Cea mai importanta stire a anului si nimeni nu stie de ea!!!

Vladimir Putin: „Un razboi intre Rusia si SUA – NATO este iminent”.

Infowars: Relatiile diplomatice dintre cele doua parti s-au deteriorat odata cu instalarea scutului antirachera, actiune care incalca tratatul impotriva folosirii arsenalului nuclear de la grantia Rusiei si asta pentru ca sistemul antiracheta poate fi transformat foarte usor intr-un sistem de atac cu raza scurta si medie de actiune.

Presedintele rus a mai adugat: „Ei stiu aceste lucruri si de asemnea stiu ca si noi stim aceste lucruri.”

Din nefericire media centrala continua sa tina ascunse aceste informatii, chiar ii acopera pe americani si aliatii lor in adevaratele lor intentii. Iar cel mai trist este faptul ca una dintre tarile care detin acest sistem indreptat impotriva Rusiei este chiar Romania, dar, romanii sunt foarte ignoranti cand vine vorba despre acest subiect, pe care nu il inregistreaza nici macar la rubrica „si altele”.

Pe nimeni din aceasta tara nu intereseaza ca ceea ce va urma, va fi poate cel mai mare dezastru pe care l-a vazut aceasta planeta, iar romanii au bilet in randul I. Ei au mereu cu totul si cu totul alte preocupari, iar daca incerci sa le explici, majoritatea iti raspund ca tii cu rusii si ca bine le mai fac americanii, fara sa realizeze ca din acest conflict nu are nimeni de castigat, cu atat mai putin noi care vom fi doar carne de tun si tara se poate transfoarma intr-un desert care emana doar radiatii nucleare.

Pentru a intelege si mai bine cat de aproape sunte de o noua conflagratie mondiala, urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial, Criza economica.

5 gânduri despre &8222;Cea mai importanta stire a anului si nimeni nu stie de ea!!!&8221;

Lasă un comentariu