Sfintirea Crucii ridicata pe terenul donat de Statul Roman pentru construirea Mega Moscheii

10 thoughts on “Sfintirea Crucii ridicata pe terenul donat de Statul Roman pentru construirea Mega Moscheii

 1. Totusi putini oameni fata de numarul locuitorilor din capitala , ar fi trebuit sa fie acolo mii de crestini si sa nu incapa pe acest teren , dar , bravo acelora care s-au dus , cinste lor . Acele cruci de lemn pe care le aveau participantii , ar fi trebuit puse pe tot terenul si sfintit tot terenul , astfel sa nu poata satana sa-si faca acolo casa si vor renunta ca si cei din Spania .
  Cat despre presa , presa romaneasca este o mizerie platita si vanduta diavolului .

 2. „Declaratia presedintelui Rusiei , Vladimir Putin la televiziunea nationala din 4 septembrie privind evenimentele legate de emigratie :
  „In Rusia , minoritatile trebuie sa traiasca la fel ca rusii .Orice minoritate , de oriunde ar veni ea , daca vrea sa stea in Rusia ,trebuie sa munceasca ai sa manance ca rusii , trebuie sa vorbeasca rusa si sa respecte legile rusesti . Daca prefera legea Sharia si sa duca o viata de musulmani , atunci ii sfatuim sa se duca acolo unde exista asemenea legi .
  Rusia nu are nevoie de minoritati musulmane !!! Minoritatile au nevoie de Rusia , iar noi nu le acordam privilegii speciale , dupa cum nu vom incerca sa modificam legile pentru a le satisface dorintele , oricat de tare ar tipa ca sunt discriminati . Nu vom tolera lipsa de respect fata de cultura rusa .
  Am face bine sa tragem invataminte despre cum s-a sinucis America , Olanda si Franta , daca dorim sa supravietuim ca natiune .Musulmanii cuceresc in prezent aceste tari , dar nu vor putea cuceri Rusia .
  Atunci cand acest onorabil corp legislativ(parlamentul) se va gandi sa adopte legi noi , sa aiba in vedere ca interesele nationale ruse primeaza si sa-si aminteasca faptul ca „musulmanii nu sunt rusi”‘.

  Iata ce inseamna sa fii o tara libera si sa ai un presedinte ca Putin !!!

   • vt, popularizeaza-ti blogul, printeaza mici fluturasi cu adresa blogului si pune-i prin cutiile de scrisori, ca sa afle romanii si sa te citeasca

 3. Doamne ajuta !
  Asadar de sarbatoarea Inaltarii Sfintei Cruci un singur preot a fost la sfintirea unei cruci cu importanta pentru evenimentele actuale.
  Ce rusine, acolo unde ar fi trebuit sa fie episcopul locului impreuna cu multime de preoti a fost un singur preot si acela este acum amenintat de „ïerarhie”.
  http://basilica.ro/patriarhia-dezaproba-aciunile-de-invrajbire-intre-cultele-religioase–109535.html
  De cand trebuie binecuvantare sa sfintesti o Cruce ?
  „Arma asupra diavolului Crucea Ta o ai dat noua
  Ca se cutremura si se ingrozeste nesuferind a cauta la puterea ei ! ”
  Intr-adevar s-a cutremurat si nu o poate suferi : a spus ca sfintirea unei cruci este „actiune provocatoare”.
  Iata-ne pastoriii !
  Slava tie Doamne ca ne-ai luminat tocmai la asa o sarbatoare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s