Imagine sugestiva! Inflatia crescanda din Statele Unite ale Americii

Mai putem pretinde ca America mai poate trai din minimul pe economie?

Urmariti va rog si:

29 de gânduri despre &8222;Imagine sugestiva! Inflatia crescanda din Statele Unite ale Americii&8221;

   • VT chiar daca e aiurita Cristina eu o sa-i raspund in locul tau…Cristina eu am neamuri in SUA si acum 3 saptamani au venit in vizita la mine acasa(in Romania) si vreau sa-ti spun ca tot ce spune VT are dreptate cind relateaza viata din SUA pentru ca si ei neamurile mele spun acelasi lucru ce se petrece acolo. Poate ca o sa-mi spui ca aceste rude sunt niste prapaditi care traiesc pe azi pe maine dar nu sunt asa.Ei lucreaza in domeniul sanatatii(adica sunt medici chirurgi)intr-un spital din NY. Si as mai completa ca in incheiere mai am si niste prieteni din SUA care tot asa zic ca viata este grea si se gindesc la modul serios sa se intoarca in tara. Asa ca daca nici acum nu pricepi ce se intimpla in America(SUA) inseamna ca ori esti spalata pe creier ori esti chiar din nastere asa.Numai bine va doresc la tot Neamul Romanesc!

   • Se pare ca asta este metoda folosita de cei care nu au nici un argument impotriva la ceea ce am scris, adica insultele. Daca v-ati fi chinuit un pic, ati fi vazut ca eu nu am spus niciunde ca toata lumea din America traieste bine. Ceea ce am spus este ca salariul minim pe economie nu este menit sa suporte o familie, nu este facut ca sa traiesti din el. Salariul minim este pentru studenti, pentru incepatori, ca un start pentru ceva mai bun. Apoi, guvernul nici nu are dreptul sa stabileasca salariul minim, deci vorbiti despre ceva ce nici nu aveti habar. Dar asta nu este nimic nou, asa vorbesc cei care imbratiseaza etatismul.

   • Nu era vorba de nici o sustinere, in imagine se arata cat de mult a scazut puterea de cumparare in America in decursul ultimilor 15 ani, si ba da, din salariul minim ar trebui sa poti sa traiesti, iar in America anilor ’90 inca se putea trai decent.

   • De ce ar trebui sa traiesti din salariul minim, pentru ca zici tu? Asa cum am zis, guvernul nici nu are voie sa stabileasca un salar minim pe economie. Mai informeaza-te.

   • atunci pentru ce este draga „guvernul ” pentru a impune lege martiala si noua ordine mondiala ?
    vai ce „fericiti ” trebuie musai sa fim ….pentru ca are si guvernu o treaba
    Si sa aplaudam , sa sarim in sus de bucurie ca are grija „guvernu ” pentru decimarea populatiei si pentru uraciunea pustiirii …
    Ca de …doar pentru asta a fost ales ?
    Guvernul sua a fost ales pentru internationala socialista
    deci fraierii care i au ales sunt niste impedimente , obstacole care trebuiesc anihilate ….
    de fapt are dreptate vt ….probabil de prea multe inchinaciuni la 666 numai discerni binele de rau si nici Adevarul de minciuna
    cand iti vei arunca si te vei lepada de blestemul iadului pe acte …atunci poate ai sa gandesti altfel …in bine si Adevar ..
    dar s ar putea sa ma insel
    Calea cu blestemul iadului este fara de intoarcere

 1. Am citit pe saccisiv cum ellie visel interzice imbracarea straielor din portul national ” cine poarta costum national este fascist daca nu i taran ”
  Io n am costum national ,m am nascut la oras am crescut la tara si traiesc la oras …dar cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi cumpara cate un costum national autentic asa cum imi place din Tara Romaneasca , din Moldova si din Transilvania …desi la origine sunt din Moldova si Oltenia

  Si voi purta aceste costume nationale oricand voi pofti si voi dori in Tara mea , Romania
  ce parere va dati voi daca
  maine poimaine visel va interzice Tricolorul si Stema Romaniei ?
  va interzice si aerul de al mai respira romanii pe acest pamint …?
  sau va interzice cetatenia romana ?
  Noi tacem si stam ca prostii cu bratele incrucisate ,sclavi in genunchi plingand si blestemand aceste zile in care ne am nascut !!!

