Ne-am saturat sa auzim toata ziua de tinutul secuiesc!

Ne-am saturat sa auzim toata ziua de tinutul secuiesc. Ne-am saturat ca valorile neamului romanesc sa fie batjocurite, sa il vedem pe Avram Inacu spanzurat, sa vedem ca se urineaza pe statuia lui Mihai Viteazu.

Ne-am saturat sa-i vedem pe unguri cum isi pun steagurile secuiesti peste tot in inima tarii fara sa-i apostrofeze cineva. Ne-am saturat sa auzim cum scandeaza lozinci si tin discursuri impotriva Romaniei tot fara vreo repercursiune. Ne-am saturat sa vedem cum se schimba prefectii romani din Harghita si Covasna pentru ca asa vor ungurii.

Ne-am saturat sa vedem cum fac presiuni constante asupra romanilor din Harghita si Covasna pentru a-si parasi casele. Ne-am saturat sa-i vedem cum ni se huiduie imnul la meciurile de hochei. Ne-am saturat sa-i vedem pe ungurii din Harghita si Covasna cum taie padurile Romaniei fara sa-i ia cineva la rost. Ne-am saturat sa vedem cum ungurii vor sa ne fure Bisericile Ortodoxe, pentru a le transforma in Biserici Catolice.

Ne-am saturat sa auzim cuvantul autonomie aproape la fiecare discurs al UDMR-ului. Ne-am saturat de cerintele unngurilor de a oficializa limba maghiara in Romania. Ne-am saturat sa vedem UDMR-ul cum santajeaza partidele politice romanesti cu diferite cerinte neconstitutionale, numai ca sa le ajute sa aiba majoritate in parlament.

Ne-am saturat sa vedem cum politicenii nostrii stau drepti in fata politicenilor unguri, cum se lingusesc si cum le fac toate poftele pentru niste amarate de voturi. Ne-am saturat sa vedem cum politicenii unguri incalca repetat legea si constitutia tarii si nu patesc nimic.

Ne-am saturat de atata toleranta fata de niste oamnei care nu ne respecta tara, istoria, cultura si pe noi romanii in general. Ne-am saturat sa ne simtim straini la noi in tara.

Noi nu tinem pe nimeni cu forta in Romania, daca nu le place la noi, sa plece  in Ungaria. Nici o minoritate in alte tari nu are atat de multe drepturi cate au ungurii la noi, si cu toate astea isi vad de treaba lor si respecta legile tarilor in care locuiesc. La noi de ce intodeuana totul este invers? La noi de ce nu se poate sa existe normalitate?

800x600_1361214288_unguri

Pentru a intelege mai bine ce se intampla, mai ales in ultima perioada, legat de subiectul articolului, cititi si articolele din categoria: UDMR.

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Ne-am saturat sa auzim toata ziua de tinutul secuiesc!&8221;

  1. dar sa fii om te au saturat ?
    aia de te platesc.
    sau tragi nadejde sa pui labuta pe o gospodarie super in secuime cum au
    pus rromii pe casele sasilor si acuma sunt cocine. siktir !

    • skitir vorbesti numai prostii, probabil ca esti secui, nu am nici o treaba cu ce e acolo, nici nu locuiesc in zona, eu doar relatez ce nenorociri fac ungurii de acolo. Si nu imi povestii mie ce curati si ce de treaba sunt secuii, ati ras toate padurile din zona, v-ati batut joc de tot ce inseamna romanesc, nu respectati nimic din cei romanesc, nici o minoritate nu au atatea drepturi cate aveti voi, daca nu va convine mereti, in ungurimea din Ungaria si lasati-ne pe noi in pace. Ne-am saturat pana pest cap de incitatori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s