A inceput un razboi ascuns intre SUA si China? Exploziile din China nu par a fi intamplatoare. Nave militare chinezesti observate in apropiere de Alasaka

Acum două săptămâni, am relatat exclusiv o stire pe NaturalNews anunțând că a început un război ascuns între China și Statele Unite ale Americii. Prima dată a fost un razboi al monedelor si datoriilor, apoi potrivit unor surse a escaladat în catastrofala explozie de la Tianjin, efectuată de catre Pentagonul Statelor Unite, într-o strategie de „represalii kinetice”.

ChinaExplosion

Nu a trecut mult timp de la explozia de la Tianjin, că o a doua explozie a zguduit provincia chineză Shandong, făcandu-i chiar si pe”teoreticienii coincidenței” să aibe dubii, deoarece brusc s-a dezvoltat un model de explozii care pur și simplu nu au putut fi explicate ca fiind doar șanse pure.

Doar câteva zile mai târziu, o explozie masivă a avut loc la un depozit american de muniție în Japonia, iar probele au arătat în mod clar că este vorba despre un sabotaj (guvernul chinez urăște japonezii și anul acesta s-a comemorat 70 de ani de la odioasele crime de război comise de Japonia împotriva populatiei chineze).

Când am văzut prima data această știre, am crezut că cineva confunda faptele cu privire la provincia Shandong, gândind ca acolo au avut loc loc cele două explozii stiute. Dar se pare că nu a fost nici o gresala si într-adevăr chiar două explozii au avut loc in Shandong (plus cea din Tianjin), revista britanica Mirror, a raportat: „explozia de astăzi este cea de a doua care are loc in Shandong, după ce in precedenta care a avut loc cu doar putin peste o săptămână în urmă, au fost rănite opt ​​persoane.”

(Țineți minte că guvernul chinez cenzurează cu disperare toate știrile cu privire la aceste explozii si face de asemenea, presiuni puternice asupra altor națiuni să minimalizeze sau sa cenzureze aceste explozii. Există un efort global de a suprima această veste, și China a arestat chiar peste 15.000 de bloggeri și jurnaliști pentru așa-numitele „crime de internet”, care raportau evenimentele reale despre care guvernul nu a vorbit.)

Pentru detalii complete despre această ultimă explozie, va trebui să citiți puținele site-uri de limba chineză-cum ar fi  NTDTV.com si care explică această ultimă explozie în detaliu și chiar prezintă unele videoclip-uri, care nu se gasesc în altă parte.

Iata video-ul de la prima explozie avuta loc in Tianjin. Ti se ridica parul pe spate. Observați cu atenție că acesta conține două explozii: Observam la început o explozie puternica, echivalentă cu 3 tone de explozibil, urmată de una si mai puternică, echivalentă cu 21 de tone de explozibil.

Avem deci patru explozii care au avut loc între China și Statele Unite, toate în interval de doar cateva săptămani. Sansele ca aceste explozii sa fie doar coincidente, sunt putin probabile. În mod evident, cineva a sabotat strategic infrastructura industrială a Chinei … și acest lucru a avut loc într-un moment în care China accelerează vânzarea datoriei americane, în timp ce totodată isi devalorizează moneda proprie (ambele fiind considerate acte de război economic de către Statele Unite ale Americii) .

Cinci nave maritime chinezesti au fost reperate operarand de-a largul coastei statului Alaska – Wall Street Journal

În urma acestor  exploziile menționate mai sus, vedem ca Wall Street Journal a raportat că nave chinezesti au fost reperate in largul coastei statului Alaska.

Preluat de la WSJ Miercuri 2/9:

Cinci nave militare chinezesti operează în prezent în Marea Bering în largul coastei statului Alaska, au declarat, miercuri oficialii Pentagonului, aceasta fiind pentru prima dată cand armata SUA le-a observat în zonă. Oficialii au reperat în ultimele zile mișcări a trei nave de luptă din China…

Rețineți că toate acestea sunt raportate de catre Wall Street Journal. Prezența lor atât de aproape de Statele Unite este o altă escaladarea a războiului kinetic dintre cele două națiuni. (Nu uitați că doar cu câteva luni în urmă, bombardiere nucleare rusești au fost de asemenea reperate, operand in zona Alaska.)

China si-a facut cunoscute rachetele de croazieră Mach 10(carrier-killer), care fac ca transportatorii tactici americani să pară expirati.

Preluat din Financial Times la 2 septembrie  2015:

O armă pe care China a tinut-o secreta de ani de zile isi va face joi, prima sa apariție publică într-o paradă militară, spun expertii chinezi de apărare.