  intrebare intrebatoare pentru toti romanii …

  cu privire la prostia prostului atunci cand se intalneste cu hotul si aceasta prostie este numita toleranta
  Ia mi pamintul , ia mi casa ia si hainele de pe mine (care sunt suflet din sufletul Neamului meu …) si ce a mai ramas viata ,sufletul
  Dar vai viata este imposibila fara radacina din pamintul ei este precum cand il tai de la radacina
  este asta TRADARE NATIONALA sau nu este ?
  Este
  si este Inalta Tradare nu numai Nationala

  si a 2 a intrebare pentru cei multi de pe ast pamint stors de fiarele nesatioase
  credeti ca veti mai dainui pe acest pamint cand v ati lepadat si vandut pina si neamu vostru Cel Sfant ?
  cand permiteti a se taia un copac si desprinde de la radacinile lui , credeti ca acest copac va mai rodi ca sa va bucurati de rodul lui pe acest pamint
  Nu nu va mai rodi si nici bucuria Vietii nu va mai fi

  nu vreti a grai si nici a marturisi ca nu va intereseaza poate .. Ca de aveti alte griji mai presus de insasi viata voastra
  da cand vor incepe pietrele a grain, cand are a va biciui si haitui vantul marea muntii si tot ce misca pe acest pamint de sub picioarele voastre intrebandu va pentru tot ce ati primit
  Ce ati facut cu mostenirea ?
  Ce ati facut cu mostenirea de la strabuni ?
  Si vor cere Dreapta Socoteala tot ce este Suflet din Sufletul Neamului Romanesc si Sfant cel Orthodox ca i Neam crestin si nu pagan
  Oare cum va veti mai scuza ?
  Amin.

 2. VA RUGAM SA AJUNGA ACEST MESAJ DIRECT LA INSTITUTIA BOR.
  SCRISOARE DESCHISĂ PENTRU MĂRIA SA ,PATRIARHUL DANIEL CIOBOTEA !
  LACRIMILE SI STRIGATUL PÂNĂ LA CER AL UNUI PREOT ,SLUJITOR AL DOMNULUI SI AL BOR !
  Stimate PATRIAH DANIEL,
  Iată ce se intampla în BISERICILE ORTODOXE ROMÂNE !
  Preotii isi plang amarul enoriasilor, pentru ca li se cere si le cereti ŞPAGĂ ,ca sa ramână SLUJITORI ai BISERICII LUI HRISTOS !
  Cum este posibil domnule PATRIARH DANIEL CIOBOTEA, ca sa se ceara ŞPAGĂ şi în CASA LUI HRISTOS ?
  În ce fel slujesc si slujiţi DOMNULUI, Capii BISERICII, obligand PREOTII ca sa cotizeze lunar pentru a-si mentine functia ?
  Preotii si CAPII BISERICII ORTODOXE ROMÂNE , si nu numai, ar trebui ca să fie un exemplu de HAR si DAR, un exemplu de Milă si Dragoste faţă de Aproapele, ori Măriile voastre , vă plimbati in masini extrem de scumpe si locuiti in VILE cu un Lux revoltator ,pentru credinciosi si pentru omul de rând.
  Oare DOMNUL nostru IISUS HRISTOS ,asa a lăsat, ca sa va comportati in
  BISERICA SA ?
  Oare MÂNTUITORUL este de acord că a Sa BISERICĂ a ajuns un loc de afaceri murdare ?
  Cu siguranţă , NU !!!
  PREOTII ar trebui sa fie plini de bunatate, de mila si de sacrificiu pentru enoriasii săi, pentru binele APROAPELUI.
  Nu numai că nu sunteti asa,cea mai mare majoritate, dar mai dati si cu biciul in inimile si-n sufletul Slujitorilor mai mici, ca sa va cereti cota parte lunară.
  CAPII BISERICII, PREOTII in general ,care au transformat BISERICA DOMNULUI, într-o Societate de învârtit bani multi si masini luxuriante,ar trebui sa fie modesti, chiar săraci. Sa fie un exemplu pentru credinciosi, si să arate că nu bogatiile materiale conteaza, si ca nu bogatii banesti si materiale trebuie să adunam în viata asta grabnic trecatoare, ci să adunam bogatii sufletesti, implinind si respectand PORUNCILE DOMNULUI.
  Sa fim buni la inima si la suflet, sa avem mila de cel necajit si oropsit, si mai nou, sa hranim si noi pe săracii REFUGIATI din calea bombelor si a gloantelor, care ne traverseaza ROMÂNIA, si care doresc să rămână în ROMÂNIA.
  Pe mine m-au podidit lacrimile de mila acestor imigranti, care si-au lasat toate, si fug in lume ca sa caute o viata mai buna.
  Ce face BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ, pentru acesti IMIGRANTI si napastuiti ai soartei ? Au venit cu vreo initiativa de MILA si de dragoste, din cei care conduc BOR ??? Au facut vreo donatie de alimente, haine si corturi in care sa doarma ???
  NU ! Capii BOR, CER SPAGA, pentru ca PREOTII sa ramana pe posturi.
  RUSINE să vă fie celor care faceti acest lucru oribil, si vreau sa va spun că , chiar daca sunteti CAPI ai BISERICII ORTODOXE ROMÂNE, si faceti astfel de nelegiuiri, IISUS HRISTOS vă va judeca si pe voi, si vă va rasplati vouă tuturor celor care cereti bani lunar ,pentru ca Preotii mai mici sa ramana in Bisericile Domnului, iar PEDEAPSA DOMNULUI asupra voastra,a celor care ar trebui sa fiti un izvor de bunatate nesfarsita si de milă, va fi cumplită si pe veci.
  Atât PREOTII de orice rang, si orice om ajuns in functii inalte si chiar cele mai inalte, sunt cu totii oameni mai inainte de toate, sunt fii ai LUI DUMNEZEU care i-a pus in functii inalte, ca sa aiba grija de fratii lor mai mici , si nu ca sa-i jumuleasca de tot ce au, si daca nu le este indeajuns ,mai trec si la amenintari.
  Vă reamintesc aici despre :
  „DATORNICUL NEMILOSTIV. Iertam sau “executam”?…
  http://www.cuvantul-ortodox.ro/20…/…/27/datornicul-nemilostivCached
  Duminica a 11-a dupa Rusalii, Pilda datornicului nemilostiv: De aceea, asemanatu-s-a imparatia cerurilor omului imparat care a voit sa se socoteasca cu slugile sale.
  Pilda datornicului nemilostiv – Predica la…
  http://www.crestinortodox.ro/…datornicului-nemilostiv-predica……
  Pilda datornicului nemilostiv – Stapanul sau l-a iertat. A fost destul ca sluga aceasta sa ceara o mica ingaduinta stapanului sau si acesta, cu bunatate ne­graita, i … „!
  Cine stie, poate inimile voaste a celor care conduceti BOR, nu se vor mai învârtoşa, iar in sufletul măriilor voastre, va lumina din nou ,adevarata LUMINA a LUI HRISTOS !
  Cu pretuire pentru BISERICA LUI HRISTOS,si pentru adevaratii PREOTI buni, cu HAR si cu DAR, cu MILA si cu DRAGOSTE fata de cei necajiti ,faţă de credinciosi, pentru toti PREOTII modesti si cu DRAGOSTE de HRISTOS, din partea mea ,le dăruiesc tot respectul si toata dragostea sufletească.
  Maria Ghiorghiu .

