Tobele razboiului bat tot mai tare si mai repede intre SUA si Rusia

Sâmbătă, 13 decembrie mass-media rusă a raportat că președintele SUA, Obama, abia aștepta să semneze autorizația Congresului pentru război împotriva Rusiei (care a fost deja votată în formă de proiect de catre 98% dintre guverantii SUA și 100% de senatorii SUA), și  deja se trimit transporturi in Ucraina care contin echipamente militare pentru a fi utilizate împotriva etnicilor ruși din Estul Ucrainei, etnici pe care guvernul ucrainean încearcă să-i elimine.

091014missiles

Mikhail Emelyanov, un  parlamentar rus important, a declarat sambata, Rusia „nu poate numai sa stea si sa priveasca, cum arme letale dintre cele mai moderne sunt aduse din SUA pentru a alimenta Ucraina. În acest situatia, nu e bine ca Rusia sa para ca nu are nici un cuvant de spus. Situația este foarte alarmantă. Judecând după intențile SUA, se pare ca se doreste ca Ucraina sa fie transformata într-o platformă de luptă împotriva Rusiei. ”

Popularul Site rusesc „Colonelul Cassad” a raportat că motivul pentru care aeroporturile Ucrainei în Zaporozyhe, Harkov și Kiev au fost misterios închise, este pentru  a descărca incaracturi cu arme din SUA.  Mai exact, la Zaporozyhe, „unul dintre lucrătorii aeroportului a răspuns că aeroportul trebuie să fie pregătit să primeasca avioane cu echipamente militare, la fel aeroporturile Harkov și Dnepropetrovsk. Echipamentul este așteptat sa soseasca din Statele Unite ale Americii. „Pentru moment, traficul civil la toate trei dintre aceste aeroporturi se reduce în următoarele câteva zile, pentru a descărca transportul din SUA.

Tot sâmbătă, la fortruss.blogspot s-a spus că, „Chiar acum la aeroportul Zaporozhye se descarca două avioane de transport din SUA. Incarcatura se afla in cutii. Conform informațiilor suplimentare alte doua avioane sunt așteptate să sosească.”

Doar cu o zi înainte, ziarul Foreign Policy a scris vineri, „Cine va plăti factura în Ucraina?”, Iar reporterul lor a susținut cu naivitate că, avem de a face cu „un mic ajutor pentru Ucraina in conditiile in care guvernul ucrainean se confruntă cu un deficit.”

„Ajutorul” deja vine, sub formă de echipament militar american, gratis, de la contribuabilii americani (deși producatorii acestor arme a căror activitate este în plină expansiune din această cauza, au foarte mult de castigat). Iar faptul ca in Ucraina „guvernul se confruntă cu un deficit” nu este chiar adevarat, de fapt Ucraina se gaseste intr-o situatie mult mai dificila decat un simplu deficit: Revista Forbes prin Mark Adomanis titra în 15 aprilie, „Economia Ucrainei se apropie de colaps.” El a raportat ca, „banca centrală a fost nevoita să ia măsuri disperate pentru că moneda ucraineana era în cădere liberă, pierzand în acest an mai mult de 35% din valoarea sa în raport cu dolarul. Hrivna a fost cea mai afectata moneda din lume în 2014.” Și :”Singurul motiv pentru care lucrurile nu s-au prăbușit în totalitate este din cauza pachetului de 18 miliarde dolari primit din partea FMI și 9 miliarde dolari in asistenta suplimentara promisa de catre către Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană. Este nevoie de această asistență financiară cu disperare, pentru ca Ucraina sa ramna pe linia de plutire. Problema este că nevoile de finanțare ale Ucrainei nu sunt o țintă statica, ci sunt influențate direct de modificările sale economice. Întrucât perspectivele economice se întuneca, nevoile de finanțare pentru Ucraina au crescut proporțional. ”

Kenneth Rapoza de la Forbes preciza pe 12 noiembrie, „moneda națiunii, hrivna, a pierdut 91,5% din valoare in acest an.”

Pe 11 Decembrie noul ministru de Dezvoltare Economică al Ucrainei  a admis, „În general, statul este în stare de faliment.”

