Rand Paul(fiul mai celebrului Ron Paul) spune că Hillary Clinton merita o gramada de invinuiri pentru ISIS

Intervenția lui Clinton în Libia și asasinarea lui Muammar Gaddafi a creat spațiu pentru actiunile jihadiștilor ISIS

Senatorul Rand Paul (R-Ky) a declarat miercuri dimineață că fostul secretar de stat Hillary Clinton, merită o gramada de invinuiri pentru instabilitatea din Orientul Mijlociu, precum și cresterea numarului de recruți a statului islamic (ISIS).

Paul a spus că intervenția lui Clinton în Libia și asasinarea lui Muammar Gaddafi, a creat spațiu pentru jihadiștii ISIS să înflorească și să crească.

„Dezastrul in care se gaseste Libia acum, este un teren propice pentru teroriști și totodata un teren propice pentru armament. Așa că într-adevăr o acuz pe Hillary Clinton ca razboiul provocat in Libia, a creat haosul care se răspândește acum în Orientul Mijlociu „, a adugat el.

Hillary Clinton despre Gaddafi: Am veni, am vazut, el a murit

Sa va uitati atenti la aceasta serpoaica de Hillary Clinton, ce reactie are, cat de malefica este si cum nu da doi bani pe viata oamenilor.

Se pare ca Rand Paul a inteles de la tatal sau, Ron Paul(printre putinii politiceni competenti si corecti ai SUA) foarte bine cum functioneaza sistemul corupt din SUA si continua pe aceasi linie cu tatal sau.

Rand Paul a cerut nu de mult si auditarea Fed-ului(Bancii centrale a SUA), lucru pe care nu sunt sigur ca il va reusi, atata timp cat acest FED este in mainile neoconilor, adica a celor care conduc America astazi si mi-as permite sa spun, si jumatate din glob.

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Rand Paul(fiul mai celebrului Ron Paul) spune că Hillary Clinton merita o gramada de invinuiri pentru ISIS&8221;

  1. Ce diavolita , o sa-i vina si ei randul sa moara ca este deja batrana , vipera si satanista evreica , n-o sa traiasca 200 de ani , va fi luata de toti demonii in primire pe veci .
    Ce diferenta este intre acestia si Hitler ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s