MMS-ul (MIRACLE MINERAL SOLUTION) este una dintre cele mai minunate descoperiri care a fost vreodata prezentata oamenilor. 

Este arma cea mai puternica impotriva tuturor bolilor cunoscute, inclusiv cancerul si SIDA. 

In cartea sa, Jim V. Humble descrie modul de administrare a remediului, cat si cantitatea necesara pe scala larga a bolilor, fie ca este vorba despre artrita, hepatita A, B, C, herpes, SIDA, cancer, leucemie, astma, arteroscleroza, diabet, sindromul oboselii, dar si… ce credeti?! Supriza!! Mare, mare surpriza!! Este eficace chiar si impotriva depresiilor si poate si a altor tulburari psihice. Este tot atat de eficient si pentru bolile de fiecare zi, cum ar fi gripa. Aceasta este invinsa de MMS chiar a doua zi la 99% din cazuri.

CE ESTE MMS? 

Baza o reprezinta un compus chimic unic, cloritul de sodiu, din care, dupa tratarea acestuia in forma MMS, se degaja, prin activare, agentul oxidant care patrunde in corp, unde lichideaza patogenii, fara sa actioneze asupra a orice altceva sau sa ameninte alte celule ale corpului, cu o singura exceptie: oxideaza combinatiile metalelor grele sedimentate in corp, permitandu-i astfel sa le elimine.
MMS patrunde prin peretii stomacului in sange, si pe aceasta cale si in celelalte organe ale corpului. Cu toate ca are capacitatea insurmontabila de a lichida agentii patogeni, nu cauzeaza reactii suplimentare sau deteriorari de niciun fel. Nu reactioneaza nici cu bateriile care sunt utile pentru organism. Principiul acestor calitati unice ale acestei combinatii chimice o reprezinta capacitatea foarte redusa de oxidare a acesteia. Este un oxidant mult mai slab decat oxigenul si de aceea nu poate produce in organism pagubele, deseori atribuite oxigenului. Intr-o concentratie infima, pe care o utilizam pentru sustinerea sistemului imunitar, corpul nu contine din punct de vedere chimic nimic, din ceea ce ar putea fi oxidat de acest compus chimic. Singurul lucru, pe care il poate atinge, este suprimarea infectiei prin exterminarea bacteriilor si a virusilor, cat si prevenirea inmultirii acestora.

Fiecare doza de MMS actioneaza in corp aproximativ o ora si apoi se transforma in corp in solutie salina, care corespunde catorva bobite de sare de bucatarie, dizolvate in apa. Aceasta cantitate este atat de mica, incat nu afecteaza, in niciun fel, nici macar un regim fara sare. In afara de acestea, mai ramane doar o cantitate mica de atomi de oxigen fara sarcina, care devin parte a lichidelor corporale.
Compusul chimic (gazul), care se formeaza din MMS este bioxidul de clor, dar nu este vorba de clor. Nu are nimic mai in comun cu clorul ca sarea obisnuita de bucatarie, clorura de sodiu, care il contine de asemenea. Bioxidul de clor este utilizat deja de 70 de ani pentru purificarea apei potabile. Sub forma apei imbogatite cu clorit de sodiu, se poate gasi, in magazinele cu alimente sanatoase, asa-numitul “oxigen stabilizat”.

Mai jos redau un pasaj extras din prezentarea actiunii MMS in organismul uman (pasajul se regasete si pe site-ul unde este prezentat MMS). Din pacate nu pot atasa link-ul aici pentru ca risc sa fie sters, dar daca veti cauta, il veti gasi cu siguranta pe internet.

MECANISMUL ACTIUNII BIOCIDE A DIOXIDULUI DE CLOR – MMS 

Dioxidul de clor este un material cu o acţiune puternică de oxidare, denumit acceptor de electron. Ceea ce înseamnă că moleculele sunt în continuă căutare de noi electroni pentru a reîncarca propria lor structură de electron.
Întâlnirea agenţilor patogeni cu dioxidul de clor conduce la îndepărtarea electronilor de pe peretele bacterial, ca urmare, pe aceasta se creează crăpături prin care se deranjează echilibrul intern al celulelor. Prin această crăpătură dioxidul de clor pătrunde în interiorul microorganismelor deranjând funcţia lor metabolică, contrar faţă de alte remedii de oxidare care deranjează numai suprafaţa celulei. Reacţionează cu aminoacizi, schimbă structura proteinei şi prin aceasta şi funcţionarea enzimelor care conduc procesul metabolic din celule.
După aceasta urmează sfărâmarea rapidă a agenţilor patogeni. În organismul uman Dioxidul de Clor este prezent sub forma activată, amestecat cu exactitate. Proporţia recomandată de către Jim V. Humble reacţionează numai cu microorganismele agenţilor patogeni care au un caracter acid. Cu siguranţă distruge bacteriile, virusurile, ciupercile, dizolvă toxinele din tot organismul uman, etc.

