Răspunsul Monahului Teodot la Comunicatul Patriahului Daniel

Monahul Teodot comunicat catre patriarh

Prea Fericite Patriarh Daniel,

Mai întâi de toate ținem să vă reamintim că Biserica Ortodoxă Română, al cărei cap viu este Domnul Dumnezeu și Mântuitorul nostru Iisus Hristos nu este un cult religios oarecare din România, ci este Biserica Neamului Românesc, numitămamă de marele poet Mihai Eminescu.

A mărturisi Adevărul nu înseamnă a defăima sau a învrăjbi. Știm cu toții că Hristos Iisus este Adevărul absolut întrupat. Islamul este o erezie, un sincretism între creștinism și iudaism, și care orice altă erezie duce în iad. Terenul cu pricina acordat ilegal comunității musulmane fără consultarea poporului român este un teren ce a aparținut familiei martirilor brâncoveni!

Anul trecut, 2014, l-ați închinat Sfinților Martiri Brâncoveni, iar anul acesta, 2015, susțineți construirea unei mega-moschei pe pământul sfinților mari mucenici. Oare ce răspuns veți da la Judecată în fața marilor martiri brâncoveni?

A se construi în orașul Brâncovenilor, decapitați de musulmani, o mega-moschee, considerăm a fi una dintre cele mai mari blasfemii la care vă faceți părtaș dimpreună cu colaboratorii dvs. din clasa politică!

Vă atragem atenția că de multă vreme v-ați abătut de la învățătura Sfinților Părinți și de la faptele Sfinților Voievozi Români!
Faptele și atitudinile apostate și anti-românești ale dvs. și ale colaboratorilor nu pot avea alt efect decât atragerea blestemului și a mâniei lui Dumnezeu!

Când ați fost ales patriarh ați afirmat (există înregistrare video) că nu veți putea să conduceți Biserica decât cu sprijinul și sfatul tuturor membrilor Bisericii. Pe cine ați consultat din Biserică în această gravă problemă?

Știm cu toții că de mai multă vreme sunteți principalul propovăduitor și susținător al ecumenismului în România, numit de sfântul Iustin Popovici și de către părintele teolog Dumitru Stăniloae erezia ereziilor sau panerezia secolului. Problema mega-moscheei se încadrează la ecumenismul inter-religios.

Cunoaștem faptele dvs. imorale, cunoaștem apartenența dvs. la această organizație criminală numită masonerie, unde ați ajuns până la gradul 33!

Cunoaștem teroarea în care țineți preoțimea ortodoxă românească prin taxe, șantaje, amenințări, caterisiri ș.a.m.d.!
Noi ne desolidarizăm de toate ereziile și de toate faptele dvs. apostate și anti-românești! Ne este rușine cu dvs. și nu ne reprezentați demn Biserica!

Pentru toate acestea și altele asemănătoare acestora vă cerem insistent prezentarea de urgență a demisiei din toate funcțiile deținute până acum; retragerea într-o mănăstire în vederea plângerii păcatelor, deși un ierarh contemporan, vrednic de cinstire (n.n. IPS Serafim de Pireu) a afirmat în legătură cu faptele apostate ale ecumeniștilor că nici măcar o mucenicie nu mai poate spăla asemenea păcat. Totuși mila lui Dumnezeu este nesfârșită. Au existat în istoria Bisericii episcopi care de frică au trecut la islam, dar la un moment dat pentru rugăciunile mucenicilor s-au întors și au primit și ei cununa mucenicilor. Încă, în istoria Bisericii Ortodoxe Române a existat un ierarh, mitropolitul Irineu Mihălcescu al Moldovei, care înainte de preoție a fost mason, dar la sfârșit s-a lepădat de masonerie, a scris împotriva ei și s-a mântuit.

În fața istoriei Europei or să ne judece ungurii, care sunt eretici, dar care nu primesc refugiați musulmani.
A început procesul de islamizare a Europei! Să stăm femi împotrivă și să nu ne facem părtași distrugerii noastre ca neam românesc! Către toți românii din țară și străinătate spunem: Hristos nu va fi învins niciodată, așa că nu te teme turmă mică!
Monah Teodot, schimonah Ieremia și un grup de preoți și credincioși

17 septembrie 2015 – apolgeticum.ro

Felicitari Monahului Teodot, care are curajul de a spune adevarul despre putregaiul din fruntea BOR!

