Ucraina aproape de faliment, dupa lovitura de stat data de catre papusari in Februarie 2014!

Ucraina vrea să obţină un ajutor financiar suplimentar în valoare de minim 10 miliarde de dolari pentru a evita intrarea în incapacitate de plată, în condiţiile în care economia se contractă din cauza reducerii cheltuielilor şi a războiului cu separatiştii pro-ruşi, transmite Bloomberg.

Premierul Arseni Iaţeniuk a declarat săptămâna trecută că Ucraina are nevoie de o conferinţă internaţională a donatorilor pentru a preveni default-ul şi a supravieţui într-o perioadă dificilă.

„În lipsa unor resurse suplimentare este aproape imposibil să acoperim deficitele financiare. Discuţiile se referă la suma necesară Ucrainei pentru a face reformele şi a evita default-ul, precum şi a programării acestui sprijin. Nu vă pot spune suma exactă, hai să zicem 10 miliarde de dolari. În caz contrar, va fi extrem de dificil să rezolvăm problema”, a spus Ciali.

Guvernul ucrainean se confruntă cu cea mai gravă recesiune după 2009 şi cu deprecierea cu 48% a grivnei în acest an, programul internaţional de asistenţă financiară, în valoare de 17 miliarde de dolari, dovedindu-se insuficient.

Preţul obligaţiunilor ucrainene a scăzut în urma comentariilor lui Ciali. Randamentul titlurilor cu scadenţa în 2017 a urcat cu 1,06 puncte procentuale, la un nivel record de 30,57%. Grivna este în stagnare la 15,754 unităţi pentru un dolar.

Ucraina încearcă să obţină o nouă tranşă din programul de finanţare condus de FMI, intenţionând să aprobe pe 26 decembrie bugetul pentru 2015.

O delegaţie a FMI va reveni în Ucraina la începutul anului viitor, a declarat sâmbătă directorul general adjunct al instituţiei, David Lipton. – gndul.info

Ucraina anul trecut era o tara stabila, care avea un traseu,o tara in care se traia relativ bine, o tara care si-a permis organizarea unui eveiment de anvergura cum a fost Campionatul European de Fotbal.

Acum iata unde a ajuns Ucraina dupa lovitura de stat din februarie anul acesta. O tara dezmembrata, plina de datorii, aproapte de colaps financiar, un stat care practic si-a pierdut suverantitatea in favoarea papusarilor.

Dar aceasta tara nu este decat o alta de care s-a ales praful si pulberea dupa ce neoconii au instigat-o si provocat-o, pentru a-si atinge obiectivele personale.

Principalul scop a fost de a provoca Rusia sa intre intr-un razboi cu NATO, razboi in urma careia papusarii sperau la o resetare financiara la nivel global, cat si instaurarea Noii Ordin Mondiale. Lucru pe care pe care l-au ratat cel putin pentru moment. Au incercat ei cu tot felul de diversiuni si acuzatii nefondate, ba ca soldatii rusi au intrat pe teritoriul ucrainean si sprijina revolutionarii din estul Ucrainei, ba ca au ochestrat daramarea avoinului Malayesian MH 17, ba ca au incalcat taratele internationale si au anexat Crimea fara nici un drept s.a.m.d.

Aveti detalii aici:

Spuneam mai sus ca acest prim obiectiv si cel mai importanat a fost ratat pentru moment, si asta pentru ca SUA a continuat pe baza acelorasi acuzatii false sa impuna tot felul de sanctiuni economice si sociale Rusiei, punand o presiune extraordinar de mare si pe tarile Europene pentra a participa la aceste sanctiuni. Totul culminand cu o rezolutie votata in parlamentul SUA, prin care practic americanii pornesc din nou razboiul rece, cat si premizele pentru o conflagratie de anvergura impotriva Rusiei.

Urmatorul obiectiv a fost de a pune mana pe aurul Ucrainei, lucru pe care l-au realizat imediat dupa ce papitoiul lor, Petro Poroşenko a ajuns la putere.

Aveti detalii aici: Unde a disparut tot aurul Ucrainei!

Al 3-lea obiectiv a fost de a jefui Ucraina de gazele de sist, se stie Ucraina este una dintre cele mai bogata tari in gaze de sist din Europa. Obiectiv atins si care va fi curand pus in aplicare. papusarii intetioneaza ca pe viitor sa asigure ei piata europeana cu gaz, si sa o scoata sub zona de sub infuenta ruseasca. Chiar daca pretul la gazul obtinut din sisturi este mult ma scump decat pretul gazului obtinut pe procedeul clasic. Dar prin izolarea Rusiei papusarii spera sa se poata impuna si pe aceasta piata indiferent de costuri.

Urmatorul obiectiv a fost de a  vinde noi si noi echipamente militare produse in fabricile neocolilor, catre tari ca Ucraina, Romania sau Polonia si de a introduce de asemnea oblgativitatea ca fiecare tara membra NATO sa aloce 2% din bugetul tarii pentru sustinearea NATO.

Dupa ce SUA a provocat razboiul din Ucraina, fraierii de polonezi cheltuie acum 250 de milioane pe tehnologie militara americana.

Urmariti va rog si alte stiri despre mascarada odioasa din Ucraina, pusa la cale de catre neoconi:

3 gânduri despre &8222;Ucraina aproape de faliment, dupa lovitura de stat data de catre papusari in Februarie 2014!&8221;

  1. Chiar daca ucrainenii vor deschide ochii sa vada in ce prapastie au intrat , ii vor inchide repede si vor sustine sus si tare ca vor in NATO si UE , iar cei care au preluat puterea si sunt pusi de SUA , le vor „binele”. Putin singurul care poate sa-i salveze , inlaturand de la putere , tradatorii supusi SUA , Porosenko si toti ceilalti , pentru ca in Ucraina sunt si rusi care nu doresc supunerea fata de occident .
    Putin sa salveze rusii carora Porosenko le-a pus gand rau de a-i extermina , iar daca e sa fim drepti , si romanii nostri din Ucraina sunt in pericol de exterminare . Dupa cum stim , Porosenko voia sa recruteze toti romanii din Ucraina si sa-i transforme in carne de tun in conflictul actual , iar populatia a facul proteste in acest sens , calmand spiritele deocamdata .
    Porosenko dimpreuna cu toti acolitii lui din conducere , fac jocul SUA , sunt pusi in acest scop sa transforme Ucraina in teritoriul strategic pentru NATO si SUA , impotriva Rusiei , nu au ei niciun interes pentru poporul ucrainean indiferent de etniile care locuiesc in acest stat , insa multi nu cunosc acest adevar , altfel ar protesta si i-ar da jos .

  2. cat a fost in umbra Rusiei, Ucraina era stabila, acum s-a ales praful si de astia, ca de orice tara prin care au trecut americanii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s