 3. Inflatia este scaderea drastica a puterii de cumparare a populatiei din pricina scumpirilor in lant la toate produsele cat si a serviciilor publice , in timp ce salariile si pensiile raman neschimbate , adica nu se maresc proportional cu scumpirile , ba chiar sunt la un nivel foarte mic fata de preturi , asa cum suportam si noi romanii . Asta este INFLATIE si la acest aspect se refera articolul publicat mai sus , ca , in America , puterea de cumparare a scazut foarte mult , din cauza somajului in crestere si a scumpirilor , adica inflatia a atins cote alarmante .
  Pacat ca unii spalati pe creier , nu discern nimic din ce se intampla in lumea economica mondiala , atunci isi dau cu parerea in necunostinta de cauza si intr-un mod subiectiv , pe bloguri sau pe unde pot , in cazul ca nu se afla pe aici cu alte treburi .

 4. IO,
  Am citit comentariul de mai sus , poate ca ai dreptate , dar , in ceea ce priveste imigrantii , nu pot fi de acord din mai multe motive :
  Acesti imigranti impusi tarilor europene de catre Uniunea Europeana , reprezinta o masa de manevra a sionistilor , cu scopul de a islamiza continentul si de a face un ghiveci de religii care sa asimileze Ortodoxia si sa o distruga .
  Intr-o tara saracita , jefuita si in agonie cum este Romania , numai de imigranti nu ne arde pe noi romanii care , multi dintre saracii Romaniei cauta prin tomberoane cojile de paine aruncate de cei avuti .
  Unde au stat acesti oameni pana acum si ce se intampla cu tarile lor ??? Nu cumva sunt alungati de cei interesati sa-i jefuiasca de resurse si zacaminte intrucat ei nu le pot exploata , prin razboaie si atentate provocate de americani ?
  Nu avem nevoie de musulmani , budisti , hindusi , etc , etc , sa-i primeasca americanii daca sunt atat de „milostivi”, pentru ca printre acestia se pot strecura adevaratii teroristi , fanatici care urasc de moarte crestinii si sunt in stare de orice impunandu-si fara rusine paganismul lor intr-o tara majoritar-crestin-ortodoxa .

