Alan Greenspan fostul presedinte al Federal Reserve” Va exista un „EVENIMENT semnificativ pe piața monetară … ceva mare se va întâmpla”

Datorita faptului ca Federal Reserve imprima trilioane si trilioane de dolari pentru a menține sistemul economic pe linia de plutire, mulți investitori și analiști financiari au presupus că problemele economice fundamentale pe care le-a intampinat Statele Unite în timpul prăbușirii anului 2008 au fost rezolvate. Stocurile sunt, la urma urmei, la maxime istorice.

Federal Reserve Insider Alan Greenspan Warns: There Will Be a “Significant Market Event… Something Big Is Going To Happen”

Dar cei din interior știu diferit. Dacă există vreo persoană acolo care înțelege politica monetară și efectele sale pe termen lung cu privire la problemele interne și globale, cu siguranta acea persoana este fostul presedinte al Federal Reserve, Alan Greenspan. Ca șef al celei mai puternici băncii centrale din lume timp de aproape două decenii, el a vorbit despre mașinațiunile guvernamentale care ne-au adus unde suntem astăzi.

Greenspan a fost atras recent, intr-o discutie cu experimentatul analist economic, Brien Lundin la Conferința de Investiții din New Orleans si a impartasit câteva din gândurile sale. Potrivit lui Lundin, fostul presedinte al FED, a precizat că Banca Centrală se confruntă cu o problemă gravă și una care va avea ramificații semnificative în viitor.

L-am întrebat unde crede el ca va fi prețul aurului în cinci ani, iar el a spus „măsurabil mai mare.”

Intr-o conversatie privata l-am întrebat despre datoriile restante … și despre fapttul ca datoria SUA a ajuns atât de mare, încât trebuie să existe o anumită depreciere monetară. El s-a referit in mod special la rata de relaxare cantitativa si la politicile de credite cu dobanda zero, intocmite de către FED … noi chiar nu putem ieși din această situatie, fără vreun eveniment semnificativ care se va intampla pe piață monetara… Prin acesta ma refer, fie la un accident bursier sau o recesiune prelungită, ceea ce ar face doar sa genereze mai apoi o altă rundă de relansare monetară de către FED.

El crede ca ceva mare se va întâmpla, pentru că nu putem ieși din această eră a tipăririri de bani in nestire, fără efectul unor repercusiuni – și unele destul de grave –  din care aurul va castiga. mai multe pe infowars.com

Intregul interviu, il puteti viziona mai jos:

Exact cum va tot spun de atat de mult timp, printarea de bani in nestire, nu poate duce decat la colaps. Aceasta este marea problema a pietei monetare la nivel global. Din acest motiv chinezii, rusii si celelate tari membre BRICS au recurs sa se rupa de sistemul monetar central si sa incerce sa creeze o alternativa, o alternativa insemnand nimic altceva dacat formarea unei noi monede care sa fie echivalata in aur, aurul de care spune si Alan Greenspan ca va fi singurul care va castiga din toata treaba asta.

China de altfel nemaidorind sa-i fie platita datoria pe care o are SUA la ei in dolari, aproximativ 6 trilioane, ci cerand aur in schimb. La fel Rusia, cumpara aurul cu tonele in fiecare an.

Iar odata ce Rusia si China au recurs la aceste actiuni, mai mari bancheri ai lumii au simtit cum le fuge papantul de sub picioare, tocmai din aceasta cauza Rusia si Vladimir Putin au devenit indezirabili pentru lumea occidentala condusa de acesti bancheri care detin tiparnitele de bani.

Cine crede ca aceasta este doar o joaca si ca situatia economica deezastroasa se mai poate remedia, ori este foarte naiv, ori nu intelege nimic din sistemul financiar global. Singura cale pentru bancheri de a mai prelua controlul monetar este sa distruga sistemul pus la cale de tarile membre BRICS si sa puna mana pe Rusia si bogatiile ei. Iar acest lucru nu este posibil decat prin razboi.

Pentru a intelege mai bine situatia dezastroasa in care se gaseste planeta, urmariti va rog subiectele de la categoriile:  Al treilea razboi mondial si Criza economica

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s