Icoana Mantuitorului de la Celic Dere care se curăţă singură

Icoana Mântuitorului a fost adusă la Celic Dere de un soldat rus pe vremea războiului ruso-turc din anii 1806 – 1812. Era neagră complet, nu se distingea nimic pe suprafaţa ei. După zeci de ani s-a curățat de la sine dezvelind chipul lui Iisus Hristos.

Icoana Mantuitorului Care Se Curata Singura

„Nu se ştie din ce cauză, dar icoana era neagră complet. Acel soldat i-a spus părintelui rus că atunci când va vrea Dumnezeu, icoana se va curăţa. Au trecut multe generaţii. Părintele a lăsat icoana la maicile din Celic împreună cu spusele soldatului, iar fiecare maică a trasmis la ucenica ei ce se va întâmpla“, explică maica Irina, ghidul sfântului lăcaş.

Ochii închiși ai lui Iisus

Cele spuse de soldat s-au adeverit, iar maicile au fost martorele tăcute ale minunii: în timp, pe suprafaţa neagră, a început să apară treptat chipul lui Isus Hristos. La despărţirea de grupul de călugări din care făcea parte şi părintele rus, ostaşul i-a atenţionat: „Prin ea se va săvârşi o mare minune“.

Nimeni nu ştie ce va urma să se petreacă. Un lucru este sigur însă: tot ceea ce a spus el, s-a adeverit. Este o icoană rară pentru că puţine sunt cele în care Mântuitorul apare cu ochii închişi. „Nu se simte când se curăţă. Nu se ştie de când datează. Că se va curăţa, se ştie de la acel soldat. Dar când se va termina, nimeni nu ştie. Semnul că cele spuse de soldat sunt reale este că din nimic a apărut chipul Mântuitorului. Se mai spune că la sfârşit, când va fi curăţată complet, i se vor deschide ochii“, mai spune maica Irina.

Icoana-care-se-curata-singura

Acum, icoana s-a curăţat mai bine de jumătate, de la dreapta spre sânga, chipul lui Iisus fiind luminat până la pometul stâng. Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de astăzi!

Sursa: adevarul.ro/locale/constanta

Publicitate

23 de gânduri despre &8222;Icoana Mantuitorului de la Celic Dere care se curăţă singură&8221;

 1. Mare minune ar fi ca si celelalte REPRODUCERI(o parte din ele) sa se CURETE SIMULTAN. Mare e puterea lui DUMNEZEU intre NECREDINCIOSI.

 2. Doamne , Iisuse Hristoase , Fiul Lui Dumnezeu , miluieste-ma pe mine , pacatoasa ! Amin !
  Slava Tie,Dumnezeul nostru, Slava Tie ! Amin !

 3. Adevarul este ca toate copiile acestei icoane se curate singure si ele ! Eu am avut ziarul in care a aparut prima oara aceasta icoana. Dupa citiva ani am ajuns la Celic Dere si am vazut icoana, am facut poze iar cind am ajuns acasa am dat fuga la ziar si am vazut ca icoana era mult mai curatata decit o vazusem prima oara. Acum icoana esta aproape curatata de tot. Chiar daca mai este o umbra peste icoana se poate vedea Iisus intreg, mina se vede complet, umerii se vad, vesmintul. Minunea cea mai mare este ca in ultimii 3-4 ani procesul de curatare s-a accelerat.

 4. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
  IO ZAMOLXIS – PARINTELE ROMANILOR & IO FIUL OMULUI
  „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS CHRISTOS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREAINALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! ZAMOLXE Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”
  http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/

 5. “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.”
  http://www.antena3.ro/…/ultima-previziune-a-babei-vanga-el-…

