Pregatirile de razboi continua. Motivul pentru care acordul de la Minsk este doar o cacealma si nu poate dura prea mult

Iata, ca nici nu s-a uscat bine cerneala pe acordul de la Minsk intre Putin, Porosenko, Merkel si Hollande si intelegerea este ca si incalacata conform evenimentelor ulterioare intrunirii. Cum bine am remarcat anterior, atata timp cat un reprezentant oficial al SUA nu este prezent la intrunire, totul este doar o cacealma menita sa dea bine in fata opiniei publice.

Sa urmarim ce spune media:

NATO şi Statelor Unite au salutat Acordul de la Minsk, exprimând însă scepticism privind aplicarea documentului, iar Pentagonul a anunţat că va trimite 600 de militari în Ucraina, în martie, pentru antrenarea trupelor ucrainene implicate în conflictul separatist. – gandul.info

Oficiali militari ucraineni au anunţat joi că 50 de tancuri ruseşti, precum şi vehicule blindate şi lansatoare de rachete au pătruns în Ucraina în cursul zilei, în pofida negocierilor desfăşurate la Minsk în vederea soluţionării conflictului ucrainean, relatează BBC News Online. – gandul.info

Petro Poroşenko a avertizat că armistiţiul care urmează să intre în vigoare în noaptea de sâmbătă spre duminică este în „mare pericol”, din cauza confruntărilor armate intense din estul Ucrainei, acuzând Rusia că şi-a „intensificat semnificativ” ofensiva, relatează BBC News online. – gandul.info

Motivul pentru care se doreste un nou razboi mondial

Razboiul din Ucraina are implicatii mult mai adanci, nu se limiteaza doar la ceva local, Ucraina este doar un pretext inaintat de papusari pentru a starni o mare conflagratie mondiala. Iar acest lucru, fie ca vrea sau nu vrea Merkel sau Putin, tot se va realiza, pentru ca vor papusarii, si de fiecare data cand acesti au dorit sa provoace un razboi l-au provocat. Sa ne aducem aminte de spusele marionetei Winston Churchil din 1936: “Vom face acest razboi, indiferent daca Hitler vrea sau nu”. Aceasta declaratie venea in contextul in care Germania a infintat o banca nationala guvernata de stat si care a emis o moneda proprie, moneda care era bazata pe unitate de valoare, nu pe pe unitate de datorie. Cu alte cuvinte nemtii isi printau singuri banii, fara sa se mai imprumute cu dobanda la bancile private cum sunt FED-ul in SUA si Banca Europeana, detinute de nimeni altii decat marile familii de bancheri: familia Rothschild si familia Rockefeler.

Odata cu aceasta masura Germania nemaifiind obligata sa plateasca vreun impozit, a inflorit si a inceput rapid sa isi reconstruiasca industria. Media din acea vreme au denumit aceasta transformare “Miracolul German”.

Nu vi se pare ca acelasi lucru se intampla si astazi, cand tarile membre BRICS au format o banca comuna care sa mearga exact pe acelasi principiu ca banca Germaniei? Numai ca de data aceasta lucrurile se intampla la un nivel mult mai extins, vorbim acum de 5 tari foarte mari care au aderat la acest sistem, tari care includ aproape jumatate din populatia globului. Iar noua moneda la care se gandesc tarile membre BRICS se vrea contrabalansata din nou in aur, acesta este un aspecte foarte importanat, pentru ca atunci cand nemtii au facut acelasi lucru, dolarul era echivalentul aurului, deci avea valoare spre deosebire de momentul actual in care dolarul sta sa pice tocmai datorita faptului ca nu mai are acest suport in cel mai pretios metal.

Deci ganditi-va cu foarte multa atentie acum, bancherii au pornit un razboi mondial in 1945 doar de frica faptului ca si alte tari i-ar putea urma Germaniei cand ar fi vazut unde a ajuns din punct de vedere al progreselor economice datorat faptului ca s-au despins de sistemul papusaresc, ce impact ar putea avea in zilele noastre un nou sistem bazat pe o noua moneda, sistem la care sa ia parte cinci mari tari ale planetei, la care cu siguranta li se vor alatura si altele, plus faptul ca aceasta noua moneda gandita datorita echivalarii in aur sa fie singura care are cu adevarat valoare pe piata mondiala?

Iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care se doreste marea conflagratie mondiala, al doilea dupa cum bine se stie este crearea Noii Odini Mondiale, care deriva practic din primul motiv. Noua ordine financiara gandita de papusari, prin care de data acesta sa conduca nu doar jumatate din glob, ci tot globul, va duce automat si spre o singura banca mondiala detinuta de papusari, un guvern mondial, un singur lider mondial, o singura moneda mondiala si cu timpul probabil si o singura religie mondiala. Toate acestea bininteles, daca castiga razboiul cu Rusia si aliatii sai, si cel mai important daca le va permite Dumnezeu acest lucru. Iar daca le va permite, inseamna cu siguranta si sfaristul lumii.

Deci dragi cititori, nici gand de pace, probabil atat SUA cat si Rusia au luat o mica pauza pentru a se putea pregati pentru urgia care urmeaza. Conflictul este inevitabil.

Pentru a intelege si mai bine aspectele descrise mai sus urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial si Criza economica

Publicitate

17 gânduri despre &8222;Pregatirile de razboi continua. Motivul pentru care acordul de la Minsk este doar o cacealma si nu poate dura prea mult&8221;

 1. VT nu daca Rusia va fi infrinta de Nato se va instaura Noua Ordine Mondiala ci sigur va fi infrinta si se va instaura Noua Ordine Mondiala si dupa aceea sa ne asteptam la venirea antihristului in lume ca un mare eliberator(fals al omenirii)…Nu stiu daca esti de acord cu mine dar asta se vede si sincer sa fiu nu vreau sa ma imbat cu apa rece sa cred ca Rusia o sa iasa invingatoare.