Așa-numita arma „carrier-killer”, o rachetă care amenință să remodeleze echilibrul de putere în Pacificul de Vest, este progrmată să fie prezentată prin centrul Beijingului, împreună cu 12.000 de trupe și 500 de tancuri, cât și alte vehicule intr-o paradă care marchează pentru China, 70 de ani de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial.

Ca rachetele balistice intercontinentale, DF-21D ajunge pe orbită, dar după re-intrarea în atmosferă, este capabilă de manevre direct la tintă, ceea ce face teoretic sa fie capabilă să debarce un numar mare de focoase pe, sau în apropierea unor nave aflate în mișcare.

Unii analiști spun ca astfel de rachete sunt destinate să ameninte portavioanele – portavioane care stau de altfel la baza formării strategiei navale a SUA.

Noul Dongfeng al Chinei (care înseamnă „Vantul din Est”, și se pronunță „Dong Fong” pentru cei care stiu chineza) racheta de croazieră, are de asemenea precizia de a lovi si orice punct terestru din raza sa de actiune.

Avand in vedere ca statul chinez a admis oficial ca detine o astfel de arma, oare Pentagonul nu are si el deja arme asemănătoare sau care chiar să depășească aceste capacități.

În plus, orice persoană cu adevărat inteligentă, isi poate da seama că acest șir de explozii industriale, nu poate fi doar un sir de coincidențe.

Oameni buni, SUA și China sunt deja angajate în etapele preliminare ale războiului, doar pur și simplu nu a fost anunțat încă. La fel de important, atât China și Statele Unite dețin și utilizează sisteme de arme avansate ale căror detalii de funcționare nu se cunosc încă public.

Război în 2015, nu este același lucru cu război în 1942. De fapt, este atât de diferit, încât majoritatea oamenilor nici măcar nu isi dau seama că a inceput.

Predictii: Urmariti cu atentie, devalorizarea monedei, războiul datoriilor, războiul cibernetic, exploziile inexplicabile. Acestea nu sunt evenimente aleatoare. Acestea sunt toate parte a războiului dintre SUA si China, care a început deja. – thedailysheeple.com

Publicitate

12 gânduri despre &8222;A inceput un razboi ascuns intre SUA si China? Exploziile din China nu par a fi intamplatoare. Nave militare chinezesti observate in apropiere de Alasaka&8221;

 1. Bine zis „Război în 2015, nu este același lucru cu război în 1942. De fapt, este atât de diferit, încât majoritatea oamenilor nici măcar nu isi dau seama că a inceput.”. In continuare as vrea sa-mi exprim si o alta parere cenzurata la momentul actual de alte siteuri (chiar ortodoxe) care nu le dau nume. HITLER a avut NOAPTEA CUTITELOR LUNGI unde s-a macelarit adversari. ANTIHRISTUL s-a macelarit toti opozanti: CEAUSESCU, GADAFII, SADAM HUSEIN …. A urmat NOAPTEA DE CRISTAL sau STICLEI SPARTE a lui HITLER in 38 acum avem val de IMIGRANTI din calea ISIS care nu aleg AMERICA ca in trecut ci GERMANIA. Curios nu.+ Un BALAUR pe care Sf. GHERGHE il v-a birui. Nu mai amintesc de prorocirea Sf. ARSENIE BOCA care se inplineste sub achii nostri dar suntem NEVAZATORI CU DUHUL. DOAMNE AJUTA.

 2. Pentru Romania , razboiul a inceput in ‘ 89 cu capitularea ! Romania a fost luata cu japca , fara lupte exceptand cei o mie de ucisi la lovitura de stat pusa la cale de PAPUSARI .

