Situație de urgență totală! Marea criză globală a început!

O serie de evenimente oribile care au inceput deja, vor conduce spre sfarsitul umanitatii!

De la colapsul financiar proiectat, la migrațile în masă a populației și apariția înfricoșătoarelor tehnologii nano cat și altele, inclusiv terorism fabricat și războaie interminabile, ne confruntăm cu un viitor incert și un vârtej istoric pe care nu l-am mai experimentat niciodata.

Dupa avertismentele din luna iunie(urmatorul videoclip), acum Alex Jones enumeră amenințările cu care ne confruntăm și explică modul în care destabilizarea sistemelor sociale și politice orchestrate de elita globală. ne periclitează pe noi toți.

„Aceasta este o situație de urgență totală „, avertizează Alex Jones. „Pregatiti-va familiile atat defensiv cat si ofensiv si avertizați cat de mulți oameni puteți”

Vă rugăm aratați aceste videoclipuri prietenilor și familiei.

Clipul din iunie:

infowars.com

Pentru a intelege mai bine cele descrise mai sus de Alex Jones, urmariti va rog si:

cat si celelate subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial si Criza economica

Publicitate

18 gânduri despre &8222;Situație de urgență totală! Marea criză globală a început!&8221;

 1. nu zice nimic concret, maimutoiul asta, doar ca vine criza, dar asta se spune de 3-4 ani incoace…
  ba unii spuneau ca va exploda pretul aurului si al argintului, ca dolarrul se prabuseste in urmatoarele zile, si uite ca au trecut ani

  dolarul mai are un pic sa intreaca pe euro, iar aurul si argintul sunt la minimul ultimilor ani…

  cadere majora pe bursa nu a fost, cum zice Jones, doar o cadere, insemnata, da, dar nu colaps… astea se intampla din cand in cand… asta inseamna riscuri, altfel ai avea parte numai de castiguri,,,

  deci, concret n-am auzit nimic, o data, un nume, mereu se tot lungeste si se tot amana…

  e clar ca se va intampla ceva, dar titlul nu prevesteste nimic… urgenta totala…

  • ionut, nu pricepi nimic, inflatia uriasa, somajul imens, imigratia uriasa, inarmarea continua, caderea burselor la nivel global, mutarea de sume imense de bani in afara americii, explozii regizate, extinderea isis-ului, nu insemna nimic???
   Toate aceste sunt explicate bine de „maimutoi”. Iar colapsul nu poate veni brusc, se intinde pe o perioada de cativa ani, dar degradarea este evidenta atat din punct de vedere social cat si economic, numai orbii nu observa. Cat priveste aurul, nu este la minim, doar argintul, si daca ai studiat un pic istoria marilor crize, iti dai seamma ca acesta nu e un semn bun, bine aici e o povest eintrega, nu am timp sa iti explic in detaliu. Traieste tu in cupola ta si mergi inainte ca totul este bine si frumos.

 2. omule, inflatia nu e deloc uriasa, ba chiar e vorba de deflatie, daca stii ce-i aia!
  somajul este mare spre foarte mare, nu imens, e undeva intre 7 si 8% atat in America cat si in Spania sau alte tari cu probleme, deci nu e imens.
  imigratia are loc din cauza vesticilor ca n-au forta de munca
  explozii regizate? a zis-o cineva pe firul scurt, nu am motive sa cred
  extinderea Isis e o problema care nu se vrea controlata, alaturi de altele…
  bursele nu s-au prabusit, doar au scazut, e la minumul ultimilor 7-8 ani, nu mai jos…
  deci?

  • ionut, in SUA inflatia e imensa, eu am stat in state si stiu exact ce vorbesc, si mai am cunostinte acolo. Iar inflatia a crescut chiar datorita printarii de bani innestire in ultimii 5 ani, peste 7 trilioane de dolari. Somajul real e la 20% in SUA, nu ce ne prezinta media generala.
   Imigratia este un proces aranjat, atat datorita crizei provocate de ISIS cat si datorita ong-urilor marca Soros. In Spania somajul este la 25%. Bursele chiar s-au prabusit, atat in China cat si in SUA, ca si-au revenit, asta nu insemna ca a fost un accident, asa se intampla in perioade de criza, urca si scade brusc bursa. Bursele americane sunt sutinute artificial prin actizitii de active din partea Federal Reserve. Dupa criza imobiliara din 2008, scoasa prin aceste printari de care aminteam, au incercat o revigorare prin bursa. Dar si aceasta situatie era clar ca nu merge decat temporar, atata timp cat nu erau investitii reale, si totul era tinut de banca centrala americana. Iar exploziile, apropo, inca una s-a pridus acum, nu sunt nici pe departe intamplatoare. Ia si citeste categoriile Criza Economica si Al treilea razboi mondial, si asculta ce se spune aici: https://vremuritulburi.com/2015/03/26/marea-deceptie-sovieto-americana/

