Granița conflictului dintre SUA și Rusia se mută pe teritoriul Republicii Moldova?

Zilele acestea se petrec incidente fără precedent privind securitatea regională a României. În timp ce presa internațională este ocupată cu întâlnirea istorică dintre Putin și Erdogan, nu întâmplător la Sankt Petersburg, capitala fostului Imperiu țarist, în Transnistria, teritoriu separatist din cadrul Republicii Moldova au loc ample manevre militare rusești, fără precedent ca în perioada URSS.

Tancuri-Armata-14-rusă

Pentru prima dată de la declararea independenței Republicii Moldova în 1991, armata rusă a trecut Nistrul pe teritoriul românesc al celui de-al doilea stat vecin. Numeroase tancuri rusești din Transnistria, în încercarea de a simula un atac asupra „inamicului”, au traversat Nistrul pe sub apa Nistrului. Reacția Republicii Moldova nu s-a lăsat mult așteptată, autoritațile de la Chișinău declarând ca prezenta ilegală a forțelor străine este ilegală și sfidătoare.

Tancuri din Transnistria au trecut Nistrul pe sub apă și au simulat un atac impotriva „inamicului” de pe malul drept al râului, în cadrul unor exerciții militare comune ale unităților Grupului Operativ de Trupe Ruse și cele ale așa-ziselor structuri de forță de la Tiraspol. La exercițiile militare a participat și premierul transnistrean, Pavel Prokudin, care a declarat ca „republica moldovenească nistreană” ar fi amenințată militar de Republica Moldova și Ucraina. Armata rusă nu a trecut întâmplător frontiera de pe Nistru, care desparte strategic Europa de Euroasia, tocmai în ziua întâlnirii dintre Putin și Erdogan. E un semnal că granița conflictului dintre SUA și Rusia se mută pe teritoriul Republicii Moldova, pe malul Nistrului. Trecerea lui Erdogan în tabăra Uniunii Euroasiatice și respingerea UE și a NATO de către Turcia schimbă geopolitica regiunii. Din informații pe surse, Putin i-a promis lui Erdogan extinderea influenței Turciei în Turkmenistan, Uzbekistan, Azerbaidjan și Caucazul de sud (cale ferată pentru trenuri de mare viteză, Turkish Stream etc.), în schimbul blocării Mării Negre și a strâmtorilor pentru navele de război americane, prin punerea în aplicație a Convenției de la Montreux și extinderea graniței Uniunii Euroasiatice nu pe Nistru, ci pe Prut. Deocamdată?

Intrarea tancurilor ruse pe teritoriul Republicii Moldova e un semnal clar pentru prorușii moldoveni să acționeze cu un curaj nebunesc la alegerile prezidențiale din toamnă, pentru ca acest stat să treacă în barca Uniunii Euroasiatice. SUA se află într-o situație dificilă pe malul ”lacului ruso-turc”. E chestiune de luni ca Ucraina să fie împărțită în trei sfere de influență, vestul la Polonia și Ungaria, centrul cu Kievul un fel de stat marionetă american, iar estul și sudul la Federația Rusă. Intenția NATO de a face din Odesa un port naval militar e imposibilă, datorită populației rusofone. În curând două Republici Populare: Odesa și Bugeac își vor proclama autonomia față de Kiev și îi vor face cu ochiul lui Putin. Țarul rus l-a salvat pe Erdogan din mâinile puciștilor militari controlați de comandanții americani NATO din Turcia pentru a primi în schimbul salvării noului sultan de la Ankara dreptul de a controla Marea Neagră și a acționa pe linia de demarcație a fostului Imperiu țarist a cărui graniță din nefericire pentru noi e pe Prut. Americanii nu mai pot intra în Marea Neagră pe apă, dar trimit pe uscat, prin UE tancuri și arme României. Zilele acestea replica româno-americană la ofensiva armatei ruse este aplicația militară de la Cincu, unde americanii se antrenează cu aliații români ca în vreme de război.

