Documentare – Victimele societatilor corupte si Sclavia moderna

Suntem victimele unui jaf de proportii inimaginabile!

SCLAVIA MODERNA

Pentru a intelege mai bine ce se intampla cu lumea noastra, urmariti va rog si postarile de mai jos:

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Documentare – Victimele societatilor corupte si Sclavia moderna&8221;

 1. Nu stiu cine esti, dar efortul tau de a ne informa este extraordinar.
  Stiam de mult, la fel ca in filmul Matrix, ca ceva este anormal in lumea asta.
  Intamplarea face ca am vazut un documentar cu Emil Cioran in care spunea ca a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa nu munceasca. Am citit si o carte, Pe culmile disperarii. Munca inseamna sclavie mai ales cand este pentru altul. Pe de alta parte am observat ca munca este cea care ii da mintii o ocupatie. Daca mintea nu este ocupata cu ceva bun, util, atunci o ia razna, inebuneste. Si uite asa mintea vrea ceva sa se linisteasca, adica: bautura, droguri, sex, etc. iar toate astea duc la criminalitate, la dezumanizare.
  Referitor la documentarele de mai sus, nu s-a gasit o solutie de a invinge sistemul, oricare ar fi el. Eu am gasit-o demult, cand dupa lovitura de stat, am observat ca exista multe greve care nu au finalitate pozitiva. Nici o greva din Romania nu a rezolvat situatia, din contra s-a ales praful, iar liderii sindicalii erau tot mai bogati. Am observat ca si grecii, care s-au batut ca niste lei, parlamentarii lor, tot au votat impotriva oamenilor. Atunci am fost sigur ca nu se mai poate face in aceasta lume, decat un singur lucru: faceti-va provizii alimentare pentru o saptamana, chiar doua si NU MAI MERGETI LA MUNCA, oricare ar fi functia voastra in sistem. A nu munci 24-48 ore in sistemul fiscal inseamna un mic colaps. Daca nu se munceste o saptamana insemna dezastru. Cati dintre noi au curajul asta ? cred ca cel mult 5% din societatea romaneasca, dar si asa tot ar fi bine, inceputul este greu.
  Referitor la persoana ta ma irita putin faptul ca esti religios, care religie tot sclavie inseamna.
  Numai bine iti doresc.

  • Multumesc in primul rand de cuvintele frumoase. Cat priveste religia, Dumnezeu nu inseamna sclavie, daca lumea ar urma legile lui Hristos, toata lumea ar trai in armonie si ar fi evitate toate nenorocirile prezentate in aceste documentare. Lumea in schimb doar se foloseste de Dumnezeu si il baga in fata doar pentru a-si acoperi adevaratele lor scopuri criminale. Nu vreau sa te indoctrinez cu nimic, dar iti recomand o carte foarte interesanta, pe mine m-a facut sa inteleg multe dintre lucrurile pe care nu le intelegeam. Cartea se numeste: „Marii initiati ai Indiei si Parintele Paisie”, iar aici ai link-ul despre carte si unde o poti citi on-line: https://vremuritulburi.wordpress.com/2014/05/11/marii-initiati-ai-indiei-si-parintele-paisie/. Numai bine! Doamne ajuta!

 2. Dumnezeu nu exista ! Daca dumnezeu exista si lumea este asa cum este, atunci dumnezeu este un tiran.
  Insasi rugaciunea insemna sclavie mentala. Deasupra noastra este sau trebuie sa fie doar cerul. Am citit candva Pelerinus rus. Da, te ajuta rugaciunea, te autosugestioneaza, dar te face slab, neputincios, la tot ce este rau, ori cu raul ca sa te lupti trebuie sa fii mai rau, mai inteligent decat el. Chestia cu obrazul intors nu-i buna. Omul este o bestie si nu poate fi controlat decat prin frica sau interese. De aceea societatea este astfel alcatuita. De, hai sa zicem 2000 de ani, nu s-a schimbat nimic, aceeasi rautate si criminalitate domina omenirea si omul. Consider religia, oricare ar fi ea, forma suprema de dominare. Religia este o carja pentru cei neputinciosi. Iti recomand si eu o carte de Pavel Corut: Catre culmile succeselor. Sa nu uiti: in numele religiei, in numele lui dumnezeu, in numele lui hristos s-au petrecut cele mai abominabile crime cu numarul cel mai mare de victime. Cand o sa vad BOR-ul si pe patriarh in saracie, atunci o sa ma convertesc la religie. Romania are nevoie de spitale, doctori, invatatori, scoli, oameni de stiinta si nu de biserici, de popi sau de oameni manipulati.

  • Baiete, daca îmi recomanzi pavel corut in seamna ca esti rupt total de realitate. Nu vreau sa jignesc pe nimeni ficare traieste cum il taie capul , dar când dai exemplu pe corut scuzama dar traiesti degeaba pe Terra. Cred ca universul tau beletristic se reduce la sarlataniile si ineptiile lui corut(sa nu ma faci analfabet). In rest numai de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s