Hillary Clinton ca si Donald Trump vrea bombardarea Iranului

Într-un discurs privind acordul nuclear al Iranului, care se va finaliza miercuri, candidata plină de speranță la prezidențiale si fosta sectară de stat Hillary Clinton, a vorbit despre o posibila interventie militară în Iran a Statelor Unite, în cazul în care, după cum a spus ea, „voi ajunge la Casa Albă.”

Generated by IJG JPEG Library

Deși ea a aprobat afacerea, care urmărește să împiedice Iranul să obțină arma nucleară prin intarirea controlalelor in privinta programului de dezvoltare a energiei nucleare, Clinton a promis că va face acest lucru cu scepticism și asa cum mulți deja sugereaza si ea va avea un ochi pentru o eventuala alternativă militară.

„Rezultatul acordului din Congres este destul de clar”, a spus ea, vorbind pentru Institutul Brookings din Washington DC, „așa că  e important sa ne uitam pe mai departe la ceea ce urmeaza: aplicarea acordului, descurajarea Iranului, precum și consolidarea aliaților noștri „, care în mare măsură, face referire la Israel.

Clinton a continuat spunând că ea „înțelege scepticismul” din jurul acestui acord si nici ea nu e prea convinsa ca e in regula. „Nu există absolut nici un motiv să aibă încredere in Iran”, a spus ea. „Acest lucru nu este începutul unor mari deschideri diplomatice”, a mai adăugat ea.

În timpul discursului, ea a precizat că, dacă Iranul va incalca contractul „nu va ezita să ia măsuri militare.” Ea a spus: „iranienii și lumea intregă trebuie să înțeleagă că vom acționa decisiv, dacă este necesar.

Iată mesajul: Statele Unite ale Americii nu va permite ca Iranul să achiziționeze arme nucleare. În calitate de președinte, voi lua orice măsură care se va dovedi necesară pentru a proteja interesele Statelor Unite și a aliaților noștri. Nu voi ezita să iau măsuri militare în cazul în care Iranul încearcă să construiasca arma nucleară.

De-a lungul discursului, Clinton a repetat ceea ce ea a descris ca „activitate malicioasa” din partea Iranului – incluzand aici sprijinirea terorismului cat și amenințarile de a anihila „aliatul și prietenul nostru”, Israelul și a spus mai departe ceea ce va face pentru a contracara problema „comportamentului negativ al Iranului de pe întreg teritoriul UE. ”

Dacă va fi aleasa, Clinton a promis să „aprofundeze angajamentul neclintit al Americii pentru securitatea Israelului” prin „garantarea imbunatirii sistemului militar Israilean”. Pentru a face acest lucru, ea a spus că ar consolida sistemul lor de apărare antirachetă, și ar crește sprijinul militar cat și schimbul de informații. – thedailysheeple.com

Exact acelasi tip de discurs sub orice critica ca si Donald Trump, principalii candidati la presidentia Americii sunt ghidati spre acelasi lucru, razboi si iara razboi. Se pare ca cine promite in America ca va purta mai mult razboaie si mai crunte, ala are mai mult castig de cauza.

Nu conteaza pentru majoritatea americanilor ca tara se scufunda din ce in ce mai mult in saracie, ca somajul e in jur de 20%, ca datoria a ajuns la 19 de trilioane, ca inflatia creste aproape vazand cu ochii, ca infractionalitatea e in crestere continua, la fel ura rasiala care a crescut foarte mult, America avand parte in ultimul timp de o gramada de conflicte sangeroase de acest fel, ca traficul de stupefiante e mai ridicat ca oricand, ca State cum sunt California sau Nevada, se confrunta cu mari probleme din cauza lipsei de apa s.a.m.d., nu, pe ei intereseaza ca liderii lor sa duca pe mai departe razboaie costisitoare, care habar nu au cum se vor sfarsi si trebuie cu orice pret salvat Israelul. Zombii cred ca-i putin lucru sa-i numesti, au devenit deja roboti care efectiv nu mai sunt in stare sa gandeasca pentru ei.

Inca odata, pentru cine e mai neinitiat in ale sistemului, Hillary si Donald, sunt doar niste mascarici cum este si Obama, care sunt trasi de sfori de iudeo-sionistii, care se afla de fapt in controlul intregii Americi.

Mai multe detalii despre acest lucru, in materialele urmatoare:

Urmariti va rog si:

4 gânduri despre &8222;Hillary Clinton ca si Donald Trump vrea bombardarea Iranului&8221;

  1. Poate ne spune aceasta ciuma,de ce SUA,ISRAEL,FRANTA,GERMANIA,ANGLIA,toti acesti satanisti au voie sa aiba armament nuclear si IRANUL NU.Iar TRAMP un alt dement,e plina tara de astfel de satane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s