 3. Dar , cel mai cumplit razboi este , „razboiul cel dintre noi „, asa cum se spune in rugaciune printre altele .Daca intre noi romanii , dar mai ales cei care ar trebui sa riste orice pentru credinta ortodoxa , pentru pastrarea culturii si moralului poporului roman , tradeaza pe fata , aceste principii , prin declaratii publice si comunicate de presa , inseamna ca tradarea vine din interior , asa cum spune proverbul ca , mai periculos este sa te muste cainele de casa , decat cel al vecinului .
  Ar fi binevenit un articol pe acest blog despre comunicatul Patriarhiei , in legatura cu actiunile acelui bine intentionat roman Catalin Berenghi , care a „spurcat” cu porci terenul dat musulmanilor pentru constructia moscheii in Bucuresti .Patriarhia nu numai ca dezaproba actiunea , dar din cate se pare , este de acord cu aceasta islamizare a Bucurestiului , implicit a Romaniei .
  Pe langa toate , un anume „preot” , slujitor , dar NU lui Dumnezeu pe nume Eugen Tanasescu , face apologia musulmanilor si a imigrantilor musulmani , pe internet , la scara nationala . Isi permite sa sustina constructia moscheii in Bucuresti aducand tot felul de apelative opozantilor , sustine si invazia musulmana in Europa , mai pe scurt , s-ar dovedi a fi omul PAPUSARILOR , din umbra , cu sau fara voia lui , cu stiinta sau cu nestiinta , din prostie prea multa sau din totala necredinta in Dumnezeu , devenind IUDA ISCARIOTEANUL , in biserica noastra .
  Este de neimaginat sa te inhaitezi atat de mult in tabara Ecumenismului , incat sa calci in picioare ideea de crestin si mai ales de PATRIOT .
  Ce treaba are Romania Ortodoxa , cu musulmanii din lumea larga ???
  Nu avem nimic in comun . Musulmanii se cred unicii in lume care au dreptul sa decida asupra unei credinte , anume a credintei lor fanatice si criminale asa cum scrie in legea lor „cine nu-i cu noi , este impotriva noastra si trebuie sa moara „. Iar daca ai facut o gluma pe seama credintei lor , esti un om mort . Chiar si daca ai privit cu indoiala spre ceea ce ei considera „sfant” , risti sa fii omorat ca pe o musca .
  Acest Eugen Tanasescu , face mai mult rau Bisericii Ortodoxe cat si Poporului Roman , decat o armata intreaga de invadatori !!!

  • Da Maria zici bine …
   da cand am zis ca avem lup in piei de oaie la „stana ” ,mason si eretic in persoana lui ciubotea iar ca Preotii nu sunt toti Preoti Adevarati pt ca ii numeri pe degete care sunt si multi sunt popi procip cu tagma jidovilor blestemati in buzunare la sistemul mamona si pro ecumenisti chiar si pentru mega moscheea din Bucuresti …
   Cand in aceste zile cu Cruce asezata pe pamint romanesc si nu turcesc ,Preotii ar fi trebuit primii sa vorbeasca ,
   sa strige de la amvon sa cheme poporul la Unitate in Orthodoxie si Marturisire pentru Apararea Crucii pe acest pamint …
   Slujitorii Sfintelor Altare tac precum pamintul si multi dintre ei spun ca prefera sa nu vorbeasca …ci sa taca de frica „stapinitorului”
   Oare Biserica este a ” stapinitorului ” intrat pe din dosul stanii ,
   sau a lui HRISTOS ?
   Biserica este a lui HRISTOS si trebuie aparata pentru ca si pamintul acesta este Orthodox si este din Biserica lui Hristos
   Nu i pamint pagan, spurcat la radacina … ci il vindem la pagani amagindu ne ca ne va fi bine…dar vai gura iadului se pregateste pentru cei naimiti ,cozile de topor dar si pt turma oarba ce ii asculta si urmeaza
   Sfantul Grigorie Teologul a spus asa
   „Cine tace cand trebuie a vorbi ,acela vinde pe Hristos ”
   ” prin tacere il vindem pe HRISTOS”
   Si de asta „bolovanii de piatra care slujesc in Altare ” vazuti si aratati de Sfantul Parinte Ilarion Argatu darama Sfintele Lacasuri pe interior ca apoi sa fie daramate si exterior la vederea ochilor trupesti …
   Oare asta vrem ca Urgie Dumnezeiasca sa mature acest pamint …
   Cu ce raspuns ne vom infatisa inaintea lui DUMNEZEU ?
   Vom spune ca am fost ” toleranti ” pentru moschee ,imami si pagani…
   iar pentru Crucea Neamului nostru Sfant , vom raspunde ca n am avut timp Doamne sau n am vrut a ne deranja ci doar de persoana noastra a ne pasa ???
   Credeti ma ca timp de raspuns nu va mai fi …ci direct in focul vesnic sau la fericire vesnica …fiecare dupa cum a Marturisit in Cuvant si Fapta pe acest pamint fie ca i Preot din Altar sau fie ca i mirean la colt de strada
   Voi credeti ca degeaba au fost spuse Cuvintele acestea de Sfantul Parinte Arsenie Boca ?

   „Timpul Sfintilor a trecut acum este timpul marturisitorilor ,timpul mucenicilor ”
   Nu ,
   sunt Cuvinte Vii pt aceste vremuri
   Amin.

