Toate armatele importante ale lumii se aduna in Siria

Armata germană a anunțat duminică că intenționează să desfășoare circa 1.200 de militari pentru a ajuta Franța în lupta împotriva organizației jihadiste Statul Islamic (SI) în Siria.



„Din punct de vedere militar, numărul soldaților necesari pentru a asigura funcționarea avioanelor și a navelor ar trebui sa fie în jur de 1.200”
, a declarat șeful Statului Major al armatei germane, generalul Volker Wieker, în ediția de duminică a cotidianului Bild.

Misiunea ar putea începe „foarte curând după obținerea unui mandat” în acest sens, a adăugat el.

Germania, mult timp reticentă față de o intervenție militară în Siria, a anunțat joi un acord de principiu pentru o astfel de misiune după atentatele de la Paris, fără însă a oferi detalii cu privire la numărul trupelor mobilizate.

Germania intenționează să trimită o fregată, care va proteja portavionul Charles de Gaulle în Marea Mediterană, și avioane de recunoaștere și de realimentare în cadrul campaniei de lovituri aeriene împotriva grupării Statul Islamic, organizație care a revendicat atentatele teroriste de la Paris comise pe 13 noiembrie și soldate cu 130 de morți și peste 350 de răniți.

Potrivit generalului Volker Wieker, între patru și șase avioane de recunoaștere Tornado ar urma să fie trimise pentru a participa la această misiune.

Avioanele vor fi staționate în două baze diferite. „Avem discuții în acest sens cu Turcia și Iordania în legătură cu bazele aeriene de la Incirlik și Amman”. La baza de la Incirlik se află unități ale forțelor aeriene americane în Europa care ofertă sprijin în cadrul operațiunilor NATO. – observator.tv

Marea Britanie astepata si ea aprobarea guvernului pentru a intra in Siria.

Prim-ministrul Angliei, David Cameron, a transmis politicienilor că trebuie să se pronunţe cât mai repede asupra unei intervenţii de amploare în Siria, teritoriu pe care gruparea teroristă are cartierul general.

Oficialul de la Londra a subliniat că Anglia nu poate lăsa securitatea ţării în grija altor state ce luptă împotriva bestiilor jihadiste care vor să instituie teroare pe mapamond.

“Avem nevoie de un răspuns solid care să rezolve ameninţarea pe care Statul Islamic o reprezintă pentru noi, nu doar de măsurile pe care le luăm pe plan intern. Trebuie să ne confruntăm cu SI pe teritoriul pe care îl controlează”, a declarat Cameron.

Dacă vom folosi sau nu forţa militară reprezintă una dintre cele mai importante decizii ale guvernului. Prima datorie a sa este să protejeze cetăţenii. Din Siria, din Raqqa, unde este cartierul general al SI, vin principalele ameninţări plănuite împotriva ţării noastre. Trebuie să negăm un refugiu sigur pentru SI în Siria. De aceea cred că acum ar trebui să luăm decizia de a extinde loviturile aeriene împotriva SI în Siria, ca o parte a strategiei complexe de eliminare a ameninţării reprezentate de SI la adresa noastră”, a mai susţinut prim-ministrul Angliei. – evz.ro

Iata ca dupa ce SUA, Israel, Iran, Rusia, China, Franta si Turcia se afla de mai mult sau mai putin timp angrenate in campanii militare in Sira, Germania si Marea Britanie isi anunta si ele intentia de a lua parte la aceste actiuni.

Dupa cum se stie, taberele sunt cam impartite, chiar daca oficial au un scop comun si anume gruparea terorista Stat Islamic. Daca Rusia, China, Iranul si Siria lupta cu adevarat impotriva ISIS si pentru sustinerea actualului presedinte sirian, de partea cealalata, SUA, Israelul si Turcia sustin Statul Islamic, organizatie care de fapt a fost creata si antrenata de servicile secrete ale acestor state, cat si pentru al detrona pe Bashar Al Assad, singura intrebare in acest sens este, contra cui vor lupta cu adevarat Germania, Anglia si Franta?

Pun aceasta intrebare, pentru ca la un moment dat, eu consider ca aceste tari ar putea inclina balanta intr-o parte sau in alta. Sunt de asemenea convins ca vor aparea in curand si alte „incidente” ca cel in care Turcia a doborat avionul rusesc, iar in acele momente situatia se va agrava cu adevarat, iar cei prezenti in zona, vor reactiona intr-un fel sau in altul.

Dragii mei, situatia este deosebit de tensionata, lumea sta pe un butoi de pulbere, intersele sunt imense, iar cale de intoarcere nu mai exista, cred ca ne traim ultimele zile de pace. De asemenea, din punct de vedere economic, situatia la nivel global este un dezastru. Dupa cum am scris in alte articole, indicele Baltic Dry care prezinta cel mai exact nivelul economic real, pentru ca reda exact rata de transport maritim a marfurilor, a scazut cu un uluitor 70%, exact in perioada cea mai aglomerata a anului. Deci, avem toate premizele pentru a ne pregati de ceva mare.

