In ultima dezbatere a republicanilor pe acest an pentru presidentia Americii, majoritatea candidatilor au fost pentru un razboi impotriva Rusiei!

Rand Paul l-a criticat aseară pe guvernatorul Chris Christie in timpul dezbaterii republicanilor in vederea alegerii candidatului lor la presedintia Americii, descriindu-l ca ca fiind candidatul „Celui de al treilea razboi mondial, după ce Christie a amenințat ca va dobora avioanele rusesti din Siria.

Christie, a fost întrebat de gazda CNN, Wolf Blitzer, În cazul în care SUA impune o zonă de interdicție aeriană deasupra Siriei și un avion rusesc încălcă, invadează acea zonă de interdicție aeriană, ați fi pregătit pentru a dobora avionul rusesc și a crea riscul unui război cu Rusia?

Nu numai ca as fi pregătit să o fac, as face-o,” a răspuns Christie. O zonă de interdicție aeriană înseamnă o zonă de interdicție aeriană, Wolf. Asta înseamnă.

„Si da, am dobora avioanele piloților ruși, dacă, de fapt, acestia au fost destul de prosti să creadă că acest președinte este la fel de slab si incapabil cum este actualul președintele pe care il avem in Biroul Oval”, a adăugat el.

Rand Paul l-a contracarat cu probabil cea mai buna replica a serii, comentând, „Ei bine, cred că dacă sunteti în favoarea celui de al treilea război mondial, aveti aici candidatul ideal.”

„Doamne, ceea ce ne dorim de la un lider este sa fie cineva cu judecată, nu cineva care este atât de nesăbuit încât să stea pe scenă și să spună,” Da, eu topai în sus și în jos; Am de gând să dobor avioane rusești, „, a adăugat Paul, menționând că avioanele rusești zboară deja în spațiul aerian sirian, dar o fac pentru ca au permisiunea de la statul Sirian sa o faca.

„Și astfel, dacă anunțăm ca vom avea o zonă de interdicție aeriană -, si alte peroane au mentionat acest lucru. Hillary Clinton este, de asemenea pentru. Acest lucru este o rețetă sigura pentru dezastru. Este o rețetă pentru al treilea război mondial „, a adăugat senatorul din Kentucky. „Avem nevoie să ne „confruntăm” cu Rusia dintr-o poziție de putere, dar nu avem nevoie să luam decizii nesăbuite, care ar duce la război.”

Cu toate acestea, guvernatorul din New Jersey si-a intarit mai târziu intentiile sale pentru un război, amenințând că si China este in aceasi situatie.

Dar, Christie nu a fost singurul care isi doreste un conflict global. Guvernatorul Statului Ohio,  John Kasich a făcut o declarație chiar si mai ridicola, afirmând: „A venit timpul sa-i lovim pe ruși direct în nas.”

Au ajuns prea departe și trebuie să ne ridicam împotriva lor, nu doar acolo, ci și în Europa de Est, în cazul în care amenință unii dintre aliații noștri pretiosi„, a adăugat Kasichnemaiexplicand faptul ca termenul de pumn în nass-ar traduce în termeni de acțiuni militare.

Carly Fiorina, de asemenea, a încercat să para o dură cand vine vorba de Putin, promițând să-l ignore daca incalcă zona de restictie aeriană.

 Nu voi vorbi cu el personal, până când nu reconstruim cea de-a 6-a Flota, care o sa fie chiar sub nasul său; pana ce nu reconstruim programul de apărare antirachetă în Polonia, care va fi tot sub nasul său; si efectuăm de asemnea câteva exerciții militare în statele baltice „, a spus ea.

Rand Paul, care s-a opus în mod repetat înarmarii jihadiștilor rebeli din Siria, a fost singurul candidat, a cărui declarații pe tema de politică externă, au fost echilibrate si consecvente pe tot parcursul serii. – infowars.com

In afara de Rand Paul care continua pe aceasi linie cu mai cunoscutul sau tata Ron Paul, pledand pentru o politica externa corecta si echilibrata fata de restul lumii, majoritatea celorlalti candidati(papitoi) abia astepata sa duca la bun sfarsit dorinta papusarilor de a incepe un conflict global cu Rusia.

