Sfintirea Crucii ridicata pe terenul donat de Statul Roman pentru construirea Mega Moscheii

10 gânduri despre &8222;Sfintirea Crucii ridicata pe terenul donat de Statul Roman pentru construirea Mega Moscheii&8221;

 1. Totusi putini oameni fata de numarul locuitorilor din capitala , ar fi trebuit sa fie acolo mii de crestini si sa nu incapa pe acest teren , dar , bravo acelora care s-au dus , cinste lor . Acele cruci de lemn pe care le aveau participantii , ar fi trebuit puse pe tot terenul si sfintit tot terenul , astfel sa nu poata satana sa-si faca acolo casa si vor renunta ca si cei din Spania .
  Cat despre presa , presa romaneasca este o mizerie platita si vanduta diavolului .

 2. „Declaratia presedintelui Rusiei , Vladimir Putin la televiziunea nationala din 4 septembrie privind evenimentele legate de emigratie :
  „In Rusia , minoritatile trebuie sa traiasca la fel ca rusii .Orice minoritate , de oriunde ar veni ea , daca vrea sa stea in Rusia ,trebuie sa munceasca ai sa manance ca rusii , trebuie sa vorbeasca rusa si sa respecte legile rusesti . Daca prefera legea Sharia si sa duca o viata de musulmani , atunci ii sfatuim sa se duca acolo unde exista asemenea legi .
  Rusia nu are nevoie de minoritati musulmane !!! Minoritatile au nevoie de Rusia , iar noi nu le acordam privilegii speciale , dupa cum nu vom incerca sa modificam legile pentru a le satisface dorintele , oricat de tare ar tipa ca sunt discriminati . Nu vom tolera lipsa de respect fata de cultura rusa .
  Am face bine sa tragem invataminte despre cum s-a sinucis America , Olanda si Franta , daca dorim sa supravietuim ca natiune .Musulmanii cuceresc in prezent aceste tari , dar nu vor putea cuceri Rusia .
  Atunci cand acest onorabil corp legislativ(parlamentul) se va gandi sa adopte legi noi , sa aiba in vedere ca interesele nationale ruse primeaza si sa-si aminteasca faptul ca „musulmanii nu sunt rusi”‘.

  Iata ce inseamna sa fii o tara libera si sa ai un presedinte ca Putin !!!

   • vt, popularizeaza-ti blogul, printeaza mici fluturasi cu adresa blogului si pune-i prin cutiile de scrisori, ca sa afle romanii si sa te citeasca

 3. Doamne ajuta !
  Asadar de sarbatoarea Inaltarii Sfintei Cruci un singur preot a fost la sfintirea unei cruci cu importanta pentru evenimentele actuale.
  Ce rusine, acolo unde ar fi trebuit sa fie episcopul locului impreuna cu multime de preoti a fost un singur preot si acela este acum amenintat de „ïerarhie”.
  http://basilica.ro/patriarhia-dezaproba-aciunile-de-invrajbire-intre-cultele-religioase–109535.html
  De cand trebuie binecuvantare sa sfintesti o Cruce ?
  „Arma asupra diavolului Crucea Ta o ai dat noua
  Ca se cutremura si se ingrozeste nesuferind a cauta la puterea ei ! ”
  Intr-adevar s-a cutremurat si nu o poate suferi : a spus ca sfintirea unei cruci este „actiune provocatoare”.
  Iata-ne pastoriii !
  Slava tie Doamne ca ne-ai luminat tocmai la asa o sarbatoare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s