 6. Ligurda mi-a povestit adânca tristeţe a lui IISUS CHRISTOS când s-a reîntors în Opal. Nimeni şi nimic nu-l putea înviora din starea insuccesului avut cu conducătorii iudeilor. După răstignire, întregul Opal a amuţit. PARINTELE Luminilor clocotea de mânie pentru mârşavele chinuri şi umilinţe la care fusese supus însuşi FIUL Cel Iubit al TATALUI. După un îndelung timp, PARINTELE Luminilor a convocat toţii Fiii, toţi înţelepţii şi toţi colaboratorii în Marea Sală a Tăcerii, unde a luat cuvântul Însuşi PARINTELE Luminilor, prezentând hotărârea Lui de neclintit de a nimici pe luciferieni. Tot Opalul a fost de acord. Nimeni nu a propus o nouă intervenţie, nimeni nu a propus un nou Trimis. Opalul întreg a blestemat pe Lucifer şi i-a rostit sentinţa: ARDEREA TOTALĂ A TUTUROR SPIRITELOR NEGRE ŞI CU CULORI ÎNCHISE. Teofilact: – Şi pentru când a fost fixată această ARDERE!? Densi : – …Opalul avea nevoie de timp să se pregătească şi s-a pregătit, astfel că, la ora când noi discutăm, adică acum, Opalul este pregătit de intervenţie şi curând… foarte curând, veţi asista şi voi la MARELE DANS AL MORŢII, care va însemna şi A DOUA VENIRE A LUI IISUS CHRISTOS. Trebuie să ştiţi că IISUS CHRISTOS este deja pe pământ. S-a întrupat în mare taină şi acţionează în secret, colaborând cu Opalul. Nimeni însă nu-L va cunoaşte… înţelegeţi? NIMENI nu va şti cine este! Teofilact : – Dar tu îl ştii? Densi :- Da! Teofilact :- Poţi să ne spui şi nouă cine este şi în ce ţară trăieşte? Densi :- Nu am voie să spun absolut nimic despre EL. De ajuns că v-am spus că este, studiază şi creează pe pământ. A realizat, nu cu mult timp în urmă, legătura telepatică cu Discul Său Integral şi în curând se va dezlănţui… dar repet: STĂ ATÂT DE BINE ASCUNS, ARE UN STIL DE LUCRU ATÂT DE ORIGINAL, CĂ NIMENI NU-ŞI VA DA SEAMA CĂ EL ESTE “ACELA”…!
  http://trezireaconstiintei.altervista.org/…/2014/06/LIGURDA…

  • Cate erezii, cica Hristos a venit pe pamant deja. Cand va veni, va veni pe norii cerului in toata Slava Sa, precum El a spus-o, nu ascuns pe nu stiu unde, asa isi pregateste calea antihristul. Iar treaba cu opalul, este iara o chestiune sa-i devieze pe cei salbi de minte de la dreapta credinta. Nu mai urmariti aceste erezii.