Vin vremuri grele pentru România, izolată la Marea Neagră, lac ”ruso-turc”, și înconjurată de Orban, prietenul lui Putin, și de armata sârbă care se pregătește să participe la marea aplicație militară rusă ”Frăția Slavă 2016”. Prin achitarea post-mortem a fostului președinte Milosevici de către Tribunalul de la Haga, UE încearcă să atragă tardiv Serbia care își face calcule geopolitice cu Putin. Din păcate, serviciile noastre secrete sunt depășite de situație, fiind controlate indirect de circa 27 de ani, unilateral de forțe din afara țării, iar politicienii români corupți prea preocupați de buzunarele personale și manipulați de Bruxelles, ca să înțeleagă ce i se întâmplă României. Odată cu trecerea lui Erdogan de partea Rusiei, din nefericire țara noastră a devenit linia de demarcație, sper că nu linia frontului dintre NATO/UE și Uniunea Euroasiatică.

Nu știu dacă România e pregătită militar față de un posibil război clasic pe care nu-l dorim și riscă să transforme țară în câmp de luptă, dar sigur că războiul hibrid în desfășurare suntem pe cale să-l pierdem pentru că supra-clasa politică de la București, controlată prin corupție de forțe transnaționale nu a înțeles nimic din ceea ce se întâmplă la fel ca în 1940. La orizont nu se întrevede o forță politică românească care să preia democratic puterea și să redea demnitatea, suveranitatea și prosperitatea românilor ”mancurtizați” interesat din 1990 încoace, pentru a fi mai ușor conduși pentru aplicarea unor interese multinaționale, cu ajutorul unor șefi de servicii secrete aflați pe statele de plată ale unor mari companii. Soldații români nu trebuie să moară pentru avantajele altora, ci să lupte doar pentru independența statului și interesele superioare și perene ale României.  Ionuț Țene – napocanews.ro

Pentru a intelege cat de tare incepe sa fiarba planeta, urmariti va rog si:

Cea mai importanta stire a anului si nimeni nu stie de ea!!!

Iar, pentru a intelege si mai bine cat de aproape sunte de o noua conflagratie mondiala, urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial, Criza economica.

Publicitate

9 gânduri despre &8222;Granița conflictului dintre SUA și Rusia se mută pe teritoriul Republicii Moldova?&8221;

 1. Matei 24:6. Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: VEDETI SA NU VA INSPAIMANTATI, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci.

 2. Iata inca o tara „civilizata”, anume Olanda!

  Autentificare notarială: Cinci părinți cu drepturi egale și responsabilități pentru același copil!
  http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2016/08/autentificare-notariala-cinci-parinti.html

  Se întâmplă în Olanda! Un cuplu de lesbiene și un cuplu de homosexuali au decis că vor să aibă un copil împreună pe care să-l crească în case separate. Cei 4 oameni se cunosc de 10 ani și în curând una dintre femei va naște copilul.

  Ambele cupluri sunt „căsătorite” dar în cuplul de homosexuali mai există și un al treilea partener din Australia. „Jaco și cu mine suntem căsătoriți de 8 ani. Din păcate nu ne putem căsători și cu Sean dar dacă ar exista posibilitatea am face-o într-o clipă” spune Sjored.

  „Cinci părinți cu drepturi egale și responsabilități, divizați în 2 case – sunt termenii și condițiile pe care le-am semnat și autentificat la notar.” spune Dewi.

