Abuzurile Politiei Americane. Un batranel a fost bruscat si imobilizat in timp ce se plimba linistit prin cartier

În această săptămână Infowars a raportat cazul unui bărbat indian, care in timp ce mergea sa isi viziteze familia în Alabama a fost atacat si imobilizat de poliție numai pentru simplu fapt ca se deplasa pe jos prin cartier.

Videos Released Of Cops Paralyzing Grandfather For Walking

Pentru a afla toate detaliile acestei stiri, apasati aici.

Acum, filmul cu incidentul, a fost facut public,  dezvăluind cum un om nevinovat a fost schilodit de polițiști numai datorita faptului că unui rezident  băgăcios nu-i placea cum arata.

Videoclipurile, preluate de la camerele stradale, arată brutalitatea polițiștilor asupra lui Sureshbhai Patel, culcandu-l cu forta pe acesta la pământ, interventie in urma careia, domnul Patel a necesitat o interventie chirurgicala la spate si va continua cu alte cateva luni bune de tratament.

Cum au indicat știrile locale, un vecin a chemat poliția, descriindu-l pe dl Patel ca fiind”un tip negru slab.” Vecinul de asemenea a declarat „că are cu el o sanie(toboggan)”.” Probabil această persoană ignoranta, ar trebui să fie de asemenea responsabilă pentru ceea ce a semnalat, pentru ca nu era vorba de o sanie(toboggan) ci de un turban.

Vecinul, a spus de asemenea operatorului ca din cauza domnului Patel, nu a putut pleca la muncă, pentru că a simțit că era nesigur să o lase singură pe sotia sa in acasă, în timp ce ” un tip negru slab,” în vârstă de 74 de ani, se plimbă in jurul blocului.

Schimbul de replici între polițiști și dl Patel arată că nu s-a depus nici un efort din partea ofițerilor de a-l identifica pe omul în vârstă, care se chinuia sa comunice cu ei. Ei pur și simplu au recurs imediat  la forța brută.

„Ce se întâmplă domnule?”

„Poftim?”

„India”.

„Unde te duci?”

„Unde?”

„Nu inteleg ce spuneti, domnule.”

„Care-i adresa ta?”

„Ai act de identitate?”

„India?”

„Locuiești aici.”

„Domnule, domnule, vino aici.”

„Daca te mai indepartezi de mine, te voi culca la pamant. Înțelegi? ”
Dupa care polițiștii l-au si imobilizat.

Puteti vedea clar cum ofițerul, Eric Parker, apucă brațul domnului Patel, il răsucește la spate și apoi ii seceră picioarele, nelasandu-i nici o modalitate de a-si atenua caderea.

În timp ce era culcat pe jos, probabil îngrozit și incapabil să se miște, ofițerii ii pun cătușele si ii cer sa se ridice.

„E in regula, ridica-te in picioare.” Unul dintre politisti se aude spunand. „Puteți merge”. Polițiștii apoi discuta problema, observând:

„Nu vorbeste o iota de limbă engleză.”

„Am încercat să-l calmez, dar el a încercat să se indeparteze de mine.”

„Nu știu ce problemă are, dar nu asculta.”

„A încercat să plece.”

Când familia Patel a lansat  în această săptămână povestea in mass-media, Departamentul de Poliție din Madison a susținut că domnul Patel dadea tarcoale prin cartier, se uita pe la ferestre si căuta prin garajele oamenilor. Desigur, ăsta a fost rahat pur.

Având în vedere că povestea s-a deconspirat, Politia din Madison a cerut scuze familiei și l-a arestat pe ofițerul Parker, care a fost de asemenea concediat. El este acuzat acum de asalt de gradul III, și i s-a stabilit o cautiune de 1.000 dolari.

„Luni au încercat să dea vina pe domnul Patel.”, A spus avocatul familiei Hank Sherrod. „Luni au incercat sa minimizeze toata treaba. Mă bucur că pana la urma s-a facut ceea ce trebuia sa se faca. Dar de ce nu au procedat in felul acesta inca de luni? Doar dupa ce au aparut aceste clipuri „, A  mai adăugat el.

Precum au prezentat televiziunile locale, FBI-ul, de asemenea, conduce o anchetă pentru a stabili dacă au existat încălcări federale în acest caz.

Credeti treaba asta?

In felul acesta brutal actioneza politia americana in ziua de azi. Acest om și familia lui au venit în țară în mod legal, pentru o viața mai bună. Cand colo omul a ajuns infirm și foarte afectat emotional. – infowars.com

Aceste actiuni brutale ale politiei americane nu sunt cazuri izolate, sunt la regula zilei. Acest om se poate considera norocos ca nu a sfarist cu un glont in el, ca in alte multe cazuri.

Urmariti va rog si alte cazuri al felului cum actioneaza politia in SUA:

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Abuzurile Politiei Americane. Un batranel a fost bruscat si imobilizat in timp ce se plimba linistit prin cartier&8221;

  1. Saracul , bietul om , l-au trantit cu capul de asfalt , cine stie daca mai traieste dupa felul cum l-au izbit si s-au urcat pe el , fiind cu mainile legate si picioarele impiedicate , asa cum pui la pamant un animal pt a fi sacrificat , cum pui porcul la taiere .
    Acestia se mai pot numi oameni ? Niste bestii !

  2. „domnul Patel a necesitat o interventie chirurgicala la spate si alte cateva luni bune de tratament.” Ar fi bine sa rectificati putin aceasta fraza pentru ca scena s-a petrecut la 6.02.2015 si suna cam anapoda. Cit despre violenta absolut nejustificabila a politistilor americani eu cred ca astia pur si simplu simt nevoia sa puna in practica tehnicele de lupta/imobilizare invatate la cursuri. Exact ca pustii teribilisti care joaca toata ziua jocuri violente pe calculator si apoi ies pe strada sa-si testeze lovitura cu pumnul in gura trecatorilor de pe strada. Sau precum fortele armate ale unor state(unite de ex.) care achizitioneaza in nestire tot felul de arme si profita de orice oportunitate ca sa le testeze „pe viu”. Muschii care nu sint folositi se atrofiaza… Este valabil si pentru creier.

  3. Am gasit pe undeva scris ca sucul acesta energizant consumat in special de soferi care se vinde si la noi naivii si incuiatii care beau orice vine din America , pentru ai „energiza”, este creat de americani pentru soldatii care luptau in razboiul din Vietnam si care contine toxine si otravuri de spalare pe creier in asa fel incat se avantau in lupta aproape inconstienti , scopul lor fiind unic , sa ucida tot ce vad in cale .
    Nu-i exclus ca si politistii sa consume anumite stimulente in acest scop .
    Prea multa salbaticie asupra populatiei pasnice si prea multe crime la drumul mare fac acestia in numele „legii”. Oricum , oameni normali cu capul nu sunt !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s