Raspunsul dat de Bernie Sanders in anul 2003 lui Alan Greenspan, fostul președinte al Rezervei Federale, despre situatia economica dezastruoasa in care se afla Statele Unite

Bernie Sanders ii spunea lui Alan Greenspan, in 2003, că americanii nu traiesc in modul în care isi imaginează el.
Apoi, la doar 5 ani mai târziu, Alan Greenspan, fostul președinte al Rezervei Federale, recunoaște că există un defect în ideologia lui.

De fapt nu este nici un defect, de fapt toata aceasta treaba este gandita de mult, nu e ca au grsit, ca au calculat gresit bancherii, totul a fost planificat din timp.

Iar in 2003, SUA inca nu era in situatia de acum, acum situatia este mult, mult mai disperata. Prapastia dintre cei putini bogati si clasa muncitoare, s-a adanci enorm, practic SUA nu mai are clasa de mijloc. In afara de avocati, medici si cei din mediul IT, restul populatiei aproape ca se scalda intr-o saracie lucie.

La fel minte si acum Obama, ca SUA are cea mai puternica economie, cand colo ei sunt la un pas de colaps economic. Dar totul se va descoperi in curand.

Urmariti va rog si:

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Raspunsul dat de Bernie Sanders in anul 2003 lui Alan Greenspan, fostul președinte al Rezervei Federale, despre situatia economica dezastruoasa in care se afla Statele Unite&8221;

 1. Chinezii si rusii spun adio Bancii mondiale:
  La Beijing, sambata dimineata, a fost lansata Banca Asiei pentru Investitii in Infrastructura (Asian Infrastructure Investment Bank -AIIB).Capitalul social al noii bănci se ridică la 100 de miliarde de dolari, cea mai mare contribuție venind din partea Chinei. Mass-media a denumit AIIB drept alternativa chineză la Banca Mondială și Banca Asiatică de Dezvoltare. Potrivit Beijingului, cele două organizații internaționale sunt prea influențate de SUA și de aliații săi.
  http://www.paginadebanci.ro/la-beijing-a-fost-lansata-alternativa-chineza-a-bancii-mondiale/

  Declaraţiile unui specialist financiar al Societe Generale privind criza chineză au provocat stupoare , scrie cnbc.com
  Albert Edwards a publicat o notă în care afirmă că o căderea a yuan-ului va declanşa deflație la nivel mondial şi va arunca SUA în recesiune. Edwards spune că acest lucru va duce S&P 500 în scădere cu 550 de puncte,.
  http://www.paginadebanci.ro/specialist-societe-generale-declaratii-dure-privind-criza-din-china/

  http://beforeitsnews.com/alternative/2016/01/alarm-bells-ringing-prepare-for-a-long-economic-depression-global-economy-dead-in-the-water-videos-x2-3279690.html

  Lady Gaga set to play „Lucifer” at Grammys 2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s