  Ioana Picoș-Făgădaru

 3. Werner Iohan ,Base gaozarul si americanii…ptr toti cetatenii europeni…ha!ha!ha!

  Acesti doi presedinti antiromani ptr asta au fost aruncati in joc de catre papusile papusarilor -CIA,care a subordonat demult SRI si SIE romanesc.Tot pa aceasta lume e un razboi nevazut al serviciilor de spionaj (mossad,cia,fsb,gru,scotland yard etc,etc).Orice razboi care se va produce si fiti siguri ca se va produce ,doar goimii cei mai indoctrinati in europenismele de la televizor spun ca bat campii cei care incearca sa anticipeze ceea ce va fi,se va duce cu echipament militar greu si foarte greu + bineinteles echipamentul secret si ultrasecret+armamentul experimental care trebuie folosit direct pa goimi ,ca altfel nu poti sti cati goimi omori odata. De la descoperirea metalelor rare (de vreo 250 de ani maxim) tot ce s-a facut pa lumea asta a fost doar si numai investit in armament ,bineinteles ptr a se omora cat mai multi dintre noi odata.Da dragi cetateni ,nu e deloc european ,nici crestin poate sa vorbim pa sleau (ca doar nu suntem anti jidani sau anti semiluni sau anti episcopul episcopilor = inainte mergatorul tata al dracilor-Papa ) ,dar aceste lucruri sunt reale.Depinde cat am fost de inarmati si cat mai au de gand sa ne inarmeze acesti sinceri aliati(ha!ha!ha!) Nato= SUA (da ma sclavilor SUA = 80% capacitatea umana , economica si de echipament militar al N.A.T.O) .Celelalte procente sunt cei mai mari lingai ai jidanilor si indoctrinati ai lor , precum: Canada,Australia, Uk si unii parteneri precum Arabia Saudita ,Israel (americanii le-au facut cadou sistemul de aparare antiaerian numit Iron Dome ,pa tehnologie Aegis). Cand acesti pacifisti ( N.A.T.O) se vor pozitiona strategic pa linia Romania -Ukraina( mai ales) probabil ca vor trage ei primii in ruskies si vor da vina prin teveurile evreiesti si cu ajutorul C.I.A din zona baltica ,pe ….bineinteles, rusi.
  Atentie! Mamaliga romaneasca Klaus Werner si Iohan are de gand sa porneasca ( la indemnul american bineinteles) macelul ,iar apoi sa o stearga englezeste cu avionul de tip Air Force One ,care tot se grabeste sa-l achizitioneze ptr el si luterana sa partenera civila -doamna Iohan…. Spre buncarul pa care considera ca il merita de la jidanii care vor juca sah si vor paria pa cati goimi vor mai prinde asa zisa noua ordine …medievala si cipurile lor RFID.
  Da domnilor in toate zonele tarii (mai masiv pa partea Costanta pana la Suceava si Botosani) de vreun an sau un an jumatate minim, Romania este inarmata de partenerul(a) sau strategic si mult iubitorul de romani -poporul american : uurraaa!! Uuurrraaaa!! Pute-ti observa si exercitiile militare aeriene ca s-au indesit sau puteti vedea pa net fel de fel de filmari ai diferitor romanei cu trenurile care cara tancurile Abrams prin Romanica.Da ,teveurile care ne ,,apara de minciuni ‘’si ne relateaza doar adevarul(ha!ha!ha!) ,daca mai au loc p-an grilele lor ultraintelectuale si interesant conturate ,sa ne relateze (maxim 60 de secunde) despre o asemenea stire ,ne vor MANIPULA ordinar pa toti GOIMII spunandu-ne ca sunt ptr anumite operatiuni de pace si sunt doar ptr antrenament ,dupa care ele pleaca de pe teritoriul marilor cetateni europeni ai Romaniei.Poate ca pleaca ,dar pleaca 10% din cate vin ,doar ptr a vedea si crede PROSTII.
  Am inceput prin a spune de C.I.A si alte servicii de curatire a goimilor din lume ,deoarece se vede doar cu un singur ochi (ha!ha!ha!) cum prin plantarea lesbiancei Kovesi =femeia barbat de catre C.I.A in fruntea …uuuaau!!! ….Justice League din Romania ,lesbianca a fabricat dosare pa baza de ascultari ale …serviciilor ma europenilor , la toate categoriile reprezentative ale mafiei ,dar pana la urma ai mafiei romanesti ,arestand orice bruma de opozitie antiamericana sau anti jidana din Romania.Asa au eliminat orice microsansa a Romaniei de a se mai putea vreodata deplasa sau telefona la Moscova ptr o eventuala iertare sau negociere cu vecinii si verii vitregi -rusii ,care ne urasc si ei ( poate nu ca si jidanii fascisti).Rusii fiind si ei imbatati de 100 de ani cu vodka sunt usor de manipulate si folosit.
  Domnilor ca sa darami lumea de arama creata de elitele sioniste la ordinul dracului este necesar doar si numai de a te trezi la realitate si a nu considera ca romanii vor fi atacati psihologic si pregatiti ptr cipuire sau noua ordine mondiala, pe aceleasi cai ca si occidentalii.
  Mare greseala este sa credem ca elitele ne vor indoctrina si insemna ca si pa englezi,suedezi sau americani.Ei stiu ca romanii ortodocsi au mari sanse sa se trezeasca datorita multimii de preoti monahi ,pustnici si nu numai ,care se roaga din tot sufletul si pot oricand deveni marturisitori ptr a trezi gloata de cateva milioane de goimi romani ortodoxi.Cheia este Biserica Ortodoxa,ei trebuie sa spurce preotii slujitori ,care multi se inchina dintre ei ,tot la banii lui Lucifer.
  Va fi sigur razboi pa zona Marii Negre si Baltice cu Rusia in maxim 2-3 ani , care s-ar putea sa devina si mondial (actorii sunt aceiasi ca si in Razboiul Crimeiei). Dar poate va iesi Donald Trump in SUA presidente , iar totul va lua o alta turnura.
  Pumnul si randurile stranse dragilor !!! Suntem obligati prima data in viata noastra pamanteasca sa ne trezim din betia si hipnoza instituita de oculta satanista.
  Satan a creat lumea ca ceva total uimitor un imens uuuaaaaauuuuu!!! Ptr a ne minti singuri si a ravni doar la excursii ,pornografie si sodomie (paradisul pamantesc) .
  Cati dintre marii credinciosi ortodoxi pleaca capul in Biserica atunci cand preotul face rugaciune (ectenie) ptr cei chemati (catehumeni) – ,,cei chemati capetele domnului sa le plecati” si cati sunt ,,chemati”=sectanti,catolici etc,etc ??Multi merg mecanic ,fara sa inteleaga ceva din ce se intampla la Sfanta Liturghie si tot asa si in viata sa asa zisa Ortodoxa.Eu unul nu cred ca sunt 16,5 -17 milioane de ortodoxi in Romania.Ceva nu se leaga .Uitati-va peste tot cate adunari sectante , inclusiv catolice au aparut in Romania in ultimii 15-20 de ani! Tot asa e valabil si cu musulmanii.In orasele mari e plin de adoratori al- zeul zeiilor ,,Zeul Lunii = Allah”.

