BREAKING NEWS: COMANDANTUL SUPREM AL ARMATEI AMERICANE ameninta RUSIA si anunta inceperea celui de AL TREILEA RAZBOI MONDIAL: VA VOM BATE MAI TARE CA ORICAND

Situatia se inrautateste, ameninatrile de acest gen par mai serioase ca oricand. Papusarii nu mai au rabdare, Noua Ordine Mondiala nu mai poate fi intarziata!

Cine mai crede ca toate aceste declaratii sunt de fatada, ori e foarte optimist, ori nu intelege nimic din planul globalist pregatit de elite, plan care nu se poate infaptui decat printr-un razboi de mari proportii.

Pentru a intelege cum s-a ajuns aici, urmariti va rog cu mare atentie ce va prezentam cu ceva timp in urma:

Ghid de prezentare al celui de al 3-lea razboi mondial

Sa ne amintim ce spunea nu de mult anul acesta si Putin:

Cea mai importanta stire a anului si nimeni nu stie de ea!!!

Dar Marile Puteri de mult se pregatesc pentru inevitabil:

Dar oare ce ii deranjeaza pe papusari cel mai mult?

Interesant de urmarit si discursul papusarului Kissinger, care ne spune ca „Cei care nu aud tobele războiului, inseamnă că sunt surzi„:

Predictiile socante facute de SIONISTUL Henry Kissinger despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL incep sa se advereasca!

Chiar daca poate conflictul initial dintre cele doua mari puteri va incepe in Siria, acesta se va extinde si in alte zone tensionate, iar una dintre ele este Ucraina, iar Romania va fi unul dintre fronturile importante ale acestui conflict. Sa ne amintim:

Dar daca este razboi mondial, atunci nu va fi doar in orientul mijlociu si Europa, ci in toate zonele fierbinti ale plaetei, totul avand un efect de domino, odata starnit.

Dar acest conflict este dorit si datorita marii crize financiare provocata tot de papusari, ca etapa a instaurarii Noii Ordini Mondiale:

Anunțuri

13 gânduri despre &8222;BREAKING NEWS: COMANDANTUL SUPREM AL ARMATEI AMERICANE ameninta RUSIA si anunta inceperea celui de AL TREILEA RAZBOI MONDIAL: VA VOM BATE MAI TARE CA ORICAND&8221;

  1. Stai calm ,VT! Au mai incercat si altii si si/au rupt gatul la propriu..Se pare ca maretul occident nu a invatat nimic din campaniile lui Napoleon si a lui Hitler in Rusia.

  2. Razboi nuclear chiar nu va fi. Dar se cam va face uz de arme biologice si chimice pentru a eradica populatia fara a provoca pagube materiale si a distruge infrastructura. Plus ca comertul global si economia vor fi la pamant, deci razboiul economic va durea mai rau.

    Mai probabil sa fie un razboi major cu ceva fronturi prin Pacific, Caucaz, Ucraina, Africa si Orientul Mijlociu.

  3. Societatea mondială este într-o situație delicată. O parte a acesteia consideră că singura soluție pentru a evita o criză mondială ar fi un conflict armat între marile puteri. Numai că, de câtva timp, acțiunile belicoase sunt strict supravegheate de forțe care veghează ca Pământul să nu ajungă la distragerea vieții, unicat al zonei galactice în care ne aflăm. Există deja multe semnale despre blocarea unor acțiuni periculoase, iar unele forțe au fost dotate cu dispozitive menite să împiedice manifestătările sau acțiunile care să pună în pericolul existența vieții pe Pământ. Fără acestea, războiul mondial ar fi început cu peste 10 anu în urmă

    • Am citit despre tampeniile alea la care faci referire, cu fiinte extraterestre care conduc galaxii, niste ineptii. Citeste cartea Parintelui Serafim Rose, ORTODOXIA ŞI RELIGIA VIITORULUI, ai sa intelegi multe.

      • Din păcate, faceți parte dintre cei care, dacă ei nu știu ceva, acel ceva înseamnă că nu existăă nu există! Vă recomand să citiți cartea „A DOUĂSPREZECE PLANETĂ” a lui Zecharia Sitchin și veți înțelegi și chestiuni pe care nu le cunoașteți. Mai sunt și alte materiale pe tema respectivă, care confirmă ce am scris eu. Poate nu știți că atât Obama, cât și Putin au permanent lângă ei un „om” a cărui înfățișare se schimbă în funcție de necesități. Cred că nu știți nimic nici despre tehnologia KESHE. mAI CITIȚI DOMNILOR, LUMEA EVOLUEAZĂ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s