De ce dovezi mai aveti nevoie pentru a va convinge ca actualul Papa este Inainte-Mergatorul Antihristului?

Vaticanul a publicat un videoclip al papei cu mesajul  uniei religii unite ‘NEW AGE RELIGION” . Există o înșelăciune mare ce vine pe pământ sub forma unei iubiri false, lumina si unitate. Un om care e pe cale să dezvăluie multe ”secrete vechi” ale Bisericii Catolice este Papa Francisc. Unele credințe care sunt promovate de Biserică dar care nu corespund naturii iubitoare a lui Dumnezeu au fost recent înlăturate de Papa care a fost numit recent Omul Anului de către revista TIME.

În ultimele sale revelații, Papa Francisc a spus: “Prin umilință, cercetarea sufletului și meditație, prin rugăciune, am reușit să înțelegem anumite dogme. Biserica nu mai crede într-un iad în care lumea trebuie să sufere. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci să îmbrățișeze.

Ca și fabula despre Adam și Eva, iadul nu este decât un mecanism literar. Iadul nu este decât o metaforă pentru sufletul izolat care, ca toate sufletele, va ajunge să se unească în iubire cu Dumnezeu”. Într-un discurs șocant care se răspândește în lumea întreagă, Papa Francisc a declarat că: ”Toate religiile sunt adevărate, pentru că sunt adevărate în inimile celor care cred în ele. Ce alt fel de adevăr există? În trecut, Biserica a fost dură cu cei pe care îi considera că greșesc din punct de vedere moral sau că păcătuiesc.

Astăzi, nu mai judecăm pe nimeni. Ca un tată iubitor, niciodată nu ne condamnăm copii. Biserica noastră este destul de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru viață și pentru alegeri! Pentru conservatori și liberali, chiar și comuniștii sunt bineveniți și ni s-au alăturat. Cu toții îl iubim și ne închinăm la același Dumnezeu.”

In ultimele 6 luni, cardinalii catolici, episcopii și teologii, au deliberat la Vatican, discutând viitorul Bisericii și redefinind vechile doctrine catolice și dogme. Al treilea Consiliu de la Vatican este cel mai mare și cel mai important de când cel de-al doilea Consiliu s-a încheiat in 1962.

Papa Francisc a convocat noul consiliu pentru a ”finaliza în sfârșit lucrările celui de-al doilea Consiliu”. Cel de-al treilea Consiliu s-a încheiat cu Papa Francisc anunțând că: “Catolicismul este acum ”o religie modernă și rezonabilă, care a trecut prin schimbări revoluționare. A venit vremea să abandonăm intoleranța.

Trebuie să recunoaștem că adevărul religios evoluează și se schimbă. Adevărul nu este absolut și nu este predeterminat. Chiar și ateii recunosc că există divinitatea. Prin acte de iubire și caritate și ateul îl recunoaște pe Dumnezeu și își mântuiește sufletul, devenind un participant activ la mântuirea umanității.” O declarație din discursul Papei i-a facut pe tradiționaliști să fie confuzi și chiar isterici… ”Dumnezeu se schimba și evoluează, la fel ca și noi, deoarece Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre. Când raspândim iubire și bunătate în lume, ne atingem propria divinitate și o recunoaștem. Biblia este o carte sfântă frumoasă, dar ca toate cărțile vechi importante, unele pasaje sunt depășite. Unele chiar ne îndeamnă la intoleranță și prejudecăți. – cyd.ro

Privind si subiectele de mai jos, veti observa cum toate lucrurile se leaga, dragi crestini:

Iar ceea ce s-a intamplat recent in Creta la sinodul Panortodox, nu este altceva decat o noua etapa in pregatirea drumului pentru cel ce va sa vina pentru scurt timp la conducerea lumii. De aceea e nevoie de atentie mare, nu trebuie urmati cei cazuti in erezie odata cu acest sinod, dar in acelasi timp nu va desprindeti sub nici un chip din biserica Ortodoxa, pentru ca exact asta urmareste cel rau, dezbinarea si ratacirea crestinilor ortodocsi.

Va mai fi nevoie doar de un conflict major, care sta sa bata la usi si care nu din intamplare este dus tot impotriva sau intre state ortodoxe, iar Noua Ordine Mondiala cu religia globala vor fi instaurate.

