Putin către ofițerii armatei ruse: Operațiunea „Salvarea” începe în curând, trebuie să vă pregătiți pentru a curăța Siria de teroriștii lui Obama

Adresandu-se miercuri, fortelor militare rsesti, Vladimir Putin a criticat dur politica americană din Orientul Mijlociu, catalogand-o ca fiind „dezastruoasa”, in timp ce fundamentalistii islamici din Siria și Irak au jurat sa-i curete pe creștini și pe celelalte minorități etnice și religioase.

„Avem aproape două milioane de creștini ortodocși in Levant-Siria și Lebanon- și aproximativ 5 milioane de creștini in întreg Orientul Mijlociu. Indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale din America, Casa Albă tanjeste dupa haos în această regiune bogată în petrol, prin sprijinirea organizațiilor islamiste fanatice, si anume ISIS și Frontul al-Nusra”,  a declarat președintele rus conform Moscova Pravda.

Este o datorie morala a Rusiei, de a schimba această stare de fapt teribila, care se petrece in Orientul Mijlociu, a adăugat Vladimir Putin. Prin pregatirea operațiunii „Salvarea” și cu ajutor atotputernicului Dumnezeu, vom curăța Siria de teroriștii nemilosi ai lui Obama.

Pe fondul acuzațiilor venite dinspre Statele Unite asupra Moscovei, in legatura cu prezența militară a Rusiei în Siria, există rapoarte cu informații și imagini prin satelit neconfirmate, despre construirea mai multor piste in Siria in vedera aterizarii giganticului avion Antonov An-225, cu ajutorul caruia vor fi aduse tancuri de lupta, vehicule blindate grele, arme ofensive și trupe aparinand fortelor de elită ale armatei rusești, forte care urmeaza a fi dislocate și apoi angajate direct in lupa impotriva gruparilor teroriste radicale.

Purtatorul de cuvant al Casei Albe a criticat marți prezenta militara rusa în Siria, ceea ce sugerează ca Moscova încearcă să stabilească o bază centrală aeriana la un aerodrom la sud de provincia Latakia.

Rusia a furnizat arme catre Damasc din timpurile perioadei sovietice, iar Moscova a fost aliatul internațional cheie al președintelui sirian Bashar al-Assad în conflictul impotriva „rasculatilor” care au format Statului Islamic.

Pe parcursul anului trecut, au apărut în mod constant dovezi ale prezenței militare rusesti in Siria(in special aprovizionarea Siriei cu echipamente militare). Insa, cum armata siriană face greu fata organizatilor teroriste(care sunt constant ajutate de catre SUA si aliatii ei orientali), a venit timpul ca Rusia sa intre activ in salvarea situatiei din Orientul Mijlociu. – awdnews.com

Ca sa intelegeti exact ce se petrece in Orientul Mijlociu si cat de grava este situatia, urmariti va rog si:

Publicitate

7 gânduri despre &8222;Putin către ofițerii armatei ruse: Operațiunea „Salvarea” începe în curând, trebuie să vă pregătiți pentru a curăța Siria de teroriștii lui Obama&8221;

 1. Teroristii au fost alungati din Palmyra!
  Armata araba siriana a recucerit , vechiul oras muzeu sirian , Palmyra!

  FORTELE AERIENE SIRIENE AU APLICAT JOI LOVITURI puternice bazelor”Statului islamic” la Rakka.
  scrie ziarul Al Diar”
  (Cu rusii pe-aprope )
  Potrivit ziarului, au fost date 11 lovituri grave asupra taberelor și fortificațiilor adversarilor. A fost eliminat un număr mare de jihadiștii, la fel, echipament militar, vehicule.
  În orașul din sud, Bosra din Siria Esh Sham, elicoptere siriene au atacat sediul unei grupări armate într-un moment când avea loc acolo o intilire a comandanților.. Extremiștii au recunoscut că au suferit pierderi. Au fos lichidati 18 islamiști.
  „Al Manar”, a comunicat ca armata siriena continuă să curete împrejurimile Harras, situat la aproximativ opt kilometri de capitala Damasc. Din cauza luptelor intense cu grupul „Jay al-Islam”, care a amenințat capitala din nord, deplasarea pe soseaua e strategica Damasc-Homs- în această secțiune este suspendata.
  Cel mai firbinte punct continuă să fie cel nord-vest.unde Armata araba siriană se opune coalițiaei de grupuri islamiste „Jane Fath al.” Pentru a aplica lovitrui unei coloane de extremiști care se deplaseaa in apropiere de Idlib și în valea Orrin este folosiat aviația …
  http://www.blitz.bg/news/article/361854?utm_medium=Facebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz

  • Atentionare,pe cei slabi de inger ii rog sa nu priveasca acest video!Priviti pe cine sprijina vestul:
   Sute de prizonieri de razboi masacrati de teroristii isis. Aceste animale,bestii cu chip uman merita sa arda de vii in iadul vesnic.

 2. Intr-adevar nu oricine poate privi acest video ! Nici Inchizitia nu a macelarit in asa hal , fiinte umane in masa si in fata camerelor de filmat !
  Cred ca nimeni nu si-a imaginat ca SUA a putut crea astfel de monstri cu chip de om , ISIS .

 3. Opozitia Rusiei prin Putin , cel mai puternic sef de stat din lume , un ortodox credincios , un patriot si un luptator aprig cu hienele occidentului , ne da si noua speranta ca aceasta putere in lume cu care ne invecinam , prin mila lui Dumnezeu , vom fi si noi aparati intr-un fel de satanistii insetati de razboi si distrugere a Europei . Nu stiu de ce , dar cand vad poza lui Putin , parca am speranta ca Romania va fi ajutata si salvata din ghearele sionistilor care vor distrugerea tuturor statelor continentului . De fapt , poate , Europa toata va fi salvata , cine stie , Rusia este o putere si o speranta , o tara LIBERA .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s