Papa Francisco pupa mana Rabinilor (sefilor)!

papa pupa mana evreilor

Ca sa intelegeti mai bine cine este acest Papa, urmariti va rog si: 

8 gânduri despre &8222;Papa Francisco pupa mana Rabinilor (sefilor)!&8221;

    • Lagare si holocaust……., dar sa nu uitam ca evreii au o tara la final de macel. Au murit mai mult de 6 milioane de oameni in cruciade si razboaie purtate in numele bisericii. Au murit mult mai multi pentru a si proteja credinta si traditiile, dar daca imi aduc aminte bine nici un razboi nu s a soldat cu creearea unui nou stat pentru partida dezavantajata. Poate ne lumineaza cineva mintile si aflam si noi cum putem duce razboaie pentru petrol si putem omori milioane de a lungul anilor si totusi suntem semnatari ai cartei ONU , Drepturile Omului, Conventia de la Haga si altele.
      Singura intrebare la care nu va fi nimeni capabil sa raspunda : De ce nu s a creeat in nordul Indiei ( caci de acolo provin) un nou stat pentru amaratii de tigani ce au fost si ei, in mai mica masura, victimele holocaustului ???

    • Se pare ca nu se inghesuie nimeni sa raspunda la intrebare . Se va creea si un nou stat pentru tigani sau poate pentru suniti , undevba in sudul turciei asiatice, sau poate pentru amero-indienii din teritoriile SUA ?

      Nu ridiculizati si jncercati sa dezinformati ….poate fi un supravietuitor al holocaustului, dar nu raspundeti la intrebare. Cand in istorie a-ti mai vazut o asemenea aberatie ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s