Deci, SUA și contribuabilii europeni vor finanța toate aceste „credite”, care nu va fi plătite înapoi, ele sunt de fapt donații în loc de împrumuturi, pentru că Ucraina avea deja zeci de miliarde de dolari în datorii, chiar înainte ca Occidentul sa preia pueterea in Ucraina. Si nici una dintre aceste „datorii” suplimentare nu vor fi în măsură să fie plătite înapoi, până când nu se achita datoriile anterioare, iar acest lucru nu va fi posibil în această țară aflata intr-o spirală care merge în jos, si care „investeste” intr-un cimitir militar cu o capacitate de 250.000 de viitoare cadavre ale soldaților ucraineni, și care nu este o „investitie” productiva pentru nici o țară. „Investiția” Americii în Ucraina este o „investiție” în slodati si multi civili care vor fi ucisi in acea zona conflictuala.

Unul din împrumuturi Rusiei în Ucraina are urmatoarea clauza, dacă volumul de datorii a Ucrainei depășește 60% din PIB, atunci Rusia poate cere și Ucraina trebuie să plătească în numerar intreaga suma datorată . Volumul de datorii a fost depsit deja, dar cifra oficială va fi anunțata abia în martie 2015, și așa cum s-a arătat in ziarul Economist din Marea Britanie, „Asta ar putea declanșa un default pe toate celelalte obligațiuni internaționale ale Ucrainei (care vor valora 16  miliarde de dolari pana la 2023) .” Deci, toți banii care sunt ” împrumutati” pentru Ucraina acum sunt pur și simplu o donație, deoarece Rusia va trage cu siguranță manerul și Ucraina se va duce pe toaletă in primăvara care vine.

Obiectivul Washingtonului nu este de a ajuta poporul ucrainean, ci foloseste Ucraina ca o rampă de lansare pentru a porni al treilea razboi mondial împotriva Rusiei. Asta este clar. Iar eteapele premergatoare pregatite de Obama sunt: sa-i ucida, în primul rând pe locuitorii din părțile Ucrainei care refuză să fie condusi de regimul pe care Obama l-a pus în aplicare; și, apoi pe toți ceilalți.

Mesaj catre americani:

Dacă acest lucru pare o nebunie (și, desigur, asa pare), atunci vă rugăm adresați-vă celor doi senatori și reprezentantului din Camera, interbadu-i: „De ce au votat pentru a aproba trimiterea de arme către guvernul ucrainean?”  – infowars.com

Pentru a intelge cele descrise mai sus, urmariti va rog si:

11 gânduri despre &8222;Tobele razboiului bat tot mai tare si mai repede intre SUA si Rusia&8221;

  1. Am aflat multe si am invatat multe de la blogul tau.
    Iti doresc multa sanatate si putere de munca. pentru toate informatiile pe care le pui la dispozitie.

  2. Obama face tot ce-i ordona papusarii , America si lumea-ntreaga fiind condusa de evreii sionisti-masoni sau papusarii , iar faptul ca Ucraina a devenit „rampa de lansare „, impotriva Rusiei cu scopul de a declansa cel de-al 3-lea razboi mondial , face parte din Planul acestor dementi papusari . Obama este papusa numarul unu de pe Glob , legata in serie de celelalte papusi ale lumii . Avem si noi o papusa zdrentuita care joaca in rand cu celelalte , in persoana lui Basescu . Vom vedea daca-i va preda stafeta acestui nou presedinte de la Cotroceni si-l va face papusa SUA , sau printr-o minune si lucrare de la Dumnezeu , nu va accepta sa se faca pres Americii , dimpreuna cu osanditul popor roman .

