STIRI DE ULTIMA ORA! Putin a transmis armatei sa se pregatesca de al TREILEA RAZBOI MONDIAL cu SUA in Siria

Presedintele rus Vladimir Putin a transmis armatei sa se pregatesca de al TREILEA RAZBOI MONDIAL cu SUA in Siria dupa ce l-a avertizat in prealabil pe ministrul apararii Sergey Shoygu, sa se pregatesca pentru ca Siria va deveni centrul bataliei dintre Rusia si NATO.

Conform ministrului apraraii, ordinul lui Putin a venit dupa ce a primit asigurari de la prim-ministru israelia Benjamin Netanyahu, ca Israelul nu va interveni inntr-un razboi intre Rusia si SUA.

Ordinul a venit de asememnea dupa ce Putin a refuzat ieri, de a se supune avertismentului regimului lui Obama de a stopa armarea aeronavelor rusesti care operează în Siria cu rachete aer-aer – iar atunci când această cerere a Pentagonului a fost ignorata, SUA a anunțat ca începe un exercițiu militar aerian masiv care implică avioane F-16, avioane de supraveghere și comandă E3 AWACS,  cisterne de alimentare cu combustibil KC-135, avioane de colectarea de informații RC-135 și bombardiere B1 si B-52, SUA refuzand de altfel de a divulga numărul total de avioane implicate. – usapoliticstoday.com

NATO a facut de asemenea un nou pas  important spre extinderea și creșterea în continuare a tensiunilor cu Rusia – atunci când miniștrii de externe au emis o invitație oficială Muntenegrului de a adera la Alianță.

Montenegrin flag

Moscova a menționat în mod repetat, ca extinderea NATO este o „provocare”, iar oficialii occidentali cred că Rusia a alimentat protestele recente antiguvernamentale în Muntenegru, în încercarea de a deraia aderarea țării. Dar parlamentul a votat pentru a adera la NATO.

28 de miniștrii de externe a tarilor membre NATO, care începe o întâlnire de două zile la Bruxelles marți, s-au adunat pentru a emite o invitație de aderare pentru miercuri. Apoi este probabil să dureze cam între un an și 18 luni, pana ce Muntenegru va treace prin procesul de aderare, acest ucru intamplandu-se la 17 de ani dupa ce a fost bombardat de NATO, atunci când a fost parte a Iugoslaviei și a fost implicată în conflictul din Kosovo. – theguardian.com

Urmariti va rog si:

84 de gânduri despre &8222;STIRI DE ULTIMA ORA! Putin a transmis armatei sa se pregatesca de al TREILEA RAZBOI MONDIAL cu SUA in Siria&8221;

  1. Cu Dumnezeu înainte până la final!
    Nu vă tulburați sau întristați, ci bucurați-vă căci se apropie Împărăția lui Dumnezeu.
    Pentru asta să vă pregătiți.

  2. Sa viu in locul lui Putin Nu as avea incredere in Netanyahu.
    Acum poate intelege lumea de ce sunt acceptate popoarele in NATO.
    Dar chiar Muntenegrenii nu au nicio remuscare?

  3. Imi pare rau pt rusia. Daca ar stii ei ce arme au americanii… . De exemplu, sistemul su 400 poate fi distrus foarte usor de americani cu armele laser care le detin. Sau au avioane care pot oprii curentul electric. Conform apocalipsei spune ca fiara va face razboi cu sfintii si ii va birui. Asta numai daca sfintii sunt rusii… Sa speram totusi ca nu se va intampla.

    • Eu citisem ca rusii au arma care poate opri curentul electric, nu Statele Unite. Si tu de unde stii ca Rusaia nu are arme super performante? Dar aici nu e vorba de asta, ca daca vine razboiul mondial, ne matura pe toti, nu castiga nimeni. Doamne fereste!

      • vt,NATO(recte amerlocii au folosit arma cu grafit in Belgrad)
        “Este vorba despre o arma ultrasecreta, despre care preferam sa nu discutam in public,” a declarat purtatorul de cuvant al Pentagonului, Kenneth Bacon. “Aceasta dezorienteaza si perturba computerele, oprindu-le dintr-o data, ceea ce – credem noi – are un important impact, chiar daca durata blocajului a fost scurta, de aproximativ 7 ore. Am vrut sa demonstram capacitatea de a opri sistemul electric in momentul in care vrem noi, fara a distruge infrastructura de baza, care le permite civililor sa fie aprovizionati cu electricitate.”
        Bombele cu grafit erau o arma secreta, a carei existenta nu a fost dezvaluita pana acum si care a fost folosita pentru prima data aseara. Ghidata prin satelit, bomba explodeaza deasupra instalatiilor electrice si imprastie un nor de praf de grafit, care se intinde pe sute de metri si provoaca scurt-circuite in lant.

