Video. Discursul plin de cinism si pe fata al Iudeo-Sionistului George Friedman la Consiliul Chicago pe Afaceri Globale. Elitele pregatesc Europa pentru un nou conflict global

Imperiul iudeo-anglo-american își urmărește doar propriile interese și se folosește de Europa pe post de vasal pentru a-și atinge scopurile expansioniste.

Urmariti va rog si excelentul documentar din postarea de mai jos:

Documentar – Toate razboaiele lumii sunt de fapt razboaie create de bancheri

Iar pentru a intelege si mai bine cat de grava este situatia la nivel global, urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial si Criza economica

Publicitate

11 gânduri despre &8222;Video. Discursul plin de cinism si pe fata al Iudeo-Sionistului George Friedman la Consiliul Chicago pe Afaceri Globale. Elitele pregatesc Europa pentru un nou conflict global&8221;

 1. Europa este singura zona a lumii unde consumul si necesitatea creditului pentru consum, pe timp de pace dar mai ales pe timp de razboi, satisface „solicitarile” bancilor americane si evreesti, care sint de fapt tot americane sau invers. Deci, este normal ca Europa sa poata aduce un avantaj financiar deosebit. Pe de alta parte, este un continent de unde se pot lua oameni pregatiti profesional si continua un proces de mentinere a americanului de rind in stare latenta, fara sa se omoare cu munca, in timp ce europenii veniti pe continentul nord american sa munceasca calificat pentru a produce taxe. Nici o alta zona geografica nu poate da o satisfactie mai mare bancherilor americani, in afara Europei si a distrugerii continentului. In plis, capacitatea europenilor de a se incadra in munca rapid in nord america datorita limbii engleze pe care in mare oarte o detin. Cine este de vina? Poate chiar europenii si votul pe care il introduc in urna. http://www.alternativaromaniei.com

  • Nu sunt chiar de acord… in primul rand in US se lucreaza pe branci, din alt PDV relativ putini europeni vorbesc engleza americana suficient de bine ca sa fie direct angajabili, si in ultimul rand, creditul in UE este relativ putin raspandit, exceptand pentru imobiliare.

 2. In acest discurs pe care si eu l-am pus intr-un alt articol mai jos , se poate vedea adevarata fata a SUA , toate marsaviile de care se ocupa de la existenta acestui stat mafiot , pentru a cuceri si subjuga toate statele lumii . Singur acest papusar , dezvaluie metodele criminale pe care le folosesc pentru a lovi pe la spate ca niste talhari de drumul mare , statele bogate in resurse sau acele state mai puternice decat SUA precum Rusia .
  Se lauda cu atentatele de pana acum din Japonia cu bomba nucleara , razboiul din Vietnam si Afganistan , Irak etc , pentru ei este de lauda ca au facut aceste ispravi criminale si genocid .
  Spune clar ca loviturile de stat create de ei , au avut ca scop inlocuirea sefilor de stat si de guverne , cu oameni supusi si loiali SUA . Oameni de-ai lor , recunoscand ca SUA nu poate ocupa prin forta intreaga lume , dar , poate supune statele cucerite prin lovituri de stat , sa fie practic ale SUA , prin conducatorii instalati de SUA .Acum ma gandesc ca si Romania face parte din aceeasi categorie de state vasale SUA , asa cum declara acest individ foarte clar , inca de la lovitura de stat din ’89 .
  Oare cine se mai indoieste de asta , in acest moment dupa 26 de ani ?

 3. Numai ei pot fi in stare de o asemenea sfidare la adresa umanitatii.Ei s-au convins ca oamenii sunt slabi,neputiinciosi in fata acestor demoni.Oare va exista un tribunal si pentru acesti demoni?

 4. anca,
  Sunt de acord ca astia merita judecati si condamnati pentru tradare de tara si popor , subminarea economiei nationale si genocid impotriva poporului , dar cine sa-i judece???
  Poporul doarme in papuci , intelectualii adevarati au plecat din tara , tineretul este desfranat si incult (nu invata nimic in scoli , decat propaganda si desfrau) , restul , batrani bolnavi si infometati , iar ceilalti mai in putere au ajuns slugi la patron . Daca vrei sa fii patriot , sa fii cinstit , ti se pune botnita , precum legea lui Dragnea cu „defaimarea sociala”. Dragnea , un mafiot de prima clasa a Romaniei , care a candidat in functia de sef al PSD , concurand Liviu Dragnea cu Dragnea Liviu !!! E de ras , cine se perinda pe la putere de 26 de ani . Dar astia nu mai au rusine , bun simt si nu se tem de nimeni . De asta am zis ca numai dincolo vor da socoteala ca aici stau bine .
  Si sa stii ca Sistemul sionist din afara care a pus gheara pe Romania , tocmai de astfel de lepadaturi are nevoie , ca doar nu au ce face cu oameni cinstiti si cei cinstiti nu se baga .

 5. Care e alternativa pe care o sugerati?
  Mama Rusia?
  Ea e speranta mondiala? Cu coruptie generalizata?. Uciderea discreta a celor care isi pun intrebare despre tzarii lor?
  Cu istoria ei de crima si genocid?
  Acum economic suntem practic anexa a Germaniei.
  Vrem al treilea Reich care in scurta vreme demografic va deveni califat?
  Cu toate bubele lor, prefer americanii domnule…

  • Cat priveste Romania, noi trebuie sa avem in vedere interesul national, nici cu rusii, nici cu americanii, trebuie dusa o ploitica de echilbru, nu de sclavi, cand la unii cand la altii. In ceea ce priveste postarea, cred ca nu ati inteles, aici e vorba de ineteresele sionisto-americane care nu au de gand altceva decat distrugerea natiunilor, cum o spune si domnul asta din clip si instaurarea Noii Ordini Modiale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s