Scenarii interesante pe harta startegica a dominatiei globale

Liderul german, Angela Merkel se straduieste sa faca toate lucrurile corect in încercarea de consolidare a unitatii occidentului, cu privire la criza din Ucraina. Cu toate acestea, Merkel este prinsa între ciocan si nicovala. Germania primește o parte substanțială din gazele naturale din Rusia și majoritatea gazului curge prin Ucraina. În prezent, nu există nici o națiune de pe fața planetei, in afara de Ucraina, care are nevoie de stabilitate in zona, mai mult decât Germania. Și această criză trebuie să fie rezolvată, mai devreme sau mai târziu.

Putin a făcut avansuri Germaniei, în trecut, in care ii încuraja să-si părăsească alianții occidentali (de exemplu, UE și NATO),si sa incheie un acord benefic în ceea ce privește obținerea livrărilor de gaze din Rusia la prețuri foarte mici.

O examinare atenta, ne arată că o alianta intre Germania si Rusia ar schimba în mod semnificativ echilibrul militar de putere. China a fost deja pierduta în favoarea Rusiei, iar acum se pare că si Turcia ii va urma exemplul.

putin natural gas map

Vă rugăm să rețineți cât de mult depinde Franța și Italia de gazul rusesc. Franța este un jucător major în NATO și Italia ii urmeaza indeaproape. În cazul în care Germania se aliaza cu Rusia si partenerii ei, Franța și Italia i-ar urma exemplul. Cât timp ar putea Marea Britanie rămâne un aliat apropiat al Statelor Unite în cazul în care restul Europei isi schimbă loialitatea?

Si mai multe stiri proaste pentru SUA

S.U.A. tremură în papuci. Putin a dovedit deja a fi un maestru in semnarea de acorduri energetice favorabile, pentru a bloca sfera de influență americană. În noiembrie anul trecut, Rusia a semnat cel mai mare acord din lume din punct de vedere energetic, in valoare de aproape 400 miliarde dolari cu China. Această afacere energetica semnaleaza o schimbare clara si dramatică a politici externe dusa de China, spre Rusia, o alta semnalare si mai clara este formarea blocului BRICS(Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud) Un bloc atat de cooperare economica cat si militara.

La mai puțin de o lună după ce Rusia a semnat acordul de energie cu China de la 1 decembrie 2014, a avut loc al cincilea summit al Consiliului de Cooperare Turcia-Rusia la nivel înalt, care a culminat cu semnarea unui alt acord reusit de președintele rus, Vladimir Putin. Putin a declarat că proiectul conductei South Stream, care prevedea transportul de gaze naturale din Rusia spre Europa printr-o conductă care rulează pe sub Marea Neagră către Bulgaria și apoi Austria, a fost inchis, iar noul traseu va fi prin Turcia. Acest lucru face ca Turcia sa depinde la randul ei de Rusia. Turcia sa nu uitam, detine mai multe facilități militare ale NATO, inclusiv arme nucleare.

În cazul în care Rusia reuseste o alinata cu Germania și Turcia departe de NATO, America va vedea cum NATO se va destrama

brics.

BRIC Nations Conventional Military Strength

Situatia celor din BRICS care ar participa probabil la un conflict

                   Soldati   Avioane Tancuri  Mobile Sumarine  Rachete

Russia     766,000      3,082       1,550         1         62          3,781

China    2,825,000      2,788       9,150        1          69          1,770

India     1,325,000      1,785       3,569          2          17           292

Total   4,916, 000        7,655     14,261        4        148          5,843

(NOTE: Fortele Coreiei de Nord se vor uni cu China – Ucraina si Belarus au o forta militara combinata de 200,000 oameni)    

USA Allied Nations Conventional Military Strength

               Soldati   Avioane  Tancuri  Mobile Sumarine Rachete

USA     1,430,000     13,685      8,325        10          72         1,330

UK          205,330          900        400           1          11            60

FR           230,000       1,200        420           1          10            60

GRM        180,000          710        410             0          4            250

TURK       410,500          990     3,660          0          14           650

S KOR      640,000       1,400     2,350          0          14           250

JAP          250,000       1,600        770           1          16           100

Total     3,345,830    20,475    8,325         13         141       2,700

Sursa: Global Fire Power

In concluzie:

Ganditi-va ca aceste oferte energetice venite dinspre Rusia, vor face ca Turcia, Germania și Franța sa slabeasca contributiile catre NATO. Ca sa nu fac un scenariu, în care Turcia, Germania și Franța nu numai ca s-ar putea retrage de tot din NATO, dar s-ar mai si alia cu Rusia, Statele Unite, in aceste conditii, nu ar mai avea practic nici o sansa sa castige cel de al treilea razboi mondial.

Crede cineva ca Putin nu are capacitatea și motivația de a rupe NATO?

Russia Putin

„Criza ucraineana nu a fost cauzată de Federația Rusă”, a declarat Putin în discursul postat pe site-ul Kremlinului. „Ea a apărut ca răspuns la încercările SUA și a aliaților săi occidentali – care se consideră” câștigători „ai războiului rece – de a se impune peste tot in lume”. thedailysheeple.com

Ceea ce acest articol nu mentioneaza insa, este faptul ca nu Rusia isi doreste acest razboi mondial si nici macar SUA, ci papusarii care conduc SUA, cei care vor sa puna gheara pe bogatiile Rusiei, singura cale de control total asupra planetei si singura cale de instaurare a Noii Ordin Mondiale.

Sietul american thedailysheeple.com care in general are analize obiective, de data asta s-a lasat dus de val si a gandit exact cum gandesc cei din presa centrala controlata, si anume sugereaza in titlul articolului, faptul ca Rusia prin Vladmir Putin, doreste o slabire a fortelor NATO cu scopul de a invada SUA, lucru total neadevarat. Singura posibilitate ca Rusia sa fie implicata in vreun conflict cu SUA, este doar daca SUA o ataca,

Scenariul prezentat de thedailysheeple.com  este unul interesant, de asta l-am si publicat,  dar foarte putin probabil, ar fi un scenariu care intr-adevar ar inchide cu adevarat orice posiblitate a neoconilor de a crea Noua Ordine Mondiala. Dar nu se va intampla acest scenariu, tocmai din cauza faptului ca cei care conduc UE, fac parte din aceasi gasca cu neoconii care conduc America, si scopul lor nu este de a aduce pacea si normaliatea intre popoare, ci acela de a pune mana si de a controla tot ce misca pe aceasta planeta.

Asa ca scenariul prezentat mai sus nu este unul posibil, de ce trebuie in schimb sa se teama cu adevarat SUA, in eventualitatea unui razboi cu Rusia?

Faptul ca SUA se afla intr-o situatie economica dezastroasa, iar in momentul in care bursa va cadea din cauza razboiului sau a imposibilitatii de a mai sustine dolarul, luptele interne care se vor declansa cu siguranta in SUA, va slabi atat de mult America din interior, incat le va fi aproape imposibil sa ma sustina si un razboi extern de o asemnea anvergura.

Ganditi-va cand cei de culoare se vor ridica, avand in vedre ca au arme, sau mexicanii, sau chiar americanii de rand, indiferent de garzile lor nationale. care vor incerca sa-i linisteasca prin gloane. Va fi prapad, iar acest prapad va fi vazut in toata lumea, ca nu vor mai putea sa-l ascunda indiiferent cat de maestri sunt ei in arta manipularii. Iar aceste manifestatii odata pornite, vor cuprinde toata Europa si atunci haos, dragii mei.

Urmariti va rog si:

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s