Nu e pentru prima data cand dragul parinte, demn urmas al Sfantului Parinte Justin Parvu de la Petru Voda, este luat in vizor de catre Patriarhia Romana, nu de mult fiind acuzat ca este antisemit si xenofob.

Patriarhia Ortodoxa Romana il acuza pe Parintele Monah Teodot de Xenofobie si Antisemitism

Urmariti va rog si:

Interesant de urmarit si urmatorul articol despre Patriarhul Daniel:

Patriarhul Daniel a fost impus in Romania de catre Masonerie, pentru a putea fi implementat Ecumenismul?

Publicitate

9 gânduri despre &8222;Răspunsul Monahului Teodot la Comunicatul Patriahului Daniel&8221;

 1. A fi un conducator cu adevarat inseamna a face fapte demne de un conducator .
  Daca iubesti credinta si neamul , frica nu are ce cauta asupra unui conducator care raspunde in fata lui Dumnezeu de credinta si mantuirea poporului . De cine oare ii este frica Patriarhului , de musulmani , de muftiul care a ajuns sa-si faca mendrele intr-o tara ortodoxa , de masonerie , de Ponta sau Iohannis , de papusari , de ce se teme sa apere cu darzenie si cu pretul vietii Ortodoxia si cultura neamului romanesc ???
  Pentru ca aici se vede clar frica , lasitatea , indiferenta , lipsa de iubire fata de Dumnezeu si neindeplinirea misiunii si rolului de pastor in Biserica lui Hristos .
  Pentru ca nu cred ca nu-si da seama de pericolul extrem de mare , la care se expun toate tarile Europei , prin invazia controlata a gruparii ISIS in Europa , cu atat mai mult sa-si construiasca cea mai mare geamie din Europa pe langa alte constructii de acest gen , transformand capitala Romaniei intr-o Mecca europeana , unde sa se adune mii si mii de fanatici islamisti .

 2. De tot ce le este frica acestor putregaiuri, fie ca sunt dela conducerea tarii sau din fruntea bisericii cum sunt acesti tradatori de Dumnezeu,au inventat aceste expresii ca XENOFOB si ANTISEMIT cu care ei vor sa se apere.
  Dumnezeu sa-l apere pe monahul Teodot!

 3. Acest monah teodot, nu face decat sa sminteasca lumea. Exista o randuiala clara lasata in traditia bisericii noastra, despre ce trebuie sa faci atunci cand vezi pe un frate al tau ca greseste. In nici un caz, sa il arati in public cu degetul si sa te ridici tu deasupra lui. In nici un caz atitudinea asta de caine care sta la distanta, latra si fuge, nu ii face cinste si nu il arata ca un adevarat ortodox.
  El nu face altceva decat sa dea apa la moara tuturor sectarilor, ajutandu-i pe acestia sa atraga cat mai multe suflete la pierzare.
  Cititi putin vietile sfintilor si mai ales ale martirilor, care au marturisit ferm, dar cu smerenie si au stat neclintiti in fata dusmanului si ve-ti vedea un cu totul alt comportament.
  Intreba-ti-va dece nu face asa bravada Parintele care a sfintit crucile si pentru ale carui rugaciuni, nu se mai ridica moscheea.
  El si-a facut datoria si in smerenia sa, si-a vazut mai departe de datoria sa, primind cu smerenie mustrarile.
  Sunt convins ca Parintele Iustin Parvu nu ar aproba in nici un fel comportamentul si actele de bravada ale acestui pustan, lipsit de discernamant (nu mai vorbim de dreapta socoteala).
  Daca este ceva de facut, este sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa aiba grija de Biserica noastra si de ierarhii sai, dupa mare mila Sa si dupa intelepciunea Sa.
  Doame ajuta!

