Corneliu Vadim Tudor a incetat din viata. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Corneliu Vadim Tudor a fost dus la Spitalul Militar din Bucureşti, unde a fost supus mai multor investigaţii. Preşedintele PRM suferea de edem pulmonar acut.

În ultimii ani, Vadim Tudor a ajuns de mai multe ori la spital, el suferind şi de diabet şi probleme cardiace.

Fondatorul PRM postase pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva ore, un text despre un concert la care a asistat în weekend.

Fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor a mai fost internat, în martie 2013, la secţia de cardiologie a Spitalului Militar din Capitală.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti, era scriitor, politician şi jurnalist. Este fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut la  28 noiembrie 1949, în Bucureşti, era căsătorit şi avea două fiice. – gandul.info

Urmariti va rog si una dintre ultimele sale dezvaluiri legate de ce se petrece pe teritoriul Romaniei:

Senzational! Torturi in Inchisorile C.I.A. din Romania! Corneliu Vadim Tudor rosteste adevarul despre americani!

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Corneliu Vadim Tudor a incetat din viata. Dumnezeu sa-l odihneasca!&8221;

  1. Cel mai patriot roman dupa 1990. Bolile lui au venit in urma bataliilor castigate si pierdute.pentru neamul romanesc. Mare pacat ca nu a ajuns presedinte, dar jocurile erau deja facute de elite, iar noi credeam ca aveam posibilitatea sa ne punem coducatorii. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

  2. Dupa cele declarate in emisiunea de la b1 , nu cred ca a murit de moarte buna !
    Vadim avea „gura mare” le spunea pe nume , era direct , o lua si razna de multe ori si era un personaj incomod pentru vremurile acestea si pentru colonia Romania .
    Apoi , daca te „dai” patriot in tara ta , esti luat in vizor , iar daca spui adevarul despre toate nelegiuirile celor din Sistem , te „sinucizi” sau mori de inima .

    • Da sa stii ca asa e. Trebuiesc studiate amanuntit aceste cazuri. Chiar daca personajul era unul patologic. El s-a stins in ziua cind se sfintea CRUCEA de pe locul moschei. Interesant nuuuuu?

  3. Deasemenea otv-ul lui dan diaconescu sia taiat craca de sub picioare Prinemisiunile sale. Si ami amintesc de una in care niste tine tineri discutau despre oculta si despre patania monahului teodot

  4. Amintiti-va si de mortile subite ale lui George Pruteanu (l-am cunoscut personal si am fost si colegi)care era patriot si le spunea pe fata , apoi , Adrian Paunescu , un mare patriot roman , multe din poeziile lui erau ca si o prevestire a acestor vremuri , la fel a murit subit , iar despre Antonie Iorgovan stim cu totii , este plin internetul . Adrian Paunescu , putem spune ca era un geniu , dupa Eminescu , daca analizam cu atentie opera acestui mare poet-patriot .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s