Inca odata, de ce are nevoie SUA de un nou razboi mondial

Pentru a intelege si mai bine aspectele descrise mai sus, urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial si Criza economica

2 gânduri despre &8222;Inca odata, de ce are nevoie SUA de un nou razboi mondial&8221;

 1. Pregatiri intense pentru razboi ale rusilor,aplicatii mamut,dislocari de blindate in Siria,manevre militare și tiruri cu rachete în largul coastei siriene:
  Rusia lansează cele mai mari manevre din 2015
  Rusia şi-a lansat luni cele mai mari manevre din acest an, implicând 7.000 de piese de echipament militar şi aproximativ 95.000 de soldaţi din unităţi de infanterie, marină şi din cadrul forţelor aeriene.
  Center-2015 se desfăşoară în peste 20 de locaţii de pe cuprinsul Districtului Militar Central al Rusiei, care se întinde de la râul Volga până în Munţii Urali şi Siberia în est şi până în regiunile nordice îndepărtate ale ţării.Conform declaraţiei, scopul exerciţiului este acela de a evalua starea de pregătire a OTSC – formată din forţe militare ale mai multor state fost sovietice – în cazul unui conflict armat internaţional şi pentru înfrângerea unor “unităţi armate ilegale”.
  http://www.rt.com/news/315337-center-war-games-russia/

  Oficiali americani, citați de agenția Reuters, afirmă că Rusia a adus tancuri la un aerodrom militar din vestul Siriei, în contextul acțiunilor de susținere a armatei siriene în războiul civil din această țară.
  http://www.activenews.ro/externe/Oficial-american-Rusia-a-trimis-tancuri-in-vestul-Siriei-pentru-sustinerea-armatei-lui-Al-Assad.-Trupele-rusesti-s-ar-putea-intalni-cu-aviatia-americana-124751
  Rusia face exerciţii militare în largul costei siriene. Prezenţa sporită a ruşilor în regiune provoacă îngrijorare în rândul statelor occidentale – care suspectează Moscova că, sub pretextul luptei împotriva terorismului, va susţine şi mai mult regimul Bashar Al Assad.
  http://www.activenews.ro/externe/Rusia-manevre-militare-si-tiruri-cu-rachete-in-largul-coastei-siriene-124681

 2. Din cate imi amintesc , Rusia a avut tot timpul in vedere ca , daca SUA va ataca Siria , Rusia nu va accepta si va interveni in forta . SUA a inceput razboiul in Siria , odata cu infiintatea gruparii ISIS , de catre CIA , care a devenit o forta ascunsa sub steagul Americii .Scopul este , detronarea lui Bashar al Assad , punerea unui conducator vasal SUA , si transformarea Siriei , intr-un haos total ca si in Libia , Egipt , Irak , etc.
  Deci , putem spune ca razboiul a inceput !!! Rusia va distruge ISIS si va scapa lumea de cei mai inversunati asasini din toate timpurile !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s