 7. ÎNTRUNIREA DEMONILOR LUI SATAN(LUCIFER) DIN CRETA(GRECIA)!!!
  11 – Iunie – 2016

  Lucifer adică Satan(a) care este Barack-Hussein Obama întrunește: Convenția Mondială a demonilor. În deschidere spune:
  „Nu putem să-i oprim pe creștini să meargă la biserică. Nu putem să-i împiedicăm să citească Bibliile lor și să cunoască Adevărul. Nu putem nici măcar să-i împiedicăm să-și dezvolte o relație intimă cu MÂNTUITORUL lor, IISUS C(H)RISTOS. O dată ce au câștigat conectarea aceea cu IISUS C(H)RISTOS, puterea noastră asupra lor este sfărâmată. Așadar, lăsați-i să meargă la bisericile lor, lăsați-i să aibe mesele lor încărcate, dar furați-le timpul, astfel încât să nu le mai rămână timp să-și dezvolte relația cu IISUS C(H)RISTOS… Aceasta e ceea ce vreau să faceți: a spus Diavolul(Satan). Distrageți-le atenția de la părtășia cu MÂNTUITORUL lor și păstrarea acelei legături vitale pe timpul zilei! Și cum vom face aceasta?: au strigat demonii. Țineți-i ocupați în lucrurile neesențiale ale vieții și inventați scheme nenumărate să le ocupați mințile, a răspuns el. Ispitiți-i să cheltuie, să cheltuie și să împrumute, să împrumute, să împrumute. Convingeți-le soțiile să meargă la muncă pentru multe ore, și soții să lucreze 6-7 zile pe săptămână, 10-12 ore pe zi, astfel încât să-și permită stiluri seci de viață. Țineți-i atât de ocupați încât să nu aibe timp să petreacă timp cu copiii lor. Pe măsură ce familiile lor se destramă, curând casele lor nu le vor mai oferi nici o scăpare de presiunile muncii! Schimbațile mințile astfel încât să nu audă Vocea lăuntrică atât de liniștitoare. Momiți-i să asculte radiourile și casetofoanele de câte ori sunt la volan. Să țină televizoarele, videourile, CD-urile și calculatoarele în funcție constant în casele lor și să vadă că în orice magazin și restaurant din lume se difuzează muzică non-biblică în mod continuu. Aceasta va păta mințile lor și va rupe legătura aceea cu IISUS C(H)RISTOS. Umpleți-le mesele din cafenele, cu reviste și ziare. Invadați momentele când conduc, cu reclame. Pisați-le mințile cu știri violente 24 de ore pe zi. Umpleți-le cutiile poștale cu corespondență nefolositoare; trimiteți-le cataloage, reclame și orice fel de scrisori și oferte promoționale la produse gratuite, servicii și speranțe false! Păstrați fotomodele slabe și frumoase în reviste și la TV, astfel încât soții lor să creadă că frumusețea este fără îndoială cea mai importantă și să devină nesatisfăcuți de soțiile lor. Păstrați-le soțiile prea obosite ca să-și mai iubească soții. Dați-le dureri de cap, de asemenea!!! Dacă ele nu vor da soților lor dragostea de care au nevoie, aceștia vor începe să caute în altă parte. Acest lucru va dezbina rapid familiile lor! Dați-le Moș Crăciun ca să-i distragă atenția de la a-și învăța copiii adevăratul sens al Crăciunului. Dați-le un iepuraș de Paști ca să nu vorbească despre Înviere și puterea asupra păcatului și a morții, chiar și în vacanțele lor să se epuizeze. Să-i faceți să se întoarcă din concedii obosiți. Tineți-i tot mai ocupați să nu mai iasă în natură și să reflecte la creația lui DUMNEZEU. În schimb, trimiteți-i în parcuri de distracții, evenimente sportive, jocuri, concerte și filme. Tineți-i ocupați, ocupați, ocupați!!! Și când se întâlnesc pentru părtășie spirituală, implicați-i în bârfă și șușoteli, așa încât să plece cu conștiința încărcată. Aglomerațile viața cu atâtea cauze „bune” încât să nu mai aibe timp să caute puterea Lui IISUS C(H)RISTOS. Curând ei vor munci cu puterile lor, sacrificându-și sănătatea și familiile pentru binele cauzei. Va funcționa!!! Va funcționa!!! Va funcționa!!!”
  Era un plan pe cinste!!! Demonii au plecat nerăbdători la îndatoririle lor, determinându-i pe creștinii de pretutindeni să devină mai ocupați și mai grăbiți să meargă ici și colo. Să aibe timp cat mai puțin pentru DUMNEZEU și familile lor. Să nu mai aibe timp să spună altora despre puterea Lui IISUS C(H)RISTOS de a schimba vieți. Cred că întrebarea se pune astfel: A avut Diavolul(Satan) succes în planurile sale? Tu ești judecătorul acestor lucruri(fapte)!!! „Ocupat” înseamnă să fii sub jugul lui Satan(a) care este Barack-Hussein Obama!!! Vă rog să transmiteți acest mesaj mai departe, dacă nu sunteți prea: ocupați! Ocupați! OCUPAȚI!

 8. Dacă Barack-Hussein Obama este Satana(Lucifer)!?! EU SUNT cine sau ce anume?!?
  În genunchi băi(măi) 7,5 miliarde locuitori de pe Terra de la A la Z în faţa LUI … EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!!

 9. Dacă Barack-Hussein Obama este Satana(Lucifer)!?! EU SUNT cine sau ce anume?!?
  În genunchi băi(măi) 7,5 miliarde locuitori de pe Terra de la A la Z în faţa LUI … EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!!