 3. Ai perfecta dreptate vt. Si sunt mult mai multe semne ca ne indreptam spre sfirsit .Eu va zic sa va pocaiti cu totii , asta ne cere domnul nostru ISUS CRISTOS POCAITI_ VA SI CREDETI IN EVANGHELIE {MARCU 1:15} Apropo nu va spune nimic ca curtea suprema de justitie al SUA a legiferat casatoria intre persoanele de aceleasi sex. DUMNEZEU CIND A FACUT OMUL LA FACUT PE ADAM SI EVA ,SI NU PE GHEORGHE SI GHEORGHE, SAU JOHN SI JOHN, ESTE OFENSA ADUSA LUI DUMNEZEU,DE ACEA DUMNEZEU VA PEDEPSI LUMEA . CUM SA INTIMPLAT IN ZILELE LUI NOE, AIDOMA SE VA INTIMPLA SI LA VENIREA FIULUI OMULUI {MATEI 24:37_39} . SFIRSITUL TUTUROR LUCRURILOR ESTE APROAPE …{1PETRU4:7} POCAIESTE_TE DAR! ALTFEL VOI VENI LA TINE CURIND SI MA VOI RAZBOI CU EI CU SABIA GURI MELE {APOC 2:16} NU MAI AMINATI SI POCAITI_VA AMIN.

 4. Romani veniti acasa ! vremurile profetite se apropie !(sau sunt aici deja? )
  -„Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”.
  Parintele Arsenie Boca