   • Daca administrezi medicamentul bun, dar o faci in mod gresit, poti chiar sa omori pacientul. Ganditi-va putin.
    Trebuie mai ales sa avem dreapta socoteala, altfel, facem jocul celor care vor sa piarda suflete.
    Intrebati-va de ce un bun duhovnic, nu da intotdeauna acelasi leac, tuturor celor care vin la el cu aceeasi problema si de asemenea, de ce spovedania nu e randuit sa se faca in public?
    Trebuie sa fim constienti de faptul ca toate se intampla cu ingaduinta Bunului Dumnezeu, care este de fapt si cel care tine Biserica Ortodoxa (nu noi pacatosii). Pana si Iuda a avut rostul lui pozitiv in mantuirea noastra.
    Adevarul e important, dar duhul in care il aduci la lumina e de asemena foarte important.
    Daca nu e un duh ortodox (si este evident ca in cazul monahului teodot nu este un duh ortodox), atunci e ca o otrava invelita in ciocolata.
    Pe Bunul Dumnezul L-au induplecat intotdeauna smerenia, rugaciunea, postul, cainta, dragostea si celelalte asemenea lor. Cu armele astea trebuie sa luptam, daca vrem ca Dumnezeu sa aiba grija de Biserica noastra si sa ne dea ierarhi buni, sau sa ii indrepte pe cei pe care ii avem.

    Doamne ajuta

 4. Dragii mei frati, din pacate, noi romanii avem un mare defect in caracterul nostru (il ai si altii, da nu i treaba noastra).
  Cand vedem pe unul ca da cu piatra, ne grabim si noi sa facem la fel, fara sa ne gandim ce urmeaza. si ce o avea in minte sau ce interes are cu adevarat ala care da cu piatra, sau ala care l-a indemnat sa dea cu piatra (ca de multe ori, de fapt e unul in spate care inpinge)
  Dusmanii nostri, se folosesc de asta. Ca sa va fie mai usor de inteles, uitati-va la la cazul lui laszlo tokes.
  Repede, ne-am grabit sa sarim pentru el si sa il aparam.
  Unde a dus asta cu adevarat? Ce am castigat de fapt si care este atitudinea lui fata de cei care l-au aparat? Am vazut si stim fiecare. Va marturisesc ca si eu am fost prins in valtoarea a ceea ce s-a intamplat atunci si am crezut ca facem bine ce facem, dar acum dupa ce au trecut anii si cand ma uit in urma, imi dau seama ca ceea ce am facut noi atunci, nu a fost chiar in duh ortodox.
  Nu vreu sa intru in polemica cu nimeni. Dar e foarte important sa fim foarte atenti, pentru ca piatra, odata aruncata, vedeti cum uneori se intoarce impotriva noastra.
  Nu mai sunt tanar, si sunt constient ca clipa din urma poate veni in orice moment si din acest motiv, nu mai pot sa gandesc lasandu-ma dus de asemenea pasiuni care cum va spuneam, cam intotdeauna au fost pierzatoare de suflet .
  Un batran imi spunea o data, cand esti manios, lasa mania pe maine si maine fa la fel, da intre timp, gandeste-te daca nu ar fi mai bine cumva sa i lasi complet de o parte, ca poate mai mult folos ai avea.
  Bunul Dumnezeu cu mila sa m-a ajutat mult in viata mea si m-a scos din multe necazuri, mai ales in anii tineretii, care sunt plini de elan si porniri nu prea intelepte. Ce am invatat e ca daca am facut sau am spus ceva bun, nu a fost de la mine, ca eu is pacatos.
  La fel si voi fratilor, sa fiti constienti ca Bunul Dumnezeu are grija de toate. Ce trebuie noi sa facem e sa stam cat mai mult in rugaciune (ca asta ne leaga de Dumnezeu), cerand ca voia Sa sa se faca in toate si sa postim cand putem si pentru vremurile cand neputinta trupului nu o sa ne mai ingaduie sa o facem cum se cuvine. Si un alt lucru tare de folos, cred (dupa mintea mea proasta) ca ar fi sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne ajute sa intelem cu adevarat ce inseamna dragostea, dar nu asa cum credem noi (ca noi de multe ori nu o intelem cu adevarat), ci asa cum o are Dumnezeu.
  Ma opresc aici ca cred ca iar vorbesc prea mult (cum zice babutza mea) rugandu-va de iertare si de asemena sa va rugati si pentru sufletul meu pacatos (si al ei care poate nu i asa de pacatos ca al meu)
  Doamne ajuta !

  • dancres, sminteala vine si din prea multa credulitate fata de conducatorii din bor
   Casca ochii mai bine si roaga-te lui Dumnezeu sa te indepartezi de sminteala si sa te apropii de adevar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s