Predictiile socante facute de SIONISTUL Henry Kissinger despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL incep sa se advereasca!

Sionistul Henry Kissinger: „Dacă nu auziți tobele războiului, inseamnă că sunteți surzi”

NEW YORK – Statele Unite ale Americii – Henry Kissinger, fostul secretar de stat din era Nixon, dezvăluie ceea ce se întâmplă în acest moment în lume și în special în Orientul Mijlociu.

Kissinger_apartment360_586823341

Kissinger, in apartamentul sau din New York.

Vorbind de la apartamentul său de lux din Manhattan, omul de stat, care va implini in mai varsta de 89 de ani, a facut o analiza predictiva din punctul sau de vedere, a situației actuale geo-politice și economice.

„Statele Unite le-a momit pana acum pe China și Rusia, iar ultimul cui în sicriu va fi Iranul, care este, desigur, principala țintă a Israelului. Am permis Chinei sa-si mareasca puterea militară și Rusiei sa se recupereze dupa sovietizare, pentru a le da un sentiment fals de bravadă, acest lucru va duce la un deces foarte rapid al ambelor state. Suntem ca tintasul istet, provocandu-ul pe neiscusit sa ridice arma, și atunci când încearcă,  Bang Bang. Războiul care vine va fi atât de grav, încât o singura superputere poate câștiga, și aceia suntem noi. Acesta este motivul pentru care UE este într-o asa mare grabă pentru a forma un superstat, pentru că ei știu ce se apropie, iar pentru a supraviețui, Europa va trebui să fie un singur stat întreg si unit. Aceasta grabire a lucrurilor, mi-a aratat că ei știu foarte bine că ceea ce urmeaza este foarte aproape. O, cât de mult am visat la acest moment încântător. „

„Cine controleaza petrolul, controleaza națiunile; Cine controleaza mancarea, controleaza oamenii. „

Dl Kissinger a adăugat apoi: „Dacă sunteti persoane obișnuite, atunci puteți să vă pregătiți pentru război prin mutarea la țară și construirea unor ferme, dar trebuie să sa va luati armele cu voi, ca hoardele infometate nu va vor da pace. De asemenea, chiar dacă elitele vor avea paradisurile lor sigure și adăposturi specializate, acestea trebuie să fie la fel de atențe în timpul războiului ca civilii de rând, pentru că adăposturile lor pot fi compromise. „

După o pauză de câteva minute, facuta  pentru a-si aduna gândurile, domnul Kissinger, a continuat: „Am spus armatei ca trebuie sa cucereasca in jur de șapte țări din Orientul Mijlociu pentru a le exploata resursele și aproape ca si-au încheiat treaba. Știti cu toții ce parere buna am despre armata noastra, dar trebuie să spun ca de data aceasta au ascultat ordinele superficial. Am ajuns la ultima piatra de temelie, adică Iranul, care într-adevăr va înclina balanța. Cât timp mai pot China și Rusia sa stea deopate si sa se uite cum America curata totul? Marele URS rusesc și Secera chineză se vor trezi din somnul lor, moment in care Israelul va trebui să lupte cu toată puterea și cu toate armele sale pentru a ucide cât mai mulți arabi. Sperăm că, dacă totul merge bine, jumătate din Orientul Mijlociu va apartine Israelului.

Tinerii nostri au fost instruiți bine in ultimul deceniu, iar jocurile de razboi jucate pe calculator au ajutat foarte mult in modul lor de gandire, de exemplu jocul  Call of Duty Modern Warfare 3, reflecta exact ceea ce va urma în viitorul apropiat, este o programare predictivă. Tinerii nostrii, în SUA și Occident, sunt pregătiti pentru că au fost programati pentru a fi soldați buni, carne de tun, iar atunci când acestora li se va comanda să iasă în stradă și să lupte cu acesti chinezi nebuni și russkies, vor asculta ordinele. Din cenușa vom construi o societate nouă, o nouă ordine mondială; va fi doar o singura superputere ramasa, și un singur guvernul global care câștigă. Nu uita, Statele Unite ale Americii, are cele mai bune arme, avem tehnologie pe care nici un alt popor nu o are și vom scoate aceste arme, atunci când este momentul potrivit.” – dailysquib.co.uk

Interesant si video-ul urmator:

Al treilea razboi mondial se aproapie – Predictii Socante care s-au adeverit!

Aceste predictii(scenarii programate de fapt), au fost facute cu ani urma de acest papusar si iata ca incep sa se intample intocmai, daca privim la situatia actuala din Siria. Sa speram insa ca nu va avea dreptate pana la capat, dar ce e sigur, e ca vor urma vremuri deosebit de dificile.