        În seara zilei de 24 martie 1999, fără aprobarea Consiliului de Securitate al ONU, Alianța Atlanticului de Nord (NATO) a lansat cea mai mare operațiune militară din istoria sa: Operațiunea Forțele Aliate.

        1200 de avioane de vânătoare NATO împreună cu mii de rachete Tomahauk au atacat mii de ținte din întreaga Serbie. Au fost lovite pe rând: obiectivele militare apoi infrastructura și obiectivele civile. Au fost uciși 2200 de civili nevinovați. Peste 200 de tone de combustibil nuclear au fost aruncate peste Serbia în urma bombardamentelor efectuate cu bombe cu uraniu sărăcit, unele zone din Serbia nefiind locuite nici în ziua de azi din cauza gradului ridicat al radioactivității. România, avându-l la conducere în acel moment pe președintele Emil Constantinescu, a acceptat ca aeronave NATO să opereze în misiuni de luptă și din spațiul aerian român. Timp de 78 de zile Serbia a fost bombardată de NATO.
        Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_03_24/24-martie-1999-15-ani-de-la-bombardarea-Serbiei-3776/

    • Nu exista ‘avioane care pot opri curentul electric’ sau arma sa faca acest lucru. Exista in schimb arme ce pot genera un EMP directionat care sa distruga componentele electronice si electrice.
      Comparativ cu explozia nucleara care emite un EMP si afecteaza o zona, functie de inaltimea la care e detonata si puterea acesteia.

    • Da, aşa este, numai că este invers.Citeşte ce a păţit cel mai dintre cei mai, distrugătorul Donald Cook în Marea Neagră de la un avion rusesc.Vai de mama lor americani.Toată armata terestră a SUA este de 15 brigăzi din care 10 sunt neinstruite, în rest la mobilizare sunt rezervişti care nu vor să mai lupte nici unde.În rest SUA sunt povesti.În ce priveşte că Putin a dat ordin, n-a dat nimeni nici un ordin, iar război mondial înseamnă pe toată planeta nu în Siria.Lasă, fi mai serios cu curentul electric că sunt poveşti şi la fel cu laser.Dacă, n-ai ştiut află că atunci când vor apare lasere de mare putere, pe maşinile de luptă şi avioane se montează obiecte reflectorizante care trimite raza înapoi la inamic, aşa cum păţesc acum cei cu telemetre laser dacă nu sunt atenţi.

  4. Taci mai ca nu stii ce vorbesti …voi priviti ca la un meci de fotbal ,atat de indobitociti sunteti de icoana fiarei ….
    Si excludeti Puterea DUMNEZEIASCA si Voia lui DUMNEZEU care matura toata puterea dracilir si prfa si pulbere o arata
    Iar razboiul Sfintilor cu antihristul este pe fata Lupta intre Bine si rau ,de care voi nu prea vreti a sti ca inimile voastre le ati cam dat stapinirii intunericului luindu va ocaua iadului asupra voastra …
    Sa aveti puterea duhovniceasca sa va lepadati de blestemul iadului luat pe acte asupra voastra ,de ocaua iadului ca atunci veti sti si de aceasta Lupta crancena care se da intre Bine si rau ,intre SFINTI si fiara
    Ce au spus SFINTII PARINTI ,ADEVARAT Totul se intampla ,caderile din Botezul Orthodox rin actele blestemate ,cele cu cip sau rfid sunt lepadari de HRISTOS pentru ca fiara face pasii invers fata de Botezul Orthodox si ca apoi sa fie pecetea diavolului pe vesnicie ,ucigal ar Sfanta Cruce din Lavra Pecerska ,…pentru ca nu aveti putere a sta impotriva fiarei
    LEPADATI LE SI DATI LA GHENA CAT MAI ESTE TIMP la toate ce ati semnat ca act care este cu rfid si 666…ca sa scapati de anathema ,
    adica sa nu ardeti de vii pe acest pamint
    Vor sta marturie aceste cuvinte vii ,pentru ca v au fost spuse si aratate
    Amin.