 4. Aproape tot articolul e mincinos-manipulator ! Poate fi luat, punct cu punct.

  În privința insinuării că CIA ar fi judaizată, asta e altă minciună sfruntată. Din contra !

  Iar despre d-na Laura Codruța Lascu, cum că ar fi lesbiană, deși nu e treaba noastră să-i comentăm orientarea sexuală, presa a relatat, sub formă de bârfe, complet altceva: că e femeie-femeie ! Poate, am vrea să avem de-a face cu o asemenea femeie. Și, poate, n-o să avem șansa.

  Citind și alte materiale, în esență, manipulator-primitive, concluzia e una: vremuritulburi.com este o anexa a KGB (FSB+SVR). Se vede cu ochiul liber.

  • draga clujean esti intr-o eroare totala! asa ceva… Acuzatiile ca as fi nu stiu ce anexa kgb este o aberatie care nici nu merita comentarii. Dmunezeule mare, atunci cand am facut blogul, nu mi-as fi putut inchipuii vreodata sa fiu acuzat de atat de multe tampenii!!! 🙂 Iar cat priveste CIA, nu e numai judaizata, este chiar o creatie evreiasca cap, coada.

  • @vt
   Am vrea să știm pe ce baze afirmi noutatea că „CIA, nu e numai judaizata, este chiar o creatie evreiasca cap, coada”. Spui că n-ai fi anexă KGB. Atunci, dacă ești serios, dă-ne bibliografie accesibilă.

   • CIA a fost infintata de catre Jidanii care au infintat si Federal Reserve, ca sa lucreze pentru ei si in interesele lor. CIA a fost infintata in 1950, iar sefii cei mai mari proveneau din bacheri. Unul dintre sefii CIA, a fost George Bush, fostul presedinte SUA, care nu era evreu, corect, dar dupa ce a terminat cu aceast functie, a lucrat pentru evreul David Rubenstein, la firma acestuia Carlyle group.
    Iar jidanii nu controleaza numai CIA, ci intreaga America, si nu numai din spatele usilor inchise, ci si oficial. Peste 60% dintre parlamentarii Americii fiind evrei. Mai multe despre ce face aceasta organizatie criminala pe glob, poti citi la categoria: https://vremuritulburi.com/category/cia/
    Cat priveste acuzatia ca as fi KGB-ist, afla ca din contra, eu am locuit 8 ani in SUA. de asta si imi pot da cu parera, iar in Rusia nu am fost nici macar odata, nici macar in Republica Modova, exceptand ocaziile cand a venit Putin pe la mine si am jucat carti impreuna, glumesc evident,:) pentru unii care chiar ar pune botul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s