Pe aceasi idee de razboi, se afla si principalul candidat din partea democratiilor, care nu este altcineva decat scorpia de Hillary Clinton.

Deci e clar ce ne astepta oameni buni, oricum, indiferent cine va iesi presedinte, ca vrea razboi, ca nu vrea tot va face cum canta papusarii, pentru ca cei care ajung la Casa Alba sunt doar niste marionete care indeplinesc niste simple comenzi.

Iar pentru a intelege si mai bine aspectele descrise mai sus, urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial, Criza economica si Siria

Publicitate

9 gânduri despre &8222;In ultima dezbatere a republicanilor pe acest an pentru presidentia Americii, majoritatea candidatilor au fost pentru un razboi impotriva Rusiei!&8221;

  1. Pe aceste marionete ai va durea undeva, problema este ca vor murii americani nevinovati si poate cu aceasta ocazie poate se trezeste si poporul american la realitate si va constientiza ce fel de marionete au in capul trebii

  2. Toti acesti candidati sunt fara doar si poate manipulati dar nu vor fi la CA acolo va fi clintonitza.Si ea este manipulata mai ales ca face parte din grupul CFR,BILDERBERG si normal ca vor sa inceapa al WWW III.Christie este obez si la minte nu numai la trup.Astia sunt ca haitasii dar ei n-au nicio treaba cu CA,sa nu mai vorbim de Tramp.Clintonita n-a avut nicio remuscare cand au atacat LIBIA si l-a lasat pe ambasadorul merican sa moara ca un caine,jidanca asta n-are nici mama nici tata,si cum credeti ca va dicta cand va fi la CA?Speram ca- cu ajutorul acestor dementi va cadea SUA(pacat) de fapt AMERICANOIZII cu toate buncarele lor.

  3. Da, situatia este extrem de complexa, insa lucrurile nu stau chiar asa cum sint descrise in articol. Acesti candidati au spus ceea ce poporul vrea sa auda, dar ei nu vor face niciodata. Americanii au devenit un popor de Rambos, insa cei ce sint sus stiu exact repercursiunile care le poate avea o confruntare cu Rusia. Trump nu este pentru confruntare militara cu Rusia si chiar a pierdut in sondaje datorita tendintei de apropiere fata de Presedintele Putin. Rand Paul este omul unor mari corporatii si a fost cel mai realist candidat cu doua seri in urma si este clar ca nu doreste razboiul si intelege mecanismul. Dr. Carson nu doreste razboiul cu Rusia, dar este adevarat ca sint citiva dintre ei care au pierdut contactul cu plutonul si pun in fata razboiul in disperare de cauza, cum sint Jeb Bush sau Fiorinia. http://www.alternativaromaniei.com

  4. Poporul american in niciun caz nu doreste razboi . Nu am auzit vreodata , ca popoarele sa doreasca razboaie , oricine stie ce implica un razboi . Cine vrea moarte , suferinta , distrugeri , etc ?
    Razboaiele sunt dorite de mintile diabolice ale Papusarilor , iar candidatii la guvernare ale SUA , trebuie sa declare vointa Papusarilor , cel putin in campaniile electorale , iar cine latra mai tare pe acest subiect , are sanse ca Papusarii sa-i dea unda verde la Presedintia SUA , ca doar votul prostimii este o perdea de fum in alegerile din SUA si din tarile subordonate SUA asa ca si Romania .
    Dintre toti candidatii , scorpionul de Hillary Clinton este cea mai periculoasa persoana politica de pe Pamant !!! O criminala notorie !

  5. Am senzatia ca Trump este numai ca nr. de candidat, sa demonstreze lumii ca au avut un mare nr.de selectie pentru presedinte.Chiar daca e randul republicanilor sa locuiasca la CA nu vor avea nicio sansa.Poporul American este format din doua categorii de oameni;cei cu educatie si care sunt capabili sa inteleaga realitatea si dezastrul,iar aceasta categorie este un nr.destul de mic pentru a putea schimba ceva iar restul sunt zombie cu educatie indoielnica si care au in cap doar ca SUA este cea mai tare tara din lume.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s