      • .Şi am văzut fiara şi pe împăraţii pământului, şi oştirile lor adunate, ca să facă război ce Cel ce şade pe cal şi cu oştirea Lui.20.Şi fiara a fost răpusă şi, cu ea, proorocul cel mincinos, cel ce făcea înaintea ei semnele cu care amăgea pe cei ce au purtat semnul fiarei şi pe cei ce s-au închinat chipului ei. Amândoi au fost aruncaţi de vii în iezerul de foc unde arde pucioasă.

    • Chiar si celularul are cip. Barcodes sunt aproape pe toate produsele. Problema este sa nu ajunga sa fie puse pe mana sau frunte impreuna cu costrangerea vanzare-cumparare.

      • Ce spui tu nu e asociat cu numele, pe cand cardurile de sanatate sau pasaportul este asociat cu numele tau de botez, ceea ce e deja mult mai grav, iar toate acestea sunt premergatoare implantului final, de aceea trebuie sa ne ferim de ele.

  5. Exact ce am spus si eu intr-un comentariu mai recent , cand Marea Britanie , Germania si Franta , au convenit sa intervina in Siria si sa „lupte impotriva ISIS” , in realitate inseamna sa porneasca razboiul mult asteptat impotriva Rusiei si a lui Assad .
    Gabriel ,
    Fii tu linistit si nu-i purta de grija lui Putin , ca Rusia are cel mai modern si sofisticat arsenal de lupta din Lume , iar SUA a ramas in coada !!! Iar daca SUA a ramas in coada , cu atat mai mult tarile din NATO , cu toate ca sunt multi , nu se afla la nivelul Rusiei in privinta armelor de razboi . Pe langa toate astea , are cel mai puternic sistem de bruiaj din lume la care SUA si NATO nu vor face fata . Spun analistii militari , oameni de stiinta in domeniul militar , nu o spun eu . Important este sa te informezi din surse credibile si nu din presa occidentala sau romaneasca , care umple lumea cu minciunile primite de la cei care le fabrica .
    Tocmai aici e BUBA mare , ca manipularea prinde la unii , manipularea si minciuna sunt tot arme foarte periculoase care patrund ca ciuma in mintile unora . Iar , odata manipulate masele , lucrurile decurg de la sine , numai ca , multi s-au desteptat si nu mai inghit tot ce se arunca in media romaneasca si occidentala .

    • Of , de parca rusii sunt niste mironosite si nu manipuleaza si ei !!!
      Adevarul e ca si amerlocii da si rusnacii mint dezinformeaza , manipuleaza si fac propaganda .
      De aceea toate informatiile din orice sursa trebuie filtrate de gandirea proprie .
      Daca are Rusia acel sistem de bruiaj infailibil de ce nu a bruiat radarele turcesti , astfel incat epava de F 16 sa nu-i doboare avionul ???
      Cel mai bine e sa incercam sa fim realisti , si sa nu fim impinsi de simpatiile personale intr-o zona nerealista !

      • Chiar nu au nici o treaba ??? Pai citeam eu deunazi ca sistemele de bruiaj de pe un Su 24 au facut inoperabile radarele dar si sistemul Aegis prin Marea Neagra … Nu cumva e doar simpla propaganda , si un asa sistem de bruiaj nu exista sau e ineficient ???

      • vt , cred ca ai facut o obsesie in a-mi repeta ca sunt orbit de ura pe care le-o port rusilor ! Te asigur ca nu este asa , nu ai dreptate catusi de putin , dar e treaba ta daca persisti in atitudinea asta mincinoasa !!!
        Ce , trebuie sa cred orbeste in suprematia armelor rusesti pentru a proba ca nu-i urasc pe rusi ???
        Si inca ceva , eu incerc sa nu gandesc exaltat , ci realist . Macar eu am si ceva experienta in spate , caci am slujit timp de 14 ani in Armata Romana ! Am macar un dram de expertiza , si iti pot spune ca aveam in dotare tehnica ruseasca , care era net inferioara tehnicii occidentale cae a inceput sa intre in dotarea armatei !
        In fine , ca sa clarific , nu tin nici cu rusii , nici cu amerlocii , si sunt impotriva oricarui tip de razboi , care inseamna multa multa suferinta !
        Dar in eventualitatea unui razboi cu NATO , rusii nu au decat mici sanse de izbanda , chiar de s-ar alia cu China si Iran …

      • Hai ca-i buna ! Daca imi dai un singur exemplu , mai ca te-as crede . Un singur exemplu in care i-am denigrat pe rusi . Nu vei gasi . Ce , i-am jignit cu ceva pe rusi , am vorbit urat de ei ? Daca am o alta opinie in ce priveste puterea reala a armatei ruse , asta inseamna ca-i denigrez ???