  • Pai sa ne mai aducem aminte si cu ceva ani in urma cum papa asi dorea un guvern mondial o banca mondiala si o religie mondiala. Nui asa caci e prea mare coincidenta. Caci bine zicea. Parintele. Elipidie ca acest papa este profetul mincinos. Deci iata cum se leaga totul

 5. Nu avem nevoie de musulmani ,budisti si hindusi …insa au nevoie papusarii de valul acesta de imigranti pentru islamizarea europei si pentru a aprinde focul spre uraciunea pustiirii
  au grija sa ne recomande lupii in piei de oaie TOLERANTA si sa faca moschee in buricul tarii ,in Tara Voievozilor … pentru a face Romania precum Siria
  Prigoana asupra Bisericii Orthodoxe din Romania nu este de azi de ieri
  preotii crestini orthodocsi adevarati cei care nu se supun ordinului dat de masonul eretic ciubotea sunt scosi din Bisericile Orthodoxe ale acestui popor crestin orthodox pentru necotizarea sau nesupunerea la camataria cu nume de patriarhie
  adica simonie pacat impotriva Duhului Sfant
  asemeni prigoana este si pentru preotii care sunt precum Sfantul Ioan Botezatorul si spun deschis ,dau pe fata lucrarea fiarei antihristice Preotii Adevarati antiecumenisri si anti cip
  Avem doua variante ori ne Aparam Biserica Orthodoxa cerand Ajutorul Maicii Domnului si Sfintilor din Inchisori ,Sfintii legionari care au mare putere si dam pe fata acesti lupi in piei de oaie cu nume de ” patriarh ” si slugile docile din institutia BOR care dupa roade se cunosc si facem zid uman impotriva lor fata preotii Adevarati prigoniti pt marsaviile pe din dos si erezia papistaseasca pe care o impun in Orthodoxie in numele Bisericii lui Hristos
  ori tacem indiferenti vindem pe Hristos asemeni si vrednici suntem si noi ca popor si turma de pierzarea vesnica

  Insa sa avem grija de a ne apara Preotii cu Har si Duhovnicii Adevarati care stau impotriva fiarei antihristice ridicand Crucea lui Hristos spre Adevarata Biruinta
  pentru ca merg spurcatii cu nume de masoni cu prigoana asupra preotilor adevarati si asupra monahilor adevarati ca urla fiara urla spre uraciune pustiirii si nu i suporta pe acestia incat lucreaza spre scoaterea lor din Biserica Orthodoxa impiedicsndu le slujire preoteasca asupra poporului sii din manastiri dupa cum ne spune Mantuitorul ca vor face „bate vor pastorul spre a se risipi turma ”
  Cu Dumnezeu Inainte ,
  Amin.
  Ps in materialul de mai sus dna care vorbea sa numai dea la rele in casa lui Dumnezeu

 6. …facem zid uman impotriva lor pentru preotii Adevarati cei prigoniti care nu sunt pentru marsaviile lor si pentru erezia papistaseasca pe care vor a o impune Orthodoxiei si Bisericii Orthodoxe Romane …

 7. Am trimis acest video atasat cu scrisoarea de mai sus chiar catre Institutia BOR direct la Patriarh pentru a vedea ca nu stam chiar cu mainile in san si chiar ne pasa de Semenii nostrii PREOTI si fiind datoria noastra sa facem acest lucru si sa ne ajutam asa cum a cerut Hristos.

 8. Preotii ne spun ca trebuie sa ne facem BOGATII IN CER dand bani la biserica iar pentru ei nu-i aceeasi predica.Si atunci cum poti sau pe cine mai poti crede ca preotul cutare e plin de HAR DUHOVNICESC.Nu zic ca or fi si preoti cu HAR dar cum sa-i sti?
  Maria are dreptate ,sunt de acord cu ea.
  O zi buna si sa ne ajute bunul Dumnezeu !