Am mentionat conflict intre state Ortodoxe, pentru ca e foarte posibil urmatorul scenariu, cel putin initial, stiind ce viclean e cel rau si cum poate el aranja lucrurile cand vine vorba de a ataca Biserica lui Hristos, toti stim ca noua conflagratie mondiala se va da intre Rusia cu aliatii ei, printre care si Serbia pe de-o parte si tarile membre NATO de cealalta parte, iar din aceasta organizatie criminala numita NATO, fac parte si trei tari Ortodoxe: Romania, Bulgaria si Grecia. Daca dintre cele trei tari mentionate, Bulgaria pare mai apropiata de Rusia in ultimul timp, nu acelasi lucru il putem spune despre Romania si Grecia care prin situatii diferite pot fi dusmani de moarte cu Rusia. Odata Romania prin politica deosebit de agresiva a tradatorilor de neam si tara care asmut incontinu Ursul la comanda Statelor Unite, iar mai apoi Grecia s-ar putea vedea si ea implicata intr-un conflict cu Rusia indirect, datorita faptului ca dusmanii lor cei mai mari si anume Turcia, au in ultimul timp o relatie tot mai apropiata de Rusia, mai ales dupa ce Putin l-a salvat pe Erdogan de puciul pus la cale de SUA.

Deci vedeti dragii mei cititori, pe cate fronturi lupta antihristul pentru a dezbina Biserica lui Hristos si pentru a reusi sa se impuna si cat de atenti trebuie sa fim, atat la loviturile duhovnicesti, cat si lumesti, pe care le-a pregatit cel rau?

Iar acest Papa prin ceea ce promoveaza, nu face decat sa ne dovedeasca inca odata cat suntem de aproape de vremurile foarte tulburi profetite in Cartea Sfanta.

Dumnezeu sa ne aibe pe toti in paza!

Publicitate

14 gânduri despre &8222;De ce dovezi mai aveti nevoie pentru a va convinge ca actualul Papa este Inainte-Mergatorul Antihristului?&8221;

 1. Citat din papa Francisc: „Inauntrul fiecarui crestin este un evreu”. Individul e un converso (jidan convertit la crestinism). Nu e cazul sa asteptam altceva din partea lui decat sa urmeze agenda iudaica: Noua Ordine Mondiala. Misiunea acestui papa este de a dilua si a discredita religiile crestine, pentru ca in cele din urma sa poata fi contopite intr-una singura. Noua religie va impune omenirii (goimilor) sa venereze poporul ales, adica pe jidani.

 2. vedeti in ..capital.. declaratia lui Kissinger de astazi. mai clar si mai pe fata nici ca a mai vorbit careva. e clar ca suntem pe ultimii metri din ultima suta. Doamne Iisuse Hristoase ai mila de noi pacatosii.

 3. Frate v.t caci bine a profetit, Elipidie din rhodos vizavi de acest papa, citez: acesta va fi profetul mincinos al antihristului si ft multi episcopi ortodocsi i se vor inchina, mai nou acum sau inmultit si atacurile la adresa Sf Parinti dun partea unor asa zisi teologi, unul dintre acestia este pr. Octavian piciorus in care Sf Parinti Iustin Parvu, Paisie Aghioritul si alti asemenea lor sunt atacati de acesta in nestire si vizavi de acest sinod era evident ca era cusut cu ata alba, pt ca ce legatura avea hilary clinton cu acesta?!, daca ai era ei asa drag de ortodoxie, dece nu vine la ortodoxie?!, bartolomeu ia cerut primatului greciei ieronim sa anuleze anatemele lui I.p.s Serafim de Pireu si sa ia masuri impotriva lui

 4. Interesanta afirmatia papei, desi e un pic cam veche… si probabil lucrurile au mai progresat de atunci si pana azi (intre timp papa a fost intr-un fel de „turneu” prin America de Sud si tot felul de tari; cam ciudata ideea si mai ales ce promoveaza: reunirea religiilor/ecumenismul si nu mantuirea si pe Dumnezeu!).

  Am ramas cu gandul la ce am citit despre „religia pacii” si despre ABSENTA iadului. Cred ca astea sunt cele doua coordonate clare ale lui anticrist!! Ce inseamna absenta iadului, daca nu exista deloc iad si nici pedeapsa? Evident: inseamna ca poti trai oricum, poti sa furi, poti sa ucizi, poti sa traiesti in imoralitate crunta si preacurvie si… pana la urma ajungi tot in rai (daca iadul nu mai exista)!! Dar absenta iadului tocmai ca L-ar face NEDREPT pe Dumnezeu!! De ce? Simplu: ce se intampla cu cei care NU VOR sa faca binele si iubesc raul si faradelegea? Si ei vor ajunge tot in cer? CUM? CU FORTA? Adica lor nu le place binele, le place raul, dar ajung acolo unde …locuieste Binele?! La fel as putea intreba: ce se intampla cu diavolul daca iadul nu ar mai exista? Ajunge si el inapoi in cer, dupa mai bine de 6.000 de ani de razvratire, in conditiile in care NU VREA sa se opreasca din calea pe care a pornit (adica din razvratire)?? Deci vrea sa fie in continuare razvratit dar …ajunge in cer?! Si ce face acolo? Continua cu razvratirea si transforma raiul intr-un camp de lupta?! (cum a facut si inainte ca Dumnezeu sa-l izgoneasca de acolo?)