  3. Nu va fi niciun război între SUA şi moştenitorii URSS. Oamenii au învăţat multe atât din experienţa nefastă a celui de-al Doilea Război Mondial, cât şi din cea a Războiului Rece când, în unele momente, au fost foarte aproape de a se anihila reciproc. Un război în ziua de azi nu mai e rentabil, pur şi simplu. Citiţi acest articol ca să aflaţi mai multe: http://1blogdespreorice.wordpress.com/2014/11/12/cat-de-aproape-suntem-de-un-nou-razboi-mondial/#more-12

    • un articol pueril si infantil, incomplet in documentarea lui si lipsit de viziune…ignora pur si simplu niste realitati atat de evidente…are rolul de a amorti mintile oamenilor…

  4. Acest de-al 3-lea , daca va fi declansat , nu va mai fi cu arme clasice , va fi un razboi nuclear , deci foarte scurt si distrugator (proorociile spun ca va dura 5 luni ). Niste minti demente (SUA si NATO ), nu vor cantari consecintele si nu vor tine cont de „experienta nefasta ” a celui de-al 2-lea razboi mondial , iar papusarii vor decimarea omenirii de pe glob prin multe metode pe care le cunoastem in mare parte , iar un razboi va elimina milioane de oameni mult mai usor , decat prin otravirea aerului , alimentelor , medicamentelor , etc .
    Multe proorocii aduc la cunostinta omenirii ca va fi un al 3-lea razboi mondial , insa nu stim cu precizie cand se va declansa , iar clocotul de la granitile tarii noastre , confirma o atentie mai mare acestui fapt .
    Iar aceasta „experienta nefasta ” a fost suportata de tara noastra si de alte tari ocupate , cat despre SUA , nu a avut decat de castigat , Europa fiind la mana celor trei mari puteri America ,Anglia si Franta , care faceau targul dupa infrangerea Germaniei , care si ce i se cuvine in stapanire , sfartecand teritorii dupa bunul plac al imperialistilor , asa cum au sfartecat si Romania , oferindu-i lui Stalin , pe gratis bucata din Romania , asa ca la un targ de vite , eu iti las tie atat tu imi lasi mie atat si s-a facut targul .
    Si Germania infranta a suportat acelasi targ intre America si Rusia , RDG si RFG .Una controlata de SUA si alta de URSS -ul lui Stalin din vremea aceea , ca si Coreea de Nord si Coreea de Sud .
    Stim ca si Romania a fost supusa unui astfel de targ , imediat dupa ’89 , iar harta tarii noastre a fost facuta deja , dinainte de lovitura de Stat din ’89 , unde Romania nu era mai mare decat un judet din cele 42 .
    Planul a esuat , pentru ca nu a vrut Dumnezeu !

  5. Ce ticalosi,ce criminali,sa dea bunul Dumnezeu ca acesti sionisti sa plateasca pentru toate gandurile rele care le au pentru tot acest pamant.

  6. SUA si statele NATO pe de o parte si Rusia impreuna cu China au mii de rachete intercontinentale cu incarcatura nucleara asa ca in orice situatie va fi declansat al III-lea razboi mondial si ultimul, pentru 99% din populatia planetei va reprezenta trecerea pe cealalta lume, garantat iar pentru ceilalti care se vor baga in adaposturi sub pamant, ca sobolanii in speranta ca vor supravietui va fi inceputul sfarsitului care chiar daca va veni mai greu, sigur va veni.Nu va exista nici un castigator al ultimului razboi mondial!

  7. NU AM INTELES DE CE DACA TOT L-AU DAT JOS PE CEAUSESCU, DE CE AU CEDAT PUTEREA IN ROMANIA CATRE AMERICANI?
    KGB-UL CONDUCEA TOT IN 1990….
    Americanii i-au tepuit peste tot pe rusi, si acum au sarit gardul in ograda lor, unde au cumparat un cotet, numit Ucraina, si au bagat dihonia intre dobitoacele de pe acolo… cred ca le-au pus ceva in mincare! Dobitoacele au inceput sa se manince intre ele… iar vecinii de peste gardul mutat mirsav acum 70 de ani bat din palme ca prostii, desii au si ei ceva rude in cotetul cu pricina. Ba mai bat cu batul prin gard sa enerveze ursul…
    ASTA E POVESTEA PE CARE TREBUIE SA LE-O SPUNEWM LA COPII NOSTRII. CIT MAI AVEM TIMP!

Lasă un comentariu