Romani, Trezirea! Papusarul George Soros afirmă pe fata că vrea distrugerea Statului Naţional şi vrea sa organizeze un eveniment LGBT în faţa moaştelor lui Brâncoveanu!

Miliardarul George Soros acţionează făţiş la nivel transnaţional, pentru slăbirea statului naţional, după cum o arată un anunţ postat pe siteul Fundaţiei pentru o societate deschisă, structură înfiinţată de magnatul american de origine maghiară, la începutul anilor ’90.

soros3

Pe siteul Fundaţiei este promovat „Manifestul Cetăţenilor”, un document realizat de organizaţia European Alternatives, ONG care, prin misiunea sa, îşi asumă făţiş dispariţia statelor naţionale. Conform declaraţiei de misiune postată pe siteul său, European Alternatives afirmă că: „Statul naţional nu mai este forma potrivită în care să fie definit procesul democratic de luare al deciziilor şi cetăţenia activă, egalitatea între oameni, respectul şi extinderea drepturilor. Statul naţional nu este potrivit pentru a promova politici responsabile de mediu, asigurarea controlului politic asupra economiei şi nici pentru distribuirea echitabilă a bogăţiei şi nici pentru promovarea păcii între popoare”.

În acest context, pe perioada alegerilor europarlamentare, Fundaţia lui Soros organizează şase caravane Transeuropa, prin care vrea să capitalizeze diferitele proteste care au avut lo c în diferite oraşe de pe bătrânul Continent. În România, caravana se va opri în patru oraşe: Cluj Napoca, Roşia Montană, Pungeşti şi Bucureşti.

Cele peste 30 de comunități vizitate au în comun faptul că în ultimul an au participat într-un fel sau altul la manifestații sau proteste prin care să semnaleze nemulțumirea cetățenilor în legătură cu starea de fapt din țările Uniunii. Una din cele șase caravane are ca punct de plecare orașul Cluj-Napoca și va avea patru opriri în România,” se arată pe siteul alegeri2014.fundatia.ro.

La Bucureşti, în mod cu totul deosebit faţă de celelalte oraşe din ţară, acţiunea se va desfăşura în semn de  „solidaritate cu comunitatea LGBT”. Evenimentul va avea loc în piaţa Sfântul Gheorghe, chiar în faţa bisericii unde se găsesc moaştelui Sf. Constantin Brâncoveanu, de la al cărui martiriu se împlinesc în acest an, 300 de ani. De altfel, anul 2014 a fost declarat anul Brâncoveanu de către Guvernul României. – activenews.ro

Papusarul George Soros (nascut la 12 August, 1930, varsta 83 ani) – mason, este un magnat american, om de afaceri de origine maghiară, investitor, speculant de bursa. El este președinte al Soros Fund Management. Repezentant al grupului Bilderbeg. Isi face planuri sa se casatoreasca si vorbea recent despre viitorul de cel putin 20, 30 ani pe care inca il mai are in fata.

Urmariti va rog si alte subiecte despre acest satanist care se crede unul dintre conducatorii lumii:

Cat si subiectele de la categoria: Noua Ordine Mondiala

Domnule Soros nu te vrem in Romania, nu esti binevenit, tine minte Romania este o Tara Ortodoxa si cat vei incerca sa ne distrugi cu actiunile tale diabolice, sa stii ca nu iti va merge:

romania

Publicitate

6 gânduri despre &8222;Romani, Trezirea! Papusarul George Soros afirmă pe fata că vrea distrugerea Statului Naţional şi vrea sa organizeze un eveniment LGBT în faţa moaştelor lui Brâncoveanu!&8221;

 1. Nu va lasa Dumnezeu pe acest diavol sa-si duca planul diabolic in tara noastra ortodoxa .
  Cred ca vor mai fi in tara asta oameni ai lui Dumnezeu , patrioti si crestini cu adevarat si din cler , care sa-i stea impotriva .
  Clerul din varf trebuie sa iasa in fata cu „tunul ” pe acest incornorat al lui antihrist .

 2. Speram ca monica macovei nu i se va alatura acestui dement,si noi vom demonstra impotriva lor.Aceasta zdreanta umana sa comande la el in familie dar NU in tara noastra’ROMANIA”.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 3. “procesul democratic de luare a deciziilor si cetatenia activa, egalitatea între oameni, respectul şi extinderea drepturilor”…bla, bla, bla! ….” politici responsabile de mediu, asigurarea controlului politic asupra economiei … distribuirea echitabilă a bogăţiei … promovarea păcii între popoare”…alt bla, bla, bla! Acest proces “democratic” promovat de acest gunoi uman ne-a adus in decaderea in care traim astazi. Perimarea sensului “national” prin traducerea lui ca terorism (si nu numai) si nu prin iubirea natiei trecuta prin prisma iubirii aproapelui (si cine-ti este mai aproape ca neamul din care te tragi, de-un sange s-un Dumnezeu cu tine?) denota chiar lipsa respectului in luarea deciziilor, in cetatenia activa, iar exacerbarea drepturilor pana la confuzare, promovarea unor politici iresponsabile si in privinta mediului (natura Dumnezeiasca lasata de Tatal noua, tuturor spre folosinta si ingrijire) si in privinta “controlului” politic asupra economiei (de catre cine?!).
  Cat priveste “distribuirea echitabila a bogatiei” si “promovarea pacii intre popoare” sa fim seriosi. S-a vazut cum “procesul (lor) democratic” ne-a adus la sapa de lemn, b”bogatia” nu s-a redistribuit, ci s-a superconcentrat in mainile catorva “potentati” prin hotie, iar pacea intre popoare a devenit un adevarat nonsense atata timp cat racie musuroaie intregi doar pentru a se impune si jefui.
  Care or fi cele “peste 30 de comunitati vizate”? Cum manipuleaza ei nemultumirile cetatenesti, firesti la gradul la care a ajuns “starea de fapt” din tarile uniunii, printre care ne numaram (din pacate) si noi?
  Eu zic sa-i fereasca Dumnezeu de Cluj, mai ales acum.
  Doamne ajuta si pazeste!

 4. ÎN PLAN SUPERIOR, IUBIREA CREȘTINĂ FAȚĂ DE APROAPELE NOSTRU SE TRADUCE PRIN IUBIREA FAȚĂ DE NEAMUL NOSTRU ROMÂNESC:

  1. Mircea Rusu – Sus inima români!

  2. Mircea Rusu – Ridică-te Gheorghe! Ridică-te Ioane!

  3. Mircea Rusu – Miez de țară

  4. Mircea Rusu – Ne vom întoarce

  MILUIEȘTE DOAMNE POPORUL TĂU ȘI BINECUVINTEAZĂ MOȘTENIREA TA. BIRUINȚĂ BINECREDINCIOȘILOR CREȘTINI ASUPRA CELUI POTRIVNIC DĂRUIEȘTE ȘI CU CRUCEA TA PĂZEȘTE PE POPORUL TĂU.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s