  Poate cea mai mare diferenta dintre asa-zisa „religia pacii” si Adevarul lui Dumnezeu: „religia pacii” este legata de ideea de ACCEPTARE a pacatului, de acceptare a omului NETRANSFORMAT/NESCHIMBAT; dar la Dumnezeu, prin adevarata credinta, omul NU POATE RAMANE NESCHIMBAT!! Deci nu poti urma pe Dumnezeu dar in acelasi timp sa continui la nesfarsit cu pacatul!! Daca nu te opresti din pacat, vei cadea de la credinta singur!! Insa la „religia pacii” lui anticrist pacatul e chiar OK! Faci ce vrei, esti acceptat… ajungi si in cer… (minciuni bineinteles, de la tatal minciunilor, de la diavolul)

  Cei ce iubesc raul vor ajunge in iad! Cei ce iubesc Binele, accepta sa fie schimbati si transformati de Dumnezeu si modelati… iar intr-o zi vor ajunge in cer, prin harul Domnului Isus!

  Iar legat de papa… personal cred ca este intradevar inaintemergatorul lui anticrist (cam cum era Ioan Botezatorul inainte mergatorul Domnului Isus) si cred ca in aceasta vreme papa „se ridica” (atragand atentia asupra lui, castigand popularitate) pentru ca apoi sa-l poata ridica/numi pe anticrist drept „mesia” (cu „m” mic pentru ca este FALSUL-mesia).

  • Ati punctat foarte clar asa este nu poti spune ca nu exista iad. Ma rog omul prin asta vrea sa atraga e hot cu H mare sa spui tu ca Dumnezeu evolueaza e chiar blasfemie atata timp cat el este inceputul si sfrsitul

 5. Slujitorii bisericii noastre pot sa ajute tara tocmai pentru ca multi dintre romani nu sunt constienti de ce se intampla- asa a fost todeauna- Biserica a avut viziunea situatiei la dimensiunea ei reala!
  Acum crestinatatea este in pericol pentru ca se pun in functie planurile masoneriei sioniste ,rezumate in mod cinic, arogant , de Henry Kissinger acum cativa ani care spunea in plin public cu nerusinarea caracteristica evreilor askenazi :” Trebuie sa distrugem cultura crestina!”. Nu ma mir ca se spunea de evrei ca sunt antinatura- uite unde ne duc! Soros , Rotchild, Rockefeller si toata evreimea s-a pus cu chibzuinta sa distruga, asa cum l-au ucis pe Isus cu mana altuia, vor sa distruga prin islamici tot ce poarta Sfanta Credinta – o Europa marcata de biserici si catedrale inaltate spre gloria lui Dumnezeu!
  Facem apel la slujitorii bisericii sa faca molitfele SFANTULUI VASILE CEL MARE impotriva masoneriei sioniste in frunte cu Soros, Rotchild, etc, impotriva tradatorilor din structurile de stat si parlamentare si hoardelor de invadatori islamici.Nu exista forta in acesta lume care sa poata sa se impotrivesca uraganului molitfelor sfinte – si acum a sosit ceasul sa fie salvata tara de catre cei care compun Sfanta Biserica – pentru ca altceva nu mai poate salva Romania!
  Personal spun ceea ce in familia mea este marcat ca un eveniment aparte – cand cu aceste rugaciuni un sat intreg in care locuia bunica mea a fost martorul acestei Forte in care cred cu toata fiinta eu si toti din familie!Bunicii mele , vaduva a unui preot cu 5 copii – i s-au furat doi saci cu porumb. Preotul satului cu care a vorbit, a chemat duminica tot satul, a atentionat ce se intampla daca hotii nu inapoiaza porumbul vaduvei si – s-a dus in fundul gradinii bisericii unde cresteau 2 piersici superbi. A tinut molitfele Sfantului Vasile la 10 metri de oameni si tot satul a vazut cum cei doi piersici se usca si crapa de sus pana jos.In dimineata urmatoare cei doi saci cu porumb erau la usa bunicii.
  In numele acestei Invataturi lasate de Dumnezeu prin credinciosul sau slujitor SFANTUL VASILE CEL MARE , este momentul ca Biserica sa treaca de la indemnurile ce nu gasesc ecou la o actiune care va convinge pe toti ,. si cei mai putin credinciosi, ca numai prin credinta se poate razbi!
  DOMNUL SA VA AJUTE SI SA VA DEA SFANTUL DUH SPRE OCROTIRE IN CEEA CE VETI FACE! AMIN!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s