  Posted by ALKITAB on Sunday, November 6, 2011

 10. TRĂIEŞTE CEL PROMIS ÎN BUCOVINA?!?

  „Sunt multe profeţíi în care se afirmă că Bucovina este locul unde va trăi cel ce C(H)RISTOS spune că va veni în trup de om după EL, adică Cel PROMIS Lumii de către C(H)RISTOS, adică DUHUL ADEVĂRULUI o fiinţă venită de la DUMNEZEU în trup de român, venită să restabilească credinţa în Adevăratul DUMNEZEU, şi să surpe eresurile zeilor. Aceste profeţii consideră ca începerea activităţii sale va marca dărâmarea sistematică a credinţelor în alţi dumne-Zei decât Adevăratul DUMNEZEU, dar şi ruperea eresurilor acestor zei. În toate aceste profeţii se afirmă clar că PROMISUL se va naşte pe teritoriul României şi că pe tot timpul şederii Sale vremelnice pe teritoriul României, Va veni şi Va trăi în Bucovina de unde va desfiinţa sistematic prin Cuvânt apostolii întunericului pe care îi va târî la lumină şi îi va judeca după Cuvânt. Aceşti apostoli (realizatori de emisiuni ezoterice, mulţi din ei masoni ori templieri, mari iniţiaţi, mari maeştri spirituali, maeştri rei-ki, vindecători cu theta healing maeştri yoga, vindecători cu îngeri, vindecători cu flăcări violet, vrăjitori, infoenergeticieni, ghicitori de tot felul, cu toţii lucrători cu energii opuse DUHULUI SFÂNT) ai divinităţilor, ai zeilor şi ai îngerilor de tot felul, cu toţii căzuţi vor lupta împotriva PROMISULUI, dar Cuvântul Adevărului din PROMIS va prevala. Apostolii şi agenţii întunericului vor lupta împotriva Lui, spumegând de furie prin cuvântul lor întunecat din mass-media şi TV. Oameni pe care românii îi credeau buni şi luminoşi vor spumega împotriva Lui. Ei îşi vor arăta Chipul lor drăcesc la privit, vor apare peste tot, folosind cuvântul întunecat cu care au minţit de milenii pe om, spunând că iadul şi răul nu există şi că suntem cu toţii din DUMNEZEU doar că în religiile lor se numeşte altfel şi arată altfel, mai hidos, animalier şi crud, cu cap de elefant ori cu trup de şarpe… Românii se vor înspâimânta şi se vor îngrozi şi se vor scârbi, când vor vrea să vadă cine sunt dumne-Zeii din spatele rei-ki, yoga, şamanism, vrăjitorie, flacăra violet, infoenergetică, ghicit. Ei vor întreba pe maeştrii lor: ce ati făcut cu sufletele noastre, iar aceştia le vor rânji, căci Mântuirea lor va fi fost pierdută la iniţiere când, fără să ştie că au înlocuit pe C(H)RISTOS cu zeii mincinoşi(falşi).”

  https://www.scribd.com/document/39809430/VANGA-PROFETIA-DESPRE-ROMANIA-CEL-PROMIS-TRAIESTE-AZI-PRINTRE-NOI-IN-BUCOVINA

 11. “Zis-a Domnul: Ascultaţi pilda aceasta: Era un om oarecare stăpân al casei sale, care a sădit vie. A împrejmuit-o cu gard, a săpat în ea teasc, a clădit un turn și a dat-o lucrătorilor, iar el s-a dus departe. Când a sosit timpul roadelor, a trimis pe slugile sale la lucrători, ca să-i ia roadele. Dar lucrătorii, punând mâna pe slugi (slujitorii lui Dumnezeu), pe una au bătut-o, pe alta au omorât-o, iar pe alta au ucis-o cu pietre. Din nou a trimis alte slugi, mai multe decât cele dintâi, şi au făcut cu ele tot aşa. La urmă, a trimis la ei pe fiul său, zicând: Se vor ruşina de fiul meu. Iar lucrătorii viei, văzând pe fiul, au zis între ei: Acesta este moştenitorul: veniţi să-l omorâm şi să avem noi moştenirea lui.
  Și, punând mâna pe el, l-au scos afară din vie şi l-au ucis. Deci, când va veni stăpânul viei, ce va face acelor lucrători? I-au răspuns: Pe aceşti răi, cu rău îi va pierde, iar via o va da altor lucrători, care vor da roadele la timpul lor. Zis-a lor Iisus Christos: Au n-aţi citit niciodată în Scripturi: «Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns sa fie în capul unghiului. De la Domnul a fost aceasta şi este lucru minunat în ochii noştri»? De aceea vă spun că Împărăţia lui Dumnezeu se va lua de la voi şi se va da neamului care va face roadele ei. Cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea îl va strivi. Iar arhiereii şi fariseii, ascultând pildele Lui, au înţeles că despre ei vorbeşte”. (Matei 21, 33-45).

  https://www.impantokratoros.gr/lucratorii-rai.ro.aspx

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s