Iar pentru a intelege si mai bine cat de aproape suntem de o mare catasrofa globala, urmariti va rog si subiectele de la categoriile:

Al treilea razboi mondial si Criza economica

9 gânduri despre &8222;Toate armatele importante ale lumii se aduna in Siria&8221;

  1. SUA , Israel , Marea Britanie , Germania , Franta si Turcia , vor lupta contra Rusiei , Iranului , Siriei , Chinei !
    Vor fi doua tabere opuse , care vor lupta unii cu altii avand ca paravan ISIS .
    Cred ca de aici va incepe cu adevarat razboiul mondial mult discutat .
    Altfel ce cauta javrele occidentului in Siria , cand toate fac parte din Oculta Mondiala a papusarilor , toti niste imperialisti , uniti numai la rau . Cine crede ca s-au hotarat abia acum sa lichideze ISIS , care , a fost creat tot de ei . Au vazut ca Rusia nu a raspuns provocarii dupa doborarea avionului , au schimbat planul !!! SUA , Anglia si Franta , au fost actorii principali in macelul din Libia si uciderea lui Gaddafi , sunt renumite in astfel de coalitii de agresiune in toate tarile in care si-au pus conducatori vasali .
    Nu-i bine deloc , extrem de ingrijoratoare situatia !

    • situatia va continua agravandose in masura ce isis pierde teren direct proportional Nato v-a incerca sa preia campurile petrolifere din irak si levant………
      Situatia v-a fi critica odata cu disparitia ISIS pt. ca ori vor face o intelegere ori v-om avea razboi

  2. De ce nu spun si ce vor face cu jihadistii adusi pe tava in Europa si pentru care Turcia primeste bani multi de la Uniunea Europeana , pentru a facilita in continuare invazia pe continent ?

  3. In astfel de momente singura solutie este sa ne rugam in post si sa ne imbracam in haina lui Hristos si a Maicii Lui.
    Trebuie sa alungam orice teama si frica de viitor caci cu Noi este Dumnezeu.
    Cuvantul Lui TREBUIE sa se implineasca indiferent daca va fi in zilele noastre sau nu.
    Fiti tari in credinta si nu va abateti de la drumul cel drept,ce e val ca valul trece!

  4. 1. Proorocie împotriva Damascului: „Damascul este scos din numărul cetăţilor şi a rămas o grămadă de ruine.”
    7. În ziua aceea, omul îşi va întoarce privirea către Ziditorul său şi ochii lui către Sfântul lui Israel se vor întoarce. (Isaia 17)

  5. Cameron s-a gandit sa nu lase o impresie proasta prietenilor lor americanii,francezii s-au gandit ca se vor alege si ei cu ceva substantial din aceasta cabala,iar Germania nu are incotro e la mana americanoizilor.Totul miroase tare rau dar vad ca toti astia „mari” merg ca oile,nu gandesc.
    Germania n-ar trebui sa uite ce le-au facut evreii in WWI cu”Declaratia Balfour”,la Conferinta de pace de la Paris unde se aflau 117 evrei,delegatia fiind condusa de Bernard Baruch,punandu-i in situatia de a plati niste sume immense.Chiar din vremurile acelea presa americana era sub stapanirea sionista ,asa ca despre ce discutam !?Pana la urma SUA este de fapt ISRAELUL MARE,deci ei decid soarta lumii.

    • Anca, „mica prostituată” (mica britanie), „dă-mi și mie” (franța) și ”jidoheil” germania – fără a omite viermele poposua – sunt cu toatele slugile jidovilor talmudici. Nici o țară de pe continentul european nu a scăpat de acești zombi, devoratori și băutori de sânge de femei și copii vii nevinovați. Trebuie să iasă urgent cu trupe, pentru că asta este ordinul, și nu pentru că ar avea nu știu ce interese pe acolo. Tot ce se întâmplă în această lume pornește strict doar de la setea de sânge a jidovilor. Dumnezeu o să le dea pe măsură.

  6. Guvernul de la Berlin a dat undă verde desfășurării unei uriașe forțe militare, care va cuprinde peste 1.000 de soldați și zeci de avioane care vor survola Siria și Irakul.La operațiune vor lua parte 6 avioane de recunoaștere Tornado, o fregată și peste 1.200 de soldați, trimiși în regiune pentru a lupta împotriva ISIS.
    Politicienii de la Berlin au schițat deja planurile pentru această campanile militară.Conform presei germane, preluate de
    http://www.express.co.uk/news/world/623293/Islamic-State-Germany-Tornado-jets-naval-frigate-troops-ISIS

Lasă un comentariu