      • Nue vorba de asta, in orice postare despre rusi, hop si tu, ca nu e asa, ca rusii nu sunt asa, ca situatia e altfel, dar nu te-am auzit odata sa zici ceva de rau de sionisti, de americanoizi…

      • Asa , deci nu ai gasit vreun comentariu in care sa-i denigrez pe rusi . Hai sa cadem de acord ca nu-i denigrez , chiar daca am alta opinie , una mai realista zic eu . Acum , spre deosebire de epocile trecute , a luat o mare amploare si razboiul informational , sub toate formele – propaganda , dezimformare .
        Acum , daca voi credeti ca rusii nu apeleaza si ei la aceste arme , parerea voastra , dar …
        Iata ce scrie vocea rusiei despre cum un su 24 a bruiat sistemul aegis si radarele de pe un distrugator american –
        http://romanian.ruvr.ru/2014_04_24/Aegis-Si-a-gasit-naSul-in-Marea-Neagra-0658/
        Asta ca sa nu mai vii cu opinii cum ca su 24 nu poate fi echipat cu sisteme de bruiaj , tu si alti comentatori .
        Or stirea asta de pe vocea rusiei a fost falsa , propagandistica , ori din prostie rusii nu si-au echipat avioanele trimise la razboi cu asa ceva .
        Alegeti voi varianta pe care o agreati .
        Acum , putem discuta si despre amerloci si jidani , sionisti , mafia bancara evreiasca si altele .
        Problema e ca daca unii mint si dezinformeaza , ar fi o greseala sa credem ca toate informatiile care vin de la rusi sunt adevarate , fac si ei propaganda lor .

      • In primul rand te contrazici, prima data spui ca rusii sunt slab dotati ethnic, ca e propaganda, dar dupa imi dai exemplu ca au sisteme sofisticate de buruiaj. Eu nu am spus ca nu pot fi echipate cu astfel de sisteme, ci ca in cazul avionului doborat de Turci, nu asta era misiunea. In al doilea rand, in politica international actuala, Rusia nu a lasat nici un moment impresia ca face ceva gresit. Cand o sa se intample contrariul, fii sigur ca am sa scriu si despre ei.

      • Chiar si faptul ca sistemul su-400 care se va da chinei v-a fi modificat de chinezi arata ceva in neregula. America este impanzita de chinezi, deci un razboi cu America e putin probabil.

      • vt , nu ai inteles . Nu am spus ca rusii sunt slab dotati etnic , ci ca din pacate pentru ei , au o populatie redusa , in ciuda faptului ca sunt tara cea mai intinsa si mai bogata din lume , iar aici eu nu pot sa nu dau vina pe politica gresita dusa de conducatorii lor .
        Apoi , eu exemplul cu bruiajul l-am dat pentru a reliefa propaganda rusa , caci e clar ca ei nu au acest sistem de bruiaj ! Daca il aveau il foloseau pentru protectia avioanelor lor in conditii de razboi , asa cum sunt in siria !
        Deci ce a scris vocea rusiei sunt povesti propagandistice , sau , mai rau , rusii au acest sistem de bruiaj si au strategi militari atat de slabi , incat il folosesc ca sperietoare impotriva navelor americane si nu0l folosesc in conditii de razboi REAL !!!

      • da marin, rusii sunt cei mai slabi, au armata de doi lei, tehnica inapoiata si sunt propagandisti si lasi si nenorociti, iar NATO si Israel sunt cei mai tari si cei mai buni din lume…

      • Noi crestinii trebuie sa facem „propaganda” contra razboiului. In scriptura Dumnezeu spune ca va nimici pe toti cei ce prapadesc pamantul.

