Cantareata Madonna cade de pe scena in timp ce e inconjurata de diavoli care i se inchina

Pentru a intelege de ce se fac astfel de reprezentatii diabolice pe scenele artistilor, urmariti cu atentie ce spune cantaretul Bob Dylan:

Interviul in care Bob Dylan recunoaste ca a facut un pact cu Diavolul!

Alte dovezi ale satanismului din industria muzicala, urmariti va rog in link-urile de mai jos:

Publicitate

9 gânduri despre &8222;Cantareata Madonna cade de pe scena in timp ce e inconjurata de diavoli care i se inchina&8221;

 1. Psihiatra Miriam Grossman a redactat câteva rânduri despre isteria începutului de an, pelicula „Cele 50 de umbre ale lui Grey”.Psihiatra Miriam Grossman a publicat pe pagina ei (miriamgrossmanmd.com) o scrisoare tuturor cititorilor despre filmul „50 shades of Grey”, care sună în felul următor:
  „Nu există nimic gri în 50 Shades of Grey.
  Totul este negru.
  http://teotrandafir.com/scrisoarea-unei-psihiatre-despre-50-shades-grey-mesajele-subliminale-periculoase-ale-filmului/37999/

  Saudiţii vor permite Israelului să treacă prin spaţiul lor aerian ca să bombardeze instalaţiile nucleare iraniene
  http://epochtimes.ro/news/sauditii-vor-permite-israelului-sa-treaca-prin-spatiul-lor-aerian-ca-sa-bombardeze-instalatiile-nucleare-iraniene–230812

 2. Acesti „oameni” traiesc deja in iad insa se mai bucura aici pe Pamant de asa zisa libertate , vor vedea ei dupa moarte cum arata sarsaila .
  Am citit pe undeva si mi s-a intiparit in minte , spunea un sfant ca diavolul este atat de infricosator ca , daca l-ar vedea oamenii in adevaratul lui chip , ar muri pe loc de urat ce este !!!
  Dar Dumnezeu nu-i permite sa se arate dupa adevarata lui infatisare , pentru a proteja faptura creata de El Atotputernicul , Dumnezeu Creatorul a toate cate sunt in Cer si pe Pamant .
  Acesti nesabuiti sunt demni de toata mila daca e sa judecam ca si ei sunt tot creatia lui Dumnezeu si toate puterile ceresti , sunt deosebit de mahnite pentru ca diavolul i-a acaparat si ii vor chinui in veci , din moment ce acestuia i-au slujit si il invoca , i se inchina naivii si cei fara de minte , nebunii .”Zis-a cel nebun in inima lui : Nu este Dumnezeu „.
  Daca ar cunoaste ei pe Dumnezeu si l-ar cunoaste si pe diavol cu toate lucrarile lui si toata hidosenia lui si muncile iadului asupra sufletelor , ar racni din toate puterile cate zile ar mai avea de trait si ar cere iertare de la Dumnezeu , care este nemarginit de bun si i-ar ierta pe ticalosi .
  Pe mine ma apuca mila de aceste suflete inghitite de necuratul !

  • Diavolul este un inger, nu e deloc urat. Dumnezeu nu a creat monstri. Citeste istoria lui lucifer (ingerul care a devenit satan) de la Ezechiel 28:11. Caracterul lui satan e urat, dar nu el. Biblia spune ca se preface intr-un inger de lumina. Cititi Cuvantul Lui Dumnezeu si nu mai aberati. Da, lumea zace in cel rau, dar Isus a venit ca sa nimiceasca lucrarile diavolului.

   • Diavolul s-a si schimonosit dupa cadere, atat in interior, cat si in exterior. Ca poate lua diferite forme ca sa poata insela, e pt ca ii permite Dumnezeu.

 3. Scenariul era sa zboare doar mantia de pe ea. Dar fie nu s-a sincronizat cu cei din regie care au dat drumul la jetul de aer prea repede, fie a uitat sa se descheie la toate sireturile mantiei, cert este ca a cazut ca o vaca si s-a facut de tot risul. Iar ceea ce se dorea a fi o „revelatie” spectaculoasa (adica, iata ca a sosit momentul ca „stapinul” sa nu se mai ascunda ca un proscris, iata , a sosit momentul ca sa se lepede de eticheta/mantia eronata pe care i-au pus-o in circa oamenii care I se inchina lui Dumnezeu) pina la urma s-a transformat intr-un mesaj taman pe dos celui dorit, in sensul ca el „stapinul” a fost doborit de propriai indolenta. Sa-i fie de bine!

 4. Nu zic ca lumea nu e dedata raului, cu artiștii ei in frunte, dar de data asta, Madona joaca un toreador si „dracii” sunt taurii. Vedeti ce zice si textul…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s