Dioxidul de clor este cel mai atroce criminal ai agenţilor patogeni periculoşi din organismul uman. Nu există nici un motiv pentru care nu ar distruge virusurile. Distruge şi virusul SIDA? Nu cunoaşte imposibilul sub nici o împrejurare. Nu dăunează organismului uman la administrarea unei concentraţii reduse de MMS. Dar în cazul în care administraţi MMS-ul intravenos, nu puteţi folosi activator. Motivul este că şi sângele are aceeaşi capacitate de neutralizare ca şi apa. Diluat cu MMS, rezultă eliberarea dioxidului de clor fără folosirea acidului citric, cu diferenţa că acest proces poate dura câteva ore.

Dioxidul de clor este un material chimic foarte puternic care poate avea nenumărate întrebuinţări. Este un agent de oxidare mult mai puternic decât oxigenul. Dioxidul de clor reacţionând cu diferite materiale chimice, „explodează”, iar faţă de altele este neutru. Deci este selectiv. Dar de fapt de ce se produce această „explozie”, această reacţie chimică rapidă de oxidare? Se poate vedea că în formula CIO2 există doi ioni. De ce nu s-ar elibera, pentru a se pune la dispoziţia organismului? Pentru că încărcătura atomului este minus doi. Înainte de a ajunge în această situaţie, ionii au trecut printr-un proces de oxidare, şi astfel nu se mai pot oxida. Dar clorul poate. Dacă dioxidul de clor se întâlneşte cu agenţii patogeni sau toxine cu caracter acid, imediat preia de la aceştia cinci electroni. Distruge totul de unde poate capta electroni şi în acelaşi timp emană căldură (această reacţie se numeşte oxidare, chiar dacă oxigenul nu ia parte la ea). În cazul în care din dioxidul de clor se eliberează atomi de oxigen, care nu sunt asemănători elementelor, atunci acest oxigen va avea două sarcini negative de ioni. Au sarcini egale, în oxigen, în dioxidul de clor cât şi în gazul în care sunt deja prezenţi.

Oxigenul se leagă de hidrogen în interiorul organismului şi devine apă. Poate asta este tot ce poate face în acest moment: devine apă sau se poate deveni o parte a moleculei dioxidului de carbon. Clorul după explozia oxigenului, aproape că îşi pierde sarcina şi devine clorid – adică sare. La rândul său tot nu are capacitate de oxidare, pentru că nu are nici o sarcină. Nu rămâne nimic care ar putea provoca un efect secundar.
Esenţialul este că atât oxigenul cât şi clorul trebuie să aibă o sarcină de electroni într-o cantitate corespunzătoare altfel nu pot participa în procesele de oxidare. Iar dacă oxigenul nu este capabil să se oxideze atunci nu-şi poate îndeplini sarcinile necesare în organism. În astfel de cazuri cloritul de sodiu ne oferă dioxid de clor, substanţe chimice care distrug aproape orice în mod selectiv, adică tot ce nu aparţine organismului. Fiecare moleculă, cât de mică a Dioxidul de Clor are o capacitate incredibilă de a nimici orice din care poate prelua electroni.
Dioxidul de clor nu rămâne stabil mult timp. Concentrează o energie prea mare pe o suprafaţă mică, din care pierde o parte în câteva minute în organism şi acelaşi lucru se întâmplă şi în conductele de apă. Ca o consecinţă a acestui fapt, dioxidul de clor nu mai este capabil de explozie (nu este capabil de oxidare) şi se poate amesteca cu alte materiale. Există dovezi care arată că ajută la formarea substanţelor chimice – myeloperoxidare prin care organismul produce acid cloric pentru sistemul imunitar, distrugând în continuare agenţii patogeni, celulele criminale şi alte materiale. Dioxidul de clor este singura substanţă chimică cunoscută care dispune de această capacitate şi care se poate comporta astfel în organism fără a avea efecte secundare. La întreprinderile de canale şi ape, în fabricile de hârtie la împachetarea celulozei se foloseşte dioxid de clor în loc de clorit de sodiu.

Anumite efecte secundare pot aparea la ingerarea unei doze mult prea mari, de aceea va indemn totusi sa va documentati inainte asupra modului de administrare, cel mai indicat este a se citi cartea lui Jim V. Humble, acolo este prezentarea completa si modul de actiune a acestui produs sau sa cititi cu atentie site-ul lui Jim V. Humble: http://jimhumble.org/  unde va sunt prezentate protocoalele pentru fiecare tip de boala.

P.S.  Eu l-am folosit si va pot spune ca m-a ajutat in diferite probleme pe care le-am avut.

Alte informatii utile despre MMS le puteti gasi aici: mmsromania, inclusiv de unde puteti comanda aceasta solutie.

Va doresc multa sanatate!  Doamne ajuta!

Explicatii preluate de pe http://forum.romedic.ro/

Alte informatii interesante despre un mod de viata sanatos gasiti in categoria: SANATATE

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s