      • vt , nu-mi mai ma obesesc sa-ti raspuns , cand tu ai inteles totul asa de bine . Stii mai bine decat mine ce gandesc eu , asa ca …

      • China este imprevizibila. Nu ma bazez prea mult pe ei. Oricum personal nu apreciez nici o putere mondiala care se inarmeaza pana-n dinti. Nici rusii nu sunt prea siguri de china. Citeam un interviu cu cineva din rusia care se temea de china mai mult de america. Si toate astea sunt facute sa ne omoare.

      • Alea nu sunt focoase nucleare ci lansatoare de rachete.
        Puterea nucleara nu e luata in considerare acolo. Lucrurile se schimba daca ne luam dupa aia.

      • Daca ne gandim la varianta unui razboi nuclear , atunci suntem iresponsabili , caci atunci nu va exista nici un castigator . Chiar daca sua au mai mult mai putine decat rusii , are totusi destule pentru distrugerea totala a pamantului . Eu sper ca daca tot se va ajunge la razboi , macar sa fie unu clasic , ca vai si-amar daca e unul nuclear !!!

    • Ascultati ce spun cei doi si in special spre final despre razboiul atomic ,stocarea de alimente neperisabile ,apa si surse neelectrice de iluminat si incalzire – Este valabila si o subtitare in engleza cu mici greseli pt ca e facuta automat.

  6. marin ,
    N-ai inteles ca Rusia nu s-a dus in Siria cu tot calabalacul de razboi sofisticat , avand tot ce-i trebuie pentru a distruge jihadistii ISIS , insa , dupa ce turcii au doborat avionul care era in Siria (la care Rusia nu se astepta) si nicidecum in spatiul Turciei asa cum se minte ca la usa cortului , deci Putin a trimis in Siria dupa acest atentat , sisteme de rachete anti-aeriene S-400 . Aceasta arma a panicat NATO iar Turcia si-a incetat zborurile in zona periculoasa . Sa mai incerce si acum !!! Vor fi depistate .

    • Pai daca nu a luat sistemele de bruiaj , inseamna ca nu au strategi militari buni , nici macar decenti …
      Cu ceva timp in urma insa , tot vuia propaganda rusa cu un su 24 , a facut inoperabil radarul si sistemul aegis de pe distrugatorul american Donald Cook !
      Cum de nu si-or fi echipat rusii avioanele cu nemaipomenitul sistem de bruiaj , tocmai acu cand le-au trimis la razboi ???

      • marin, bombardierul rusesc a fost doborat de turci nu pt ca ii lipsea bruiajul radar ci pt ca cele 2 avioane de vanatoare insotitoare pt protectia bombardierului plecasera mai devreme la baza, zice-se din lipsa de combustibil; de aia a fost doborat,; escorta lui era plecata aiurea si l-au prins in fundu gol, o simpla greseala de strategie, nu trebuia sub nici o forma sa plece jeturile de paza de langa bombardier inainte sa vina altele, grasanul nu trebuia lasat singur in papusoi ca si-a furat-o; au gresit, au platit, doar nu vor sa credem cumva ca rusii se bazau pe turci si aveau incredere ca nu o sa ii arda cu prima ocazie, cand toata planeta stie ca turcii sunt mana-n mana cu isis

  7. Numai sua singura are cu 5000 de avioane mai mult decat china plus rusia …
    Daca mai adaugam si anglia , franta , italia , germania si restul nato , cam slabe sanse pentru rusia plus aliatii ei .

    • Marin ,
      Paralel cu razboiul in teren se poarta un razboi informational si propagandistic de ambele parti – insa putem discerne cu o marja de eroare acceptabila.

      Rusia a incercat pana acum sa mentina linia cooperarii ,chiar sa ceara sistematic cooperarea si sa nu se lase atrasa in capcana provocarilor – in schimb blocul occidental lasa impresia clara de joc in ape tulburi.

      Este CLAR ca ISIS nu este „opera” rusilor , iar State Sponsored Terrorism” este o politica evidenta dusa si accelerata de SUA&Israel.(a se intelege aici cabala financiar-satanista)

      Cand incep a zbura ICBM -urile intre tari/continente ,chiar nu mai conteaza numarul de avioane.