  • Ceea ce spui e ca si cum ai baga preotii si popii la un loc …
   voi nu va spovediti la duhovnic ?
   Si nu l ati intrebat ce parere are de actele cu cip, de rugaciune in comun cu ereticii si de aici iti dai seama ce ai in fata preot sau lup in piele de oaie ..
   Sau nu cititi mesajele toate de la cap coada si ale tuturor care scriu pe aceasta revista …
   Hai sa dam cu batul in balta ca e usor …poate sare de undeva
   S a spus de nenumaratelea ori Preotii Adevarati sunt cei antiecumenisti ,anti cip si logic anti mamona ,acestia nu s inchinatori la idolul numit ban …
   Si daca n ai auzit bine acest preot de mai sus sta cu chirie …in timp ce plateste cotizatie in mii de euro pentru a sluji ca preot
   Insa episcopia si patriarhia a ajuns CAMATARIE
   SI ESTE GRAV pentru noi crestinii orthodocsi
   Sarea numai este sarea pamintului
   Mie personal imi plac oamenii cu demnitate indiferent ca i tigan grec sau roman …tot crestini botezati Orthodox sunt si ei
   si bine ar fi sa fim uniti pentru Apararea Orthodoxiei si a Preotilor Adevarati
   Cu Dumnezeu Inainte
   Amin.

   • singura arma care sta impotriva lui antihrist si a slugilor sale este Sfanta Spovedanie si Sfanta Impartasanie dar mare grija pe cine aveti duhovnic
    …sa nu fie lup in piei de oaie
    Si daca sa ne fereasca DUMNEZEU numai vom mai avea nici preoti adevarati …atunci pietrele vor grai si Marturisi ..pina se vor ridica Preoti Adevarati si Pindari Adevarati lui HRISTOS si ai Orthodoxiei
    Dar Sfantul DUMNEZEU nu ingaduie inca acuma , pina nu se implinesc toate Profetiile Sfintilor Parinti legate de aceste vremuri , pentru ca
    Este Cuvantul Dumnezeiesc in aceste Sfinte Profetii
    ” Cerul si pamintul vor trece dar Cuvintele Mele nu vor trece „ne spune Insasi Dumnezeu ,Domnul Iisus Hristos
    si

    Neamurile la Adevar vor veni
    Orthodoxia in lume va Straluci”
    Sfantul Ioan Iacob Hozevitul
    si sunt multe neamuri in intuneric …de asta trebuie a se implini toate Profetiile Sfinte
    Amin.

   • ..si daca .nu vom mai avea nici preoti adevarati atunci sa ne Fereasca Dumnezeu pietrele vor striga si Marturisi pina se vor ridica Preoti si Pandari la turma lui HRISTOS (Episcopi )din cei Adevarati …

 9. Statul SUA:
  – a cumparat 1.6 miliarde de cartuse anti-personal, apoi inca ceva maruntis: 21 mil si 60 mil.
  – a termiant la cheie lagarele de concentrare, doar cateva sute
  – a cuparat si coscuige de platic
  – a cumparat si ghilotine

 10. Locul pe pamint unde sodoma si gomora iarasi apare starpit va fi cu foc si pucioasa …ca numai prin foc poate fi stearsa spurcaciune din iad scoasa
  Amin.

 11. Mi se pare sub orice critica sa postati pe Facebook imagini cu copii decapitati fara niciun fel de cenzura. Nu ma refer la acest articol, ma refer la un altul (pe care nici nu am indraznit sa il accesez pe site-ul acesta). Sunt pro informare, dar cu o asemenea prezentare omul va incerca sa respinga continutul respectiv. Iar pentru un website dedicat crestinismului m-as astepta ca abordarea sa fie mai pasnica, mai putin violenta.

  • Am scris interzis sub 18 ani si de ce Persida sa ne ascundem de realitati? Asta e lumea in care traim, uneori e nevoie de socuri pentru ca lumea sa se trezeasca. Tu vrei sa bagam toate aceste mizerii sub pres si sa dam impresia ca totul e frumos pe lumea asta, sa ignoram totul cu desavarsire, sa spunem ca nu e problema noastra? Ba este, realitatea e cruda si cine nu constientizeaza degeaba traieste. Eu nu promovez violenta, eu doar arat de ce este capabil omul. Si cand a fost Hristos batut si rastignit pe cruce nu a fost o imagine placuta, dar vorbim despre aceste fapte, prin ele ne gasim de fapt mantuirea, reprezinta sacrificiul suprem pentru Dumnezeu, la fel acesti crestini martiri, sunt exemplu ca si Brancovenii nostrii.

  • Persida, antihriștii decapitează fără nici o perdea. Deci, dacă ei nu se ascund, de ce trebuie să ascundem noi faptele lor? Ortodocșii trebuie să știe cu ce se ocupă antihriștii, să vadă în mod clar realitatea în care trăim. Dacă nu îți convine, nu te uita. Nu ești obligată să te uiți. Acesta este adevărul și trebuie arătat tuturor.
   Cine dorește cenzură să citească saiturile care cenzurează.
   Doamne ajută.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s