 5. Un e-mail primit de la cineva:
  –––-

  pe scurt Septembrie 2015

  Septembrie 13-eclipsa partiala de soare
  Sept.14-evreii vor suna din trambite si vor aniversa 6000 de ani de la Adam si Eva
  Sept 14 feast of Rosh Hashanah
  Sept 14- va fi declarat anul 2015 Ano Luciest- sau Anul luciferic sau Anul Luminii
  Sept 14 – prima zi de tranzactii la bursa dupe Shemitha( al 7-lea an)-probabil cu cadere la bursa
  Sept 15- a 70-a aniversare a antiunilor unite(jubileul NATO)
  Sept 15- ziua independentei Spaniei
  Sept 15 -NATO vrea sa faca ziua independentei Palestinei si sa declare Palestina stat independent de sine statator.
  Sept 16- Madona concert cu tema: Desecration of the Bride and the comming of folling angels( profanarea Bisericii si venirea ingerilor cazuti
  Sept 17- Federal Reserve-sedinta pt ridicarea plafonului de imprumut si a dobanzilor
  Sept 17-Ziua constitutiei
  Sept 18- Ziua nationala a rugaciunii si a pocaintei – Idaho
  Sept 18- data limita stabilita pt finalizarea acordului nuclear SUA- Iran
  Sept 21- ziua in care musulmanii pleaca la Mecca
  Sept 21- ziua internationala a Pacii-se va dicuta despre Pace si Securitate al sedinta NATO
  Sept 22- musulmanii sarbatoresc ziua lui Arafat
  Sept 23- ultima zi de vara
  Sept 23- al 70-lea Jubileu a lui Israel
  Sept 23 Yom Kippur carfe are loc in feast day anul asta
  Sep 23- Papa de la Roma vine la casa alba in premiera sa vorbeasca cu presedintele si sa se tina tratative vizavi de nasterea noii ordini mondiale.
  Sept 23 – e a 266 zi din an.Toti ginecologii stiu ca 266 zile e gestatia omului in pantece.Practic papa vine in ziua 266 sa asiteste si sa vorbeasca despre noul bebe nascut.Noua ordine mondiala.
  Sept 23-Acceleratorul de partiocule din Geneva C.E.R.N. va fi pornit din nou dupa o lunga pauza.Ultima data cand a functionat a avut loc cutremurul din Japonia si s-au format 3 aratari cudate in cer deasupra Norvegiei, Australiei si Rusiei.Anintesc ca in incinta cern, chiar la intrare este pusa statuia lui Sheba, care era dumnezeul(deavolul) distrugerii.Tol la C>E>R>N pe cladire srie 6 6 6.Ce sa caute zeul distrugerii si 6 6 6 la o lucrare stiintifica daca asta e tinta lor?
  Pe langa ceea ce cunostem specialisti care lucreaza la CERN au afirmat ca o alta tinta a lor este sa” tap into spiritual word with this Monstrous device”-adica sa intre si sa detecteze lumi spitituale cu aceasta masinarie monstruoasa.
  Sept 23- ziua cea mai probabila in care s-a nascut Mantuitorul.Data de 25 Dec fiind adoptata ulterior si pusa in locul Saturnaliilor(sarbatoare pagana, satanica, la care inchinatorii nu se rugau la Dumnezeu ci la brad, si al caror simbol era bradul si , in acea data brazii erau adusi in casele oamenilor care sarbatoreau Saturnaliile si puneau lumini la geamuri seara ca simbol ca si ei sunt angrenat in a sarbatorii acea sarbatoare pagana.)Patorii isi pasteau turmele, data de 25 sept nu se face asta in Sirael.
  Sept 24- CERN merge la putere maxima.Cern a fost construit exact pe locatia unde a fost templul lui Apoleon si care se zicea ca era o poarta demonica unde vrajitorii lui Apoleon aveau acces la el.CERN urmareste sa deschida o astfel de poarta si a fost facul sub directionare si influenta demonica.
  Sept 25 Madona Are concert la Philadelphia cu aceeasi tema-„profanarea miresei si as venirea ingerilor cazuti”. In ziua urmatoare Papa va fi in acelasi loc sa se adreseze multimii.
  Sept 25 Madona are acelasi concert in New York si apoi Papa va merge in celasi loc sa se adreseze multimii.Catolicii se inchina la MAdona si asa numesc pe MAria.MAdona de azi si-a pus ea asa numele si e o Madona falsa ce are rod de premergatoare Papei se pare.Ultimele ei concerte au fost foarte demonici, oameni imbracti in negru cu coarne, simboluri satanice ca si triunghiul cu ochiul, 666, trasnetul piramida cu capsula lipsa, s.a.m.d
  Sept 28 Luna sangerie si e si Feast of Tabernacles

  anul acesta avem tetrad.Alte tetrade inistoria israelului au fost doar in anii care urmeaza si au fost evenimente ce au marcat viata lui Israel
  1493-tetrad(evreii alungati), 1948 Tetrad, 1967 -1968Tetrad, 2015-2016 tetrad.

  Am atasat imaginea de la CERN cu zeul distrugerii la intrare si cu 6 6 6 suprapus scris pe cladirea CERN

  Ce e clar? ca se vrea instaurarea noii ordini mondiale dupa sept 23, crearea unui haos mondial din care ei „salvatorii planetei” sa faca ordinea noua mondiala.
  Isus cand va venii nu stie nimeni.Acestea sunt planuri umane+demonice pe care omul le face dar ziua de maine Dumnezeu stie daca le-o ingaduie.
  Prin incercari biserica se intareste si se apropie de Dumnezeu mai tare.
  Noi nu trebuie sa ne temem si nici sa credem ca cine stie ce asteroid va lovii pamantul pt ca Dumnezeu e in control.
  Noi sa ne pocaim azi si sa nu ne ingrijoram.

 6. Se scrie Iisus HRISTOS…si nu „Isus ” care inseamna magar in ebraica …
  Vremurile profetite le traim ….si apoi inchiderea granitelor.
  Veniti acasa romani pe acest pamint Sfant , Romania si lasati idolii din babilon ca vor fi sfaramati si data pierzarii va fi cetatea babilonului

  • Deale ecumenismului. Pe un alt meridian numit cuba se faceau repetitii pro ecumenism, pe la tv se putea vedea intro locatie din havana preoti catolici cu sectari, cu musulmani s.a. bazaconii de acest gen cum se ,, rugau” la comun. Deci totul se intampla la unison

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s