      Daca sunt detonate la o anumita inaltime in stratosfera bombele nucleare produc un puls electromagnetic ce distruge semiconductorii(baza in electronica)

      In perioada urmatoare vor deveni tot mai evidente incercarile de a pune alianta ruso-siriana in dificultate .

      http://www.evz.ro/razboiul-din-siria-coalitia-condusa-de-sua-a-ucis-forte-guvernamentale-siriene.html

      • Da , asa e . Intr-un razboi nuclear , restul dotarii devine irelevant . Si da , arma nucleara genereaza un impuls electromagnetic care provoaca suprasarcini electice care distrug sistemele electronice , daca e detonata in atmosfera .
        Si da , exista razboi informational , chiar daca unii naivi nu-i cred si pe rusi in stare de asa ceva si iau de bune toate informatiile rusesti .
        E propaganda in ambele tabere .

    • Teai inselat, in primul rind china singura acompaniata de bombardiere ar putea face europa per ansamblu una cu pamintul, imagineazati 200.000.000 de militari chinezi venind ca lacustele asupra europei ca sa nu mai vorbim de alte sute de milioane pregatite plus ca china ar zice si bodaproste ca ar scapa de acestia , numai ca traiectoria lor este ft ciudata. Dupa paterea mea acestia asteapta ca cele doua sa se lupte pina la epuizare ca dupa aceia ei chinezi sa preia suprematia

      • nu se stie. toate puterile depind economic unele de altele. De exemplu acum china este intr-un declin economic. Bogatii lumii fac jocul politic. Banuiesc ca iti dai seama ca nici Europa nici rusia nici america nu au interes ca china sa devina o putere mondiala, desii ca sunt deja.

  8. Vedeti aceasta profetie a unui taran german pe nume Alois Irlmaier 1894-1959 – despre la al treilea razboi mondial in Europa imediat dupa inceperea ostilitatilor in Orientul mijlociu/Mediterana – Intr-una din „viziunile” sale relateaza ceva despre un >praf galben care omoara tot< aruncat din avioane intre Marea Neagra si marea Nordului pe o suprafata lata de aprox 100Km – o bariera "chimica" aruncata peste aceasta fasie din Europa pentru a opri alimentarea trupelor rusesti – Asta ar prinde in diagonala toata Romania :
    "The airplanes drop a yellow powder between the Black Sea and the North Sea. Thus a death strip is created, straight from the Black Sea to the North Sea, as wide as half of Bavaria. In this zone no grass can grow let alone humans live. The Russian supply is interrupted."

    " Here, the pilots also throw off their small black boxes. They do explode, before they touch the soil, and spread a yellow or green smoke or dust. What comes in contact with this becomes dead, whether it is a human, an animal or a plant. For one year no organism is allowed to enter this area, otherwise it will expose itself to the largest mortal danger. At the Rhine the attack is finally repelled. From the three spearheads no soldier will come home anymore… "

    "These boxes are satanic. When they explode, a yellow and green dust or smoke arises, everything that comes in contact to it, is dead, it is a human, an animal or a plant. The humans become quite black and the meat fall off their bones, so sharply is the poison."

    http://www.mountephraimpublishing.com/Alois%20Irlmaier's%20Prophecy%20page.htm

    • S-au terminat profetiile ortodoxe de am inceput sa dam crezare ereticilor ??? Poate ar trebui ca noi ortodocsii sa luam in considerare si pe nostradamul , vanga sau alti rataciti ???

      • Marin , sa nu dam in derizoriu cu concluzii aruncate la gramada ca asa avem noi impresia ca e drept si clar.
        Eu studiez la toate sursele pe care le descopar atat din spatiul estic ortodox cat si din cel occidental sau islamic – In cazul de fata acest Irlmaier relateaza desfasurarea evenimentelor din perspectiva tarii sale – Multe din aceste texte completeaza ca un puzzle tabloul referitor la ultima mare conflagratie si timpurile apocaliptice – Apoi noi mai trebuie sa intelegem si contextul istoric, timpul si locul unde a trait acesta cu toate aspectele culturale ,religioase,etc

