Piata de capital nu a mai fost in aceasta situatie de la Crash-ul Dotcom!!!

Calamitățile economice sunt dificil de prezis. Este destul de ușor să observam cnd o economie este pe un curs nesustenabil, dar e dificil sa spunem cand va avea loc cu exactitate o recesiune sau un colaps economic, fiind aproape imposibil de prezis. Cu toate acestea, există întotdeauna semne de avertizare care sa ne arata când sfârșitul este pe aproape.

stock market crash

Este posibil să fi asistat la una dintre aceste semne de avertizare în această săptămână, atunci când piața de valori a trecut printr-o etapa extrem de stranie. Joi, toți cei trei indici bursieri la ora inchiderii bursei au ajuns la maxime istorice. S & P 500 a fost închis la 2,185.79, Nasdaq la 5,228.40, și Dow la 18,613.52.

Deci, de ce este atât de important acest lucru?

Ultima dată când acești indici au atins un nivel record în aceeași zi, a fost la 31 decembrie 1999. Pe parcursul a trei luni, acești indici au continuat să crească și să ajungă la noi maxime,  în martie atingand punctul culminant. Ceea ce a urmat a fost începutul crash-ului Dotcom si deflația uneia dintre cele mai mari bule din istorie.

Desigur, nu se știe dacă ceea ce vedem este un alt semn al unui crash economic. Ar putea fi o coincidență. Pe de altă parte insa, sună amenințător. Care sunt șansele tuturor celor trei indici bursieri sa atingă un nivel record în aceeași zi? Nu e un eveniment comun si pare a fi genul de lucru care se întâmpla la vârful unei bule economice. – thedailysheeple.com

Pentru a intelege mai bine aspectele descrise mai sus, urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoria: Criza economica

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s