Urmariti va rog si discursul  despre viitorul razboi mondial programat, rostit de un alt mare sionist, George Friedman:

Video. Discursul plin de cinism si pe fata al Iudeo-Sionistului George Friedman la Consiliul Chicago pe Afaceri Globale. Elitele pregatesc Europa pentru un nou conflict global

Pentru a intelege mai in detaliu care e treaba cu Orientul Mijlociu, cititi va rog si articolul:

Care este interesul marilor puteri in Zona Golfului si de ce suntem aproape de un Razboi Mondial

Iar despre drumul parcurs pana la inceperea marii conflagratii, puteti citit in urmatoarea postare:

Ghid de prezentare al celui de al 3-lea razboi mondial

Iar pentru a intelege si mai bine aspectele descrise mai sus, urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial, Criza economica si Siria

Publicitate

13 gânduri despre &8222;Predictiile socante facute de SIONISTUL Henry Kissinger despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL incep sa se advereasca!&8221;

 1. Nu-i chiar asa dupa cum se lauda acest odios Papusar Kissinger , ca ei , SUA sunt o superputere in lume ! Nici vorba si nici faptul ca Rusia si China au evoluat economic si militar dupa sovietizare , ca au „vrut” americanii sau ca au permis ei sa se intample asta .
  SUA nu mai este o superputere , mai curand a ajuns o subputere , in fata Rusiei si Chinei , dar , pentru ei manipularea si minciuna sunt strategii de a cuceri lumea .

 2. Daca Rusia si China vor intelege ca acum lupta se da care pe care atunci pot rade SUA cu Israel cu tot. Iranul poate contribui la rezolvarea defintiva a mizeriei pe care SUA a produs-o in Oreintul Mijlociu. Daca aceste puteri vor ezita atunci diavolii SUA vor face praf omenirea ca si pana acum.

 3. As zice ca mai sunt cateva puteri importante. Cele 2 corei, japonia si ue. Sigur vor fi si ele intaratate….
  Pe de alta parte sa ne gandim acum. Cand vb de aceste state si nu numai vb de fapt de oameni, miliarde de oameni, de crime crunte, violete, durere, foame, frig, etc. Deci acum stam in liniste si caldura, la pc, satui si comentam dar vai de noi cum si ce va fi….

 4. Un bosorog senil care viseaza. Din mila Domnului SUA si Israel vor cadea in timp. Problema e ca noi suntem fara voia noastra colonia pierzatorilor.

  • Corect! Pacat ca le-a scapat nazistilor in 1938, cand a reusit sa fuga din Germania si astfel au ratat sansa de a-l face sapun, pe acest jidan dezaxat si criminal.

 5. nu va fi nici invinsi nici invingatori, caci totul va fi praf si pulbere iar acestea nu va apartine nimanui, singurul scop atins va fi decimarea populatiei planetei, ca cei ce vor scapa cu viata sa fie usor de controlat, adica instaurarea n.w.o si implicit antihrist, mult asteptatul ,,mesia” al jidovilor

 6. – Czech doctor describes conditions in German hospital

  – Noi vești din al patrulea Reich
  http://bit.ly/1WoTXQ1

  – Imagini APOCALIPTICE. Ce s-a intamplat azi-noapte intr-o tabara de REFUGIATI
  http://bit.ly/1PV0oeD

  – Imaginile care au SPERIAT Austria. Viena va ridica o BARIERA la granita cu Slovenia
  http://bit.ly/1P1Qxnj

  – Efectele intrarii masive a refugiatilor in Austria. Crestere EXPLOZIVA a vanzarilor de ARME
  http://bit.ly/1kZt1dY

  – Un satuc cu 60 de locuitori din Germania, OBLIGAT sa gazduiasca 1.500 de refugiati
  http://bit.ly/1OdYvcQ

  – Suspecti de CRIME DE RAZBOI, depistati printre refugiatii din Olanda
  http://bit.ly/1WoU6CP

 7. „acest lucru va duce la un deces foarte rapid al ambelor state”. Adica, Rusia si China! Rad cu gura pana la urechi de aberatiile spude de Kissinger! Un ramolit!

 8. „acest lucru va duce la un deces foarte rapid al ambelor state”. Adica, Rusia si China! Rad cu gura pana la urechi de aberatiile spuse de Kissinger! Un ramolit!

 9. Cu alte cuvinte domnul Kissinger ne sugereaza ca PACE putem avea doar cand SUA si Israelul nu vor mai exista …ca puteri militare . Ups ! Sper sa nu traga si altii concluzia asta …exagerata !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s