Antihrist in America , si nici Obama nu i cel pe care l banuiti si nici Babilonul cel mare , nu sunt Statele Unite ! Pacat ca vorbiti ca sa va aflati in treaba Banuiti cind pe unul cind pe altul Daca ati fi mai atenti ati intelege ! Dar intelepciunea se gaseste la cei care traiesc in adevar Acolo este intelepciune ! Ginditi va bine si dupa aceia trageti concluzii intelepte !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s