  9. marin,
    „Vocea Rusiei” de pe care te informezi (romanian.rvr.rv ) nu-i post de stiri rusesc ci romanesc , asa cum toata presa de rahat occidentala in frunte cu cea mai abjecta presa scrisa si televiziune romaneasca din Europa , manipuleaza la greu , sunt platite pentru asta , mint fara rusine si se arata pe fata contra Rusiei !
    Eu cunosc persoane din Rusia si cunosc moldoveni din Republica Moldova care stiu mai bine cum stau lucrurile decat presa romaneasca mincinoasa . De ce moldovenii vor sa adere la Rusia si nu la UE sau sa revina la patria mama ????
    Pentru ca Patria Mama nu mai este Patria lor ci a amerlocilor si sionistilor mondiali . Crezi ca daca Rusia ar fi asa de slaba , reptilele astea de americani care stau la panda pe la toate granitele tarilor noastre , ca popandaii sau ca hotii care se duc noaptea la furat , crezi ca nu ar fi atacat Rusia ???
    Pana si Germania este foarte reticenta cand vine vorba de un conflict armat cu Rusia , in care sa fie implicat NATO si SUA . In cei 26 de ani de la dezmembrarea URSS-ului , Rusia nu a facut altceva decat sa-si adune sute de tone de aur in vistierie , si sa se inarmeze pana in dinti cu cele mai avansate arme , tocmai pentru ca a devenit Federatia Rusa , poate mai vulnerabila in fata Americii decat fostul URSS .
    SUA si Rusia au fost ostile una fata de alta , dintotdeauna , iar Rusia s-a intarit permanent , impotriva americanilor . Nu uita ca SUA are 18 mii de miliarde de dolari datorii externe , iar Rusia nu are nimic , pentru ca e o tara libera si independenta si nu da socoteala nimanui , din afara , are resurse si pentru altii , nu face imprumuturi de la FMI , etc , pe cand SUA , anual , suporta calamitati naturale de proportii apocaliptice , uragane , tornade , incendii de paduri , seisme , alunecari de teren , pierderi imense in economia americana , la care nimeni nu face referire .
    Nu vezi ca SUA , n-ar exista fara a da navala acolo unde sunt resurse de petrol , zacaminte etc ?
    SUA are peste jumatate din populatie in somaj . Mizeria de dupa perdea din SUA nimeni n-o arata lumii , doar blocurile zgarie nori si Manhattan-ul . Orase intregi cu populatii care dorm prin gunoaie , cartiere intregi cu oamenii strazii care se ascund de politisti , pentru ca ii impusca , ceea ce in Rusia n-ai sa vezi in veci ! SUA , daca ar fi asa o putere , ce cauta cu toti desagii dupa ea prin lume la furat petrol ???
    De ce a purtat razboaie in lume , de cand s-a infiintat ca stat in 1766 ??? Toate statele lumii care detin resurse naturale au fost atacate de SUA .
    De ce SUA a infiintat NATO ? Pentru ca nu mai reprezinta o putere mondiala si are nevoie de ajutoare in politica imperialista pe care o duce de la infiintarea ca STAT .

    • E ciudat cum poti spune ca vocea rusiei manipuleaza/dezinformeaza impotriva Rusiei cand acolo am gasit numai articole pro-Rusia si impotriva nato/ue .
      @ De ce moldovenii vor sa adere la Rusia si nu la UE sau sa revina la patria mama ????
      Uite ca eu cunosc multi moldoveni care vor sa se uneasca cu Romania , chiar daca nu sunt de acord cu ue . Nici cu rusii nu le e prea bine , si poate ca nu stii ca mitropolitul instalat de patriarhia Moscovei le tine slujbe numai in rusa moldovenilor … Asa ca multi , foarte multi din moldoveni au un dinte serios impotriva Rusiei , care nu procedeaza corect si vrea sa-i desnationalizeze , nu le respecta limba si cultura . Dar poate pe tine nu te-ar deranja sa asculti liturghia in limba rusa .
      Viata reala nu-i chiar asa roz cum pare din informatii de pe facebook .
      Americanii sunt intr-adevar prin lume nu numai la furat de petrol , dar si la furat de resurse in general .
      Dar sa nu uitam ca si rusii refuza sa ne inapoieze tezaurul , care contine piese si manuscrise de o valoare inestimabila pentru istoria si cultura poporului roman . Macar piesele cu valoare istorica sa ni le inapoieze , sa-si tina lingourile de aur …

  10. …lasati tehnicile militare si INTOARCETI VA LA HRISTOS SI TRAITI ORTHODOXIA IN CUVANT SI FAPTA ca restul este praf si pulbere aruncata in vant
    lepadati va de actele cu semnul fiarei cat mai avesti timp ca sa nu mergeti cu acestea direct in iad
    Totul va incepe ” intr o noapte spre zi …atunci cand VA VETI TREZI ocupati de trei popoare ,rusi ,unguri si bulgari ”
    numai puneti nadejde la fiara de peste ape cu numele de nato caci fiara antihristica este ,iar fiara rosie se pregateste cu cainele rosu care vrea iarasi a stapini
    Insa
    neamurile la ADEVAR vor veni
    Si ORTHODOXIA in lume va straluci
    Amin.