 2. Nu va iesi nimeni invingator , pierderile vor fi egale de ambele parti si va muri multa lume , asa spun proorociile .
  Asa cum am mai spus , intalnirea de la Minsk a fost o mascarada in ochii lumii , creata de SUA si NATO .

 3. Articol nesemnat, aspect care denotă laşitate.
  După toate probabilităţile, Ucraina nu va fi leagănul unui nou conflict mondial. Europenii sunt încă oripilaţi de crimele petrecute în războaiele din fosta Iugoslavie. Dacă Marile Puteri europene occidentale vor dori să declanşeze o conflagraţie de anvergură cel puţin continentală, echipele guvernamentale vor fi doborâte de la Putere de mari manifestaţii de stradă.
  Războiul din Ucraina va avea ca deznodământ premeditat divizarea acestei ţări artificiale pe un clivaj civilizaţional. Chiar dacă, în secret, Rusia a acceptat să piardă Kievul, leagănul slavilor estici, se va alege în contrapartidă cu tot litoralul ucrainian al Mării Negre populat în cea mai mare parte de etnici ruşi.
  Pentru că zona a fost declarată recent bogată în hidrocarburi, intrarea acesteia în sfera de influenţă a Uniunii Euro-Asiatice prin statul ce se va crea – NuovoRossia – îi irită pe americani. Washingtonul are trei, patru companii petroliere bine ancorate în apele Pontului Euxin. Demonstraţia de forţă navală din Marea Neagră arată că SUA îşi va sprijini puternic multinaţionalele cu activităţi de explorare-foraj pe platforma continentală.
  Revenind la Al Doilea Război Mondial, să admitem consternaţi că a fost un eveniment premeditat pus la cale de toate elitele europeane, inclusiv de cele sovietice. Cu ajutorul naziştilor, elitele din umbră au instaurat ordinea postbelică axată pe relaţiile tensionate Est-Vest, lupta economico-ideologică şi cursa înarmărilor, cu ajutor socialist masiv acordat mişcării globale de decolonizare.
  Iată câteva decizii şi evenimente ciudate din WW 2 care dau de pământ cu logica oricărui politician sau militar corect: 1) Germania anexează Austria. Nimeni nu reacţionează. 2) Germania desfiinţează Cehoslovacia. Nimeni nu reacţionează, deşi Praga avea încheiat un acord militar cu Moscova. 3) Armatele franco-britanice sunt băgate în corzi la Dunkerkue. Hitler opreşte inexplicabil atacul final preţ de 4 zile, timp în care britanicii îşi retrag grosul trupelor peste Canalul Mânecii. 4) Stalin şi membrii Polit Buro ştiau de vreo 2 săptămâni ziua şi ora invadării URSS de către Germania şi aliaţii săi. Armata Roşie stătea de trei ori mai bine decât atacatorii la toate categoriile de armament, deci putea printr-un atac preventiv să zdrobească toate pregătirile germane pentru invazie. În duminica zilei de 21 iulie 1941 militarii sovietici au plecat în permisii şi învoiri, fără ca măcar să fie băgaţi în măsuri. 5) – În august 1941 Wehrmachtul putea să cucerească Moscova. Brusc tancurile au cotit spre dreapta, îndreptându-se spre Caucaz şi Stalingrad. 6) – În 1942 Hitler creează conceptul militar de „fortăreaţă”. Când o aşezare era declarată astfel, trebuia apărată până la ultimul om, ultimul cartuş…. Într-un război de mişcare bazat pe binomul tanc-avion, acest lucru era cel mai nefast cu putinţă. Marile unităţi sovietice au înconjurat sute de mii de soldaţi germani, înregistrând grandioasele victorii de pe Frontul de Est. Tot WW 2 european a fost o mascaradă cu scopul de a crea o lume nouă, ale cărei consecinţe le mai suportăm şi azi.
  Ipotetic vorbind, dacă criza din Ucraina va fi pretextul declanşării unui nou război mondial, nimic nu se va face fără acordul puterii oculte din Rusia.
  Este o cârdăşie mondială transnaţională care face şi desface politica externă, hotărând destinele planetei peste capul oricărei naţiuni. Rusia este parte la tot acest uriaş spectacol de sunet şi lumini.

  • Eu am scris articolul, nu denota nici o lasitate, autorul blogul l-a scris, ok? Iar in ceea ce priveste Ucraina, eu am alte pareri. Ceea ce am descris cu referire la motivul pentru care a inceput al doilea razboi mondial, s-a intamplat cu adevarat. Elitele atunci au conlucrat impreuna, inclusiv tradatori din Germania care stim de cine era condusa, dar consider acum ca Rusia de data asta nu mai face parte din aceasta conspiratie globala, tocmai asta e marea problema. Daca incepe razboul si Ucraina este doar un pretext, o sa aflam curand.

 4. Reiese din cele spuse mai sus ca rusilor nu le-ar convine razboi daca vor sa sustina BRICS ca alternativa la dolar , ei au nevoie de pace ptr asta , ok s-au batut cat s-au batut lucrurile au ajuns intrun punct in care nu mai pot fi sterse si probabil estul Ukrainei se va separa , acum e un bun prilej ptr a face pace si totusi Putin continua el sa alimenteze separatistii cu armament asta ptr ce? unde-i logica ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s