 4. dacă aţi observat dela al doilea război mondial încoace niciun stat nu a mai declarat război ,oficial ,altui stat decât cu unele excepţi.tactic nu e productiv să declari război şi nici corect politic.s-a terminat cu cavalerismul…

 5. Parca se spune ca nu ai voie sa impusti pe cineva din spate,nu ai voie sa vandalizezi proprietatea cuiva, vei raspunde in fata legii.Dar acum sa ne intoarcem la exploziile din China,pai un STAT PUTERNIC asa procedeaza,ataca miseleste pentru ca China poate sa-i distruga Valoarea monedei nationale si nu din cauza Chinei?Si nimeni nu vede,nimeni nu intreaba cine a creat acest val de emigrant care au invadat Europa,nimeni nu-i tras la raspundere.Pana acum s-au facut TRIBUNALE de urgenta pentru a fi condamnati cei care nu le erau pe plac astora de JUPOAIE OMENIREA.Poate au vrut sa dea un exemplu,bun,dar acum nu e cazul sa facem lumina si in cazurile mai recente ,sa nu mai vorbim de cele de distrugere a Libiei,Siriei,Afganistanului………..etc.
  E imposibil cand oamenii trag unul hais si altul cea.

 6. Numaratoarea inversa a inceput !

  Cine cunoaşte Sfânta Scriptură, ştie că anunţarea venirii Răscumpărătorului în tot Vechiul Testament, începând din grădina Eden (Gen. 3), a fost nădejdea poporului lui Dumnezeu. Tot aşa revenirea lui Hristos, a Răscumpărătorului, este nădejdea poporului lui Dumnezeu de la începutul Noului Testament de la înălţarea Lui. EL a zis: „ Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi. (Ioan 14:3). ” Acest eveniment, cel mai mare din istoria mântuirii, este într-adevăr foarte aproape. Dar există fără îndoială şi fanatici religioşi, care se ridică mereu ca să discrediteze credinţa adevărată şi pe adevăraţii credincioşi. Sunt însă şi oameni credincioşi biblic, care aşteaptă bucuroşi revenirea lui Isus Hristos şi au o viaţă normală. Ei sunt lucizi, clari şi adevăraţi în lucrarea şi umblarea lor.
  Când se va încheia Ziua mântuirii (Isa. 49:8; 2 Cor. 6:2), lumea va fi lovită înainte de ziua Domnului, deci înainte de mileniul al şaptelea, de judecăţi de mânie şi plăgi îngrozitoare. În Mat. 24 şi în alte texte, însuşi Domnul Isus ne-a îndrumat spre diferite evenimente însoţitoare. EL a vorbit despre războaie şi veşti de războaie, cutremure de pământ, foamete şi catastrofe de toate felurile şi a mai adăugat: „ Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor . ” Cutremurele de pământ şi catastrofele naturale de tot felul vor creşte, până la cutremurul prevăzut din California pe coasta de vest a S.U.A. ( falia Sf. Andrei) care le va întrece pe toate şi cu care se ocupă oamenii de ştiinţă tot timpul. Durerile vin de obicei înainte de naştere. Conform Rom. 8:19-22 întreaga fire suspină şi suferă durerile naşterii din nou. Isus a vestit necazul cel mare astfel: „ Pentru că atunci va fi un necaz aşa de mare, cum n-a fost niciodată de la începutul lumii până acum, şi nici nu va mai fi (Mat. 24:21). ”
  În Luca 21, la fel şi în alte texte biblice, ne este spus ce se va întâmpla în necazul cel mare: „ Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor; oamenii îşi vor da sufletul de groază, în aşteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ; căci puterile cerurilor vor fi clătinate (vers. 25-26). ”

  Noi nu putem să descriem detaliat catastrofele neînchipuite şi judecăţile apocaliptice de mânie prezise în Sfânta Scriptură, care vor veni asupra omenirii nelegiuite după răpirea Bisericii-Mireasă a lui Isus Hristos. Domnul Dumnezeu le-a poruncit oamenilor să-şi supună pământul pe care li l-a dat, şi să trăiască în părtăşie cu El. Despărţit de El, omul distruge pământul şi pe sine însuşi. Specialiştii vorbesc îngrijoraţi despre poluarea aerului, apei şi pământului, despre pericolul apariţiei unei găuri în stratul de ozon, despre efectul de seră prin care va izbucni o catastrofă climatică până la distrugerea stratului de ozon din care cauză lumina soarelui va fi de şapte ori mai mare decât de obicei, conform proorociilor Sfintei Scripturi. Aşa este scris: „ Şi lumina lunii va fi ca lumina soarelui, iar lumina soarelui va fi de şapte ori mai mare (ca lumina a şapte zile), când va lega Domnul vânătăile poporului Său, şi va tămădui rana loviturilor lui (Isa. 30:26). ”

  Solutia nu este sa intram in panica ,avem reteta scaparii ;„Fraţilor, ce să facem?”„Pocăiţi-vă”, le-a zis Petru, „şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh.Căci făgăduinţa aceasta este pentru voi, pentru copiii voştri şi pentru toţi cei ce sunt departe acum, în oricât de mare număr îi va chema Domnul Dumnezeul nostru.”Fapte 2;37-41

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s