  11. marin,
    Tocmai ca nu te informezi de la vocea Rusiei care nu mai transmite in limba romana ci te informezi de la un post romanesc ce-si aroga acest titlu pentru inducere in eroare a opiniei publice .
    Romanii au lansat un post de stiri cu titlul „Vocea Rusiei” , de unde tu te informezi cu minciuni !!!

  12. „romanian.ruvr./2014_04 . . .
    Vezi ca are si comentarii pe masura facute de anti-rusi , raspandaci si propagandisti care se dau drept rusi sau moldoveni , o metoda eficace de manipulare si minciuna .

    • Maria , eu vorbesc de articole care sunt clar pro-ruse , si tu imi spui de comentarii anti-ruse ??? Dar comentariile pro-ruse nu le vezi ? Pe logica asta si siteul vremuri tulburi asta e anti-rus ca se gaseste vreunul sa interpreteze asa , cum interpretezi tu , atunci cand da peste un comentariu antirusesc pe aici …
      Nu , comentariile sunt permise ori pentru ca moderatorii siteului sa dea o aparenta de libertate de opinie , ori pentru ca ei chiar cred in libertatea de opinie !

  13. Pe langa aceasta manipulare , in Romania s-a facut un „sondaj” , spun agentiile de stiri romanesti , care arata ca 60% dintre romani sunt anti-Rusia , o alta minciuna de propaganda sionista mizerabila marca Soros .

  14. VT ,stii de ce apar aceste link-uri false impreuna cu postarile mele? E o eroare , virus? Nu imi dau seama daca e ceva legat de browser-ul meu .

  15. CERCUL SE STRINGE: RUSIA DESFASOARA RACHETE PE COASTELE SIRIEI SI ELICOPTERE DE ATAC DE LA BAZA SA DIN ARMENIA
    Tensiunile dintre Rusia și Turcia după doborarea avionului rusesc Su-24 la granița turco-siriana a condus la o prezență militară mai puternică a Moscovei în regiune.
    Rusia a desfășurat submarine cu rachete de croazieră în Marea Mediterană în apropierea coastei siriene, informeaza Reuters , citând agenția de știri Interfax.
    Armata rusă a desfasurat și elicopterele sale de atac și transport de la baza militară „Erebuni” din Armenia, nu departe de capitala Erevan, a raportat serviciul de presă al Districtul Militar Sud, citat de Reuters.

    Vladimir Putin si-a exprimat, miercuri, speranta ca nu va fi nevoie sa se foloseasca de armele nucleare pentru a-i elimina pe teroristii de la ISIS.(sa-l credem?)
    http://www.aktual24.ro/putin-baga-spaima-in-tot-orientul-mijlociu-nu-exclude-folosirea-armelor-nucleare-contra-isis/
    RUSIA si-a trimis rachetele S-400 sub nasul americanilor(in Arctica). Tensiuni cauzate de REZERVE uriase de petrol
    http://www.aktual24.ro/rusia-si-a-trimis-rachetele-s-400-sub-nasul-americanilor-tensiuni-cauzate-de-rezerve-uriase-de-petrol-video/

    RUSIA scoate la inaintare un nou tanc, MAI PUTERNIC DECIT „ARMATA’
    (Capacitățile ultimului model de tanc T-90MS sunt testate în NizhnI Tagil. Soluții tehnice ale noului tanc nu fost utilizate inainte în Rusia iar tancul în sine e descris ca unul dintre cele mai puternice din lume. Masina de razboi a trecut cu succes testele in diferite condiții climatice și geografice, a relatat intr-un reportaj teleradiocompania „Zvezda”.
    Sub armura multi-strat, T-90MS ascunde noi sisteme de automatizare digitale. Modernizarea vizeaza tot ceea ce exista ca particularități in conflictele militare moderne.

Lasă un comentariu